Faʻafefea ona fai se faʻamago mo lingerie i luga o le faapaologa ma ou lima lima

Anonim

I le tele o tulaga, o le faapaologa poʻo sesigo ua faʻaaogaina i fale mautotogi mo le faʻamago. E faia lenei mea, faʻapipiʻi se faʻamago malie. I le taimi lava lea, e le tatau ona faaleagaina ai le ituaiga o le ituaiga o paneta, ma ile taimi o le salamō o le lililoga e le tatau ona faʻalavelave ai i tagata nofoia.

Afai e toe faʻaleleia le toe faʻaleleia o le faapaologa, ona ou le manaʻo lea e sasaina le fao o le taimi lea e toe foʻi ai Matou te aumaia ni nai faʻataʻitaʻiga e mafai ona e faia se masini faʻamago mo le linon ina ia tutusa ma manaʻoga uma.

Filifiliga o le mamago mo ie lino

Faʻafefea ona fai se faʻamago mo lingerie i luga o le faapaologa ma ou lima lima

O le a sefeina le sioa o le a sefe le avanoa i luga o le faapaologa

E oʻo mai, e mafai ona e faʻatauina se togi mama i luga o le maketi, ma e mafai ona uma ona uma le masini faʻamago i luga o le fetagisi ma ou lima lima. I le taimi lea, o le a tatou gauai tele atu i ituaiga o mamago, lea i le mataupu faavae e mafai ona faatulaga i luga o le faapaologa.

E tasi latou te eseese i na mea e le gata i foliga vaaia, ae faapea foi i le ala o le faasalalauina ma le faaposega. Mo taʻitasi, o mea eseese e faʻaaoga. Ae ma le mautinoa e mafai ona finau mo lo latou faapipiiina o le a le manaʻomia ni tau faʻapitoa ma le faʻamalieina. O ituaiga o matutu e mafai ona faia foi o le aditer i luga o le faapaologa.

Faʻafefea ona fai se faʻamago mo lingerie i luga o le faapaologa ma ou lima lima

O le masini mago-livotor o le a faʻatagaina lino i lalo o le taualuga e aunoa ma le tele o taumafaiga

Ae le i faia se mea na matutu, e tatau ona e faia ni fua. E manaʻomia lenei mea ina ia fetaui ma le faapaologa fua. Ae ui lava, o le uumi o le potu e tatau ona fuaina. Ona matou iloa lea o le a faatauina mai o le a faatauina. O le mea moni, e tolu ituaiga o mamago e puleaina le maketi:

  • Ulu atu i luga o le taualuga;
  • mai fafo;
  • Mamago-lifi.

O le filifiliga o matugo e fuafua e ala i tulaga i luga o le faapaologa. Ina ia faʻamautu le umi o le tautua o le faʻatau oloa, e manaʻomia le usitaʻia o nisi fautuaga i lana filifiliga. Ua faia e tusa ai ma ia tulafono:

  1. Matou te matua gauai atu i le mamafa o faailoa atu e mafai ona tatalia.
  2. Ia mautinoa o faʻapipiʻi.
  3. AIFITIGA FAʻAALIGA FAʻAALIGA FAʻAALIGA STEELSERS
  4. A faʻatau, siaki le afifi ina ia o loʻo iai uma aitema.

Afai o nisi o fusi e le maualuga-lelei, ona sili atu lea e faʻaaoga tele ai le mauaina o tutusa faʻapena, ae sili atu le faʻatuatuaina.

Eseese ituaiga o mamago

Faʻafefea ona fai se faʻamago mo lingerie i luga o le faapaologa ma ou lima lima

Faasee matutu

Mataupu i luga o le autu: homemade compreortor ma ou lava lima

E ala i lau masini, mago ua vaevaeina i:

  • le tasi;
  • ma le sifi i luga o le masini;
  • Muamua.

A le manaʻo e te le manaʻo e faʻafefeteina puipui ma le taualuga i luga o le faapaologa, ona sili lea o le faʻaaogaina o le faʻaseʻe ma faʻataʻavale solo E mafai ona latou setiina i latou i soʻo se taimi mo le faʻamago, ma ina ua maeʻa ona latou faʻatino la latou galuega - faʻapipiʻi ma tuʻu i totonu o se fale tuʻufua. O lea la, matou te masani ona faʻaalia auiliili auiliiliina ma le faʻavae o le masini a latou ituaiga.

