Thiellary "Winter Bouquet": Photo-MK mo le agalelei

Anonim

A o le i amataina le Tausaga Fou Aso Filemu i le aʻoga poʻo le agalelei, e masani ona manaʻomia e aumai galuega i le mea uaea ". Afai o laʻu fanau o loʻo laʻititi lava, umi pe o le a e oʻo i lenei galuega. Ae e le tatau ona tamoe atu i vasega o floral pe o le tuiina o tusi i le togalaau. O la matou MK i luga o le togafiti "Winter Buuqut" ma le ata o le a aʻoaʻo ai oe pe faʻafefea ona faia se taumalulu togafiti mai le patele taimi puʻupuʻu i le taimi puʻupuʻu.

Taumalulu rosa

O le taumalulu o le taumalulu e lelei aua mo le latou gaosiga e mafai ona e faʻaaogaina se aofaʻi o mea eseʻese. O upu masani o mea, o lala fula, e mafai ona e faʻaaogaina mea masani, nati, pamps, mago, meataʻalo mago, meataʻalo e fiafia i ai, ma mea uma ua lava mo lou mafaufau. O le mea autu o le taumalulu bouyquet e matagofie ma e le i fafo mai le mataupu lautele.

Lenei o le a faia mo le faʻamaonigia matagofie, ma e mafai e le aiga atoa ona auai i lona gaosiga.

Maasia

Mea Tatou Te Manaomia mo le Onoqutt:

  • lalalo (spruce, afi, pine, lala gaosi);
  • cones ma nati;
  • Styrofoam;
  • Pauna pauna;
  • Beads, Bberglass po o ni ofu;
  • Faasao roses.

O le mea muamua tatou te faia o le tipiina o Onat mo le tu. Afai e manifinifi lou amam, e sili atu le faapipiiina i le tele o vaega. O le lautele ma le maualuga o le tulaga e faʻalagolago i le a le mamafa o aʻu lala lala ma pe faʻapefea ona maualuga lo latou maualuga, o lala e le tatau ona faapalepale i le faʻavae. I le averesi, e foliga lelei i le lautele o le 20-25 cm ma le maualuga o le 15-17 cm.

A o le tulaga o loʻo tipi, alu i le pu tipi i totonu. O le a oʻo mai ia i tatou e faʻaofi ai se pao-paʻu i totonu. A iai ni au lālūla, e mafai ona e faia e aunoa ma se purtic sponge. E manaʻomia mo lala o le umi ona faʻapipiʻi le lanumeamata ma le gatete. Ma e matua tipiina le pu i le mea leaga ma i le ituaiga o lenei pu tipi ese le smopge. Faʻafeiloaʻi i le vai ma le faʻapipiʻi i totonu o le pu.

Tusitusiga i luga o le autu: meafale mo Barbie faia oe lava mai le cardboard: Master vasega ma ata

O le polyfom e tatau ona gagau. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻapipiʻiina ma le pepa Scotch, afifi i le Tausaga Fou, ae matou faʻaaogaina mo le faʻamoemoe o le lanu lanumeamata o lanu meamata. Sisul e mafai ona faʻapipiʻi i se fasi scotch poʻo se mea masani a le stapler.

Ua teuteuina le, alu e faigaluega ma lala. Na o Aʻu lava e tuu i latou i totonu o le papupuni ma aua le toe faʻavasegaina mai lea nofoaga i lea nofoaga. Aua le faʻamamaina le loloto o le saoasaoa o loʻo faia ai e lala upu, a leai latou te le o saʻo ma tutumau. I tafatafa o lala e faʻapipiʻi ai le lala ma rosa ma ki fugalaau i le itu e te manaʻomia. Afai e seleseleina lala ma rosa, e sili ona malosi, e mafai ona e pipii i se wand talafeagai i le lanu ma faaleaogaina lala i ai ma matafaga. E tusa pe o le tamato o le fana i Greenchouse.

O lāmoa faapipiiina, faʻaopopo ia 'au poʻo ni siʻomia ia i latou.

Maasia

Ma mulimuli - teuteu le pito i luga o lo matou tutu ma pine ma nati. E tatau ona totogi le vaega o lala laau ma le itu na mataala o tatou roses. O le taimi lava o nati uma ma papupuni o loʻo faʻapipiʻi, faʻaopopo nisi o fasi, atigi ma liu ia i latou ina ia sili atu lo latou fiafia.

Maasia

O la matou taumalulu bouquet ua sauni, muamua le tulaga i le tauvaga o faʻataʻitaʻiga i lau taga!

Bowl ma le Kerisimasi polo

O sea mea e atoatoa mo le tauvaga mo le aʻoga. E faigofie ona gaosia, ae foliga aulelei tele ma fiafia tele iai. O le a fiafia lau tama e mitamita i sea tala i luma o tamaiti o le vasega.

Maasia

Mo galuega, e tatau ona tatou maua:

  • fugalaau ulo;
  • Cellophane;
  • oneone;
  • lala o se laʻau faʻaaloalo, a thouja poʻo seisi laʻau tutusa;
  • kelu;
  • O Le Ala Kerisimasi;
  • O le Kerisimasi.

O Cellophane o loʻo tuʻu i totonu o le matou ulo.

O lenei ua matou moe o le foliga o le oneone.

Maasia

O lenei le faaeteete, i lalo o le faasipa, o le o loo tuuina fasi laau i le oneone ma tuu i luga o se oneone itiiti i se oneone itiiti, ina ia nofo lelei. E tatau ona foliga tutusa i le aluga.

Mataupu i luga o le autu: Tali o le ua ma le lapotopoto laasaga ma ata ma vitio

Maasia

Mai i meataʻalo Kerisimasi, e fausia ma faʻamau le motu o le matou aluga. E tatau ona faʻasaʻo le Wreath i le uaea e uiga i le ulo.

Maasia

Ina ia faia se meataalo o meataʻalo, e tatau ona tatou mimilo i fafo o le uaea o le mamafa o le mamafa o lio lua lio, tasi le liʻo, tasi le lapotopoto. Liʻo e fusia ma se uaea. A o le liʻo, e tatau ona e tosoina latou. Ina ia faia lenei mea, matou te faʻamalosia ma faʻamalosi la matou fausaga ma miguma ma timuga. O le laasaga mulimuli - faaopoopo i le meataalo estoth. O tala taʻalo taʻitasi e iai le mea e mafai ona faʻamalolo le Kerisimasi laʻau. E mo le mea lea matou te faʻapipiʻiina ai a matou polo i se patu o le wathath i se uaea.

O meataʻalo laiti ma le tele o manu o loʻo faʻapipiʻi i se wreath i luga o le kulimi. O la matou taumalulu bouyquet ua sauni. I se mea e ofo ai, matou te faia lenei matagofie ma o matou lima.

Faʻatasi ai ma le fesoasoani a le Kerisimasi polo ma feololo, e mafai ona ou faia se sili atu masani taumalulu poʻo le taimi

Vitio i luga o le autu

Vaai sili atu le manaia i luga o le vitio:

Faitau atili