O le lalagaina o mea e tatala ai le Bloding

Anonim

O le lalagaina o mea e tatala ai le Bloding

O Le Aso Tatou te Manatu O le lalagaina o mea e tatala ai le Bloding , Filifili le ata, vulu mo nusipepa tatala. O faʻataʻitaʻiga ma faʻavae o alalapi e faʻapipiʻi.

O le koʻia o mea faʻapipiʻi e faʻataʻamilomilo nila o se mea manaia tele mo se avanoa sili atu mo se fafine e fesuiai o latou ofu e uiga i le matagofie ma le ofoofogia.

Faitau atili e uiga i le kolopeti matala tala i le kolomi le paina i lenei aso.

Faʻafefea ona faʻaʻoleʻole mea faʻapipiʻi paʻu paʻu lanu?

O le lalagaina o le auvai, o polokalame o loʻo i ai se tamaʻi lapoʻa e maua ai se tamaʻi vaʻalele, faʻamalosia e le au vaalele.

Liomweegh Smoent, Air Modes e talafeagai mo tamaʻitaʻi o tausaga uma ma se lavelave. Latou faia se ata vaʻaia sili atu le agamalu, paʻi ma fiafia.

O le masani ai le masani ai o loʻo aofia ai i capetisi o capet capetis, Nakidov ma curzing. O ia noataga o se tasi itu, ma mai le itu sese na leiloa ai le mamanu.

E mafai ona faia le faʻafouina o le nakid, i luma o le va i se va i le tele o lopopine pe e oʻo foi i le isi laina.

O le mea taua i le laʻei o mea e fai ai mea e fai ai e fai ai ni togafiti - o le faʻavae o loʻo tuʻufaʻatasia ina ia faʻaputu le aofaʻi o le news ma le vevesi.

Poto masani e manaʻomia e ni tagata nilaleele e mafai ona fuafua pe faʻafefea ona oʻo ia naking le Nakid i le isi laina. I le polokalame, o le tulafono, e le saʻo le laina e le o faʻamatalaina.

E se gata i ai, e taua tele mo le manino o le mamanu e usitaʻi i le faasologa o le matasele o le Lē ua faʻamoemoe i le polokalame i le taimi o uluaʻi ai.

Afai e tatau ona e siaki faʻatasi 2 matapaops, ona mafai lea ona latou ma le malifa i le itu tauagavale poʻo le taumatau (mo le pito i tua poʻo tua i tua). O se mea e le mafai ona tuʻufaʻatasia o le mea e mafai ona tuʻufaʻatasia ina ia o le matasele, o loʻo i le ogatotonu, o loʻo i luga.

Sword Sower Bowud mafai ona faʻatinoina atoa e se tasi mamanu pe tuʻufaʻatasia nisi eseese. E ese le manaia le vaʻai i faʻataʻitaʻiga lea e tuʻufaʻatasia ai le auala o le tatalaina ma le faamalosi poʻo le gaoioi, jacquar poʻo foliga mataina.

Mataupu i luga o le autu: Crochet Blouse mo se pepe fou pepe tama ma teine: Faʻafefea ona nonoa se ofu mafanafana ma le faʻamatalaga o le galuega

O le lalagaina o mea e tatala ai le Bloding

Utupoto utupoto

O fugalaʻau o le ea e mafai ona avea ma monophonic ma le tele-lanu. E masani ona foliga mai o ni ata masani o le melange o le le mautonu o le lanu o le pamu o le gaʻoa pe ua foliga mai e pei o foliga mataga tele.

Bnitting swework blockes ma pulupulu e mafai ona faʻaaogaina le sili ona eseese vulu. O faʻataʻitaʻiga mafanafana mai le camemere, manifinifi mohar poʻo le oona o loʻo iloga i le faʻamaloloina o mea taugata ma faʻamafanafana i le malulu o le tau.

O fugalaʻau o le taumafanafana e faia o le cotton varn ma le faʻaopopoina o le acrylic o le a maua ai le malu ma fesoasoani e fausia ai se tamaʻitaʻi ma foliga matagofie.

O le lalagaina o mea e tatala ai le Bloding

Faʻataʻitaʻiga o le gitting matala tala

Tatala i le taumafanafana Blouse

Ia lalagaina le uluai taumafanafana o le taumafanafana, e mafai ona e faʻaogaina le cOTTON Yarn i le faʻaopoopoina o polyester. O le tatalaina o le auala i le tuʻufaʻatasiga ma se manaia tipi o loʻo fausia ai se fiafia ma faʻatasi ma le ata faʻalelei.

O le lalagaina o mea e tatala ai le Bloding

O le lalagaina o mea e tatala ai le Bloding

O le lalagaina o mea e tatala ai le Bloding

O le blouse e aofia ai ni pe tutusa tutusa pe o lo o fesoʻotaʻi mai lalo. O le lautele lautele o le 1 × 1 o loʻo faia i le pito i lalo. Mulimuli ane ina ua uma ni nai centimeters foliga o mea e fetaui lelei ma le tatalaina o le tatalaina.

Ua ausia le ofutau, fai se faʻaopoopoga mo ofu lima. O fua o loʻo aofia i le faʻasologa o le tatalaina. Ina ua alualu i luma le palau, e tatau ona e faia i pito o le mea taua ma i le taimi e tasi i le tutusa vaitaimi e suia ai taugofie.

O le ua o loʻo faia e pei ona taua i lalo: I le tasi laina e foaʻiina ai le tolu o le mataua ma mai le o totoe 2 cm o le gum 1 × 1. I le laina mulimuli, tapuni uma mata i le taimi e tasi.

Mafanafana matala blouse

Kopi Sapenekwork Coupons o fulufulu, o Mohiir, po o Angida o se tele tele e toe amataina o fafine malulu o tamaʻitaʻi.

Inclemented ma StyLol Activesictions po o le faʻailoga, o le blouse o le a faia le ata ma aso nei ma le dynamic.

Mo se faʻataʻitaʻiga i luga o le lua faʻamau ma le laupapa laupapa na faia o poverster, e mafai ona e filifilia se vole garn o pepe al · alca. E le mafua ai le mataʻutia ma le 7 taimi le taua o fulufulu mamoe.

Mataupu i luga o le autu: Zhohostovskaya atavali: Faʻafefea ona fai fugalaʻau ma laulaau i le ata ma le vitio

O le lalagaina o mea e tatala ai le Bloding

O le lalagaina o mea e tatala ai le Bloding

O le lalagaina o mea e tatala ai le Bloding

I lalo o le pito i lalo o le blouse fetaui "Tred" Elami le BELOCE (foliga matatis ua tapunia ma le sopoia) o le guo i luga o le guo mo 6 p. i le pito.

Planck mo BUTTS fusi tasi i le taimi e tasi e le fata. E faia lenei mea, o le sili atu 10 p. Faia ma se paʻu paʻu o le 1 × 1, ma luga o le isi tootoʻo le tatalaina lelei e tusa ma le polokalame.

I luga o le itu taumatau faia 2 faamau i se mamao o le 6-8 cm mai le tasi ma le isi. O le ua i ai le v-foliga.

Faʻalelei mo ia o loʻo faia pe a uma ona siaki le laupapa. O le fluffy clalar seti eseese i le tasi 'upega tafailagi i le ituaiga o se spepenged trapezum.

A uma ona faia vaega uma, e teteaina. Collar stuwer. Itu i le pito i tua o fata ma tua.

O se mea manaia o le tatalaina o le laiga mo se blogse mafai foi ona vaʻaia foʻi i luga o lenei vitio:

Faitau atili