O le pepa faʻapipiʻi mai le masani ai, faʻafefea ona tuʻuina atu le totonu o le uluaʻi

Anonim

A o tatou malamalama uma, o le atoatoa lamolemole ma lamolemole luga e le mafai ona masani ai i totonu o le amataga, ma o le faʻaumaina o tusitusiga o loʻo taugata tele, ae le o tagata uma e mafai ona faʻaaoga ia fefiloi.

O le pepa faʻapipiʻi mai le masani ai, faʻafefea ona tuʻuina atu le totonu o le uluaʻi

O mea faigaluega i le pamu i le masani ai

E i ai le auala i fafo atu o se tulaga faapena - ia faia le pito i luga o le mea masani mai le masani ai ma ou lima. Tutoatasi toilalo o se fofo o le a tau e te taugofie tele.

O le tele atu i le tusitusiga, matou te taʻu atu ai ia te oe le ituaiga o mea na faʻapipiʻi mai ai, ma o le a matou taʻuina atu foi pe faʻafefea ona faia sea lima.

Sauniuniga o le laualuga e teuteu ai

O le pepa faʻapipiʻi mai le masani ai, faʻafefea ona tuʻuina atu le totonu o le uluaʻi

Faaumaina tusitusiga

Ina ia amata i, e tatau ona e faʻamalosia pe o fea e te manaʻo ai e teuteu, ona filifili lea o le mea e te faʻaaogaina ai le lumanaʻi.

Ina ua maeʻa lena mea, e tatau ona e alualu i luma i le sauniuniga, le faia o galuega, e pei ona taua i lalo:

  1. Fua le laufanua laufanua ma fuafua i le lumanaʻi tau o le sipuni - e mafai ona sauni uma-faia uma-faia le efuefu, ma mamago solo e tatau ona tootuli ai ma o latou lava lima. Afai e te manaʻo e teuteu se potu i le vevela maualuga, faʻatau mai se tufuga mai le faʻamalologa mo se atoatoa, o le a sili ona umi i le siosiomaga susu, nai lo gyptum.
  2. Le isi, e aoga le talia o le mauaina o le mauaina o meafaigaluega talafeagai ma mea faigaluega. Ina ia faia lenei mea, atonu e te manaomia:

O le pepa faʻapipiʻi mai le masani ai, faʻafefea ona tuʻuina atu le totonu o le uluaʻi

Punou mo le faaumaina o le ie puipui

  • pakete mo le kukaina o le pupu;
  • Fauina palu poʻo le taʻavale ma se numera talafeagai (e mafai ona e galue ma ou lava lima faʻaaogaina se fasilaau faigofie);
  • Uamea ua tuusaunoa e maua ai ni mea;
  • tamavali;
  • Spatula ma isi masini e fesoasoani ia te oe e fai ai le mea taua (urmini, pulumu, cellophane afifi, wally spatala, roller ma eseese nocle, etc.
  1. Fufulu puipui mai i ituaiga uma o lapisi ma le filogia, togafitia le laualuga o le phymer, ma galugalu ma galugalu i le sima. Manatua, o le mea sili o le a faʻavavau le mea o le a faʻavavau, o le mea sili lea o le a mulimuli i le faʻaaliga mulimuli ane, ma lona iʻuga o le a sili atu.
  2. Faʻamalosi le laufanua, ma afai e le o faʻatuatuaina - ufiufi i le faʻamalosia o le GID, o le a aloese mai le lumanaʻi Afai o le laualuga e tumau lava, ufiufi i le fofo o le promar, lea faʻateleina le faʻamalosi ma isi vaega.

Tusitusiga i luga o le autu: ata o le puipui puipui: Meafaigaluega, Poloaiga o Galuega, Fautuaga

Fesuiaiga o le lotoa

O le pepa faʻapipiʻi mai le masani ai, faʻafefea ona tuʻuina atu le totonu o le uluaʻi

Punou mo le puipui puipui i lalo o le tusitusiga

O le metotia o le faʻaaogaina o se foliga punou atonu o ni ata iloga, fuafua i le mea o loʻo e fuafua e fai ma ou lava lima i le iʻuga.

O le laulau o loʻo faʻaalia ai uiga o le sili ona lauiloa na maeʻa faʻatulagaina mo le teuteuina o le laualuga.

FaaaligaFaigofie ituaiga mo le teuteuina
MineraleAcrylicAnucateSilikicone
Vaega autuSima, lio pe gypsiumToe faʻafou (acrylic)vai tioataToe faʻafou (siliki)
Tau550-900 Rubles / 25kg1300-2600 lapisi / 25kg1100-2800 Cloud / 25kg2200-3600 o lapisi / 25kg
Suavai vaimaualugaMaualalolauteleMaualalo
Parp permepaleMaualugaMaualaloMaualugaMaualuga
Uiga mamaMaualaloMaualugalauteleMaualuga
Laei teteeMaualaloMaualugaMaualugaMaualuga

Ma o lea, tatou mafaufau i filifiliga sili ona aoga mo le teuteuina o le laualuga ma se mea masani.

  • Scaly fausaga

O lenei metotia e faigofie ona faia i ou lima lima.

O le vaega o le pulupulu i le 3-5mm e faʻaaoga i le sauniaina o luga, ma o le spatala e faia ai toniga s toniga, agai i luga poʻo le vice o loʻo i luga. O gaioiga na o le laufanua o le puipui o loʻo ufiufi i le "Fua", ma i le auala na tumau ai se vaega o sima, o le suka o le sikamaina. A galue le fofo i luga o le pa, e mafai ona vali le laufanua i soo se paolo.

