O le 'apaau o le taʻele o le vai

Anonim

O aso nei, Balconhies ma Longsias ua le toe faʻaaogaina o loʻo avea ma fale teu oloa, lea o loʻo teu ai mea uma o lapisi. O le aso, o le avanoa o le faapaopaleina ua faʻaauupegaina e mafai ai ma ua manatu o se nofoaga faafiafiaga ma sauniga o aiga. I lea tulaga, e taua tele le avanoa o fefaʻatauafale o fefaʻatauafale mai le tele o faʻafitauli matagofie mai fafo, ma se faʻataʻitaʻiga, o lologa. E le gata i lea, e manaʻomia le magagina e mafanafana ma malu.

O le 'apaau o le taʻele o le vai

Mea mo le aʻafia o le Loggi o loʻo filifilia taʻitoʻatasi i luga o agavaʻa tau tupe ma foliga o le Loggia.

O ia tulaga o loʻo faʻamausali, peitaʻi, ona o taimi nei malaiavale ma faʻalumaina o le pa puipui o le palutila o loʻo palu. Ina ia faʻatino nei taualumaga i tulaga faʻa-i ona po nei e matua faigofie, ma lea, e te mafai ai, e vave lava ona e aumaia ai faʻasefimaga i le taualuga.

Mea na faaaogaina

Ina ia mafai ona atoatoa galuega ina ia atoatoa, ma le faʻamaoni, e manaʻomia le filifilia o mea sili ona talafeagai mo se tulaga patino. O lenei ua fuafuaina o se lisi lisi lisi o mea mo le totoina ma le faʻamamaina o galuega i luga o loggi atu. O sea lisi e ono eseese faʻatusatusa i le faʻafaileleina o le faʻafitauli ona o le iai, faʻataʻitaʻiga, avanoa tetele, ma isi mea o loʻo i le va o le taualuga sima, ma isi. O lea, e fautuaina le faʻaaogaina o le faʻasologa o mea:
  • Sealant (Alecone, Acrylic, Bromoniaus, Polyarethane) mo le moli moli;

    O tala a na o loʻo faʻaoga lelei le faʻaaogaina ma le faʻatuatuaina. Ioe, o aʻa o le pato e mafai ona faʻatafunaina, ma faʻatumu ai le faʻapipiʻiina o le faʻasaina, ae e sili atu foʻi ona faʻatuatuaina e faʻaaoga lelei suafa uma.

    Ae talu mai lena mea latou te le manaʻomia tele ona o le mea moni o le vaega o le paopani ma le taualuga e le sili tele;

  • O le faʻataʻotoina o le tuʻufaʻatasiga mo le totoina o le sima o se auala lelei e faia ai le taualuga o le loggi i le 100% le susu. A maeʻa ona aʻoaʻoina sea ituaiga, o le faʻatopetoso o le mililaaiga e sili ona lelei e mafai ai;
  • O Flousolone o se mea o le a latou faʻatinoina uma galuega a le faʻaopopoga o le faʻaopopoina o le suavai faʻapalepale ma le faamaʻi;
  • O laupepa o le pito i lalo o le polystyrene o le sili ona lelei mea mo le vevela o potu laiti. E faʻapipiʻi lava i le taualuga ma le faʻaititia tele o le avanoa e gata ai le tele o le faʻapalepale;
  • Fausiaina kelu, naifi, seleulu ma isi mea faigaluega e mafai ona aoga mo le tipiina ma faapipii mea o loo taua i luga. O le maupuʻu e faʻaaoga e faʻaaoga ai se faʻaaʻoa faʻapitoa, lea ua faʻatau atu.

O lea, e te manaʻomia se tamai seti o mea ma meainu ina ia mafai ai ona lelei le lelei o le vaisu i luga o le Loggia ua avea ma se tulaga maualuga ma faʻatuatuaina. E le gata i lea, o loʻo tuu atu i le tamai nofoaga o le potu, ona o ia mea e sili ona manaʻomia, aua o tau e taua tele.

