Mamanuina o le tasi-potu fale mautotogi khrushchevki

Anonim

Mamanuina o le tasi-potu fale mautotogi khrushchevki

E tusa lava po o le a se manaia, ma Khrushchechev na tumau ai le fale o le faʻatauina o ni fale faʻatau i le autalavou. O le mea moni, e sili atu ona e te i ai se latalata, ae ae o lou fale mautotogi nai lo le ola i se tagata e lua. I le tasi itu, o le ata o le-potu potu fale mautotogi khrushchev - O le mea e faigata, aua ua tele ni tapulaa i le avanoa. Ae i le isi itu, e matua manaia lava le aʻoaʻoina i se mamanu, aua e le faʻaaogaina uma faʻailoga autu e maua ai se galuega taugata mai ai.

UIGA VAEGA O LE VAEGA

Fausiaina o le totonu o le potu tasi khrushched, e masani lava tatou te tuliloaina sini e tolu: fai se paie paie ma le mafanafana mo le tino, e faʻateleina ai mo se vaega laʻititi. Sei o tatou faʻalagolago i ai ma le tele o le taua o le faia o se mamanu lelei i se fale mautotogi:

  1. O le mea sili ona taua o le mea e te manaʻomia e faʻalogo ai pe a fatuina se ata manaia, o le saʻo o le lanu o lanu ma le malamalama o leo. O isi taimi o le fesili lea e lelei e liliu i se polofesa, ae mafai ona e faia oe lava. O le autu autu o le filifilia o le tolu autu lanu. Afai o lanu i totonu e sili atu le sili atu, o le potu o le a foliga popole ma le valea.
  2. E mafai ona e faʻaopopoina ni ata manaia i lanu autu e toe faʻaola ai le potu. Manaia ma talafeagai o le a foliga mai o le geomoric mamanu i luga o le pepa puipui. Faʻamolemole vaʻai le ata e le tatau ona lapoʻa. O lona atoa itu e le tatau ona alu i le 20-30% o le atoa o puipui.

    Mamanuina o le tasi-potu fale mautotogi khrushchevki

  3. O le lanu autu o le tamai fale mautesa tatau ona fesoʻotaʻi ma se moli moli. O le sili ona manaia ma o le a foliga mai o le a foliga mai o le monochrome mamanu ma tamai pupula.
  4. O lea ua le o toe o se mea lilo o le faigofie lea o le auala e maua ai le manava o le potu o le faʻaaogaina o le siʻu o le siʻomia. I se faʻaopopoga, o le faʻata o se mea lautele e sau i le tele o sitaili faʻaonapo nei. Peitai, e le manaʻomia le sauaina ma faʻata. O le a tutusa tutusa faʻata tetele pe lua. Faamolemole ia maitau, e iai se tamai mamanu togafiti mo le filifilia o se faʻata mo totonu. O loo taoto i le mea moni o le faʻata e tatau ona atagia mai le 2/3 o le tuputupu aʻe o le aiga, ma o le lautele o le faʻata o le afa o le fetuutuunai. Ma le isi fautuaga: Aua neʻi faʻatamaia le faʻata ina ia latou atagia mai ai vaega o le faigaluega. O le a mafua ai le le fiafia lautele.

    Mamanuina o le tasi-potu fale mautotogi khrushchevki

  5. Faʻaaoga i le ata o lau tamai fale o loʻo i ai le sili ona lelei maua i onapo nei maketi - potu ma ata puipui ma le 3D aʻafiaga. E leai se mea e te manaʻomia e taʻu atu pe fia le tele o latou faʻateleina le avanoa ma o le tutoʻatasi elemene elemene.

    Mamanuina o le tasi-potu fale mautotogi khrushchevki

  6. O le isi tala fou, o le mea e talafeagai lelei mo oe - multi-maualuga fola. Faia ni vaitaʻele i totonu o le fale mautotogi, oe, muamua, faʻailoa i se foliga matagofie ma matagofie, ma lona lua, vaeluaina le potu i luga o le potu e tasi ma le potu malolo.
  7. Taumafai e tuʻu i le vaeluaga o le fale mautotogi tele e mafai ai ona maua ni faʻailoga faʻaopoopo. Mo lenei e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, ona fai se fale mautotogi, faʻailoa ai se potu ma se umukuka, faʻafesoʻotaʻi le faleuila ma le paʻu pe faʻapipiʻi i le potu faapalepale.