Faasee i totonu

Faʻafefea ona fai se faʻamago mo lingerie i luga o le faapaologa ma ou lima lima

O lenei oloa mo lana mamanu e pei o se roulette. Afai e tatau, e mafai ona faʻatatauina, ma faʻaputuputu foi. E aofia ai elemene:

  • O le mauga tele, o le toe faʻaputuputu ma le faʻatuatuaina faʻapipiʻi i le pa i le maualuga manaʻomia;
  • O le mataupu, i le masini o loʻo aofia ai manoa i le faʻamoemoe tulaga. Afai e tatau, ua mafai ona latou saunia;
  • Faapipiiina, o loo tuu i le isi itu. Ma le, o le matutu ua mautu i tulaga faigaluega.

Piilima

Faʻafefea ona fai se faʻamago mo lingerie i luga o le faapaologa ma ou lima lima

Ua vaevaeina le au tau mago i ni ituaiga se lua e tusa ma le metotia o lo latou Fonotaga. O nisi oi latou e lautele, ma e tele lava umi.

I se foliga mataga, e tatau ona latou faʻasaʻo le faʻaaogaina o puipui faʻapitoa.

Pe a faʻatau le togi o le teuteuga, e tatau ona e gauai atu i mea na faia ai. O le koluse mo le faʻamamaina o linn e tatau ona faia o manoa poʻo paipa manifinifi.

Faʻafefea ona fai se faʻamago mo lingerie i luga o le faapaologa ma ou lima lima

O le taugofie fale e faia o le Aluminim. Ae o lenei mea e le tutusa tele avega ma taimi o le paipa amata ona fafagaina.

O le sili ona talitonuina filifiliga o se staneless strel oloa. E i ai le maualuga maualuga o le malosi ma le a tautua mo se taimi umi. Ae o le tau o le a matua tele lava.

Afai e te manaʻomia se tamaʻi faʻamago, e mafai ona e faʻatau mai palasitika. Ae e tatau ona manatua o se matutu e mafai foi ona ta le tele tele uta. A o le i faʻatauina, ia mautinoa e faitau le uiga o loʻo faʻamatalaina e tagata gaosi.

Taualuga

Faʻafefea ona fai se faʻamago mo lingerie i luga o le faapaologa ma ou lima lima

O le taugofie o le sulugatiti i lona mamanu o se sili sili ona faigata. O le faʻavae o aofia ai o le fale o loʻo faʻapipiʻi tuʻusaʻo i le taualuga. O paipa e faʻapipiʻi i le fesoasoani a tagata taua faʻapitoa i fale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili Linoleum: Mo se fale poʻo se fale, le saʻo ma maualuga-lelei mo se ulufale manuia, o se auala lelei ma le faʻailogaina lelei

Totonu latou tuu i luga le maea. Faʻaaogaina, fetuunai le feteʻenaʻi ma le maualuga, ona poloka lea o le mea e faʻamamaina ai le tulaga o loʻo faʻaogaina ai se mea faʻapitoa. O lenei ituaiga o fausiaina o se tasi o le sili ona lelei mo le faʻaaogaina i luga o le faapaologa poʻo loggia.

O le tulaga lelei o ia magotoina foi i mea e faia mai ai. O le sili ona talitonuina ma tumau o le stianless steel.

Tupu fua

Faʻafefea ona fai se faʻamago mo lingerie i luga o le faapaologa ma ou lima lima

O se tasi o ituaiga masani o fale puipui. E tele a latou aoga ma taugofie. Ua faatulagaina i latou mai itu uma:

  1. Le tino autu e pipii i le puipui.
  2. I le ogatotonu o 'olo, na fuafua le talipalau poo fea o le maea e malaia;
  3. I le pito i luga, o matau e faʻatulaga i le mea o loʻo faʻapipiʻi i le faʻatulagaina o le maea.

Ole lelei o sea mamanu e aofia ai:

  • Mautinoa. A le o le tulaga o le le faʻaaogaina o le fausaga, o ituaiga ua oti ma e le faʻalavelave i tagata o latou tagata;
  • Tau maualalo.

Faʻafefea ona fai se faʻamago mo lingerie i luga o le faapaologa ma ou lima lima

Rope MULIMULI Amata ona sainia

Ae, o le a le matua pagatia, latou te i ai ni mea e tele na sese:

  • O se puʻupuʻu - maea e vave ona amata ona tuʻuina atu.
  • Aua le tausisia se uta tele - o le maualuga o le 6 kg o ie lino.

Talu ai nei, na maua ai e le pagutu pago i le ituaiga harmonica talu ai nei. O le faʻaopoopoga lea o le ituaiga mamanu ua oʻo mai ma aoina. Le lautele lautele i le galue malosi e aapa atu i le afa mita. Sili ona fetaui ma talafeagai mo le faʻaaogaina mo meaʻai ma se tamai nofoaga. Mafai ona ofi mai le avega mai le 6 i le 10 kg.

