Taugofie ma vave - uamea faletaavale

Anonim

Aʻo leʻi amataina le fausiaina o le tele o lau taʻavale, e taua faʻasilasilaga i mea o le a e fausia ai. E tele filifiliga, ma o le piliki pilipe e leai se tuusaunoaga. Ae i lenei tusitusiga ou te manaʻo ou te nofo ai i le tasi faigofie ma taugofie filifiliga, lea e matua talitonuina ma foliga na mafai ona taliaina - o le a taliaina le faletaavale o uʻamea. O sea fausaga e iai mea e aoga ma tago, ma filifili poo aitemars e fausia mo i tatou i le taʻitoʻatasi.

Uamea fale gaosi aoga

O tulaga lelei o le uamea faletaavale o o latou lima i le faigofie o felauaiga i le nofoaga, ma afai o le fausiaina - ona i le faigofie o le faapipiiina. O le ogatotonu o mamanu e mafai ai foi ona e faʻagaioi le faletaavale i se isi nofoaga, ma o le taavaletoso o loʻo faia e se atopala ma se masini uta. O le mea lea, o le fiafia mai sea faletaavale ua fuafuaina mo tagata e masani ona suia le nofoaga e nonofo ai.

Taugofie ma vave - uamea faletaavale

I tua atu o le felelei, o le uamea faletaavale e matua taugofie. O le taʻavale o le a faʻatupu latalata i le fale i se potu malupuipuia, ma le uʻamea e matua umi lava faʻamoemoeina. I le maeʻa ma le faʻatumu o le fola mai le sima, o le uamea faletaavale e le manaʻomia. O vaega uma o le faletaavale nafu, o le taualuga o loʻo faʻaalu ma ni auala faʻapitoa e le tau aoga foi. Fausia se uamea faletaavale ma ou lava lima e faigofie lava. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona tatou galue ma mea faigaluega, tusa lava poʻo le aoga le mafaufau i ai, tusa lava ma le togi pepa, o loʻo faia tele atili ma vave galuega.

Mea talafeagai ma mea faigaluega

O le mea muamua e faia aʻo leʻi amataina le galuega o le tusia lea o se ata i le mea e mafai ona e masani ai ma mea uma e talafeagai. O fua e tatau ona fetuʻunaʻi i lalo o tuutuuga o gaioiga o le lumanaʻi. Afai e naʻo le taʻavale na fausia - o le lautele e tatau ona avea uma mo se taʻavale ma faitotoʻa tatala. Afai e te fuafua e faʻatulaga le fausiaina o le mea faigaluega o le mea faigaluega, taofi vaega - e manaʻomia le faʻalauteleina o ituaiga.

Mataupu i luga o le autu: Malie o le pamu o le pamu ma o latou leleiga

Taugofie ma vave - uamea faletaavale

Totonu i totonu o le faletaavale e mafai ona e faia toe faaleleia ma le tausiga o taavale. Nofoaga i totonu e tatau ai i mea faigaluega ma mea faigaluega, fale faigaluega, malupuipuia ma se fata ma mea uma e te manaʻomia. O a meatino ma mea e manaʻomia e tatau ona sauni e amata galue?

  1. sima ma toʻotoʻo mai tagata taʻalo;
  2. sauni-faia o poloka sima;
  3. O le Siva Sipe 10-15 Centimita i le lautele mo Polozov;
  4. Uamea tulimanu limasefuluthmillimeter;
  5. Uamea i totonu o ie, o lona mafiafia mai le lua i le lua i le lua ma le afa o le milimita;
  6. electrodes ma masini welding;
  7. Liliʻo iseʻepaina, tipi mo le ata ma le povi o ia lava;
  8. Katole, pastis ma fulufulu mo le faitotoa;
  9. O folasaga, pe a fai o le faavae o se lipine pe i luga o koma;
  10. Vali ma phite.

Laasaga-i-sitepu tekonolosi

O galuega uma e maua ai mo nisi vaega. O le faʻagasologa o le fausia o se uamea faletaavale ma o latou lava lima e aofia ai o ia vaega o galuega:

  • Fausiaina o le faavae o le faavae;
  • Faapipiiinaga mo le potu;
  • Faapipiiina o le tipiina, pe fatuina o puipui;
  • Mafanafana mo le taumalulu vaitaimi.

E tofu le vaega taʻitasi o vaega o loʻo manaʻomia se galuega faʻatino, ma e faʻapea foʻi ona vaʻai i ai.

Taugofie ma vave - uamea faletaavale

Muamua, o le maota o le upega tafailagi. E tatau ona suia le fanua e tusa ai ma manaoga o le Faavae. Mo le faavae i luga o climps - o le 'au gaoi ua aveese. I le moe ma le oneone, oe siitia ma puipui le fetaui i lalo o le faavae mai le otaota i le taimi o le fesiitai. Sa oneone e mafai ona suia vai.

O le makaina o le pg, twne, lipine fua ma sikuea. Galuega galuega mai laupapa, ma e tusa ma - ona eleele vaega e tatau ona sili atu nai lo le maualuga o le lalolagi mo le 30-40 centimita.

Faavae

O le faavae o le faavae o le ata atoa. E tele ituaiga o na o se faavae, e aofia ai:

  • faapipii;
  • koluna;
  • Tiele.

