Pupuni i luga o le faamalama ma le faitotoa o le faapaologa

Anonim

Teuteuga teuteu i luga o faamalama faamamafa atu le mafanafana ma le potu filifilia. O ie pupuni mo le faʻamalama ma le faitotoʻa o faapaologa e tatau ona i ai se foliga talafeagai mo le taumafa i le faitotoʻa o le faitotoʻa, aemaise i le vaitau o le aso, aemaise i le vaitau mafanafana. O lenei tusitusiga o se vaʻaiga o pupuni mo pupuni mo faʻamalama tuʻufaʻatasia ma le poloka poloka.

Faamalama ma le faitotoʻa faitotoʻa: Faʻafefea ona filifili le pupuni

Pupuni i luga o le faamalama ma le faitotoa o le faapaologa

Mo nofoaga o le tele o fuafuaga, filifili eseese pupuni

Balconpies poʻo le ogalaau ua faʻapipiʻi e tusa ma poloketi i nofoaga eseese: E masani ona maua le avanoa i le pamu. E masani lava, oso i le Loggidia mai le potu malolo (Hall), itiiti ifo - mai le potumoe po o le alalaupapa.

I tulaga taʻitasi, o se faʻamatalaga patino o le faʻamalama pupuni poʻo le tauaso na faia i ie poʻo le lamellate ua faʻaaogaina.

Po o le a lava le tulaga, o le mamanuina o ie puipui a le ie o loo saunia ai mai ie puipui, o le faitotoʻa o le tautau laʻau i le galuega.

O le mafuaʻaga o fale i totonu o le fale i le fale e filifilia e le mea o le a faʻaaoga mo le gaosia o puipuiga.

O le ata o pupuni mo le potu o le potu o le a ese mai le ie pupuni i luga o le umukuka i luga o le faamalama. Lalo o le a faia filifiliga mo le faia o le faapaologa mai potu eseese.

Matou te tusia le faamalama ma se faapaologa i totonu o le potu malolo.

Pupuni i luga o le faamalama ma le faitotoa o le faapaologa

Malamalama ie pupuni ma ie puipui o le kofe lanu e sili ona lelei

Pupuni mo le potu malolo ma le faapaologa e tatau ona ausia ni mea sili ona aoga:

  • Malosiaga - o le iloiloina o taimi e faʻaaogaina ai faitotoa o Pako, o le faʻatautau lea o le ie na paʻi mai i taimi uma, E tatau ona i ai le tele o meafaiva. Ina ia teuteuina le faʻamalama ma le faapaologa, faʻatiga tauaso ma fusi na faia i le mafiafia o mea poʻo le ufiufi ie puipui.
  • O le aoga - puipuia i totonu o le potu malolo ma le fefaʻatauaʻi e tatau ona tuʻufaʻatasia ma totonu o le potu, faʻamamafa i le potu, e tatau ona maua fua i faitotoʻa e le au ie puipui ma tua.
  • O le sisitema sima - pupuni i le potu malolo ma le faitotoʻa o le faapaologa e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le potu o le potu.
  • E faʻatagaina pupuni i le siʻosiʻomaga, ua faʻatagaina ona puipuia pupuni mo le maota o palota, e tatau ona faia mai mea saogalemu e le faʻaleagaina ai tagata ma meaola.

Tusitusiga i luga o le autu: amuina i totonu o le paoa puipui e faia oe lava

Ituaiga o pupuni i le potu malolo

Pupuni i luga o le faamalama ma le faitotoa o le faapaologa

E fetaui lelei ie pupuni i le Eco

O le tele o pupuni i totonu o le potu ma le faapaologa e masani ona faia i se masani masani faʻaaogaina Tulles, okeni, Taffita, sili ona lelei.

O le foliga o le pupuni e tatau ona maua fua fua o le faapaologa, o le a sili ona faigofie e faʻaaoga le pupuni o loʻo fuafuaina mai le lua tui.

O manulele manogi ma pulumu, faringe ma mamafa ata o le atoatoa e faamamafaina lelei le faasaʻoga o le potu. I le potu tele, o le masani masani o faʻamalama o loʻo atagia ai le teuteuga o le tatalaina ma pupuni mai ie puipui ma manino o le o loʻo faia ai ni galuega mai le la ma le fia iloa o le la.

