Faapipiiina o le maualuga o le tau o le masini mo le ie lino i le faapaologa

Anonim

Tagata nonofo o taulaga e sili atu pe na latou feagai ai ma le fesili: faʻafefea ma le mea e faʻamamaina ai le ofuvae. Mo le tele, o le faʻamiligiina o le faʻauluuluga mo le ie lino e avea ma galuega lelei.

Ma afai e foliga faigofie ma manino le mataupu i le mataupu ma manino, ma o lea taimi o le filifilia o le masini faʻamamaina ma le faʻapipiʻiina o tekeni. O lea, o le a le mea e mafaufau ai pe faʻapefea ona faʻatau ma faʻapipiʻi le tuai tuai.

Filifili se mago

Faapipiiina o le maualuga o le tau o le masini mo le ie lino i le faapaologa

Pat Dryer ma Telescopic Mechanism

O maea e fiafia e faʻaofi i le fale mautotogi atoa na pasia i le taimi ua tuanaʻi. O faleoloa e le aoga o aso nei e ofoina atu e filifili mai ai le tele o masini mago masini. Faatasi ai ma i latou:

  • Masini tau taele i fafo atu;
  • POLS MINGERS MA LE MUSYCUPI-2ICTIMS;
  • Taua o faiga mo gaioiga liana.

I le laulau i lalo, mafaufau i tulaga lelei ma le le atoatoa o le maketiina o ituaiga uma.

A o le i alu i luga o le faʻapipiʻiina o le faʻamamaina o liana, e manaʻomia le faʻataʻitaʻi lelei o le avanoa o le avanoa mo lona faʻapipiʻi, ma le faʻavae o le galuega taua.

E fetaui lelei ma le fua faatatau o lelei ma le le atoatoa o le faʻamagoina o tagata fou, o le faʻapipiʻiina o lenei faʻauluuluga tuai i le auala faanatinati o se mataupu.

Auala e Filifili ai le Nofoaga Saʻo e Faʻatu

Faapipiiina o le maualuga o le tau o le masini mo le ie lino i le faapaologa

O le faapaologa e atoatoa mo le setiina o le masini faamago

E manaʻomia le fuafuaina o le potu lea o loʻo fuafua ai le faʻamamaina o le ie lino aʻo leʻi faʻatauina Liana. E i ai le ono, o le taualuga faʻalealuga o ni ata faigofie o pa puipui pe a oʻo i ni nai laʻau e pasi. O puipui autu o loʻo faʻapipiʻi i le taualuga, o le maualuga maualuga o le tulaga o loʻo tuʻuina atu i luga o le puipui.

A filifilia se nofoaga o faʻapipiʻi, o manatu nei e tatau ona amanaia:

  • E tatau ona tatau ona faʻagaioia le potu;
  • I totonu o le fusi faʻaʻau, aua le faʻalavelave i le amataga o faamalama ma faitotoa;
  • E aoga le aloese mai le faʻapipiʻiina o le faʻamamaina o le ie lino i luga o le faʻamaligiina o le taualuga poʻo le laualuga o le gcl.

Tusiga i luga o le autu: Taui Tape mo moli moli

Faapipiiina o le maualuga o le tau o le masini mo le ie lino i le faapaologa

Faʻataʻitaʻi e faʻaalia ai o le sili ona talafeagai nofoaga mo le faʻamamaina o ie linoni, talafeagai i tapulaʻa uma o se loggia poʻo le panisi.

A uma le nofoaga ua filifilia, filifili le umi o le auala, ia tuuina atu faʻamatalaga o le tatalaina uma o faʻamalama ma faitotoʻa. O Lianas o loʻo faʻatauina atu le umi o le 50 cm i le 2 m. O le faʻamamaina e masani ona aofia ai:

  • maea;
  • 5 tubes o le umi faʻapitoa (palasitika, gaʻoa pe faʻaputuputu pe vali uʻamea);
  • 2 faaputuga faʻapipiʻi i luga o le taualuga;
  • Clabo, faapipii i luga o le puipui mo le faʻasaʻoina o le maualuga o le rope maualuga.

Liana i luga o le faapaologa o loʻo taulaʻi atu mo se taimi umi, o lea e sili atu lona masani masani i le lelei o oloa faʻatau. E aoga le mago o le rusia poʻo le gaosia Europa gaosi.

