Kapeneta i luga o le faapaologa ma au lava lima: polokalame, pvc, chIpboard, isi mea (vitio)

Anonim

Ata

Eria faaopoopo

I ni fale o fale, na uma ona faʻapipiʻi le kapeneta i luga o le faapaologa i le taimi o le faʻauma galuega. Taumatau ma manaia le kapeneta i luga o le faapaopolo o le a avea ma fofo o le tele o faafitauli.

Kapeneta i luga o le faapaologa ma au lava lima: polokalame, pvc, chIpboard, isi mea (vitio)

Meafale faavae

I se masani ai o fale maualuga-maualuga, o le eleelea ma loggis e masani lava ona avea le faaputuga o le le aoga i totonu o se fale mautotogi. O le manaʻoga e tatau ona tuʻuina atu i tua o puipui o le fale o soʻo se mea o loʻo aliali mai i le mea na tupu o mea uma o loʻo siʻomia i fafo atu o potu nofomau ma teuteuina lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, maualuga mamanu e mafai ona fetaiaʻi ma le naʻo mea uumi, faʻapea foʻi ma mea faigaluega, eseese mea laiti.

O le faʻapipiʻi o meaafale o loʻo muamua ona o le faʻaofoina o le potu, o le laina faʻanatura ma le faʻafoliga. Ona o le i ai o le nichh, o le fausiaina mo le Loggidia e sili atu le faigofie. Afai o le Glazing galuega o loʻo faia muamua, e tatau ona faʻafeagai ma se itu i fafo i se tulaga e avea ma faʻamanatuga o le pito i tua ma le pa. O le fale o loʻo fausia i luga o le faapaologa ona o galuega muamua e sili atu ona faigata ona faia nai lo le loggia. Ina ia mafai ona tapunia le kapoti mo le paneta mai itu uma, e tatau ona e tapunia pe tapuni se vaega o le faʻamaeʻaina, pe tuʻuina atu mo le faʻailoga o puipui o le mamanu fuafuaina. O le itu i tua i nisi tulaga o le tuaoi tuaoi. Ole tatau ona manatua e le gata i le saʻo faʻapipiʻiina, ae o le usitaia foʻi o tulafono o faʻagaioiga.

Fomu mamanu

Kapeneta i luga o le faapaologa ma au lava lima: polokalame, pvc, chIpboard, isi mea (vitio)

Polokalame o se pusaai i luga o le faapaologa.

Faʻavae i luga o agavaʻa talafeagai o tupe, e mafai ona e faia se tomai faʻapitoa mo se loggia. I lenei mataupu, o le lautele o le faʻatulagaina, o se nofoaga lelei e taʻalo taua.

E mafai ona faatino e le Kapeneta e mafai ona faatinoina ituaiga galuega, o lea, i foliga eseese i latou. O faiga fai o foliga tele e mafai ona tele i le eria, lea e vaevaeina le foliga mai i luga o le matala ma tapunia vaega. O faʻataʻitaʻiga e mafai ona vavaeeseina: I le ituaiga o le tulimanu o le tulimanu, tapuni pusa o papa, teuteuina pusa, moega, moega fale moe, fata.

Mataupu i luga o le autu: fufulu masini mo le tuuina atu

Atonu e foliga matagofie ma faʻataʻitaʻiina le kapeneta i le tele o faʻa-nei o tulaga faʻaonapo nei, ua maeʻa. E masani ona faia le kapeti mo Loggian i le ituaiga o le coupe. Ona o le faʻaosoina o mea o le fausaga o aso nei ma faʻamaeʻaina mea uma ma faʻaiʻu ai le fausia o soʻo se itu o le ita tele. I le kapeneta mo palu, faʻaopopo i ofu masani, mumu - attice, litaea ato, taufetuli mo lavalava eseese, e mafai ona tuiina le au ata.

Filifilia o Mea

Kapeneta i luga o le faapaologa ma au lava lima: polokalame, pvc, chIpboard, isi mea (vitio)

Maketi faila o le matagaluega.

O le kapoti mo le feololo e mafai ona faigofie ona faia mai mea masani. E le gata i le uamea ma fafie ei ai isi filifiliga - palasitika ma chipboard, almininum fausaga.

