Potu Mat 20 SQ m i le tasi-potu fale mautotogi

Anonim

Potu Mat 20 SQ m i le tasi-potu fale mautotogi

E masani lava matou te faʻaaluina le avanoa i o matou fale mautotogi e le talafeagai ma, o loʻo taofia ai i le sq. Ae ui i lea, pe a o le fale mautotogi e tasi le potu ma o lona tele e matua tele na o le tele (na o le 20 sikuea mita. M), e taua tele le faʻaaogaina o se isi sikuea sikuea ma le mafaufau. Alie, e manaʻo e tagata uma lona aiga i tagata uma, e oʻo lava i se tasi potu fale, o se siʻosiʻomaga, moa ma moni lava le mafanafana mo le olaga. O fautuaga nei o le a fesoasoani ia te oe e fausia ai ia fale.

Faleoloa o Zoning Score 20 sikuea mita. M.

I le tasi potu potu, e vave ona faia e le potu le tele o galuega. O lea la, e taua tele le mafaufauina ma le faʻaeteete i le alu o le potu ina ia aua le moe le au valaʻaulia oe e le au valaʻaulia iina, e momoe ai. Sei o tatou manatu ma le a le ituaiga sone e tatau ona i ai i le mamanu o le potu o le 20 sikuea mita. m.

O le vaega autu o le, mea moni, moe. O le taʻoto faʻataʻamilomilo o Sofa, ae, o le mea moni, lava, ae aua le faafitia oe lava le fiafia, moe i luga o le moega atoa. O le faʻasologa o le moe o le mea e teu ai ma le paie, e manaʻomia ona tipi i lalo mai le vaega atoa o lou potu 20 sikuea mita. m laiti gaugau mata. O lea mea o le a avea o oe ma tagata e faia ai lou lava malu, o ia foi o se foliga lelei lelei lava. I meaafale faleoloa e mafai ona e mauaina le lanu matagofie mo le tofo uma.

Potu Mat 20 SQ m i le tasi-potu fale mautotogi

O le eria autaga e tatau ona mafaufau i le mea itiiti i se mea itiiti, ina ia aua nei avea ma avanoa, ae o loo tumau pea le mafanafana mo oe ma ou malo. E te mafaia, mo se faʻataʻitaʻiga, sui nofoa masani i luga o tamai pu pu mafanafana, ma faifai malie le tā i le pito o le faʻamalologa. E le galo foi, aua neʻi galo le faʻaopoopoina o le mamanu o le malo o le malo ma se kapeta vaivai. O le a faia lava le potu muamua o le 20 sikuea mita. M o le sili ona paie ma le fale.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatuina ma pe faʻafefea ona faʻaaoga le vai puipui?

Potu Mat 20 SQ m i le tasi-potu fale mautotogi

O le isi sone, e tatau ona feiloaʻi i se tasi potu potu - galue. Tusa lava pe e te le galue i le fale, o se vaega o loʻo manaʻomia pea. I mea uma, ua e vaʻai i ai, e masani ona faʻaalu se taimi i le komupiuta, ma nofo i luga o le moega, punou i luga o laptop, ae le faigofie. Aua le fefe, e te le tau "toese ese" vaega o le tagata e nofo ai le nofoaga o le malo i totonu o le potu o le 20 sikuea mita. m e tuu ai se laulau tele komipiuta iina.

O le talafeagai fofo i le mamanu o le a faʻaaoga le faʻamalama mo nei faʻamoemoe. I le tele o fale mautotogi, o le faʻamalama e le faʻataunuʻuina se fautuaga faʻapitoa, vagana le Matafaioi a le fugalaʻau. O se mea sese tele lea pe a oʻo i se potu potu ma se potu o le 20 sikuea mita. m. Ina ia faia se nofoaga galue i se auala, muamua, faʻapipiʻi se faamalama lapoʻa, ma lona toʻalua, o le a lava le tele o le tele o 'oa latalata ia te ia.

Potu Mat 20 SQ m i le tasi-potu fale mautotogi

Mulimuli ane, ou te fia taʻua se isi sone, ma le "potu malolo. Ioe, o le toʻatele o tagata e mananaʻo e tuu se nofoaga 'ai i totonu o le umukuka, ae masani lava i se tasi potu potu e leʻi tuʻuina iina. I lea tulaga, i le potu 20 sikuea mita. O le sili ona faʻapipiʻi e le o se laulau pito i luga, ae o se sitaili pa. E sili le lelei ona faʻamama le mamanu, ma sefe le avanoa. Afai e te le fiafia i lenei manatu, e mafai ona e faʻatau se laulau gagau o le a tu i le puipui i le faʻapipiʻi pepa seʻia e manaʻomia. Ia, mulimuli ane, afai e te nofo na o oe, e mafai ona e faʻaopopo se laulau teine ​​i le ata o lou ata ma se nofoa.

