Paketi lomiga o le faletaavale mai le moe

Anonim

Na e moemiti mo se taimi umi e fau ai lau oe lava nofoaga e teu ai le taʻavale, ae e te fefe e felelei i se pene? O lona uiga o se taugofie ma le masani ai le taugofie mai recycling - o le filifiliga lea e te manaʻomia. E le aoga le faʻaaogaina o se faavae, ona e toatele ua umi na taimi na faigofie ai ona latou faigofie, ma i le taimi lava e tasi o se tagata pupula manatu, pei o se faletaavale mai le moe. E naʻo le mauaina o le tele o mea ma e mafai ona e agaʻi i le galuega.

Faavae

A o le i fausia se faletaavale mai le moe, e tatau ona e suʻesuʻe nisi vala o lenei mea. O le lelei o lona lelei o lona lelei o se faigofie sili atu le mamafa - o le ua faʻatagaina oe e sefe i le faʻamalosia atili o le faʻavae o taimi ma tupe. Peitai, e oʻo lava mo le sili ona malamalama lelei o le faletaavale e manaʻomia le laititi, ae vagana ai, aua o lau taʻavale o le a teuina iinei.

Paketi lomiga o le faletaavale mai le moe

I le faʻavae i lalo o le faletaavale, e leai se poto faʻapitoa ma le faʻasologa uma e tupu i le aga masani:

  • Muamua eli se utu faataamilo i le lautele o le nofoaga filifilia. Ma le mamafa o le moe, e mafai ona sili ona papaʻu atoa - naʻo 20-30 numera.
  • O le "aluga" e faaputuputu i luga o lona pito i lalo, e aofia ai le lapisi, sima ma oneone. Lenei ua faia ina ia e le fesoʻotaʻi le moe i le eleele. I se faʻaopopoga, o ia vaʻaiga mamao faʻafaigofie ona faigofie i le tuʻufaʻatasia o le tulaga busab.
  • A maeʻa ona sauni le utu, e mafai ona amata ona e faʻaoʻo mai le mea. Tagata taʻitoʻatasi e leai se auala e tatau ona fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi. E le gata i lea, o loʻo i ai se tamaʻi laʻau i le va oi latou ina ia mafai ai ona faʻataua le ea.
  • Mo le faʻatuatuaina sili atu, o pa e faʻamautu i faʻamaumauga uʻamea. E fautuaina e tagata atamamai avetaavale pu mo puipui i luga o le nofoaga o le faʻapipiʻiina.
  • Ina ia mafai ona maua ni mea sili i luga o le faavae o le faavae i lalo o le fale puipui mai le moe, e mafai ona latou uuina i latou ma benumen, ma faataatia ai se faaputuga mea i luga. Rubroroid poʻo soʻo se ata tifaga e mafai ona i lona uiga.
  • Mai luga, sima faʻatumu ma le monolithic base o loʻo totoe seia atoa le mago.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona faia se pou i luga o le moega. Manatu Mafuaitua (43 Ata)

Paketi lomiga o le faletaavale mai le moe

Faʻamolemole vaʻai o le faʻaaogaina o panu pa e le o le sili sili ona lelei aua e leai ni faʻamaoniga o sea mamanu. Ae sili atu pe le mafai ona taofi taofi o le a tautua i le tele o sefulu tausaga.

Puipui

A o fausia ai se isi falesa, matou te manaʻomia koluma faʻamalama ua faʻaofi le faʻatulagaina o le faʻavae o le fale puipui mai le moe.

Paketi lomiga o le faletaavale mai le moe

O le isi o le Edit Rist:

