Fale ma o latou lava lima

Anonim

Fale ma o latou lava lima

Homemade mo le fale e laiti lauiloa i tagata taulaga.

A maeʻa, o le aso nei ua faia e le maketi o oloa uma o oloa i le lautele o faʻamanatuga, o loʻo i ai le faigofie ona filifilia se mea talafeagai.

Peitaʻi, ina ia aua neʻi faʻaaluina se tupe mo ni tautau mo ni togafiti, faʻapea foi ma le faʻaleleia o latou lava tomai o tomai, e mafai ona e fausiaina uma nei mea ma ou lava lima.

I totonu o fale aoga aoga mo le fale e mafai ona mauaina o lena:

  • O le vaega o mea o loʻo iai o le a ofi i totonu o lau totonu i le auala sili ona lelei, ona o le a e faia, tulei mai o matou lava manaʻoga;
  • Mea e le o toe faʻatau ai 'ia e faʻatau i totonu o le faleoloa;
  • O le a teuteuina le fale mo le fale mo le foliga mai o se fale mautotogi poo laufanua mamanu.

Fale mo le fale

O le fale ma o latou lava lima e mafai ona sili ona eseese. Mai le lalelei i le aoga i totonu o latou atinaʻe atonu e tasi le sitepu e tasi, ma o le faʻamaoniga o se mea manaia o se mea malie mai le sauā mai le kofe. Mo se togafiti e te manaʻomia:

  • ni atigi fagu (a itiiti 6 fasi);
  • kelu;
  • Arill poʻo isi mea faigaluega e mafai ona faia e pu i faletupe.

Matou te amata le faia o se fata o le fale o le fale mai le malosi. I le pito i tua (aso) o fagu taʻitasi, e tatau ona e faia se suiga e avea ma fusi i le puipui.

Peitaʻi, e le tatau ona faia i totonu o faletupe uma i luga o le pu, ae afai o lau faʻavae e tele lapoa, e tatau ona i ai le itiiti ifo 2.

Le isi, matou te ave galu ma faaputuputu vaega o le fagu. O le mea moni, o loʻo taua ia i latou ona aveʻesea le igoa, ona e faʻafetaui lelei foi lea.

Fale ma o latou lava lima

Nai lo le kelu, e mafai ona e faʻaogaina le taʻavale ma vili mai i fagu taʻitasi i totonu o le pu, o loʻo faʻalavelave e naʻo le tasi, a o le mea moni e faigofie ai.

Tusitusiga i luga o le autu: uma e uiga i vali faitotoʻa faitotoʻa

O le faletalimalo mo le fale e leʻi paʻu e leʻi paʻu, ua i ai i luga o le puipui, e tatau ona faʻaaogaina le tumau o le palu e faʻaaogaina, o le faʻataʻitaʻiga, o le o loʻo faʻaogaina i le toe faaleleia o seevae. O fata i totonu o totonu e mafai ona aofia ai ma apa o apa fua, ae mai lea mai le tioata.

O le tioata e mafai ona avea ma se aoga homemade i le teuina o mea laiti.

Fale ma o latou lava lima

Aoga homemade fale - fale mo le pusi

A iai se manu i totonu o lou fale, ma sina mea i le fale teu oloa poʻo le pefu ua leva, ua le toe faʻaaogaina mo se fale umi,

Ina ia faia lenei mea, ua lava ia na o le uni eseʻesega mai le masini, aveese le tino ma vavaeeseina mai i le i lofituina, e aofia ai le ua. Le isi, matou te faʻafesoʻotaʻi auiliiliga o le fale ma le tutusa o le fao, e soloi ai le mataʻituina mai le pefu ma agai atu i le teuteu.

I le avea ai o se mea teuteu mo se pusi fale, e mafai ona ave le masani ai le vali, lea ufiufi atoa o le fale na e faia. Ae e i ai le isi auala: ave ni vali vailaau ma faʻaali mai le vaʻavaʻaia siaki muamua ma mamanu i lona pule.

O le mea moni, o se maile mo se maile mai le matai e le aoga, pe a na o le maile o le a avea ma se tele itiiti.

Ae peitai, i le tulaga lenei, o le ae maua e aofia ai le atamai o varnish, aua ua vave ona aveesea le valivai, ma o le a lē tumau pe a mavae le timu muamua mai lau galuega ma le Lolomi.

