Faletaavale mai le pa laupapa e faia oe lava mai le a i le z

Anonim

O le faletane e faasino i fale o le tau tamaoaiga, lea, i le taimi muamua, e mafai ona faia i se isi lava mea. O le mea moni, e leʻo saʻo uma: Faʻamalieina e atiaʻe mai i fafo o 'Aumaia, O le a mafai ona e alu ese mai i puipui o le faʻauiga, ae o le faʻamalieina o manogi lelei. Tatou saili pe faʻafefea ona fausia se faletaavale mai se pa ma ou lava lima.

Mamalu o le faletaavale mai le pa

Fai se fausiaina ma ou lava lima, ua tapeia, e matua faigofie lava: O loʻo faʻatautaia atoa le faiga gaioiga ile faʻaaogaina o le lafoina poʻo le la e le manaʻomia foʻi le tulaga o loʻo taofia pe suka, ma e le manaʻomia foi Faapitoa tatau. O le le faatuaoia o le lelei, lea e ese mai i le fale talimalo, filifili ese mea nei:

  • O fale o le siosiomaga o fale o puipui o puipui e mafai ai ona fausia le ogatotonu o le microculite. O lenei taimi e sili atu ona talafeagai pe a fuafua le potu faletaavale o le faletaavale e avea o se fale faigaluega i le lotoifale (ma e masani ona tupu);

Faletaavale mai le pa laupapa e faia oe lava mai le a i le z

  • Le sili sili ona suamalie. Faʻamaonia pa puipui o loʻo faʻamaonia ai le faʻasaoina o le taufaʻafefe o le tausaaga ma le le lava, ma o lea, - lau taʻavale e sili atu ona teuina;
  • Faigofie fausia. O le laau ua taʻua o se mea e i ai se gaioiga lelei, agavaʻa, e mafai ona tutoʻatasi le maʻi i le pa ma ou lava lima faʻapitoa mai le vaega;
  • Aulelei foliga. O le fale faapena e fetaui lelei i le aotelega o le manatu o lau '' upega tafaʻilagi.

Pau lava le finauga e tatau ona maitauina o se faʻateleina o afi afi, o le mafuaʻaga e tatau ai ona latou faʻaoʻo i ni manatu faʻapitoa.

Vaega o le fausiaina

Faletaavale mai le pa laupapa e faia oe lava mai le a i le z

E pei o se fale laupapa, ae o le faletaavale mai le fusi e manaomia ai le fausiaina o le faavae o le faavae. O le a le mea o le a iai - slab, faaputuga poʻo se mea autu - O oe o le laʻau, o le laʻau e le fesoʻotaʻi ma le laʻasaga o le eleele, o le a amata ona teena le faletaavale. O mea e lelei ai, e tatau ona tu aʻe le faʻavae i luga o le laufanua e le itū e tusa ma le 20 cm faʻafuaseʻi, e manaʻomia, i le va o se faaputuga meataʻalo o mea susu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se kalori matagofie mai le okeni oe lava?

I le avea ai o se tulafono, ua fausia pa i totonu o se laupapa sauniuni ma faʻapitoa i totonu o le fale ogalaau. E mafai ona faigofie ona faafaigofieina le galuega, ma tuu le pule i le fale apitaga i le fale, na o lona tuua na o le fausiaina Mekisateko. Ile mea lea, o le tau faʻateleina sina taimi laititi, ma le fua o le galuega e matua faʻaititia tele.

Pei o le fola, mafai ona faia uma laupapa ma sima. Afai e te tu i le filifiliga lona lua, ona e iloiloina lea i le vaega o numera o le faʻavae: ala i le filifilia o le filifiliga ma papatusi, e te masani ai ma faʻapipiʻi le fola.

