Lalaga le lalagaina mo fafine

Anonim

Lalaga le lalagaina mo fafine

I lenei mataupu, tatou manatunatu i le laatia o ni lasini, matou te filifilia vulu, ata mo taimi o koneseti ma suʻesuʻe auala.

Faitau atili e uiga i le koloting tootoo mo fafine i le taimi nei.

O fautuaga a le paipa mo fafine o se avanoa lelei e le gata i le puipuia o lou ulu mai le malulu po o le la o manu, ae fai foi se taimi tutusa, o se ata vaaia vaaia.

O le tele o ituaiga o ituaiga foliga, laupepa ma lanu lanu faʻatagaina fafine taʻitasi e filifili se faʻataʻitaʻiga e tutusa ma lona masani o le tino ma faʻamamafa le matagofie matagofie o foliga.

O le lalagaina o laina o le tofa mo fafine e mafai ona faʻatinoina i le lua pe lima ni nila, faʻapea foi ma ni paʻepaʻe.

Fuafua poʻo le a le mea na filifilia ai le kosi, o le ata ma le Yearn ma Yearn metotia, e mafai ai ona maua le taumalulu poʻo le taumafanafana, lapoʻa poʻo manifinifi, mafanafana pe tatala ai, mafanafana pe matala.

A palu ma ni au lukū mo fafine, toetoe o soʻo se noatia e mafai ona faʻaogaina: Natbost Arava, Wappheat Jacqurd, o le Juttrey Virters.

Lalaga le lalagaina mo fafine

O le filifiliga o vulu e le gata foi. Atonu o le mama fulufulu po o fulufulu ma le acrylic mo le taumalulu faʻataʻitaʻiga poʻo le cotton poʻo le videose mo le taumafanafana. E matua manaia lava le au fai mai le ulu o le vaega o le vulu.

Lalaga le lalagaina mo fafine

Auala e koni ai Beretov

O se faʻailoga iloga o le lalagaina o le lalagaina o lalaga o le a o fafine o le lapoa o le pito i lalo e sili atu le tele nai lo le lapoa o le rimet). Dysheko Beret e mafai ona mafolafola, sinasina po o sina convex.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona faʻaaoga ato masini mo lavalava, ma le mea sili le lelei e filifili, vitio o faʻatonuga

A o le tulafono, o Peretia o ni mea na amata ai ona laga mai le pito i luga pe i le itu o St. Liba. O filifiliga uma e lua e mafai ona faʻatinoina e le lapotopoto poʻo laina o laina.

I nisi o tulaga, o auiliiliga o le ulu Aveese (Rodyshko, Tulle, o le toʻotoʻoina, o le la).

Lalaga le lalagaina mo fafine

Afai o le koloting kolose o le anting mo fafine amata i le itu o le pito i lalo, o le mea muamua o le mea muamua o le gusi. E mafai ona faia nofofua, faalua (ma le punou) pe o se mea e sili.

Le isi, e mafai ona e alu i le mamanu autu ma lalagaina le mea faigaluega. Fuafua i le faʻataʻitaʻiga, o le aofaʻi o faʻaopopoga o loʻo fuafuaina. Nai lo latou latou sili atu, o le sili atu ona volginal o le a avea ma vaevaega.

O le isi tulaga o le foloina o le pito i lalo. O le numera o matato e tatau ona vaevaeina i le 6-8 urosas ma faia i le amataga poʻo le faʻaiuga o le alavai uma o le utu i luga o le 10-15 teas e tumau i luga o tautalaga.

Lalaga le lalagaina o le lalagaina o fafine mai le pito i luga o le muaulu i le muaulu o le mea e ese mai le auala muamua i le pito i lalo o le pito i lalo ua faia, ma luga o le mea faigaluega.

E muamua ona matauina ni meaola ma se tuli na faia i le ituaiga o le tele o le vale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo fetaui ai laina o laina i le pito i luga o le umi, ona faʻatasi ai ma le tasi o pito, e faʻafaigaluegaina ai o lo o le o le pito i lalo o le pito i lalo.

Bnitting faleie mo fafine i luga o le faʻataʻitaʻiga o Beye ma le fatufatu

Mo se mea manogi e faʻamamaina i se tamaʻi paʻu o le paʻu ma se mamanu mai le kos, o le a avea 150 g o le paʻepaʻe paʻepaʻe mai Mitiani Rool ma le mafiafia o le 110 g / telefoni.

