Toe fausia o le lua-potu khrushchev i le tolu-potu

Anonim

Toe fausia o le lua-potu khrushchev i le tolu-potu

I le taimi nei, o le toe fuataina o fale mautotogi o se mea sili ona talafeagai, ona e manaʻo uma lava e faia se tulaga ese faʻailoga i Lona nofoaga. Ioe, o le tele o tagata nofomau fale mautotogi ua fausia "e pei o le taʻavale". E matua moni lenei mo le taua o le "Khrushchev" - fale mautotogi o le USSR taimi i se tamai (oo atu i le lima fola) fale) fale. O soʻo se tulaga, afai e te nofo i le fale mautotogi faapena, E mafai ona e suia i taimi uma lava i lou lava auala e ala i le faia o sea malumalu.

Toe fausia o le lua-potu khrushchev i le tolu-potu

Foliga o le khrseshchev fale mautotogi

O fale uma na fausia i le taimi o le laupapa o khrushchechv ma ua faaigoaina i lana mamalu, e tele ni uiga taua. O nei foliga e le faʻatagaina le le mautonu Khrushchev ma nisi ituaiga o fale:
  1. Maualalo le taualuga.
  2. O se tasi o potu o le fuaitau.
  3. Laititi vaega o le fale mautotogi (lua-potu potu o le a talanoaina i totonu o le vaega o le pau lea o le 41-46 sq. M).
  4. Avanoa o le faleoloa.
  5. Le i ai o se fausia-i le taumalulu "pusaaisa" i lalo o le umukuka faamalama.
  6. Leaga le mafaufau.

Ioe, e iai fale mautotogi ma le Provs. O se tasi lea o sili sili ona gafataulimaina o fale. E oo lava i se tamaitai talavou e mafai ona gafa ma le manumalo o ia. Ma afai e te faʻapipiʻiina foi i lenei potu o se vaega o fatuga fatuina ma galue nai lima laiti, o le a e maua le atoaga-vai vai o loʻo e moemiti ai i taimi uma.

Faigofie toe faaleleia

Ae le i talanoa i ni filifiliga ogaoga mo le suia o ou fale, seʻi o tatou mafaufau i ni auala e vave ai, ae suia tele le manatu o lou mautotogi ma, le lelei o le olaga i ai:

  1. Tuʻufaʻatasia faleuila ma taʻele. Lenei foliga faigofie, i le tele o tagata o loʻo i ai, o le a fesoasoani ia te oe lelei faʻaaogaina le faletaele. Nai lo o le lua tamai potu, o le a e maua se potu atoa e mafai ona e siomia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, taele, masini fufulu, pasiketiso.

    Toe fausia o le lua-potu khrushchev i le tolu-potu

  2. I se faʻaopopoga, o le taʻele tuʻufaʻatasia ma se faleuila e mafai ona faʻalauteleina teisi atu i le aluga o le alatele.
  3. Ma le aluga o le tele o le ala savali, e mafai ona faʻateleina se tasi o potu.
  4. E ala i le faʻalauteleina o le potu teuina o le teuina, lea o loʻo i soo se Khrushchev, e mafai ona e faʻatulaga se potu ofu iina.

    Toe fausia o le lua-potu khrushchev i le tolu-potu

  5. O le umukuka e mafai ona faʻalauteleina i le tupe faʻaalu o le faapaologa. O le mafutaga vavalalata o le uiga o se tamai o se tamaʻi-potu o le lua-potu khrushchev e masani ona le aoga. E ala i ni faʻailoga, e mafai ona e suia lau faapaologa i totonu o le umukuka. O ia o le a maua ai le lelei o le a maua ai se avanoa taua e mafai ona faʻaaogaina ma le manuia.

    Toe fausia o le lua-potu khrushchev i le tolu-potu

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau se ata e aunoa ma se faʻatafunaina o le puipui

Potu tipi fou

O se tasi o auala sili ona pupula mo le toe faʻaleleia o le lua-potu potu e lua potu i le tolu potu - tipi potu i se auala fou. O le taimi lava e tatau ona maitauina na muamua i le amataga o tulaga o le lalolagi, ona e tatau lea ona e faia ni tusitusiga talafeagai i taimi talafeagai, ona o le ae faʻatinoina faʻafitauli ma le soloia o le a faʻateleina. A faʻapea e le mafai ona e maua se faʻaiuga faʻapena, atonu e i ai ni faʻafitauli matuia i le lumanaʻi, ma o le a faamalosia oe e totogi se faʻasalaga taua.

Ma le isi, ae leʻi amataina le amataga o le faʻagasologa, e tatau ona e fuafuaina saʻo le aofaʻi ma le nofoaga o le puʻeina o puipui. Afai o ia puipui na o i tafatafa o pito o le fale mautotogi - e te laki lava, e le faʻatapulaʻaina tele le avanoa mo lau fantasy. Afai o paee puipui o loʻo i totonu o le mautou lava ia, o le a tatau ona e fiafia. E le mafai ona tolopoina ia puipui. I se faʻaopopoga, e taua tele le faʻaaogaina o le numera o faamalama i totonu o au fale, aʻo leʻi amataina le fuafuaga o le lumanaʻi. E moni, e taua tele i potu taʻitasi e le itiiti ifo i le tasi faʻamalama, pe afai o loʻo iai i le 3-4 faʻamalama i le fale mautotogi, o le a leai ni faʻafitauli.

