Mittens ma le gagau tiʻetiʻe uila ma le faʻaaogaina o nila ma faʻamatalaga ma vitio

Anonim

O i latou e fiafia i mea manaia ma o e talisapaia le ulufafo atu i tua atu o masani, mittens ma le gagau tietie e mafai ona avea tonu ma se mea e sili ona taua i le ofu. E i ai se tasi o uiga o le taumalulu o le taumalulu o le taumalulu, ma pe a faʻatasi foi ma toega ma le ono o tamatamailima se tasi paʻi i ai. Ae maise lava, o le mauaina o tamatamaʻilima e manaʻomia le tele o le galulue ma le telefoni, aveʻesea tupe ma isi. O le mea e manaia ma le masani ai, o le mea moni, o se tasi o lauiloa lauiloa mea e sili ona lauiloa i le taumalulu.

O sea mittens e mafai ona lalagaina uma ni nila, ma le fesoasoani a se matau, o le a le iuga o le a maua ai ni faalataina. Tele Newbies talitonu na o i latou o loʻo i ai ma le lalagaina o "oe" o loʻo mafua ai ni matuitu. Ae e leai. E tatau ona e mulimuli i faʻatonuga, ona tupu ai lea o mea uma. I le faʻaopopo, mittens e mafai ona teuteuina i ni pu laiti, faʻamau, o lipine, lopa, uila.

Mittens ma le gagau tiʻetiʻe uila ma le faʻaaogaina o nila ma faʻamatalaga ma vitio

Mittens ma le gagau tiʻetiʻe uila ma le faʻaaogaina o nila ma faʻamatalaga ma vitio

Filifiliga Muamua

I lenei vasega vasega, o se faʻamatalaga auiliili ua folasia, ma lea e mafai ai ona nonoa se manaia lanu ma se laʻau pi. E faʻafesoʻotaʻi se matematika, e te le manaʻomia e faʻaalu le tele o le taimi, ma e sili atu le tele e galue i le nofo i ni nai afiafi ma fai ai se galuega mole.

O le a le mea e te manaʻomia ina ia mafai ai ona nonoa ni faʻaʻi:

  • BAMBINO's Squils 100% Acrylic 200 m i le 50 g, ma matou te manaʻomia se tasi o turquose lanu lanu, 30 g o le lanu burgundy ma paʻepaʻe;
  • Numera numera 3;
  • Lua fasi faamau.

Mittens ma le gagau tiʻetiʻe uila ma le faʻaaogaina o nila ma faʻamatalaga ma vitio

Ia koni le pito i tua, fai se filifili o 32 ea le ea. Le isi, tatou te fusifusia lenei filifili i itu uma e lua e koluma e aunoa ma oʻukid. Ina ia faʻataʻamilo galuega ma ulufale i le isi itu, e manaʻomia le fesoʻotaʻi atu i koluma e tolu e aunoa ma nikid i le pito mulimuli. Ona e tatau ona e lalaga i ni faʻatonuga se lua - tuusaʻo ma le toe suia, suia o lanu o filo ia o le 12 laina, a o le laina taʻitasi e lua e aunoa ma nikid.

Mataupu i luga o le autu: mittens ma le ponaivi ma mea e manaʻomia: polokalame ma le faʻamatalaga ma le vitio

Mo le itu lona lua o Mittens, e tatau ai le faitau 6 Air Loops ma i le auala lava e tasi e alu i le 12 laina. I le isi laina, o lo o i ai i se lio i se lio, ma i tulimanu na matou faia ai le tasi koluma e aunoa ma nillid. O lea la o le pito i lalo o le vaega o le alofilima, mo lenei mea e tatau ona e viliina 26 Air lote. I se tasi itu e tatau ona matou resitaraina 13 koluma e aunoa ma nikid, ma le isi - 4.

Mittens ma le gagau tiʻetiʻe uila ma le faʻaaogaina o nila ma faʻamatalaga ma vitio

Ina ia ulufale atu i le afa muamua o le tamatamailima tele i le lima laina, e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le 14 koluma e aunoa ma se vaitusi, o le filifiliina o le 7 o le ea ma le 8 laina. Le isi, tipi se filo. Ina ia mafai ona tui i le afa lona lua o le tamatamai lima, matou te faʻapipiʻiina se manoa i le mulimuli o le 7 mataua, ona le o le 7 koluma e aunoa ma se fafine le gata ma le toe faia o le tasi ma le toe suia o le vaega o le vaega autu. I le laina mulimuli, o uluai nusipepa e aunoa ma nikid ma fesootai ma le Peraimeri e fitu koluma e aunoa ma se isumu o le ani.