O le lalagaina o le auala: lalo ifo. O le faʻataʻitaʻiga e mafai ona lalagaina ma swivel po o laina lapotopoto.

Lalaga le lalagaina mo fafine

Gum 2 × 2

Dial 120 П i le kolose e manaʻomia Nu o le Cloiny Nu.1 e siaki ai le 5 CM. Ona mo le Posta, Siiina le ata i le 2 hem ma le isi paʻu o le 2 × 2.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faʻaleaogaina Reprigeators ma eseese parrost

Tula

O le motusia i le va o le 3 ma le 4th matape, aveese le solofanua mataga. I luga o faila e tatau ona 162 p. Alu i le faʻamatalaga numera 4 ma le la e tusa ma le polokalame A.

Lalaga le lalagaina mo fafine

Donyshko

  • 1 laina: 1st ma le 2nd Loops of Vids foliga.
  • 4 laina: 4th ma le 5th teops of braid foliga foliga.
  • 8 RAN: 1ST ma 2nd Loops of Praid foliga foliga.
  • 12 laina: O le 2nd ma le 3 o lopt o le foliga. Alu i le koma gum 2 × 3.
  • 16 laina: 1st ma 2nd mataua o le sese ala. Alu i le gum 2 × 2.
  • 20 laina: lua matanota faatasi i le ata. Alu i le gum 1 × 1. I le laina lona tolu, o loʻo toso mai o totoe o loʻo totoe.

O le lalagaina o asini mo fafine i le faʻataʻitaʻiga o Bey ma le transverse scythe

Mo le lalagaina ma le kolone o ni utu o sea manu, e mafai ona e faʻaogaina le auala lea: ia nonoa ese i luga o le lua laʻesega o le la.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a ave le 200 g o le pu mumu lea faolu ma mafiafia o le 175 g / 100 mita ma le toe tautala. 4.

Lalaga le lalagaina mo fafine

Feanu

Spit mamanu fetaui i luga o le 28 teops. I luga o le aso e 1st, 2nd, 27th ma le 28th Hildes, pe aseu lima o le lima, ma i le isi matapes - foliga.

13 laina: 2 tagata., 8 p. E fesiitai i le ausilali O nini mo galuega, 8 tagata., 8 itu mai i laasaga e faʻalauiloa ai tagata i le galuega., 10 tagata.

25 laina: 10 tagata., 8 p. E fesiitai i le ausilali e galue muamua ae le i faigaluega, 8 tagata., 8 itu. Tautala e faʻalauiloa tagata., 2 tagata.

Tula ma le rim

E tafao 39 i. Ma vaevaeina i latou i le vaega pei o le: 1 chrome, 9 itu. O le paʻu 1 × 1 ma se matap, 1 chre. Ina ia mafai ona mauaina le manaʻomia o le voluma, e manaʻomia le faʻapipiʻi o laina puʻupuʻu.

O le faia o lenei mea, i lea laina tolu, e tatau ona e liliu le galuega i le isi itu pe a uma aiaiga o le faifaatoaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se ata o Sworovski's Rhinestones ma ou lava lima ma se ata

O le mea lea, o le 3rd ma le toa 4 o le a faapuulauina. I le maeʻa ai o le Obport o le Spit o le a toe faia 8 taimi, nonoa se isi 12 laina ma tapuni uma matas.

Donyshko

I le itu umi o le Tuli, vili 104 p. Ma lalagaina ma le lima lima.
  • 1 laina: 7 tagata., * 3 p. Faatasi, 14 tagata * - 5 taimi, 3 faatasi, 3 tagata.
  • 3 laina: 6 tagata., * 3 p. Faatasi, 12 tagata * - 5 taimi, 3 faatasi, 6 tagata.
  • 5 laina: 5 tagata., * 3 p. Faatasi, 10 tagata * - 5 taimi, 3 faatasi, 5 tagata.
  • 7 laina: 4 tagata., * 3 p. Faatasi, 8 tagata * - 5 taimi, 3 faatasi, 4 tagata.

O lea, ia faaauau ai ona faia le lalagaina o le soli atu o tamaʻitaʻi, seʻia oʻo i le 6 p. Latou te manaʻomia ona toso ma toe suʻe le sami se suavai o le pito o le oloa.

Ma e faapefea ona e fiafia i nei mea i le vitio?

Faitau atili