Tufatufaina atu potu fou, e tatau ona e amanaia le mea moni o le mea moni o le mea sili ona lelei e 10-15 sq. M. Afai tatou te talanoa e uiga i le potu fanau, ona mafai lea ona e faia le 8-12, e mafai ona e faia 8-12 sq i luga o le potu fanau, ona mafai lea ona e faia le 8-12, e mafai ona e faia 8-12 sq i luga o le potu fanau, ona mafai lea ona e faia le 8-12, o le a e faia 8-12 sq i luga o le potu fanau, ona mafai lea ona e faia le 8-12, o lea E le aoga mo se tamaʻi potu, aua e vave vave pe tuai lana tamaititi, o le a tupu aʻe ma o le a e toe faʻamaonia. E tele sikuea mita mafai ona manumalo ona o le faapaologa po o le loggia. Ina ia faia lea mea, e tatau ona tapa le pa i le va o le potu ma le faapaologa ma faamafanafana lelei.

Toe fausia o le lua-potu khrushchev i le tolu-potu

Filifiliga o mea fatu

Ina ua maeʻa le foafoaga o se fuafuaga faigata, e manaʻomia le alu i le itiiti ifo o le fatufatu mea o faʻagasologa o faʻagasologa, faʻauta, i le faʻatinoga o le faʻamoemoe. Ma le mea muamua lava, e manaʻomia le filifilia o le saʻo mea mo le faʻatinoina o ni vaega fou. E lua filifiliga iinei. Afai e te le fuafuaina e faia se toe teuteuga fou i le lumanaʻi i le lumanaʻi, taofi lau filifiliga i se mea mautu - i luga o le piliki. Afai e te fatufatu ma e aunoa ma le suiga faifai pea e te le ola, ona sili atu le faia o mea e fiafia ai i le digwall.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o le faletaele i Khrushchevka

I se aotelega, o maukelopi i aso nei o se tasi o sili ona sui nofoaga nofoaga. Faatasi ai ma lea, e mafai ona e faia le tele o faiga, pe fausia se tele-maualuga le taualuga, ogatasi o le laualuga pe fausiaina se pa fou. I le mataupu mulimuli, ua faʻapipiʻiina le laupepa laupapa i se uamea faʻapitoa. I se faʻaopopoga, o le faʻatamala o mea e tatau ona tuʻuina i totonu o le faʻavae lava pe a e le manaʻo e "faʻalogo" faʻalogo "i le isi potu. A faia se pa fou o Degroall, e mafai ona fai e pei ona e te manaʻo ai.

Toe fausia o le lua-potu khrushchev i le tolu-potu

Tuueseeseina o le potu i ni vaega se lua

O le isi filifiliga e toe faʻaleleia se lua-potu khrushchev - o le vavaeeseina o se tasi potu tele i se lua laʻititi. O le mea moni, e mafai ona faia lea pe a fai o lau Khrushched o le laititi ma lona itu e sili atu nai lo 35-40 sikuea mita. m. E tusa ai, o le potu o le a e faʻasoa e tatau ona i ai se vaega o le itiiti ifo 18-20 sikuea mita. m.

I le avea ai o se tulafono, i le lua-potu khrshched, e i ai le tasi faamalama mo potu taitasi. E tusa ai, o se tasi o potu e lua o le a tumau ai potu o le a tumau pea e aunoa ma se faamalama ma e aunoa ma le la susulu. E mafai ona e foia lenei faafitauli. E manaʻomia le faʻaaogaina o se faʻatauvaʻa mea e faʻatino ai se avanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, o le matte poʻo le mata tioata. Afai e te tuʻuina i totonu o le potu e aunoa ma se faʻamalama, o le potumoe, ona faʻalamalu lea o le malamalama i le vanimonimo.

Toe fausia o le lua-potu khrushchev i le tolu-potu

Afai o oe o se tagata fiafia o se potu ma faamalama e lua, o lea tulaga i lenei mataupu e leai ni faafitauli i uma. Mo le vaega, e mafai ona e faʻaogaina mea tutusa e pei ona faʻamatalaina i le vaega muamua - piliki poʻo le laupepa.

Fausiaina se isi potu

O nisi taimi o le toe faia o le lua-potu potu e lua potu i le tolu-potu e le mafai e aunoa ma le fausiaina o le tasi potu pasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻatulagaina se potu o se potu, o se tamaʻi potu ola poʻo se nofoaga o taʻaloga mo se tamaititi. Fai se potu tele i lenei auala, o le mea moni, faigofie lava.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e tuʻu le chippo camp i luga o le fola?

O le mea muamua e tatau ona e faia o le tuʻufaʻatasia o le umukuka, o le pati ma le vaega o le potu malolo. O le lona lua o nai mita e sui ai le puipui e fefaʻasoaʻi ai le potu malolo ma le potumoe. O le iʻuga o le faʻalauiloaina o le auala, o le umukuka ma le potu malolo o le a e maua ai se isi, tuu ma sina potu laʻititi.

Faitau atili