Mauaina suauu mai le kesi masani

Anonim

Mauaina suauu mai le kesi masani

Faamatalaga Lautele:

O le suavai na mauaina e lenei faʻamatalaga o metanol (methyl ava). Methanol i le amio mama o loʻo faʻaaogaina o se softvent ma o se maualuga-octane faʻaopopo i le Engine Fuel, faʻapea foi ma le maualuga o le octane (octane numera o le 150) penisini. O le penisini lea e tasi lea, o loʻo faʻatumuina ai tane o le timu uila afi ma taʻavale. A o faʻaalia suʻesuʻega mai fafo, o le afi o loʻo tamoʻe i luga o methanol, tautua tele taimi pe a faʻaaoga le masani o Autobanya, o lona mana e oso ai i le 20% (ma se taimi faifai pea e le mafaitau). O le anoanoai o le afi o le afi o loʻo faagaoioi i lenei suauu o le siʻosiʻoleʻole faauo ma pe a siaki i le oti oona, o mea leaga o gaioiga.

O se masini laitiiti laititi mo le mauaina o lenei suauu e faigofie tele le gaosia, e le manaʻomia ni malamalama faʻapitoa ma le faʻaaogaina o vaega, e leai se gaioiga. O lona fausiaina e faʻalagolago i mafuaʻaga eseese, e aofia ai tulaga. O le masini, le polokalame ma le faʻamatalaga o le Fono Aoao lea matou te aumaia i lou mafaufau, ma le D = 75m o loʻo faia ni lita e tolu o le itula, e i ai le mamafa o le 20 kg, ma le maualuga , 50 cm le umi ma 30 cm ile lautele.

Gauai atu: Methanol o se malosi oona. O se colorless suavai i se tulaga pupuna le 65 ° C, ei ai se manogi e pei o le manogi o le ava malosi masani inu, ma fefiloi i mea uma i le vai ma le tele o vai faatulagaina. Manatua o le 30 millititers o le onā mechanol e leaga!

Mataupu faavae o gaioiga ma galuega o le masini:

O le popo vai e fesoʻotaʻi i le "vai sao" (15) ma, o loʻo vaevaeina i le lua vaitafe: 1) ma le pu (1), ma le Mo le isi tafe i le Crane (4) ma le Hot (g) alu i le pusa puipuia (3), o le ui atu lea o le vai, o loʻo malulu le kesi.

Mau i le Autu: Faʻafefea ona ufiufi lelei le sona?

Fale o le kesi e fesoʻotaʻi i le "Gaza Tylet" paipa (16). Sosoo ai, o le kesi e aofia ai i le fefiloi (1) e ala i le pu (b), o loʻo fefiloi ma le vaʻa o le vai, e 12) i le vevela o le 100 - 120 ° le Ma, mai le fefiloi (1) e ala i le pu (D), o le faaputuga o fefiloi o kesi ma vai var (b) i le tagata e le pulea (2) O le tagata o le tagata o le tagata (2) ua tumu i le CAATAYSTY NO 1, e aofia ai 25% Nickel ma 75% Atimonim (i totonu o Chips Shil-16). O le tagata o loʻo fuafuaina e faʻavae i luga o le synthesis o le kesi i lalo o le aʻafiaga o le vevela mai le 500 ° c ma sili atu, na maua i le fofoina o le burner (13). Le isi, o le syredy synthesis kesi ulufale e ala i le pu (e) i totonu o le pusaaisa (s), lea e tatau ona malu ai le 30-40 ° C pe maualalo. Ona palu lea o le kesi kesi i le pu (s) e sau mai le pusaaisa ma e ala i le pu (5), e mafai ona faʻaaogaina o se tagata teuteu fale. Le isi, faʻatagaina le kesi kesi ma le mamafa o le 5-50 e ala i le pu (h) e sau mai le pa puipui ma e oʻo atu i le pu (6). O le tagata o le tagata o le tagata (6) ua tumu i le catalyst Nu.1, e aofia ai chips 80% o le 'apamemea ma 20% zinc (tuʻufaʻatasiga o le Kamupani ICI-1). I lenei tagata e le pule, o le mea sili ona taua o le mea e sili ona taua o le staratatus, o le synthesis singer ua fausia. E le tatau ona sili atu le 270 ° le Formidors 270 ° C, lea e mafai ona mataituina e le Sormometer (7) ma fetuunai le Crane (4). E manaʻomia ona faʻatali se vevela i le aofaʻi o 200-250f ° i, ma lalo. Ona o le kesi o le kesi ma le le taliina o le kesi kesi i totonu o le pu (P) overnd mai le Forcerator (6) o lo o aofia ai i totonu o le pusa (l) e aofia ai i le pu ( K) o mai i fafo o le pusaaisa. Sili atu, condente ma le faʻaaogaina ma le le toe faia o le kesi kesi o loʻo aofia ai i le pu (y) i totonu o le pa puipui (8), o loʻo oʻo i le le mautonu (p) ma le crane (p) pusa.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa faitotoʻa ma patoina i totonu o se itu i tua

