Stainless Steel Fufatea le masini

Anonim

E i ai le lava manuia e iai le fiva blgionless Steel. Muamua, latou faia se puipuiga malu pe a iai tagata i luga o le faapaologa. Lona lua, fai le faleoloa o le fale taitoatasi. E faʻaogaina lenei mea, tuʻuina mai o le mamanu e ogatasi ma se fesoʻotaʻiga i fafo ma foliga vaʻaia le tasi faʻatasi ma le tusiata tusitusia o le fausaga. I se faʻaopopoga, o le faʻaseʻe uʻamea uʻamea e matua tumau ai, e talitonuina ma faʻamalosia e leaga tele o le amorsortic ma tulaga masani o soʻo se itulagi.

Manaoga aloaia le tau

Stainless Steel Fufatea le masini

Stainless Steel Funging E tatau, muamua uma, tausisia ma tulafono faʻatonutonu manaʻoga.

Filifiliga e toe faia pe faʻatulaga se toese i luga o le Loggia, e tatau ona mafaufau i le pa ma le uamea uamea, muamua, ma manaʻoga faʻatonutonu. O le pepa o loʻo faʻatautaia ai tulaga o le saogalemu o le saogalemu o le snip 31 - 01 - 2003 "fale o fale mautotogi fale". Soʻo se mamanu ua fuafuaina ina ia mautinoa le puipuiga a se tagata mai le paʻu o le maualuga e tatau ona fausia e aunoa ma faʻaleagaina ma e le o le faʻatapulaʻaina o le faʻauiga. Afai tatou te manatu e faʻamaonia manaʻoga o lenei tulaga, e le tatau i le mamanu ona mamafa tele i lalo o le fale lagolago o le fale.

Mai i le sili atu ma le sili atu i le 20 tausaga talu ai, o le faʻapipiʻiina o le panisiu pance pa e mafai ona filifilia e pei ona mulimuli i ai. E tusa ai ma le Taeao 25772 - 83, o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le saʻo o masini ma le tekonolosi o fausaga o fausaga, faʻapea foi ma le snap 2 - 01, o le maualuga maualuga o le tau:

  • Mo fale maualuga e le sili atu nai lo le 30 m - 100 cm mai le fola.
  • Mo fale ma le maualuga sili atu nai lo le 30 m - 1100 cm mai le fola.

O le maualuga o le faʻapipiʻiina o elemene (o le lattice lava ia) e tatau ona i lalo ifo o le 90 cm. Ma le aoga o le le talafeagai o le sifi o le sifi.

Tulaga mo le filifilia o le Badcon

Stainless Steel Fufatea le masini

O le maualuga o le pito i luga crossbar e tatau ona i ai i le leai o le maualalo nai lo le 2/3 o le atoa maualuga o le faapaologa

Mau: Maeu le loloto o le faavae

Tusa lava poʻo le a le uiga pupula, o le pa mo le paneta e tatau ona tutusa ma ni tulaga. O le tausisia o le saogalemu manaoga o loʻo taʻalo ai i lenei tulaga o se vaega tele. Tusa lava pe e te masani i le tulaga manaʻomia o le tost a le gost ma le tagofia, e leai se avanoa poʻo se taimi talafeagai ai, ona talafeagai lea mo le tulaga autu o le mamanu lea e uiga i le tuputupu aʻe o le tino. O le maualuga o le pito i luga o le koluse e tatau ona i ai i lalo ifo o le 2/3 o le maualuga o le faapaologa, ma lona tulaga sili ona lelei o le tulaga o le manava o le tagata matua. E mafai ona faʻaalia manino i lenei auala: Afai o se tagata maʻa e tausalaina i le pa, o le faʻatagata ma se maualuga ua le tatau ona faʻatagaina o ia e paʻu ese.

Muamua filifili se oloa, e tatau ona e faʻaaogaina faapitoa i le leai o le mea teuteu teuteu eleelea. I le faʻaopopo, e le tatau i le mamanu ona tele ni avanoa i le va o elemene. O mea e sili ona fautuaina i le va o mea o le mamanu o le mamanu - mai le 10 cm. O le tausisia o manaoga uma o se maimau o le taimi, ae o le filifiliga e tasi.

O le tele o tulaga lelei o le stanless speael range

Stainless Steel Fufatea le masini

Steel o le Aisi 304 ma Aisi 304l Brand e matua teteʻe i le teteʻeina o le malulu ma masini faʻaleagaina

O le filifiliga o se pinist postsen statele badcons fency o le sili tekonolosi, aoga ma le talafeagai fofo. I se faʻaopopoga, oloa mai lenei uʻamea e sili atu ona lelei a latou lava tulaga o latou tagata taʻitoʻatasi e le o se uiga o isi metal:

  • I le gaosiga o le osofaʻiga, o le uʻamea o le Aisi 304 ma Asisi 304l Brand o loʻo faʻaaogaina. E iloga i le siʻitia o le afaina o le afaina ma masini faʻaleagaina. A faʻapipiʻi i nofoaga ma le maualuga le susu e mafai ona faʻaaogaina Asisi Brands
  • O le vaitaimi faʻatulagaina o le taimi mo le Stainless Steel S, o loʻo maua ai e tagata gaosi oloa e 50 tausaga.
  • Fuafua i le filifiliga o le pule o le fale, o le faʻatinoina o tagata lima i ituaiga e lua o le faʻatinoga e mafai ai: mama (o loʻo atagia mai ai e pei o le tioata malosi.
  • Le lava o le manaʻoga e tatau ona muamua ma vali luga. Tusa lava pe a uma le 10 tausaga o faʻagaioiga, o le uʻamea e le manaʻomia e le manaʻomia le faʻaopoopoina. Ua lava naʻo le puʻeina ma matu matutu, ma o le a avea ma se mataupu fou fou i le faʻatinoga o maualuga-tulaga masani.

O le taua tele o le felelei o le felelei mo le faapaologa o le uamea uamea o le maualuga o le tau o mea e faasino i isi.

Faapipiiina o tuʻuga o tuʻuga mai le staneless uamea ma ou lima lima

O le autu o le faavae lava e faigofie. O fata faʻapipiʻi e faʻasaʻo i luga o le folasaga. E faia lenei mea i le fesoasoani a fesoʻotaʻiga faʻapitoa fesoʻotaʻiga ma pine. O le Crorizal crossbars ua faʻapipiʻi i ni koluma e taʻua ai o koluma. A leai, ua taʻua i latou o le "❖" poʻo le "UND". O loʻo faʻapipiʻiina le crotbars i le faia o le faʻasologa.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni i faitotoʻa mai le lele ma le amukalati

Fausia fusi mai le staneless steel e mafai e aunoa ma le lotolotoi, vaai lenei vitio:

Meafaigaluega

Stainless Steel Fufatea le masini

Fausiaina

Mo le faʻapipiʻiina o ia lava o le sikaleti moli i luga o le faapaologa, o meaaʻoga nei o le a manaʻomia:

  1. Uafu.
  2. Burava ma fola ese ese lapoa.
  3. Osm ma tisiki mo uʻamea ma maʻa.
  4. Uamea ma maa disk.
  5. Faaitiitia.
  6. Fau tulaga ma le penitala.
  7. Hexagon.

Faapipiiina o Stainless Steel Pate i luga o le faapaologa ma o latou lava lima

O le le mautonu o le shinsure, o le a suluia. Faatasi ai ma le fesoasoani a le pexarator i luga o le faapaologa, o le tele o fautuaga i totonu e tumau. E mafai ona faia lea i le faʻaaogaina o tulimanu poʻo uʻamea faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le taula blues. O le aofaʻi ua fuafuaina e faʻatatau i le umi o le pa. E manaʻomia le mamao o le va o koluma e le sili atu 1.5 m.

O isi mea uma e maua ai uputuu mamanu e tatau ona faia i staten uamea.

Stainless Steel Fufatea le masini

I le maeʻa o fautuaga ua tuʻu i luga o vae ma le maualuga o le le itiiti ifo i le 90 cm ma pulou. O le mea mulimuli o punitia i luga o le fata, ina ia mafai ai ona faamaloloina le lolofiina o le Fono mai isi mata. O le teuina o fata e faia e le mokesi, o le lapoa o le mea e le sili atu i le 25 mm. Faʻaiʻu le fata faʻasolima, e mafai ona e amata faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina o le "rugel" pe "Taitua". Le maualuga e manaʻomia ona iloa ai le faʻavasegaina ma faia faʻailoga talafeagai i luga o fata taʻitasi. O le koluse e tumau ma bolts e masani ona iai i le pito i lalo o le jumper. I le faʻapipiʻiina o le pito i luga ma lalo pa, tuu le nofoaga o faʻapipiʻi papatusi i luga o le koluse (pe a fai e le o le tagata gaosi oloa. Ina ua maeʻa lena mea, na teʻa i lenei nofoaga, i le pito i luga ma lalo o le pito i luga, o le pu e faʻamautu e se pa puipui mo se faʻapitoa bolt ma le nati. Faapipiiina o nei jumpers o faia i le tutusa faasologa.

Faʻapipiʻiina o tuuga uila ma stinless steels ua gaosia e tusa ai ma le tasi mataupu faʻavae, pei o - vaʻai lenei vitio:

O le faapaopolo poʻo le loggia e tele lava le taua o nofoa nofoa, lea e manaʻomia le faia o taumafaiga uma e fai ai se nofoaga saogalemu. Oti pa, na faia ma faʻapipiʻi ia usitaia uma manaʻoga o tulafono faʻatonu, o le a faia. Ma faʻaopoopo ma le tuʻuina atu o le fale poʻo le fale mautotogi o se foliga le mafaamatalaina taʻitoʻatasi foliga.

Mataupu i luga o le autu: mea faigaluega mo connitis: Mafaufau i filifiliga autu

Faitau atili