Mamanuina o le tasi potu potu mo se aiga ma tamaiti e toalua

Anonim

Mamanuina o le tasi potu potu mo se aiga ma tamaiti e toalua

O aiga taʻitasi miti a se faleʻatele fale mautotogi, ae o isi taimi e mamafa ai e le sauai mea moni i nofoaga laiti. O le mea moni, afai o lou aiga o tagata e toafa e tatau ona nonofo i se potu potu-fale mautotogi - e le o se mafuaʻaga lea mo le faʻamoemoe, aua e i ai a matou lava fale. E toe fausia lenei fale ina ia iai le mafanafana ma le mafanafana mo tagata uma o le aiga e le o se faafitauli. O le a fesoasoani lea ia te oe fautuaga nei.

Tamaititupe a Tamaiti

O le mamanu o le tamaititi o le tamaititi o le potu potu o le pito sili ona taua o le toe vaega o le toe faaleleia. Afai o le a mafai e se tagata matua ona tigaina i le faaletonu, ona mo le tamaititi o le a latou le taliaina. O le lavelave o le galuega o le fatuina o se sone o loʻo faʻateleina le tele o taimi pe a toʻalua tamaiti i le aiga. I lea tulaga, o faigofie uma mo tamaiti e taua tele le vaevae i le afa, aunoa ma le taliaina so o latou.

O le nofoaga mo le mamanu o le sone e sili ona lelei e filifili e le faamalama. Mo tamaiti, o le tele o moli faalenatura e taua tele. E manino le fuafuaina o tuaoi o le tuaoi o lenei sone o le a fesoasoani i moli uila. Tuu i ai le fiafia i ata matagofie ata. Filifili se ata o le pepa puipui mo tamaiti ma a latou mea e sili ona fiafia i ai manu, manulele poʻo toa malolosi. E le naʻo le tuʻuina atu i tamaiti se aso malolo moni, ae o le a aumaia foi se mea muamua i totonu. O meaafale i tamaiti e tatau foi ona malamalama foi. Tusa lava pe a foliga mai o loo e mamanuina i BeigE Tynes, o le a le fiafia tamaiti i ai, e taumafai e faʻatulaga le teritori a tamaiti i le moli, salati ma isi lanu e pei o pepe.

Mamanuina o le tasi potu potu mo se aiga ma tamaiti e toalua

O le moega o le mea muamua o le mea muamua e o mai i le mafaufau pe a e manaʻomia e fausia se tasi potu potu mamanu mo se aiga ma ni tamaiti. Peitai, o sea filifiliga e le talafeagai mo tagata uma. Muamua, o le moega o le moega e le talafeagai pe a fai o tamaiti o laiti tele. Lona lua, atonu o lenei moega e ono mafai ai ona veteina le totonu atoa. Afai e te fuafua e faʻaaoga le naʻo le potu i le fale mautotogi e le gata i le potumoe, ae o le potu malolo mo le mauaina o malo, o le moega o le a le talafeagai iinei.

Mataupu i luga o le autu: O le kilia o le togalaau o le togalaau ma o latou lava lima

O le mea e lelei ai, o faleoloa o mea uma na teuina e le fou fou filifiliga - o se moega. O se masani masani lufa. Ina ua maeʻa le suiga, o le pito i lalo o le moega o se moega taʻavale ma ua fausia le moega lona lua. E fetaui lelei, o le moega o foliga e foliga mai e masani lava ona faʻataʻitaʻia ma ua fai si tamaʻipasi, ma o se tamaititi e mafai ona feagai ma lana auala. I le ala, e i ai ni faʻataʻitaʻiga o moega faʻatoʻaga, na fuafua e oʻo lava i le tolu moega.

Mamanuina o le tasi potu potu mo se aiga ma tamaiti e toalua

Matua sone

A oʻo uma fesili e uiga i le sone o loʻo foia, e mafai ona e amata ona fausia se tagata matua matutua mamanu. E taua tele le avea o ma vaega matua o le potu e le gata i le vasega pepe, o le a avatua i tagata uma o le aiga o lona tulimanu vavaeʻese. I le teuteuina o se matua sone, e sili le faʻaaogaina o lanu e sili ona taofia ma malamalama, e tuʻua ai le puʻeina o mamanu. O le maualuga maualuga e mafai ona totogi i le faʻaalu o le tasi elemene elemene, mo se faʻataʻitaʻiga, o se sitaili teuteu i luga o le faitotoʻa faitotoʻa. O le sili ona lelei o le lolomiina lea o lenei lolomi, o le a manaia tele le faʻailoaina mai o le talaʻaga o beige puipui - ata o le mumu. O le vaega lona lua o le faifeau e mafai ona tuua se faʻata faʻafailaina, e pei ona siʻitia o faʻata o faʻata totoʻa ua faʻateleina ai le potu. I se faʻaopopoga, o le uluaʻi tulaga o le a faʻaopopoina ai se teteʻe o pepa puipui faʻaamāloa. Ina ia fausia le ata fou, taumafai e tuʻuina atu le manaʻo i BAMBoo pepa puipui i le tasi lanu ma le fola.