Mataupu i luga o le autu: FOBRO-COBRO SAME PENELS: O latou foliga, uiga ma tulafono o le faʻapipiʻiina

Umukuka mamanu

Mo le taimi muamua, taia le umukuka khrumad, e foliga mai ua faia na o le maua ai le lau iina. O le mea moni, e leai ni uila faaonapo nei e pei o se umukuka malosi o le umukuka pe fufulu, aua neʻi e paʻi atu i se umukuka. O le sili sili ona lelei fofo o le tuʻufaʻatasia o le umukuka ma le potu. O lea e te mauaina se potu potu ma se nofoaga tele. Peitaʻi, pe a fai o se vave vave o le tasi-potu khrushched conficv e le fetaui ma oe, o le a tatau ona e vaʻai i isi auala e fofo ai lenei faʻafitauli.

Mamanuina o le tasi-potu fale mautotogi khrushchevki

O se faʻafitauli tele o le ai ai o le faʻatonuga o le umukuka i luga o ana lava tapulaʻa ma le ata. O le ulu ulu o le a ofi i totonu o le umukuka atoatoa, sefeina oe le tele o avanoa. E sili le faʻatonuina o le ulutala o le l-foliga foliga, o le mea lea o le tasi lima le pusaaisa, ma i le isi - o le faʻamalama. I le tulimanu o sea ulu, e matua talafeagai le tuiina o le ua magoto. Afai o lou aiga e le tuʻufaʻatasia i lea mea, maʻea se lapoʻa tele ma se ogaumu, suia ai ma se vaega faigofie. O lea, o se nofoaga i lalo o le pa atoa e mafai ona e saoloto mo le uewwasher.

Mamanuina o le tasi-potu fale mautotogi khrushchevki

I le lautele, fausia se ata umukuka, tuʻuina atu i le paʻepaʻe paʻepaʻe, susu, moli efuefu, agamalu piniki pe lanumoana leo. O le mea moni, o lanu o le a manaʻomia ai le sili atu le saʻo ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete mai ia te oe, ae o le umukuka i nei tama o le a pei o le vateatea ma ea. Aua neʻi galo foi o le malamalama lelei o le isi auala e faʻateleina ai le tele o le umukuka. I totonu o lenei potu o le a e faʻaaogaina le ogatotonu o le moli autu ma le pito i tua e tatau ona galue uma.

Mamanuina o le tasi-potu fale mautotogi khrushchevki

Tele faasaina

Afai e te fuafua e faia se toe faia o le tasi-potu khrshchev, ona tatau lea ona e manatua nisi mea e le mafai ona faia. A faʻapea o le solia o nei tulafono, o se nofoaga lelei tele e mafai ona tuʻuina atu i tulafono a le tulafono ma, faʻaletonu, o loʻo umia le fale faʻasolitulafono o le a toe faafoi uma i le punavai.

  1. Le mafai ona talepeina le lulu. Mo le sailia o ni papeti e feaveaʻi vasega, ma o a vaega masani, maua le faʻailoga aloaia o lou fale.
  2. E le mafai ona suia le stinting system. O au mea uma e tatau ona fetuunai mo le taimi nei ua uma ona iai.
  3. Tusa lava pe o le a le mea na e manaʻo e nana ai le kesi le faʻailogaina o le kesi e le talafeagai ma loka tapunia, e le mafai ona faia lenei mea. Faigofie avanoa e tatau ona tumau i kesi kesi. I se faʻaopopoga, ia matau o soʻo se faʻailoga i totonu o le kesi paipa ma kesi o loʻo iai le aia tatau e faia ai naʻo le polofesa.
  4. Ma le mea mulimuli, e le mafai ona suia le nofoaga o le faleuila ma faletaele. E mafai ona e faʻaaluina ni mea faʻapitoa i totonu o nei nofoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻasolosolo laʻititi le faleuilii, ae e le mafai ona e aumaia i seisi vaega o le fale mautotogi.

Tusitusiga i luga o le autu: moss i totonu

Faitau atili