Mamanu masini ma ou lima lima

Faʻafefea ona fai se faʻamago mo lingerie i luga o le faapaologa ma ou lima lima

Tele fuafuaga o masini matutu, lea na faia i luga, e le mafai ona faʻatauina, ae fai ia te oe lava. Matou te avatua filifiliga e tele mo lino e taʻifau ai le polosii ma ou lava lima, lea e mafai ona faia se tagata.

Maea

Mafaufau i se masini mamanu e mafai ona iloga ai le tele o le ie lino. O lenei filifiliga e talafeagai mo le balconies e lua fasi. O le a faapipiiina se laupapa laupapa i se tasi o nei puipui. Ma i luga o le lona lua o le tui lona lua. O lea, matou te tuuina atu se auiliiliga o faʻamatalaga o le masini masini ma ou lava lima:
  1. Matou te faʻavasega faʻailoga i le puipui. I le tulaga pe a ufitia le faapaologa i le palasitika, faʻapipiʻi se tulimanu tele i le itu i se auala e pa'ū ai i luga o le galu e faʻapipiʻi. O le laupapa o loʻo faʻapipiʻi atu i le meaafale mama.
  2. I le pito i luga o le pa i le mamao e tasi, latou te tosoina le fao i foliga o mama. Foliga tutusa foliga e ala i le mauga i luga o le puipui i luga o le sili atu.
  3. Tatou te faʻasolosolo i luga o mama o le pipi poʻo le manoa mo le faʻamamaina o ie. Faitau atili e uiga i le faia o le faʻamamaina ma ou lava lima, vaʻai i lenei vitio:

Faatasi ai ma le fesoasoani a ia lava-faʻapitoa i foliga o mama, e mafai ona fetuunai le faigata o le maea, lea na amata ona faʻaolaina.

Feaveai

Faʻafefea ona fai se faʻamago mo lingerie i luga o le faapaologa ma ou lima lima

O le sili atu ona faigata filifiliga e talafeagai mo tamaʻi inu laiti o se taʻavale feaveaʻi. O lona uiga, e mafai ona viliina mai i le tulaga o le le talafeagai. O lea, mo le Mobile Demary masini, e te manaʻomia mea faapena:

  • Laupapa laupapa mo le fausiaina;
  • E tele lāl ¯ a tuai;
  • Laupapa laupapa po o se vaega o Plywood, Degwall mo le faʻatulagaina o le faʻavae.
  • tele fusiua mo meaafale;
  • le mautonu faʻamalosi tino i le faiga;
  • Tele matata mo solo;
  • O nana;
  • vali.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e lafo ai le vali mai linoleum e aunoa ma ni auala ma tetete

Faʻafefea ona fai se faʻamago mo lingerie i luga o le faapaologa ma ou lima lima

Faailoga le igoa i luga o le lua rakes

Laasaga-i-sitepu faʻatonuga o le a fesoasoani e tali le fesili o le auala e fai ai se tau feaveaʻi:

  1. I luga o le lua isumu e lua mo le faʻavaʻa, matou te tuʻuina atu igoa ma fai pu mo pou laupapa. O le lapoa o pu e tatau ona fetaui ma le lapoa o le toʻotoʻo. Rods tatau ona tutusa umi. Mai le isi, matou te faʻaofuina le toʻotoʻo i totonu o le tapenaina o pu i itu uma e lua ma matou te aoina atoa le faʻavaʻa. Rake Framemes fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi ma fao.
  2. Matou te saunia le faʻavae e tatau ona i ai le tele o faʻavaʻa o le 10-15 cm. Le isi, matou te faʻapipiʻiina le faʻavaʻa, o lona uiga i lalo o le meaafale ma le fesoasoani a le meaafale mata.
  3. Tuʻu atu le masini mamago foliga ma pisia i le lanu, e talafeagai mo le papa o loʻo i totonu.
  4. I le pito i luga o le mamanu, faʻapipiʻi se masini faʻalelei.
  5. I le mataupu pe a oʻo mai le masini paʻu i le tulaga faʻapitoa o le a faʻaaogaina o se tautau, o le matau mo solo e mafai ona lafoina i le pito i lalo.
  6. Faatumu le masini masini e ala i le taina o lona faavae i le puipui. Faaaogaina mo lenei sili. Faitau atili e uiga i le faia o le faʻamamaina ma ou lava lima, vaʻai i lenei vitio:

E pei ona e vaʻai, e faigofie tele le faʻauluina o se mea matutu. Le mea taua e filifili ai i luga o le ituaiga o fausaga ina ia faigofie ona faʻaaoga ma e le o le canuldome.

Faitau atili