E masani lava, o se mea na tatau ona faia ni mea leaga i mea le mama. Muamua lamatia mo le soifua maloloina o tagata na manatu o le chiphboard, lautele faʻaaogaina i le gaosiga. O le taimi nei, o loʻo tosina mai i latou tekinolosi e faʻamaonia ai lo latou malosi faʻaopopo, o le faʻamafanafanaga o le Tomalde'yde. Mai le vasega E1 Chipboard i le EU atunuu, o mea fai fanau o loo gaosia.

O mea faigaluega faasolosolo o loʻo faʻaogaina i le kapeneta: Hooks, teops, rollers mo le faʻaseʻe. Lea e mafai ai ona e faʻateleina le olaga tautua o meafale ma sefe le foliga vaʻaia. O le matapoo i luga o faitotoʻa, mai se tulafono, mai se mea taua tele, mo se faʻataʻitaʻiga, palasitika, uʻamea.

Soʻo se mea leaga e mafai ona suia, e aofia ai ma le nofoaga nofomau o loʻo faia i talaatu o le faapaologa. LOFA MA MATAUPU-TEMER-TEDELY aofia ai le faʻaaogaina o tioata, chrome fausaga, isi mea e le o ni mea faʻa-tagata. E le mafai ona faʻatonu e Meteterranean Style Sysrate, ae naʻo mea e fai mai ai, ae o mea e fesoʻotaʻi ai i mea uma (fola, laulau) mai Ratttan. A faʻavasega lou fale mautotogi i se siosiomaga vaitutusa olive, ona mafai loa lea e le Kapeneta ona aofia i uʻamea, laʻau ma le vaseina o meatotino lautele.

Fafie-Chip (Chipport)

I totonu o le gaosi oloa, o le Chiptore Chipport Cards e masani ona faʻaaogaina, e i ai se ata matagofie ma faʻaiʻu. E sili atu lo latou taugofie nai lo togavao. O le faigofie, fausaga ma mafiafia o le fausaga e sili atu le faafaigofieina o laupepa tipiina o le ناف e faʻaaoga le paʻu gife ma le faʻapipiʻiina o le uma oloa. O le amata ona mamanuina puipui, e tatau ona e fesoʻotaʻi ma le plumb poʻo se tulaga maualuga e lamolemole ma e oʻo lava i pepa o le chipoboard. O le faʻavae o se "faʻavae" - Lalo o le Kapeneta na faia o laupapa laupapa, faʻasolo i le faʻasolo atu o le fale. Mo le gaosia o fata e ave ai pepa faʻapipiʻi o le laupapa laupapa laupapa. O tulimanu o tulimanu mai le chippomi o le a faigata.

Mataupu i luga o le autu: potu moli ma carridor taʻitaʻi lipine

Mea palasitika

Ua atili ai ona fai le kapeneta mo le palu i mea uma. E toaitiiti tagata e faia e aunoa ma le faʻaaogaina o palasitika - Polymers (PVC), e leai se leaga i le soifua maloloina ma i le taimi lava e tele. O le fausia o Kapeneta i luga o le Palpany e talafeagai ma faigofie ona fuafua.

E mafai ona e faʻatauina le palasitika ua maeʻa ona faia. O se ala faʻapitoa e maua ai e se avanoa avanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻataʻitaʻi ai le kapeteni tulimanu. O le faʻavae e mafai ona fausia e faʻaaoga ai se alminisum foliga e le sausau, pei o elesise palasitika lava latou lava. O mea uma e mafai ona avea ma matala ma faʻaseʻe. Faateleina, meaafale paʻu taʻavale o loʻo faʻaaogaina o se faitotoʻa - o le tapoleni lea e faia ai le alminininum lipine. O le ofutino o vali ma le vaniia o loʻo i ai le malosi o le malosi, e maua ai le tetee i le gaioiga a le UV o le UV o le UV, tele vevela ma le susu. Ona o le siʻitia o le siʻitaga o le olopalaina o le au amio a le au paʻepaʻe, na amata ona latou faʻaaogaina tele i totonu o kapeneta mo palu.

Avega sili atu

Faitau atili