Crafts "Golden Autumn" ma ata decor ata

Anonim

Faigaulu "Aso Gafua Autumn", ma ata o loʻo mafai ona e masani ai i lenei mea, pei ona matua taua pe a maeʻa le tafaoga ma le atunuʻu. E tele a tatou taimi 'ai ma mafai ona tuʻuina o ia i lou fale, tamaiti ma le lotu e pei o. O le aso o le a tatou taʻuina atu ia te oe pe faʻafefea ona fai, faʻamalosia i le tautoula.

Teuteuina le laulau 'ai

E toʻatele o le a malilie o le nofoaga autu i totonu o le fale o se nofoaga faʻatasi. O iina o le aiga atoa o le a o le 'aiga o le a o le a o le a o le aiga poʻo afiafi mo le ipu ti ma uumi talanoaga. O le mea lea e taua tele ai lenei nofoaga e manaia i le agaga o aiga uma ma tagata augania. E tele auala e mamanuina ai se laulau, i le taurumon style. O nisi nei oi latou na:

  • Moligao.

O lenei aoga faʻapitoa o le au faamasino, masalo, e sili ona lelei e fesoʻotaʻi ma le fale faʻamafanafana mafanafana i le vaitau malu. E mafai ona e teuteuina le laulau 'ai e pei o se moligaʻo lapoʻa ma tele laʻititi. Mo le teuteuina o le moligaʻo, e mafai ona e faʻaaogaina Corruce Corruce, nati, e pei ona i ai a matou faʻataʻitaʻiga, - Corn.

Maasia

O le ofo atu i lau tama e auai i le fatuina o sea tuʻufaʻatasia, auā e oʻo lava i le aʻoga o 2-3 vasega o le a feagai ma se galuega.

  • Teuga tupe.

Maasia

Elemene mo lenei vaalele mafai ona maua moni i lalo o latou vae. O le iai ma lona aiga i le vaomatua, aua neʻi galo le aoina o le tele o kane, ma lala, chestnuts ma nati. Fale saunia se ato ato tapuni ma fualaau faisua ma fualaau aina. E mafai foi ona e faʻaopopo ia fatufaufauga ma ola, mago laʻau iinei iinei.

Maasia

Faʻatumu le ato ma le vavaeina o le faʻaʻaisa ma faʻapipiʻi fugalaʻau ma cereals i se pupuʻu. Aoina le tuʻufaʻatasiga mai i le vaega o totoe o elemene e ala i le masking le pa opeo, ma tuʻu le ato i luga o le laulau. Masalo o le a le tuua se tasi o eseesega.

  • Moligao ma acimons.

Mataupu i luga o le autu: lelei ma le le atoatoa o le pine o le pane i meafale

O se isi faataʻitaʻiga, e pei o le fesoasoani a moligaʻo, fai se teuteuga e le masani ai ma le mataʻina teuteu mo le laulau. O loʻo faʻaalia mai e le ata se faʻataʻitaʻiga ma ni acormerial acorns, ae mafai ona faigofie ona suia e moni.

Maasia

Afai e mafai ona e mauaina ni acorns, ona fausia lea o le fausiaina o le lalelei o le a le avea ma faafitauli mo oe. E tofu le acorn i le tasi itu o loʻo ufiufi i se manifinifi manifinifi o le tala faʻapopoleina ma ua mou atu i alofivae. A oʻofu le tagi, e faʻapipiʻi ai le pupula i luga o le acorns o le lauulu ma se lacquer ina ia latou tausisi. Le isi, e tatau ona e sailia se tulaga talafeagai ma pito i lalo, tuu moligaʻo ai iina ma sasaa solo i se amolosi i sulufaʻi. Ua sauni uma. O sea manatu, ae e le masani ai.

  • Autumn laupepa o lopa.

Mai i le Beads e mafai ona e faia toetoe o mea uma, o le mea autu o le onosai ma le manava!

