O le ulaula a le ulaula

Anonim

O le a le mea e le moemiti ai le ulaula o le ulaula i luga o lana togafiti, piki i luga aano o manufasi pe maua se asini ma le ulaula ma manogi. Ae mai le miti i tagata na o le sitepu e tasi na o le sitepu, lona sili atu, e le gata i lea, e faigata tele ona aveina ma fau lou amo.

O le ulaula a le ulaula

Ae faʻafefea ona amata le mea e te i ai ma mai fafo o fale e fausia ai le ulaula ma ou lava lima o le a fesoasoani i lenei tusitusiga.

O le ulaula a le ulaula

I le uluaʻi sitepu o le fausiaina, e tatau le filifilia o le nofoaga manaʻomia o le akeriolo ma saunia ai le faʻatulagaga o lona faʻavae. O le tuʻuina atu o itu, o le faʻaliliuga o le nofoaga, na aveesea ai o le herbal e ufiufi ma se eleele loloto o le 10-15 cm. Ma 20-25 cm lautele.

O le ulaula a le ulaula

O le ata o le pito i lalo o le ata o le ulaula e le o le mamafa, ma e aoga, tatou te ala aʻe ai, e le manaʻomia le faʻavae o le faʻavae. O le laina muamua o poloka e tatau ona tuʻu i lalo o le tafailagi tafailagi, aua o lenei mea e fetaui ma le palapala, i le lautele o le siʻosiʻomaga, ma le faʻataʻitaʻiina o poloka ma solo. O lea, o matou tiliva uʻamea mo le faʻamalosia atoa le fausaga atoa ma faʻatumu poloka o poloka i luga o le afa o le fofo.

O le ulaula a le ulaula

O poloka poloka e ala i le faʻamalosia i le faʻauiga, o le a matou fausia le pa i le maualuga manaʻomia. I le tutusa tutusa ma lenei mea, o loʻo faʻatulaga laina uumi mo se talafeagai ma le mafanafana auala ma le tausiga o le ulaula.

O le ulaula a le ulaula

A o fausia pa puipui, e tumu uma poloka i le fofo, ae o laina poloka pito i luga na o le afa. Ogatasi le Base mo le ogaumu ma faʻamautuina le manaʻo o le chimney auala, o le tusa o le tulimanu o lona lagona 10-15 tikeri.

O le ulaula a le ulaula

O le isi laasaga o le faʻavaeina o laupapa fafie ma chimney auala. Lenei sa matou filifilia le faigofie filifiliga, ma na pau lava le faamatalaga na agai i luga, ou te leʻi manaʻo e faʻaalu le tupe. Sa ma masii i totonu o se atigi pusa ua tipiina i lalo o le faitotoa o le nofoa, sa momoli atu le faitotoʻa, sa faia foi se paipa, ona faʻatumuina lea o se paipa uamea mo lea. E mafai foi ona e faia se pusa afi ma se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le piliki pe sasaa uma mai se vaifofo mamafa.

Mataupu i luga o le autu: O le Cendon Cuttun e faia oe lava: Tekonolosi Sourloring, foliga

O le ulaula a le ulaula

I le maeʻa ai ma le ogaumu ma le laki, tuʻu le numera mulimuli o poloka. I le ogaumu o loʻo matou faia uʻamea, o le a latou galulue faʻatasi ai i lalo o le pa puipui, ae o luga o le pese, na filifili ai le suauʻu. I le lumanai, seevae o le a teuina iina, o le a maaatatoa o le a vevela ma faamamafaina.

O le ulaula a le ulaula

Faaofi uʻamea p-faʻapipiʻi puipui i poloka i poloka, o le a faʻapipiʻi ai le paʻu i le taualuga o lo o oso aʻe i luga o le asu.

O le ulaula a le ulaula

Faatumu ma ogatasi uma le faavae ma le fofo.

O le ulaula a le ulaula

Faʻamalolo i lalo o le Barbecue (Barbell) o loʻo taʻoto mai i le Chitrac Fire-Fortant Tillang.

O le ulaula a le ulaula

O le ulaula a le ulaula

Ole vaega mulimuli ole fausiaina ole fausiaina ole a le fai afulavako, faʻapotopotoga ma faʻapipiʻi i luga o le pito i lalo o le asu o le apu a le asu. Ua potopoto le kapeneta mai le laupapa laupapa ma faʻapipiʻi. O le ata o le chimpical chimney e faigofie ma i le taimi e tasi o le muamua, mai le laupapa faʻasaga i le taualuga o le fale ma puipui i le taualuga o le taualuga, o loʻo faia muamua i le sikuea sikuea.

O le ulaula a le ulaula

Faʻapipiʻi ma faʻasaʻo le kapeti taula i lou nofoaga. O le faamalama faitotoʻa o loʻo tautau i luga o le matasele, i luga o le faitotoa lava ia lava, o le a faʻatagaina le faʻatonutonuina o le saoasaoa o afi muʻela.

O le ulaula a le ulaula

I le lumanaʻi, o le tele-maualuga o le tele uʻamea e faia mo le lattice.

I totonu o le kapoti, matou te tafafao ma pikup aano ma smear o le ogaumu.

O le ulaula a le ulaula

O manu ua sauni e togiina iʻa.

Faitau atili