  1. O le laina muamua na faʻapipiʻi ma le fesoasoani i le potu e ogaumu i le sitepu o le tasi mita. O paʻu e manaʻomia le tuʻu o le palasitika, faʻaaoga foliga lautele le tasi i le isi. O lenei metotia mafai ona teisi faʻateleina le taumafaina o mea, ae o le faletaavale o le a liliu e sili atu le mafanafana ona o le lamolemole lamolemole e aunoa ma gaioiga.
  2. I lou faʻamatuʻu atu atonu e eseʻese i foliga o se ofu moe, ae mo laina laupapa taʻitasi, e tatau ona e taumafai e piki i luga aitema lava e mafai ona lamolemole i ai.
  3. E manaʻomia e le tuaoi poloka ona fesoʻotaʻi "i le spike", faʻapea foi ma le 'apamemea ma le puipui e tasi.
  4. I le va o laina o le ofu e tatau foi ona faʻasaʻoina ma pine poʻo puipui. I le taimi lava e tasi, aua nei galo e faia ni au i totonu o le afa o le mita mai le pito i luma ae le i le viliina pu.
  5. O tulimanu o le aʻoaʻoga e manaʻomia ai le faʻamalosia o le faʻamalosiʻau, o le tolu o le pa e tatau ona faʻapipiʻi se tulimanu tulimanu. E le gata i lea, faʻaopopo le faʻailoga e mafai ona faʻamautinoaina le faʻaaogaina o fula o uʻamea na faʻasaina. E manaʻomia le mafiafia o nei taua i totonu o le 4 galuleni, ma le umi o le 20-30 milimimeter.
  6. Afai e te fuafua e faʻapipiʻi faamalama i le faletaavale mai le moe, e manaʻomia e le latou fuafuaga. I le au paia i le va o le faamalama matala, o le faʻasagaʻaga paʻu ua faia, o fea o loʻo tumau ai faamalama.

Faatasi ai ma le faʻapipiʻiina o le taualuga o loʻo i ai ni faatafuga o loʻo i ai, aua o moliʻei e matua faigofie ona faʻapipiʻi i pa ma i se isi faʻaopoopo o mea faapena.

Tusitusiga i luga o le autu: faleuila ma le faasaoloto i le fola

I le faaiuga o galuega uma, e tatau ona e tausia le tausiga ma le maualuga-maualuga le teuteuina o le fausaga.

Paketi lomiga o le faletaavale mai le moe

Faauma

Mo i latou e le manaʻomia le manaʻomia o le faʻaiuga, faʻatagaʻese mafuaaga taua e tolu o loʻo momoli mai uma, o le tau uma o le faʻamaeaina mai le tao:

  • O le toe faʻaaogaina o le fale ogalaau o le fale ogalaau e le o le sili ona manaia auala, ma i fafo ma totonu. O le mea lea e sili atu le tuʻuina atu o le mamanu Asthethetic ma maeʻa vaʻai faʻaaoga se isi vaega o mea.
  • O le laʻau ma le lelei le vevela saogalemu, a o le tulaga o se pa ma le tau malulu, o pa e sili ona faʻamalosia i le sili ona faʻafefe.
  • Ina ia faʻaleleia le tautua olaga i le taimi o le gaosiga, o le tagata moe e faʻamamaina i se mea faʻapitoa - Merosote. E le naʻo le iloga i se manogi faʻapitoa, ma o le oona foi oona, o loʻo feagai ma le garage e le sili ona saogalemu.

Ina ia mafai ona mafanafana le fale agavaʻa, muamua manaʻomia le tapunia le tele o avanoa tetele. O iinei e mafai ona e faʻaogaina ai le faʻanatura o mea leaga. O mea moni e pei o se laʻau e taua tele le "mānava", o lona uiga e manaʻomia le faʻaaogaina o pepa le-foloa e le o le tau o le ea.

Paketi lomiga o le faletaavale mai le moe

I fafo o le Tulafono ou te fautua atu e tuueseeseina ai le sivifo atu poʻo le omea-ma le taugofie taugofie o lenei mea e mafai ona e aumaia ni foliga lelei i le tele o tausaga.

O le taualuga o le laufanua e mafai ona vaʻaia pe ufiufi i le sili ona masani o le spete - e puipuia ai foʻi mai mea mai fafo.

A maeʻa ona faʻapipiʻi le faitotoʻa, o le faitotoʻa o loʻo amatalia i totonu o fata ma fata. A fai o le fauga ua sauni, e manaʻomia se taimi i le galugofie, e tatau ona manatua i le taimi o le faʻagaioiga o le faletaavale.

O lea, e mafai ona faʻamoemoe o le fale moe o le potu moe o se gaioiga aoga ma le paketi i le faʻafitauli o le teuina o le taʻavale. O le mea sili ona taua o le i ai o se lelei mea ma mulimuli ma le totoʻa i faʻatonuga i vaega uma o le galuega.

Mau i luga o le autu: E te iloa pe faʻapefea ona faʻaaoga pupuni burgundy i totonu o potu?

Vitio "Fale mai Spall"

O le vitio faʻaalia ai le auala e fausia ai se fale mai le moe.

Faitau atili