Fale ma o latou lava lima

Fale ma o latou lava lima

Fale mo le fale e mafai ona aoga ma aoga i aso uma o le olaga, ae e aulelei foi. Faatasi ai ma le fesoasoani a hommikes, e mafai ona e faʻatulaga e ala i le tuuina atu o nisi o nofoaga i totonu ma le latou fesoasoani. Faatoa setiina atoa le meafale ane, o le a fesoasoani foi i oloa na fausiaina e o latou lima.

O lea, mata ma le manaia na valiina ma lanu pupula ma, mafai ona teuteuina i aufana, rhinestones ma beads, o le a tosina mai ai le tele o gauai. E mafai ona tuʻuina i latou o se matua tuai, afai e te manaʻo e malo e faʻalogo i ai.

Tusitusiga i luga o le autu: Fetaomiina o le vevela ma le suavai sapalai faiga

Mo fata, ma o latou lava lima ma puipui puipui, o le pito i luga mafai ona tautua o se tisiketi faifaipea, ufiufi i le vali pe oti.

I totonu o le disk, e faigofie ona fai pu, o lea i totonu o le lio fafo e mafai ona e faia le matagofie teuteu elemene pei o lopa.

I le ogatotonu o le disk o loʻo i ai se pu e faigofie ai ona liliu le uati, ae ui i lea, o le itu o ona aū e tatau ona fesoʻotaʻi ma le tele o le disk.

Fale ma o latou lava lima

O le mea moni, e mafai ona e tipi sea lio mai soo se mea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se laʻau, o le a lena ituaiga foliga e te manaʻo ai.

Fale ma o latou lava lima

A e manaʻo i mea e le masani ai i totonu o lou potu e suʻe ai se mea moni, e mafai ona e faia se peni o se uaea mo faʻatasiga.

E matua faigofie lava: na ave ni paʻu e lua, kelu ma le tasi le isi, ona tapuni lea o lanu vali.

O le pu o loʻo pupuni ma le ieie, o laʻau tuai poʻo se mea talafeagai, ae e manaʻomia le faia faʻamalosi, ma i le pito i lalo o le pou, o le a le tuʻuina atu mea uma i totonu o le fola i totonu o le fola ua siitia le taualuga.

I le taimi lava e tasi, e te manaʻomia se laʻau faʻapipiʻi, faʻapipiʻi i ou lava lima. O lenei ona o le mea moni o le faʻatauga o le mauaina o le mea saʻo i lalo o le pasi e le mafai ona e mafai ona faʻaoʻo atu ai le plis i totonu o le pu ina ia e te nofo ai.

Fale ma o latou lava lima

O ia fale aoga aoga mo le fale, pei o se tulafono, e manaʻomia se deliller o se fulufulu poʻo se paʻu paʻu, ae o fulufulu o le a malu tele.

HomeMade - O lavalava o tautau

Manaia tele le fale o le fale e maua mai i mea masani o tautau e le faia ni mea faʻapitoa, ae o le a tatou faia o le a e fiafia i le matagofie o tagata taugofie.

O le Timer-Timer Faatau mai Fabric

Mo ia fale, o le a e manaʻomia:

  • masani ai tau felelei;
  • fasimauga;
  • filo, nila ma seleulu;
  • Soo se ie.

Mau i luga o le autu: maualalo le tranformers 220 12, 220 36, 220 110 110

O loʻo teu totofai ata i luga o au mea ma mafai ona faʻaogaina mo le mamanu i potu o tamaiti.

Fale ma o latou lava lima

O manu o loʻo iai ni fale e aoga ai, aua e mafai ona latou maua le mataupu mo lavalava, ae o se meaʻai manaia i le fale poʻo le faitotoʻa faitotoʻa.

Hanger - Homemade ma au lava faamau

Mo lauulu o lauulu, matou te manaomia:

  • Faamau mo le fale;
  • Aerol Vaase;
  • Sulu kelu;
  • Hanger.

E mafai ona e aofia ai le tautau i le ie ma se ie ma suʻi faʻamau i luga o le ie, foliga aulelei tele.

Fale ma o latou lava lima

Tui Fufulu

O le faigofie lea o le filifiliga o le decor o le tautau. Oe manaʻomia le faʻaleagaina o filo e te afifiina ai le autau ma maua ai se fale matagofie fale na faia e ou lima.

Ina ia malupuipuia filo, faʻaopopo le glue pva i le tautau.

Fale ma o latou lava lima

Uma Fale teu fale e aoga tele, a o latou aumaia se olaga fou i mea tuai ma faia le matagofie ma faia le matagofie ma fatufatuga i totonu o lou fale.

Faitau atili