Potu Mat 20 SQ m i le tasi-potu fale mautotogi

O togafiti togafiti ma aoga aoga

O lea, pe a e mafaufau manino i lau 20 sikuea mita potu. m, e tumau pea ina ia amanaia lea o le ata o le tele o sili faafanofo ma aoga. O i latou uma o loʻo faʻataʻitaʻi i le taimi ma fesoasoani ia te oe e fatuina se fale lelei i lena fale, e ui lava i le laʻititi e tele, o le a lelei ma aoga.

  1. Amata le mamanuina o le mamanu e manaʻomia mai le filifiliga o le saʻo stylistics. O lea la e tele ituaiga eseese o mamanu o le i totonu. E sili le vave ona lafoai ia sipelatia uma, pei o se rococo poʻo se faʻalavelave faʻafuaseʻi, pei ona masani ai ona pisa. Taofi i se ata faigofie, mo se faʻataʻitaʻiga, i le sikamaty. O le mea moni o le filifiliga sili ona lelei mo le fuafuaina o se mamanu i totonu o se potu tasi tasi potu. O lenei ituaiga e aofia ai le faʻaaogaina o upu sili ona manaʻomia o mea puipui ma le teena o mea le aoga, pei o fata e nonofo ai ma le tele o le gataifale.

    Potu Mat 20 SQ m i le tasi-potu fale mautotogi

  2. O le ata o se tamai potu i le tasi-potu fale mautotogi e tatau ona ea. Ia ausiaina se aafiaga, faʻaaoga faʻata, tioata, malamalama o ie. O le faʻauiga o le sirororor o le a ofo ai o le a ofo ai soʻo se potu vaʻaia sili atu le lautele.
  3. O le filifiliga o le lanu gamuu e ta o se vaega tele. O le taimi lava e tatau ona maitauina lea mai lanu uliuli ma lanu pupula o le a tatau ona lafoai, aua o le a matua faʻaititia le potu. O se potu faamanuiaina o le potu e vaʻaia ai pe a faʻatulaga i lanu malamalama, faʻataʻitaʻiga, i le susu, kulimi, lanu moana lanu moana, selesitila ma isi. Ma ina ia le avea le fuafuaga e le o le mataga tele, faʻaopopoina tamaʻi vaʻai o ni leo laʻititi.

    Potu Mat 20 SQ m i le tasi-potu fale mautotogi

  4. Mafaufau e aveese le pa i le va o le umukuka ma le potu. Afai o le puipui e le o tauaveina, ona mafai lea ona e faia, e ui lava e tatau ona e tamoe i taimi e faʻamaonia ai le toe faʻaleleia o le toe faia. O le tali talafeagai ma le toe faia o le a faʻatagaina oe e sili atu le talafeagai ma le mafuaʻaga o le nofoaga o loʻo i ai i le tasi potu potu.
  5. Afai o lou potu o le maualuga maualuga o le totonugaluga, faaaoga i le penefiti. O lea ua iai potu malolo. E mafai ona e okaina le moega sa moe e tusa ma au fua, ma e matua manaia lava le faamalieina o le mamanu. Afai e te le fiafia i se manatu, e i ai le isi togafiti o le a fesoasoani ai e vave tilotilo i le moega, igoa, le moega e oso i totonu o se tulaga faatulaga. O se moega masani masani i le po, e le ese mai i le potu sili ona taatele, ma i le taeao masani na o mai ma le fesoasoani a le fesoasoani acchanismsmsmsms), mo se faiga e teuteu ai le kolisi.

    Potu Mat 20 SQ m i le tasi-potu fale mautotogi

  6. Afai e te nofo i Khrushchev, ona e ono maua ai se potu teuina. Taumafai e tuʻu i lalo o lou potu laʻititi i le faʻatulagaina o le nofoaga o le apoina ma aveese nisi o mea iina.

Tusitusiga i luga o le autu: gaosiga o BAMBoo lamepa ma o latou lava lima

Faitau atili