Faletaavale mai le pa laupapa e faia oe lava mai le a i le z

O le taualuga filifiliga e mafai ona eseese: e mafai ona avea ma se tasi pe faaluaina. Mai le ituaiga o taualuga e te filifilia, o le metotia o le o le mafai ona faalagolago i ai le auala. O le mafaufau i le faʻapotopotoga o le faʻaopopoina o le faʻamalosi o le feteʻenaʻiga pe a e fuafua e tuʻuina atu i lou lumanaʻi tagata faiva.

Fale tekonolosi Faiva

Muamua lava mea, e manaʻomia le fausia o se faʻavae. Ma le slab filifiliga sili atu pe itiiti malamalama, tatou vaʻai i le filifiliga o se koluma faʻavae. Muamua e manaʻomia ona e filifili i le tele o le fausiaina nofoaga, mama mai le eleele pito i luga o le eleele lafulemu ma faʻamama ai. Mai le isi, matou te faʻaleaogaina le faʻailoga ma le fesoasoani a pine ma le masaga.

Faletaavale mai le pa laupapa e faia oe lava mai le a i le z

O le koluma faavae e tatau ona faʻapipiʻi i tulimanu uma ma le tino o le lumanaʻi faletaavale, a o le mamao i le va o koloks e le mafai ona sili atu i le 2 m. aluga. Ina ua faʻaʻaisa le siʻosiʻomaga, o le vaega o le osofaʻiga ua tuu i le pito i luga ma ufiufi uma o le paʻu o Rubbid. O lea ua oʻo i le taimi e tuʻu ai le mokesi o le mokesi, o loʻo faʻamau i le foloa o le sami, faia mai le pa ma le lapoa o le 4 cm.

O le mamao i le va o le mokesi tuʻusaʻo faʻalagolago i le uta i luga o le foloa o loʻo fuafuaina i le lumanaʻi: aveese le potu faletaavale, e sili atu ona e le sili atu nai lo le tasi. O isi laina mulimuli ane o Tit o Tim, e fetaui ai ma le tasi i le isi, e fesoʻotaʻi ai i latou i le va o le fesoasoani a Pasila. Ua maeʻa le fausiaina o pa, i le tumutumu o le pito i luga, e manaʻomia le tipiina o se rafter state, fausia, e faʻalagolago ai i luga o le taualuga foliga foliga. O le taimi lava na faʻapipiʻi ai le taualuga, e sili atu le saoasaoa na ufiufi ai i le taualuga, faʻaaoga mea fiafia i ai - chabroid, tomai faʻataʻitaʻi, ondulin poʻo le ato.

Tusi i luga o le autu: liʻoina ma ovals i totonu: 33 ata o le mamanu, o le ata, pepa puipui ma meaafale

Faletaavale mai le pa laupapa e faia oe lava mai le a i le z

Ua taʻua auʻi mai e taʻua i le taʻua o "Sua" - sa latou manaʻomia le faʻalauteleina o le suavai. O lenei e mafai ona e alu i le galuega i totonu. Afai o se tagata GaraG Filifiliga ua filifilia i luga o le Faavae, E tatau ona e tuu le fola. E faia mai le helboards, faamalosia i le faomea mokesi. Paulo, pei o totonu o puipui o le fale teu fale, e manaʻomia le togafitia ma se anti-af ¯ a ina puipuia i latou mai le faapogisaina o le afi.

Ia faia nei se ulufale agamalu i le faletaavale: e faʻatinoina mai i laupapa (60 mm) o loʻo faʻapipiʻi i luga o le lagolago, lea ua faʻapipiʻi i le pito i lalo ole mokesi i lalo. E taua le foia o le tulimanu o le le fiafia - e le tatau ona sili atu i le 30 tikeri. Pau lava lena, e naʻo le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa. E iloga lava o le faletaavale mai le pa o se malosi malosi fausaga, lea ma le faigofie le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina uma o le swing ma le siiina o faitotoʻa.

Vitio "Fausiaina se faletaavale mai le pa"

Mai lenei vitio o le ae aʻoaʻo ai le auala e fausia ai le faletaavale mai le pa ma ou lima.

Faitau atili