Mamanuina o le tasi potu potu mo se aiga ma tamaiti e toalua

Isi taua taua o le tagata matua aoga:

  1. Gagau lufa. O le faʻaaogaina o le sofa e sili atu le talafeagai nai lo le faʻaaogaina o le lapoʻa o le moega faʻalua.
  2. Televise. E sili le faʻapipiʻi i luga o le puipui ina ia le mafai ona ia maua se mea sili.
  3. Laupapa kofe laulau. Fiafia i le filifiliga i uili. O lea e mafai ona e inu kofe i se laulau, ma tuu se tusi ao le i alu ia te ia.

Mamanuina o le tasi potu potu mo se aiga ma tamaiti e toalua

Matou te faaaogaina le faapaologa ma le manuia

Mo nisi mafuaʻaga, e toʻatele tagata e masani ona faʻaaogaina se faapaologa faʻapitoa mo le teuina o ituaiga uma o mea poʻo mo le faʻamamaina o ie. O se mea sese tele lenei. Mo le tasi-potu potu fale o le potu, o le faapaologa o se mea moni maua, o le a faʻatagaina oe e faʻaopopoina ma sina (e tusa o le 4 m) i lenei aso ua avea ma faʻaolataga moni. E tele filifiliga mo le faʻaaogaina o le faapaologa:

  1. O le filifiliga muamua o le fausiaina o se fale faigaluega atoa i luga o le faapaologa. O le lautele o le faapaologa atoatoa e mafai ai ona e faia se fata tusi i luga o le tasi itu ma se komepiuta komepiuta i le isi. Ma le isi, afai ua uma ona ausia e aiga tamaiti aʻoga, e lua galuega e mafai ona tuʻuina i luga o le faapaologa i le taimi e tasi, o loʻo 'alofia ai le tauiviga mo le komepiuta i le va o tamaiti.

    Mamanuina o le tasi potu potu mo se aiga ma tamaiti e toalua

  2. O le filifiliga lona lua o se nofoaga faafiafia i luga o le faapaologa. I le tasi-potu potu, o le lakapitimeter uma o loʻo aʻafia ma faʻamalamalamaina se isi nofoaga mo se nofoaga malolo malolo o nisi taimi e faigata tele. O le mafuaʻaga lena e manaia tele le tuʻuina o se nofoaga malolo i luga o le faapaologa. O iinei e mafai ona e faʻaogaina lau faʻatuai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le faʻamalama e mafai ona fai ai ni nai selesu i totonu o laʻau i pou. O laʻau faʻapena o le a tuʻuina atu i le faʻamalama faʻamafanafana. O le a latou le taofia le pa'ū i le malamalama, ae peitaʻi, o le le tele o mea, o le a faʻatupuina ai le malamalama i luga o mata. I se faʻaopopoga, o luga o le faapaologa e mafai ona e tuʻuina se sofa stare poʻo se lua o nofoa afi, o se tamai laulau kofe, mea fiafia.

    Mamanuina o le tasi potu potu mo se aiga ma tamaiti e toalua

Mataupu oi luga o le autu: Chandelier faia ia te oe lava - o le sili ona lelei faatonuga ma le Matai Vasega (100 Ata)

Tamai togafiti

Ioe, o le fatuina o se tamaʻi potu mautotogi e tasi le potu mo se aiga ma tamaiti - e le faigofie le galuega. O tamaʻi mamanu o le fuafuaina o le a fesoasoani ia i tatou:

  1. Modular meafale o se fofo lelei. Talu ai nei, na le susulu ai le amataga o mea na fanau ai. O mea uma e mafai ona ofoina atu meaʻai tuʻutuʻuga - tele gagau soloi o sofa, e matua faigata lava ona faigata. O meaafale i ona po nei o le moligar mogaluga na fetaui lelei i soʻo se mamanu. I le faʻaopopoina i le faigofie lea gagau faʻaseʻe mafiafia Sofa, lea sa matou talanoa i luga atu, e mafai foi ona outou faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, taʻilo ai laulau, aua e faigofie ona mauaina malo.

    Mamanuina o le tasi potu potu mo se aiga ma tamaiti e toalua

  2. I lalo! O lenei filifiliga, o le mea moni, e loloto le taimi, ae o le a latou suia lau ata mo le sili atu. I fafo, Suario potu potu malolo e aunoa ma se vaega i faiga masani, na o le amataga o le a maua le malosi. Ma le isi mea, o se filifiliga lelei lava lea mo i latou e manaʻo e faʻatau mai faʻafitauli uma ma le leai o se nofoaga i totonu o le potu, ma le tamai umukuka.

    Mamanuina o le tasi potu potu mo se aiga ma tamaiti e toalua

  3. Faʻaaoga ni vaega laiti e vaevaeina ai le potu i tamaiti ma matua matua. O le mea moni, e fausia ai se palu palu o loʻo gaoia le avanoa taua e le manaʻomia. O le vaega vaega e mafai ona faia se ie pupuni faigofie poʻo se feavema.

    Mamanuina o le tasi potu potu mo se aiga ma tamaiti e toalua

Faitau atili