O lenei e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi auiliiliga o loʻo faʻaaogaina koluma e aunoa ma le Nakid. I le taimi o le saʻilia mo le faʻamau, matou te tuʻufaʻatasia 15 ea lo latou maualalo. O le pito i luga e nonoa ma lua lanu e lua. E tatau ona tatou nonoa se laina i se koluma e aunoa ma nikid, sui o lua lua concave ma chavex, ma latou vaai ai e tolu laina. I lea lava itu lava, matou te manatu o le pito i lalo o le paʻu o se paʻu paʻu - e tatau ona i ai ni 10 laina. O lenei o le pito i luga o le tamatamai lima ma le pito i lalo o le lanu mumu o loʻo nonoa i koluma e aunoa ma nikid. O le mea mulimuli o le a avea ma sui o le ki.

Mittens ma le gagau tiʻetiʻe uila ma le faʻaaogaina o nila ma faʻamatalaga ma vitio

Tamaiti faʻataʻitaʻiga

Mo lau tama, ou te manaʻo e fai se mea uiga ese, ma o le a se mea e fatufatu ai, e foliga mai o le pepe e manaʻo e ofuina le faʻa-le-ea. Ma o le mea sili lea ona taua mo tina uma. O lea, i lenei vasega ogatotonu, o le a tatou aʻoaʻoina le ala e faitio ai faʻasesega ma le gagau nila.

Tatou lalaga mo le tamaititi 5-6 tausaga. Afai e matua se tamaititi pe laititi, ona na o le fetuunai o le vaega oe lava i le gasologa.

O le mea e tatau ona e saunia mo Matting:

  • Lokaina "Souffle" 100% Acrylic, 292 mita i le 100 kalama, lea, o le 30 kalama o lanu enaena ma sina bog;
  • 5 toe fai le tele 2.5.

Mataupu i luga o le autu: patchwork ato mai Iapani mekasini - o se ata tele o manatu

Lalagaina o le a fai atu i le ata foliga. Ma o le malosi o le kolose o le a 20 lotos i le 27 rigs - 10 i le 10 cm.

Mittens ma le gagau tiʻetiʻe uila ma le faʻaaogaina o nila ma faʻamatalaga ma vitio

Lalagaina mea taumatau. Brown Stress i Dial 40 tagata faʻatau ma tufatufa atu i le fa, ona kosega lea o le gum tasi i le tasi i le maualuga o le 6 cm. I le taimi lava e tasi, i le maualuga o le 3 cm mai le bolastic band i le muamua spin, latou te faamaonia 2 faamau, ma le valu tuu le sili atu tamatamai lima. E sili atu i le laina mulimuli ane ua tatou ausia ai le leiloa 8 penets. A e siaki i le 13 cm, o le a tatou tuua le 20 kettles i luga o se sili ona nila. O lea la luga o le Lios Lios, matou te tuʻufaʻatasia 20 Kettles, liliu i totonu o le ata. Ua maeʻa le 3 cm, fai mafaufauga - e faʻapipiʻi faʻatasi ai le lua o le pu i le pito o tagata faʻaaoga. Sei o tatou laʻei seia oʻo i le 4 ua i ai, pe a uma le tipiina o le filo ma faʻaloaloa i totonu o lopa uma, faʻamalamalamaina.

Mittens ma le gagau tiʻetiʻe uila ma le faʻaaogaina o nila ma faʻamatalaga ma vitio

O lenei, mai le pito o le tipi mo le tamatamailima, e vili ai ma le manoa autu ma le manoa autu, faatasi ai ma le valu aila, a o tufatufa uma mata o le o le vaega o 4 ani. A oʻo ina e taunuʻu i le vaega ole vaega, matou te amata i le orbreak i le auala lava e tasi e pei o le vaega autu. Ma o lenei i luga o le vaʻaiga i tua o le itu i tua o le alofilima, e tatau ona e viliina 20 teaops, nonoa le paʻu tasi le tasi i le tasi, o le afa seneturi le maualuga. E faʻapena foʻi ona i ai foʻi aʻu mittens agavale.

Vitio i luga o le autu

O lenei tala e maua ai se ata vitio, o lea e mafai ona e aʻoaʻo ai le faʻaʻoleina o le tiʻetiʻe ma le laʻei tiʻetiʻe.

Faitau atili