O le faʻagasologa o le galue i le faʻalumaina ma le suavai o le taualuga i luga o le loggia

O le 'apaau o le taʻele o le vai

O le nofoa o le faapalepale i le mafai ona puipuia mai le suavai mai le tuitui o susu ma le vai malulu mai fafo, mataupu i le saʻo le faʻaaogaina o mea uma.

O le maaaaina lea o le tapolo, o le vai faʻatoilaloina ai lea e tagata o loʻo faatinoina, o le a aloaʻia mai i le aliaʻe o susu susu ma le vaipai mai fafo, mataupu i le saʻo le faʻaaogaina o mea uma. O le faasologa o galuega atonu e pei ona taua i lalo:

  1. I le auai ai o paʻeʻe, e manaʻomia le tapunia i mea e tau i le faʻatauina atu. E sili atu le faʻaaoga o fale puipui na faʻatauina atu i tupua faʻapitoa e faʻatino lea galuega. I le faʻaaogaina o ia se tupe, faatumuina tau o le faʻa-fagu ma faʻamoemoe e tumu ai le aisa. O lenei tuʻufaʻatasiga e puipuia mai le ulufale atu i le suka i le susu i totonu o slot i le va o pulumu sipai, i le va oi latou, faʻapea foi ma le va o faʻaputugapu ma puipui.
  2. O le vai susu o le faapaologa o le loggia o le a sili ona lelei e mafai ai pe a faʻaaogaina se faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina. E taua le faʻaaogaina saʻo. E sili le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega i le tautotogo poʻo le tautoulu, talu ai pe a mago e le malulu pe vevela. Ina ua maeʻa ona faʻaaoga se vaifofo o le pito i luga o le suavai o le suavai o loʻo iai i luga o le ipu, e manaʻomia e maua ai se umi (tusa o le 3 aso) mago. Afai o le fasi spab o le a sili atu nai le vave, e tatau ona fanau ma vai. Ina ua maeʻa le faʻamamaina o le faʻamago, o le faʻaputuga o le a fausia ai se sima o le a palu i totonu o le crystal fausaga o le a faʻatuatuaina o le faapaologa i le tele o sefulu tausaga.
  3. Afai i le lumanaʻi e le o le tagata e faʻaaogaina ai le tele o le faapaʻuʻaiina, ona o se isi tulaga o le susu ma se tamai faʻaaogaina o vaega, e mafai ona e faʻaogaina se mea manaia pei o se mea manaia. Seʻi o le a aumai i le sili ona lelei, ma e tuʻuina atu i le taualuga e mafai ona faʻatinoina e ni auala faigofie: ma le kulimi, ma le faʻatafunaina o le laupapa, etc. E tipiina le tutusa hydroize ortyon ma scois masani.
  4. I le tulaga o faʻatapulaʻaina o le osofaʻia ma le au mautotogi ma laʻauola mea, o le a matua faigofie lava ona faʻapuu ai le faʻailoga i totonu o le faʻavaeina o le posus. E faigofie ona e pikiina le tele o le manoa mafiafia, tipiina se foliga talafeagai ma faigofie i le fasi ipu sima. I se faʻaopopoga, polystyrene foom pepa e maua ai le itiiti ifo o le le mautonu mulimuli ane ina ua faʻapipiʻiina le aitu o le faʻatoaga mea.

Ona o lea, mea faaonapo nei faaaoga mo le osofaʻiga o le supogio foliga ia faigofie tele, vave na puipuia le faapaʻuuina o le susu ma le le mautonu. Faafetai i le mea lea, pa popo ma ogalaau ua sui i le atoaga o nofoaga o fale i aso o aso nei e mafai ona faʻaaogaina ma isi faʻamoemoe.

Tusitusiga i luga o le autu: fufulu i le atunuʻu ma au lava lima: manaʻomia mea faigaluega ma mea

Faitau atili