  • "Cave"

O lenei metotia e lua tulaga lua mo oge ma o latou lava lima, ae faʻataga oe e avatu i le potu se auala e le masani ai.

O le pepa faʻapipiʻi mai le masani ai, faʻafefea ona tuʻuina atu le totonu o le uluaʻi

Teuteu pepa mai mea masani

Ina ia faʻatino se manatu, o le a manaʻomia le apalai i se faaputuga o paʻu i luga, ona faʻaaogaina lea o le povythyne afifi poʻo se ata tifaga o le puipui o le pa. A e tapeina le afifi, i na nofoaga o le fofo e fausia i le ituaiga o maa pulou, fausiaina ai se ana kalotia.

Ae, ia faaeteete, o le i le saisaitia O sea fofo e tatau ona avea o se "matua ogatotonu", o le fefiloi lea mai luga, ma e le o i tua o le mea faigaluega.

  • uiga Rock

Mataupu i luga o le autu: lipea o potu vaisu i potu ma o latou lava lima (ata ma vitio)

Mo le faʻatino o ia fetaui lelei, e manaʻomia le togafitia o le pa ma se fofo o le 3-5m ma se fofo, ona faia lea o le fofo, ma le fesoasoani i le papa. O sea ulavavale e sili lea ona aoga le talosaga i se tulimanu, aua e sili atu le aoga.

O nei auala e tuʻuina atu ai ni metotia se tasi mo le teuteuga o teuteuga o teuteuga, lea e mafai ona tupu ai ni tagata fou i mea moni.

E mafai foi ona e faʻaaoga lelei se ituaiga o tamaʻi fusuʻaga o vaʻa, anufe moli, mukeniscilils ma le tele o isi uo, e tele isi taimi.

O le a le coang e mafai ona fefiloi faaaoga se toty?

O le pepa faʻapipiʻi mai le masani ai, faʻafefea ona tuʻuina atu le totonu o le uluaʻi

Pa puipui ma le punou i lalo o le teuteuga teuteu

Fausiaina o se tusitusiga i luga o se gaioiga fatuga. Faʻaaogaina masini ma mea faigaluega, e mafai ona ufiufi puipui i le "galu", alavai ma tulaga faʻataʻitaʻi ma ata masani. Le isi, mafaufau i filifiliga sili ona lauiloa, ma e mafai ona e faataʻitaʻia ai ni mata eseese.

Ia faʻataʻitaʻiina le gau o le faletalimalo, o le gaoi e sili. O lenei tuʻufaʻatasiga e faʻaaoga i luga, latou te mago, ma ma le fesoasoani a le mea faigaluega o loʻo fua mai o loʻo fua mai ai le lapotopoto, silagia.

O le Snowball auala e tutusa lelei ma le fausiaina o le venetian plaster, ae i le tulaga lea o ata eseese o loʻo faʻaaogaina: o le pogisa faʻavae o loʻo talosaga muamua Ina ia faʻateleina le "Snow" o le mafuaʻaga, e sili atu le faʻaaogaina o le paʻepaʻe vali mo le spray.

O le pepa faʻapipiʻi mai le masani ai, faʻafefea ona tuʻuina atu le totonu o le uluaʻi

Faigofie Pulo mo le Destired Part Plaster

Mimic "Skick Fres" e faigofie foi o le "ana". Ia faia se faʻamau, e aoga foʻi ia Potikenglene. E faia galuega i se faasologa:

  • O puipui e faʻaaoga i se totoa ma se vaega o le 2 faʻaaliga;
  • Sosoo ai, o le nofoaga le togafiti ua faʻatatauina e se polythylene ata tifaga, taumafai e faʻasao uma le fore i le tele e mafai;
  • Ona, faia se nofoaga e gaosia ai se laupepa, ona o lea ma le mimilo i latou i nofoaga tuʻufua, faʻatulagaina le faigata;
  • Ina ua mavae le 10-12 itula, e manaʻomia le aveeseina o le ata ma tuʻuina atu le faiga puipui mulimuli ane;
  • A faʻamamaʻi atoa le mata, e mafai ona e alu aʻe i le moega, ma le mumu tele ma le faʻamaʻaʻauina o fuaiupu ma le tuʻufaʻatasia o palasi;
  • I le isi taimi, o le ata lafoia amata, ma le fesoasoani a se faʻaseʻe poʻo se vai foma ua faʻamama le vaega o le lanu;
  • O le isi mea, e tuʻuina atu le laufanua o le "sili ona manaia", o loʻo ufitia ai le laufanua i pirl.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o le pisia tioata o loggia ma le faapaologa

O le pepa faʻapipiʻi mai le masani ai, faʻafefea ona tuʻuina atu le totonu o le uluaʻi

Faigata Faigofie mo le Pusa o le Pa o Nofoaga

O le tekonolosi uma o le a faia ou puipui ma le silika ma ave le potu o le matagofie ma poto masani.

E pei ona e vaʻai i ai, o mamanu eseese e mafai ona faaaʻoaʻo i luga o luga ma e moni o au matamuli uma. Afai e iai sau taleni ma le le fiafia i le tofo - pito i luga e fesoasoani ia te oe.

Ioe, o le faʻaalia o mea taua o vali ma foliga, e sili atu le fesili mo se fesoasoani mo le matai o lau pisinisi, ae afai e te manaʻo lava e faia se tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe i lenei tusi o le a fesoasoani ia te oe i lenei .

Faitau atili