Koni o le masosheska

Anonim

Koni o le masosheska

I lenei tusitusiga O le a ou faamatalaina Koni o le masosheska . O le a ou tuʻuina atu ia te oe polokalame, mamanu, faia le fuafuaina o le ua, ma faʻaali atu foi i se faʻamatalaga lelei le galuega i ni faʻataʻitaʻiga patino.

Faitau atili e uiga i le "tofa mai o le koyacA" faitau i le tusitusiga a nei aso.

Laʻesega togafiti mo se tamaititi, fafine po o tamaloloa i lalo o le faʻatauga ma soʻo se poto masani.

O laina o laina o laina o vale e eseese eseese.

Latou te eseese lava i totonu o le faʻasologa o le faʻataunuʻuina, o le itu o fomaʻi ma le maualuga o le faigata.

O sea faʻamanatuga e mafai ona suia ma le manuia le parf sipela poʻo laumei.

O le Manica Manliably puipuia le faʻaʻi, tauau ma le fatafata mai le malulu ma le matagi.

Auala eseese o le manica

Soʻo se faʻailoga e aofia ai se ua ma tagata faʻatau. O le fefe e mafai ona maua ai sina taimi o le vaeluaga o le pito i luma o le pito i luma pe tutusa le lautele i le lautele i le taamilosaga.

O lona lautele e masani lava ona tutusa i le lautele o le tauau, ae masalo e laititi pe itiiti ifo.

Mo lenei oloa, o le ua e faʻaalia i le tasi pe lua faʻaopopoga na faia e devickerief poʻo se paʻu paʻu 1 pe 2 × 2. O le tapolo po o le "rack" clar e tatau ona vave ona mafai ona fufusi.

I le maualuga o le ua mafai ona oʻo i le ogatotonu o le auvae.

Koni o le masosheska

E mafai ona avea togafiti togafiti i le tolu itu:

  • mai le ua i lalo;
  • Mai le pito i fafo o le agi;
  • I le lio mai le tauau.

O nei filifiliga e i ai ana lava uiga. A faapipii se manica mai le ua po o le pito o le loimata, o le lapotopoto o le lakapi auala e mafai ona faaaogaina.

O le faʻaaogaina o le teuina poʻo le lapotopoto tautala e mafai ai ona e faia se oloa e aunoa ma se faʻailoga. I lea tulaga, o mamanu a le tipi teuteu e talitutusa ma fuafuaga koʻu o le faʻatonutonu poʻo se lio mai le ogatotonu.

Mataupu i luga o le autu: Cape mo Sofa Square Hook Heifs

Afai e masani ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o mea masani. E masani lava i se faʻailoga o le sui o le sui o le sui o le 'ai "pe sui i le pito i lalo o le faʻamau, ma o loʻo i ai ma le fiafia mo latou.

I le tulaga o loʻo i ai le oloa o loʻo i luga o le tauau, e mafai ona faʻatino e se upega tafailagi mautu pe o loʻo i ai i vaega e lua. O le faia lea o lenei, faʻaaoga le metotia o laina puʻupuʻu pe o le lalagaina o se tall tapolo ma le mama o le fefe, ona oso ai lea o le fefe.

O le manica ma laina puʻupuʻu e mafai foi ona faʻasaʻoina: i luga o faʻamau poʻo luga o le "uila".

Koni o le masosheska

Mamanu mo manica

O le filifiliga o le masoa, e fuafua lava poo ai o le a ofuina. O le ata o tamaiti e masani ona faia faigofie starchar. O le lalagaina o le lalagaina o le Manica e mafai ona televave ma malie ponaivi poo le applique.

Koni o le masosheska

O oloa a tamaloloa e mafai ona teuteu Arana pe o loʻo tagofia mamanu. Na tausi mavaega fesoasoani i le faia o le faiga o le ata vaaia.

Stylifielly ma nei faʻataʻitaʻiga foliga pei o le Scandinavia Jacquard mamanu.

Koni o le masosheska

Koni o le masosheska

Oloa mo fafine o sili sili atu ituaiga. A faia le fatuina o le paʻu ma le matagofie o le paʻu, spepwork ma e aofia ai mamanu, visa ma le gaioiga, lace stabs, o loʻo faʻaaoga ma brochochet.