O le ribion ​​version e masani ona taʻatele, e manaʻomia le aveeseina o le utu faataamilo i le tulaga o le lumanaʻi. Le loloto e mamanuina e le faʻatapulaaina faʻasalaga o le eleele, ae masani ona tele se mita. Ua faamalosia le lautele ia sili atu mafiafia o puipui o le lumanai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveʻesea le paʻu i luga o le faapaologa

Taugofie ma vave - uamea faletaavale

Soʻo se faʻavae e tatau ona faʻamalosia. O le faʻamalosi tino na faia mai le Steel Rods ma le mafiafia o le 10-12 senimeters i le lautele. E fesootaʻiʻe ma toʻotoʻoi le paʻu, a e le manaʻomia ona maitauina ia i latou - o le tuaoi o le faʻavae e mafai ona faʻaleagaina le mamanu.

Mo se siʻosiʻomaga mafolafola, matou te manaʻomia le oneone, simularal m - 500 poʻo le M-400, nutimomoia ai. Faʻaogaina mata o loʻo faʻamatalaina, o le faʻavae e sili ona taugofie. E mafai foʻi ona faʻatau sima, e ui lava e sili atu le taugata nai lo le faia o oe lava, o le a e matua faʻaolaina oe i le taimi. O le afa o le malosi manaʻomia e mafai ona 'ausia i le ono po o le valu aso. A uma le taimi lea, e mafai ai ona e sauniuni ma le saogalemu.

Auivi

O le faʻavaʻa mo le faʻapipiʻiina o se uamea faletaavale e le masani ona manaʻomia tele tupe ma taumafaiga. O lenei, ua sauni-faia aoina faʻavasegaina, ma e oo lava i le lafoina / faʻapipiʻi mafai ona saoloto.

Taugofie ma vave - uamea faletaavale

O le taʻavale mo le faletaavale e mafai ona faia o laupapa poʻo uʻamea. Uʻamea pu o le toe faʻafesoʻotaʻi, tumau ma tumau. O le uʻamea e mafai foi ona lata mai le tuʻinanau o le afā o le agine, o loʻo taofia ai lau taʻavale. Mo le faʻavaʻa e te manaʻomia:

  1. Uamea talaaga 10x10 mo le malaga ma le sili atu;
  2. Laititi faamatalaga mo le tusi;
  3. Aufana.

O loʻo faʻaputu le ata e tusa ma le ata, o avanoa e tuʻufaʻatasia ma tagata taʻitoʻatasi-tusia ma paʻu.

Puipui

O puipui e aofia ai le faavaa o le faavaa. I totonu o ituaiga ituaiga o le teuina o le teuina, uamea ma toleniga saito ua matauina. E tatau ona filifilia mea mo se taimi umi, ma e le o le soona faʻaalu mo le toe faaleleia.

O le tele o tagata faʻapitoa e ofoina atu o se sili sili ona lelei o le muamua gaosi mai le pepa faʻapipiʻi pe tomai faʻatino, o ia mea uma e faʻapipiʻi i se faʻavaʻa o nei faʻavaʻa. O le puipui mo le faʻatulagaina o faletaavale e taugofie, ma o loʻo faʻavaveina vave ma faigofie. Le mautonu o mea ia: leaga o le fale vevela, o nisi taimi - saogalemu le saogalemu.

Faʻaʻesega

O le mafanafana e manaʻomia i le amataga o le taumalulu. Faʻafefea ona fai pe a fai o lau uʻamea? O le tali e faigofie - i le auala lava e tasi e pei o isi uma ituaiga o fale. O mai i le laveaʻiina i lenei tulaga e mafai ona avea ma tioata taʻalo ma le ausa. E mafai lava ona tagofia ni taofi i luga o puipui. Ma e mafai ona e ufiufi e pei ona e fiafia i ai, lea o le a le fiafia ai le mata ma fausia se ata matagofie ma tulaga ese.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafesoʻotaʻi se masini fufulu ma ou lava lima

Taugofie ma vave - uamea faletaavale

Faʻafefea ona faʻamau le folauga poʻo glassreater? E mafai e faʻamau i latou ma le laupapa poʻo le transverse pa, o le a tu i le va o fata.

Atavali ma kasa

Mai totonu, o le fetaui mafai ona vaaia, vali. Vali le faletaavale mai i le pito i fafo. I luma o le taualumaga, o le foosipe ua aveesea mai le uamea, na ufiufi i le Aneti-overgol Priceer, mago ma na o le ufiufi i vali. Vali e tatau ona faapitoa, mo le uamea.

O le faʻavaeina o le faitotoʻa e mafai - o le faʻavae o lenei atoatoa. Fua o loʻo faʻalagolago i le tele o lau taʻavale. Maualalo - 2.5 mita o le maualuga ma le 2 mita le lautele. E mafai ona tuʻuina atu faitotoʻa o faitotoʻa i le taimi na maua ai faitotoʻa - O le faʻavaeina o nati uamea ua saunia, o loʻo fai ai Soush. O na mausa e faia mai i le uamea oloa, e mafai ona avea ma uma totonu ma fafo. Steelt laupepa o le tolu miliperi o le mafiafia, ma manava mana e mafai ona vaʻaia mo le shish.

I totonu o loka mo faletaavale e leai ni filifiliga faʻapitoa, ma o le loka e ono sau i luga o le faitotoʻa, e faʻapipiʻiina i se isi isi. Afai o le liʻo o ou moomooga o loʻo aofia ai se tutoʻatasi o le maota, e mafai ona e fausia se sini, poʻo le lua pito i luga e mafai ona puipuia le potu puipui mai le osofaʻiga o le fale puipui.

Vitio "Fausiaina Faavae mo Namea Faletaavale"

I totonu o lenei togafiti, o loʻo faʻaalia ai le ala i le faʻapipiʻi lelei o le tino o le faletaavale mai le PROPE paipa.

Faitau atili