E tele taimi, o potu taua o aso nei ua mamanuina i le sitaili o le tekonolosi o le tekonolosi, mo le le talafeagai ie puipui ma vailaau ma vefe. I lenei tulaga, o tatalaina matala e mafai ona tuuina atu i lalo o le faʻamalama pe tuʻitaulaloina tauaso, o le mamena o loʻo faia i isi meaʻai ma valivali i ni itu talafeagai.

Pupuni i luga o le faamalama ma le faitotoa o le faapaologa

Cassette Cutchan o le a fetaui lelei i totonu o le potu malolo i totonu

Faʻataʻavaleina tagata tauaso (kaseti) mafai ona faia i le tele o le tatalaina poʻo le ata, o latou tuʻutuʻuga tuʻusaʻo i luga o le faʻamalama ash, fesoasoani e aloese mai le gasologa o le faitotoʻa o le faitotoʻa.

O pupuni o kaseti mo le fale ma le pamu e faia i ie ma le lē fiafia i le efuefu ma le susu susu, o le laga o le pupuni e le mou atu i le pupuni. O le Blecon Curtsin e tatau ona ogatasi ma se potu malolo o loʻo faʻamatuʻuina atu o se tasi o loʻo iai se avanoa i totonu.

Afai o loʻo faʻagasolo le potu malolo i le potu malolo i le taco-screy i luga o le laupapa o palu ma le faitotoʻa e faia mai le faitotoʻa mea masani, o BAMP, e le o iai le vevela o loʻo faʻagasolo. O pupuni na faia ai i aano o faalenatura ia i ai le maualuga o le saogalemu ma le le tumama.

Tyule Cascade - O nei ie pupuni e fetaui lelei i soʻo se potu, fausiaina se lagona o le ea ma avanoa.

E mafai ona puʻupuʻu pe umi, e aofia ai elemene eseese o se faʻatagata, foliga mai o le vaega o le faʻamalama ma le faitotoʻa o le faapaologa.

Pupuni mo le potumoe

Afai o le galuega faatino i le faapaologa ua saunia mai le potumoe potu, e faaea ai sina uiga i luga o le mamanu o le togalaau. I lea tulaga, o loʻo pupuni le fale puipui o le potumoe ma se faitotoʻa o le faapaologa o mea e manaʻomia (faʻatuatuaina le puipuiga o le potu mai le la o le la.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a se mea e mafai ona faia mai le laumua o le lamepa ma o latou lava lima

O pupuni i luga o le faamalama ma le faitotoʻa o le faapaologa i le potumoe o loʻo faʻaalia e le tino faʻapipiʻi, faʻafilemu lanu, pei o se tagata e malolo ai ma malolo. Ioe, afio mai le faitotoʻa faʻapao pe a fai e taufetuli tele pe a fai e le popole le pupuni pe a fai o le pupuni e tasi.

Matou te fautuaina le matamata i se ata vitio ma se filifiliga o manatu o le a fesoasoani ia te oe e suia ai lou potumoe.

O le pito sili ona lelei o le faʻamalama ma le faitotoʻa o le faapaologa i totonu o le potumoe o le gaosia o ie puipui mai le tele o laupepa e fesoʻotaʻi e pakete, ae e mafai ona filifilia le filifiliga talafeagai mo lou potu moe.

I totonu o le potu ma le faamalama i le itu i matu (potumoe), e tatau ona e filifilia pupuni o ie malu, manaia le lanu moli, puimanava, kulimi ma isi lanu enaena. O pupuni uliuli e vaʻaia vaʻaia e vaʻaia ai le potu ma faʻatumuina i le malulu.

Pupuni mo umukuka

Fautuaga pupuni mo le faitotoʻa o le faapaopine i le umukuka, muamua, e tatau ona faia i ni mea faigofie e faʻataʻamilomilo ma faʻamamaina, aua o le wetchen o loʻo aliali mai lava i ituaiga eseese. I lona tulaga lona lua, o pupuni mo le umukuka e tatau ona maeʻa atoa le i totonu o le potu.

Siaki le vitio pe faʻafefea ona filifilia le mea sao mo le umukuka ma faʻapipiʻi i ou lava lima.

O le sili ona lelei i le pito sili ona lelei - faʻataʻamilomilo pupuni mai le tumau o mea faʻaonapo nei (o loʻo i ai filifiliga i le ata, ata lolomiina faʻaaoga i le ie). Pupuni i luga o le faitotoʻa o le faapaologa i le umukuka e le mafai ona tasi le laupepa, e mafai ai ona e taʻe le lau e aunoa ma le faʻaleagaina o le ie.

Faitau atili