Dresser i luga o le faapaologa ma ou lima lima

Anonim

Mo gaosi oloa, e tatau ona e mauaina mea faigaluega fai:

  • vaai;
  • Aurocromivik;
  • eletise eletise;
  • Laasaga mo le faamauga;
  • sikulukalaiva, naifi, hammer;
  • Hex ki mo le faamaoniga.

    Dresser i luga o le faapaologa ma ou lima lima

    Meafale faia ma ou lava lima, ia amanaia le tau o mea, e foliga mai e taugofie nai lo le uma.

Mea mo gaosiga

Fai se fatafata o le 'ie o le faapaologa e sili ona lelei o le utupoto.

E manaʻomia le gauai atu i le fagu e maua, o lona uiga, faʻapitoa palasitika.

Dresser i luga o le faapaologa ma ou lima lima

Polokalame o le faigofie o le dusk

Faapea foi mo le sati o loʻo faʻaaogaina Melastane. I le faaopoopo atu ia uteni, e mafai ona e taofia le filifiliga i luga osb-papatusi e talafeagai mo faitotoa ma pa. O le filifiliga e faalagolago i le feita. Afai o le Logginia poʻo le faapaologa o le vevela, o se laupapa faʻapipiʻi laupapa e mafai ona faʻaaogaina, a leai e tatau ona e faia le manaʻo e faʻamatuʻu o le osb. E vali lelei ma fesuisuiai. Ina ia mafai ona faia le fata i totonu o le fatafata o le faapaologa, ua faaaoga le tele o le pllywood. O le a tatou manaʻomia foʻi:

  • Melasi pito;
  • tauia;
  • fao;
  • O meaafale (auupega, Killeller taiala).

Serial stinging

Dresser i luga o le faapaologa ma ou lima lima

E taua le amanaia le maualuga o le fatafata, e manaʻomia le faʻatumauina o mea o le a teuina.

  1. Muamua lava, e manaʻomia le lafo o itu. Faʻauma ma le ata, e tatau ona e faʻailogaina nofoaga o le a tuʻuina atu ai le noataga ma le faʻavae i le pito saʻo. Ina ia faigofie ona tatalaina le fatafata, e taua le tuu saʻo o ia nofoaga o loʻo taʻitaʻia ai le polo e taʻitaʻi. Latou te flush i tulaga lata ane. Ina ua maeʻa, ae e le manaʻomia ona faʻagalo e i ai le saʻo ma le itu tauagavale.
  2. Ile tulaga lea o le faʻapipiʻiina i luga o itu o le mamanu, o pu o loʻo faia i lalo o le faʻamaonia (f 4.5 mm). Ina ua mavae lena, sa fai le vaega e tusa ai ma le ata.
  3. E mafai ona lafo le laulau i luga i le lua auala. I le tulaga muamua, e pipii ie lima i lona lua, e sili ona faʻaaoga i luga o sikuliti. E taua o 'au e talafeagai mo le mafiafia o mea.
  4. A faʻapipiʻi le laulau, e mafai ona e amataina le puipui i tua. Ina ia mafai ona faʻasaʻoina, e tatau ona e mautinoa o le diagonal o le tutusa tele. E mafai ona e folau i tua le puipui i tua pe a uma ona fuaina. Mo lenei, tamaʻi fao poʻo fao o loʻo faʻaaogaina. O le taua o tutusa leo o le fatafata mafai ona suia lona geometry, o le a le o le le mafaamatalaina. Afai o le puipui pito i tua e faʻamautu faatamala, aunoa ma fua, o le fausaga i foliga o se taimane ua mauaina. O sea fatafata e le o le leaga, o ana atigipusa o le a le sao lelei. O le a e latalata i latou, pe o le a le mafai ona e fetuunai ai feeega.
  5. O le taimi nei e tatau ona e faia le au solitulafono. E manaʻomia le aoina o o latou tino ma faʻapipiʻi i luga o faʻatonuga. Mo latou faʻapotopotoga, faʻaoga le faʻamaoniga pe a o le pito i lalo o loʻo faʻamauina, aua neʻi galo e uiga i le faʻafitauli ma le lepeleni faʻaaogaina. A faʻapipiʻiina pusa, siaki a latou galuega e faigofie ma sologa lelei latou te tatalaina ma tapuni pe o le lautele e tutusa? A tapuni pusa, o itu o fale ma pito i luma o pusa e tatau ona latalata.
  6. O le Dresser faapalepale e toetoe lava sauni, e tumau mo laiti - o le tele - o tagata ma tagata e faʻapipiʻi. MO FESILI, Saunia le faʻamaoniga o le a faʻapipiʻi i le pito i luma o pusa. E manaʻomia le maua o le teuteu teuteu, fao le faʻamaonia i totonu o latou, ae naʻo le afa e vaʻai ai i le sosolo o le pito. Faʻapipiʻi le fale ma vaʻai i le auala mai le faʻamaoniga mai le faʻamaonia o loʻo galue ai o ia, ae e le tatau ona toe i ai. Ona tolaulalo lea pe a fai o le fogafale o lo o tupu, e mafai ona e mimilo. Naʻo le maeʻa lea o tagata o loʻo faʻapipiʻiina.

Ua maeʻa le galuega, o lau faapaologa poʻo le loggia decorates o se fou, aoga pusa!

Mataupu i luga o le autu: ata i luga o le vai puipui

Faitau atili