O le pu (T) i totonu o le condenser (8) ua faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le faʻamalosiʻau o le mamafa (10), o le mea e manaʻomia e pulea ai le mamafa i le condusser. O loʻo tausisia totonu o le 5-10 Atmosphrephes poʻo le sili atu o le Crane (11) ma vaega tele (9). O le pu (x) ma o le crane (11) e manaʻomia e alu ese ai le pato e aunoa ma le toe faia o le kesi o le kesi, lea e alu i le toe faʻaleleia o le palu (1). O le crane (9) ua fetuʻutuʻunaʻi ina ia mama le vai mama pe a aunoa ma le kesi. E sili atu pe a fai o le penisini tulaga i totonu o le condensaser o le a siitia nai lo le faaitiitia. Ae o le sili sili ona lelei tulaga pe a fai o le penisini tulaga o le tumau (lea e mafai ona mataituina e le fausia-i tioata po o se isi metotia). O le Crane (14) o loʻo fetuʻunaʻi ina ia o le penisini o loʻo iai leai / vai / ma i le paga palu e sili atu nai lo le itiiti ifo nai lo lalo.

Amataina le masini:

Tatala le kesi kesi, vai (14) a o tapuni, pusa lapisi (12), (13) galuega. O le Crane (4) e tatalaina atoatoa, o le ala fausiaina (5) ua liliu, o le Crane (9) ua tapunia, o le crane (11) ua matala atoatoa.

Ma, o le crane (14) o le vai vai, ma le knap (11) fetuunai le manaʻoga manaʻo i le faʻamaualuga, o loʻo feagai ai ma le umigasū (10). Ae leai se mea e le tapunia ai le crane (11) atoa !!! Ma le isi, pe a uma le lima minute, o le alatoto (14) fetuunai i le tagata toeleleia (6) i le 200-250 ° C. Ona pupula teisi ai le pa pia (9), o le mea e tatau ona o ai le vaalele o penisiona. Afai o le a alu pea - Matou te tatalaina le Cray sili atu pe a fai o le kesi o loʻo alu i le kesi paoa - matou te tatalaina le crane (14). I se tulaga lautele, nai lo se faafiafiaga sili, fausiaina le masini, sili. Vai anotusi i le penisini (methanol) e mafai ona e siaki ma le ava malosi. O le maualuga o methanol o le 793 kg / m3.

O lenei masini e manaʻomia e fai ai le stanless ua uʻamea poʻo uʻamea. O vaega uma e faia o paipa, apamemea o fusi e mafai ona faʻaaogaina e pei o le manifinifi o paipa. I totonu o le pusaairo, e manaʻomia le tausia o le x: y = 4 fua faatatau, o lona uiga, mo se faataitaiga, pe a fai o le X + M =. 240/60 = 4. O le tele o taimi e fetaui lelei i le pusaaisa ma le itu e tasi, le sili atu. O tagata uma o loʻo manaʻomia mai le kesi o loʻo i totonu o tagata liva. Nai lo le Krints (9) ma (11), e mafai ona e faʻaogaina le faʻaititia o vae mai kesi kesi kesi po o kapela tubes mai le fale puipui. O le fefiloi (1) ma le tagata o le tagata o loʻo vevela (2) e vevela i se tulaga faʻa-نان (vaʻai le ata).

Mataupu i luga o le autu: faavae mai pipi o pipi i lalo o le veranda ma o latou lava lima

Mauaina suauu mai le kesi masani

Mauaina suauu mai le kesi masani

Mauaina suauu mai le kesi masani

Mauaina suauu mai le kesi masani

Mauaina suauu mai le kesi masani

Mauaina suauu mai le kesi masani

Faitau atili