Koni o le masosheska

Fuafuaina o le ua

Ina ia lelei le Manica ia sologa lelei i le totini e mafai ona e faʻaogaina le pesega o le manica. Lenei o le a fesoasoani faia se faʻataʻitaʻiga o le a faia ai le ua malosi ma i le taimi e tasi faigofie e alu ai i le ulu.

Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le aveese fua mai aʻo leʻi amataina galuega ma fai ni fuainumera o mea.

Muamua, o le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina o le stroke. E fuaina faʻalua i le lautele: O le taimi muamua - i le masani ai (ma cm) ma le taimi lona lua - i le tapulaʻa o setete (i le CM). E tusa ai ma le fomu i: ma fuafua le sologa lelei.

Ma le isi, o le umi o le lio o le ulu (i le centimita) e faʻateleina e le faʻaaogaina ma le faʻaopopo 4 cm i le iʻuga o le faʻamaʻi o le faʻafanua o le manica.

Mataupu i luga o le autu: tafa o le pito i luga crochet mo amataga mai melangey vulu

E tumau lava le fuafua o le maualuga o le lalagaina (le numera o matapale i le tasi numera numera) ma faateleina i le umi o le sili ona lelei lio lio. O le iʻuga na mauaina, lapotopoto i le atoa, faʻaalia ai le tele o mataese e manaʻomia ona vili mo le ua.

Koni o le masosheska

O togafiti togafiti i luga o faʻataʻitaʻiga

Tatala

E matua matagofie ma feminine na togi ai le faʻataʻitaʻiga, e liliu ese pe a fai e te faʻaaogaina ni laina puʻupuʻu ma le tatalaina o le tagata faigaluega.

Koni o le masosheska

E le faailoa mai e le ata le ata. E tatau ona tausia e pei ona latou masani ai i le amataga ma i le pito o laina taʻitasi.

I le amataga o laina uma, vagana ai le 10th, o le muamua matasele e aveese. Polokalame:

  • 40 tagata., 12 Izn., 1 tagata., * 1 n. Sese o le tasi foliga * - 1 toe fai, 1 i., 1
  • Tagata 27, 1 Izn. ma le filifilia o le lalata;
  • 12 ua nutimomoia., 3 tagata., * 1 Na., 2 p. Slit o se tasi foliga * - 6 toe: 1 н
  • 29 tagata., 1 i fafo., Faalauteleina le fana;
  • 13 o EZ EZ., 4 tagata., * 1 Na., 2 p. E ofi i le tasi foliga * - 6 toe: 1 н
  • uma lotos foliga, 1 i fafo.;
  • 40 tagata., * 1 Na., 2 p. Faatasi ai foliga * - 14 toe fai, 1 na o le 1
  • 31 tagata., 1 i fafo., Faalauteleina;
  • 31 tagata., 1 na., 1 На.;
  • 5 i. Tapuni. O le 13 tagata., 13 e maualuluga, o le vaega o totoe o le foliga, 1 ua maualuga.
Sosoo ai, toe fai le ata mai le 1st i le 10tu lima i le tele o taimi ina ia tapunia le kolose i le lio. I le faaiuga o le galuega, sew pito o le oloa.

Manica ma Aranah

Nonoa i luga o le lapotopoto poʻo le toe totigiina o nila, lapisi i se faʻatusa mai le faʻatusa mai cradids ma harness e talafeagai mo tagata o soʻo se vaitausaga ma le itupa. E faʻalagolago uma lava i le lanu o le vulu ma le numera o matape i le 'auʻaunaga.

Koni o le masosheska

Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi se faʻataʻitaʻiga tutusa, e tatau ona e viliina 260 p. Ma le laina 4 laina ma le paʻu o le 1 × 1. Le isi, o loto uma ua vaevaeina i le 13 tina: 10 PP tagata, 10 itu. Ozn. O le tagata muamua na fausia mai i foliga mata.

Mataupu i luga o le autu: PASP PAPTY SMO: Laasaga-i-Laasaga Study ma Vitio

O lo o iai nei uiga taufaasese o le pito lea o Eva. stroit. A tumau i wedse uma o le a tumau 2 sine. itu. E manaʻomia le siakiina o se isi 7 laina ma amata gitting ma le ua ma se paʻu paʻu o le 1 × 1. Ina ua maeʻa le laʻei o le maualuga, e latalata mai uma.

Faitau atili