Ia faia ia lau, matou te manaʻomia:

Maasia

  • gutu (samasama, lanumeamata, mumu);
  • Polokalame;
  • Uaea uaea;
  • pepa teuteu;
  • Pnva kelu;
  • seleulu.

Maasia

Alu e galue.

O le matou laupepa e lima elemene i lona faʻavae. Tolu vaega o le a sili atu, e lua i luga o pito o le a laiti. A galue i le lau, matou te faʻaaogaina le metotia o le tutusa o le lalagaina.

Maasia

Na matou tuʻuina i luga o le uaea o le muamua tolu o loʻo pipiʻi ma le le tasi pito o le uaea i mea e lua, faʻamalamalamaina.

Maasia

O le faia o se laina fou, tuu le tasi itu o le uaea o le pito i luga o le tata ma le laʻei i mea uma e tolu o le lua pito o le uaea, faʻamalamalamaina o le uaea, faʻamalamalamaina o le uaea, faʻamalamalamaina o le uaea, faʻamalamalamaina o le uaea, faʻamaufaʻailogaina.

Ma o lea la, na matou tuu i le taimi e tasi le fa mea, ma le faʻaiuga lona lua o le uaea tatou te faʻaseʻe ai ia latou. Matou te tutusa lava, uu i le lima mea.

Maasia

Le isi, matou te suʻe le vaega saʻo o le uaea ma matou te tietie i le tolu o lopa. O lenei o le faʻaiuga lava e faia e ala i le tatou faʻailoga. I le itu tauagavale latou te faia le tutusa gaioiga.

O lea ua matou faigaluega e tusa ma le polokalame. Ua oʻo i le pito mulimuli lona fa, faʻamau o vaega o le laina o le lau.

Mataupu i luga o le autu: lalagaina mai le Gum Lumaluulu Mo Amataga i le Hook ma Vitio

Maasia

O le faia o laulaʻau e sili atu tutusa ma le tautoulu, e mafai ona e faʻaogaina i le tasi laupepa ofu o lanu eseese.

Maasia

Tipiina le uaea. O le skeleton atoa e tatau ona ufiufi ma le faaeteete i le kulimi ma afifi i le palapala pepa. O matou lau ua saunia. Mai lenei lalelei e mafai ona e faia se aoga tele mo se meaalofa pe tuu i se vase i le fale.

Autumn Postcard

Maasia

Mea e Tatau Ona Tatou Galuega:

  • scrapbook;
  • lace cotton;
  • Faimi ona nai;
  • Laina laina;
  • Pepa sao;
  • Fa-lua lipine;
  • Avanoa mo le meli meli.

Maasia

Muamua lava, matou te tipi ese le tutusa o le matou pepa ile avanoa ole pepa. I luga o le matou postcrd o le vaega muamua, na matou tuua le pepa enaena, ma o le isi vaega o le a lanu.

Maasia

O laupepa e lua matou te faia lua faʻailoga o eseese ituaiga. I le ata o loʻo faʻaalia ma le faʻavae.

Maasia

O le vaega pito sili ona tele o le a le mautonu ma le vaivai scotch.

Maasia

I luga o lenei lipine, toto se tipi i le pamu.

Maasia

Matou te faia tutusa ma le lanu lanu.

Matou te aumaia i le ace bitchol mafolafola lipine. Ma le isi, matou te faapipiiina le lamepa i luga o tatou lanu o le tino, o loʻo uma ona faʻapipiʻi i le postcard.

Maasia

Maasia

O se fasi pepa manino i luga o le mata.

Maasia

O le pito o le rosan gig mimilo ma se spiral.

Maasia

Fai foi le isi mea.

Maasia

Fufui lipine lipine.

Maasia

Squeeze Berries i le postcard ma se manaia kulimi.

Maasia

O le matou meli ua saunia, o totoe naʻo le tusia o se manaʻoga.

Maasia

Vitio i luga o le autu

Vaai sili atu le manaia i luga o le vitio:

Faitau atili