Manatu mo le faʻamamaina lisu i le fale mautotogi e aunoa ma se faapaologa

Anonim

O le fufuluina e te mafaufau ai i le mea e faʻamago ai le ofuvae i totonu o le fale mautotogi e aunoa ma se faapaologa ma pe faʻapefea ona tuʻu i se auala i le faletaele poʻo le ala savali. O le mea moni, o fale faigaluega i nei ona sosoo ai e aoga tele lea e tele faʻataʻitaʻiga o masini fufulu e faʻafaigofie ai ona foia lenei faʻafitauli. Peitaʻi, e le o tagata faʻatau uma o tagata o lona i ai masini. E tele auala e sili ona lauiloa e faʻatino ai le faʻamago e aunoa ma le le talafeagai o faʻafitauli ma mea e fesoʻotaʻi ma le mauaina o ni metotia taugata.

Faamago ie lino i le fale mautotogi

Manatu mo le faʻamamaina lisu i le fale mautotogi e aunoa ma se faapaologa

Atonu o le tagata taʻagatasi e mafai ona taʻua o se solo faʻataʻatia, lea e mafai ona faapipiiina i soʻo se potu. O le tele o faʻataʻitaʻiga o ia masini e mafai ona faʻatauina i faleoloa faʻapitoa i se tau talafeagai. Ae e le o mafai i taimi uma e faʻatuina se faʻavae faʻapena i se tasi o potu. O le faʻalavelave e mafai ona tuʻuina atu, i le tulaga o le susu poʻo le leai o se avanoa e afaina ai.

E tusa ai ma tulaga tumaʻoti, faʻamamaina vaipuna i totonu o nofoaga nofoaga i nofoaga o tamaiti, e le faʻasaina lava. Evaloa ina ua uma ona faʻaaoga le tau malulu poʻo isi auala na faʻaaogaina i le taimi o le fufuluina, e mafai ona afaina ai le aotelega o le soifua maloloina tulaga, i o totoga tino.

Atitui o matutu

Manatu mo le faʻamamaina lisu i le fale mautotogi e aunoa ma se faapaologa

O le manaʻo e puipuia o latou aiga ma ausia se lauʻeleʻele uma na lavea i le ea fou mafuaʻaga faʻatau atu e fausia ai i fafo atu o le faamalama. O mea taua e taugofie ai i luga o puipui i totonu o le faletaele. O loʻo piiliina ni vaega laiti laiti e manaʻomia le mausali ma le malosi o le faʻapipiʻiina ma mafai ona ofi i le avega e aliaʻe mai le mamafa o le susu ina ua fufulu. O le ofuvae ua mago i luga o le trianole dryer, e le nofoia le tele o avanoa ma faʻapipiʻi i le potu aoga.

Manatu mo le faʻamamaina lisu i le fale mautotogi e aunoa ma se faapaologa

Sili taugata, ae sili atu le manuia filifiliga o se masini mago po o se eletise eletise eletise. O sea fetuunaiga o loʻo faʻavaeina i le tele o potu laiti ma faʻatagaina oe e ausia se iʻuga lelei i le taimi puʻupuʻu e mafai. O le mea e faʻamamaina ai e mafai ai ona lafo i le fufuluina o le fufuluina o tagamea tele i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi, o le a le tele o mea e mafai ona utaina ai le masini fufulu.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se mea taugofie ma ou lava lima?

Manatu mo le faʻamamaina lisu i le fale mautotogi e aunoa ma se faapaologa

Mafaufau i le auala e palapala ai vaipanoa i totonu o le fale mautotogi e aunoa ma se faapaologa, tagata faatau o nisi taimi o taimi e sili ona faamoemoe ai fofo. O sea magote e mafai ona faʻaaogaina se faʻaʻolotogiina o le ata, faʻasaʻo tuʻusaʻo i luga o le puipui ma faʻaaoga naʻo le taimi e leai ai se tasi i le fale, poʻo le moe o tagata uma. Ole masini aoga lea, lea i pepa faʻapipiʻi e fai ma sui o le potu, ma fetaui lelei i totonu o totonu.

Manatu mo le faʻamamaina lisu i le fale mautotogi e aunoa ma se faapaologa

O le isi faleoloa e manaʻomia le faʻapipiʻi i le taualuga. E mafai foi ona e faʻaaogaina i totonu o manu o loʻo leai ni palota, tuʻufaʻatasia ma taula i luga o le taualuga i le umukuka poʻo le alatele. Maea le fuafuaina o fuafuaga e mafai ai ona faʻamamaina ai i ni mea mamafa ma lanu, e aunoa ma le fefe i le mea moni latou te le taofia. Ua maeʻa ona faaauupe meaʻai tuai o aso nei ma le lua onapo nei. O lea e le manaʻomia le osofaʻiga i le steppodder pe avea ma nofoa poʻo le nofoa ma lingerie tautau. O le crossbars sologa lelei ifo ma tulai ma le tele o manu ia i latou.

O foliga o le soloia o pagutu

Manatu mo le faʻamamaina lisu i le fale mautotogi e aunoa ma se faapaologa

I tulaga o se tamaʻi fale mautotogi, o loʻo iai ni auala i soʻo se numera o le avanoa avanoa, e mafai ona e faʻatulagaina se masini faʻamago i le umukuka, faʻaaogaina 'au. I totonu o se atigipusa, nai lo le perstreen, o le ata o loʻo ia teʻa o le a le mago o mea o le a iai. E talafeagai tele le matuitu i tamaiti, umume ma isi mea laiti.

Mo le faʻamamaina o mea a tamaiti e tatau ona e faʻaogaina ni matutu mea laiti o itu laiti, faʻaopopo vave le mago. Lenei e le o se masini mago po o le eletise eletise. O se masini e mafai ona faʻapipiʻiina i le taimi lata mai i le lata mai o le amo o masini.

Manatu mo le faʻamamaina lisu i le fale mautotogi e aunoa ma se faapaologa

Mo aitema e tatau ona vave matuitui, faʻapitoa foafoaina mamago moli, o loʻo faʻaogaina i fusi, ma o loʻo latou faʻatumauina i luga o le laʻei o le vevela. O le tulimanu o tulimanu e masani ona fuafuaina mo le faʻamamaina o mea laiti na tuu i luga o le puʻupuʻu o le aufaitau, ae o le tele o mea matagofie ma lavalava ie, ma ofutino.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faleuila ma Bidit i le itu taumatau?

O latou na:

  • faʻapipiʻi lelei;
  • aloese mai se avega tele;
  • Faataga oe e tuu se tele o mea pe a e faaaogaina tauau.

O ia fausaga ua faia i se lautele ituaiga o mea, e tatau ona i ai laupapa, uamea, palasitika. Uma e uiga i le filifiliga o le mamago mo ie lino vaai lenei vitio:

Ma ina ia mafai ona faʻamalieina ma le saogalemu, e le tatau ona galo e uiga i le manaʻomia o le ea o le a mago le vaipuna.

Faitau atili