Faʻapotopotoga ma faʻapipiʻi ata

Faapipiiina o le maualuga o le tau o le masini mo le ie lino i le faapaologa

Ina ua uma ona faʻatauina se faʻamago, e tatau ona e faitauina le faʻapipiʻi faʻatonuga faʻapipiʻi i oloa. O le a valiina, faʻafefea ona faʻaputuputu ma faʻafefea ona faʻapipiʻi saʻo le faʻaulufale mai. O le faia lea o lenei mea, o le ae manaʻomia ni nai mea faʻapitoa meafaigaluega:

  1. O le stepmtodder mo le faigofie o galuega i le ogatotonu o le eria. I nofoaga masani, o nisi taimi e mafai ona e faia ai se nofoa nofomau.
  2. Ina ia faʻapipiʻi puipui i le taualuga, e tatau ona e viliina pu mo le fao poʻo taula.
  3. Mo faʻailoga, sauni se faʻailoga poʻo se penitala ma se lipine fua, o le umi o le sili atu nai lo 2 mita.
  4. Faletalimalo ma fusiua o le tele manaomia.
  5. O se sikulukalaiva poʻo le sikulukariverive mo le faʻaleleia o le fao.

Faapipiiina o le maualuga o le tau o le masini mo le ie lino i le faapaologa

Siaki le masani i lea laasaga-i-sitepu-faʻatonuga, Faʻafefea ona tautau le tau o le tau. Ae e te leʻi amata aoina, siaki le faʻamaeʻaina, faʻapea foi ma tapenaga manaʻomia.

  • Puipui i le faʻataoto ma faʻailoga matou te faʻailogaina ai le nofoaga o lo o faʻasalalau ai. O le va o le va o puipui e tatau ona tutusa ma le umi o tubes ma le sao e oo atu i le 70 mm;
  • Matou te popole pu i nofoaga fuafuaina ma faʻapipiʻi se faletalimalo. Faatatau i le faʻatamaʻi ma le sikoa sikoa ma le faʻapipiʻiina o le puipui ma faʻasaʻo le ata. (Afai o le decoverative linges sau i le atoatoa, ona matou tapunia ai lea o sikulalu);
  • I le itu o le faʻamalosia o le maea i luga o le puipui, ma malupuipuia se puipui mo le faʻasaʻoina o le maualuga o le faʻamalolo. O le puipui e sili ona lelei e faʻasaʻo i le tulaga o le tagata e tuli o le ona o le fale;
  • Fale nofomau e loka ai le loka i luga o puipui. E ala i le ata o le aisa mamao tatou tekipi. I le pito umi o le maea (lalo) na matou tuu i luga o le toʻotoʻo. Ma ua tatou oso solo uma i le ogatotonu puipui puipui;
  • Faʻaiuga faʻatasi faʻatasi i pulou, e fetuunai le maualuga maualuga o le toʻotoʻo. Faʻamamago Faʻamago le Mauga o loʻo vaʻaia i lenei vitio:

Fuafua i le gaosi oloa, o sitepu e ono eseese, ae le o le taua tele. I soʻo se tulaga, a o le i faia le galuega, e faʻaaogaina le siaki i le atoaga ma le uiga ma le faʻatonuga.

Tele o fautuaga masani

Faapipiiina o le maualuga o le tau o le masini mo le ie lino i le faapaologa

A o le i faʻapipiʻiina se masini faʻamago mo ie lino i luga o le papeti, o se Loggion poʻo se potu teuina, faitau ni faʻaopopoga faigofie ma faʻagaioiga.

  1. O le gaoi o le soʻofaʻatasi suauʻu o loʻo tauina ai se uta tele, ae aua le tautau i luga o le tasi malo sili atu nai lo 2.5 kg o ie susu susu. I lea tulaga, o le tau meli maualuga o le a umi le umi, ma o le a e le tau toe faaleleia ma malamalama i le faʻafou a Liana.
  2. Pe a filifilia se faʻaofuga o ia lava e faʻapipiʻi ai puipui i le taualuga, ave le fiafia i oloa o le sili atu o le sili atu e le o le tele avega
  3. O le faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻiina o le sulugatiti o le masini faʻamago mo le ie lino e le ufiufi ai. Ae a faʻaaogaina, e faʻaopoopo ai le "faʻamamaina" Le lava, e tatau ona i ai Tubes Camcader. O le mea lea, aʻo leʻi i ai le taʻuina o le au i luga o le tino, ia mautinoa o lavalava i maea o le a mafai ona toʻafilemu, aua neʻi e tuʻuina i totonu. Mo faʻamatalaga i luga o le faʻapotopotoga ma faʻapipiʻiina o le faʻamamaina, vaʻai lenei vitio:

Tusi i luga o le autu: faʻafefea ona faia le pito o le faitotoʻa faitotoʻa i le fale mautotogi i lau oe lava

I le itu tutotonu ma le itu i matu o le atunuʻu, pe a foʻia le fesili, pe faʻapefea ona filifili le mea saʻo e filifili ai le tau malulu, e le tatau ona faʻapipiʻiina oloa e pei o le baana i luga o le baana i luga o le baana i luga o le basana o le pepelo i luga o le baana i luga o le ulū e pei o le baana o le pepelo i luga o le uolaola.

Faitau atili