Crafts mai le vao mo le foai

Anonim

Crafts mai le vao mo le foai

O se laʻau o se mea faigofie ma taugofie mai ai e mafai ona e faia se tele o ituaiga ata, o se uluaʻi rusia valeks, sa masani ona fai meataalo, pusa, faʻapipiʻi, pheatchences ma isi mea.

O lenei ua ia toe asiasia ina ia matua togafiti fiafia, e fetaui lelei latou ma sui o le tulaga. Ia galue, o le a avea foʻi vaega o le ogatotonu o vaega o le afu. O laulaau o le a fesoasoani e fausia se talaaga mo le oloa, ma e tatau ona tipi tulivae.

Mai le au o loʻo faia o ni ivi o ni lipine, manaʻomia mo faʻataʻitaʻiga. Mea e mafai ona valivali i soʻo se lanu ma le fesoasoani a le antiline lanu mo le ie.

O lipine o lipine e mafai ona sili le vevela pe malulu, ma se malulu malulu, o le tele o pamu e na ona tipi ma lafo mama o seleulu.

O lenei metotia o le a taofia ai opoina ma le susulu. Ma se auala vevela, e manaʻomia i le muai vaeluaina o le mea. Ina ua uma ona feʻe, e leai se lavea ma e le faʻatagaina ona faʻaaogaina se uʻamea. O tagata valea ua lautele.

Crafts mai le vao mo le foai

Manatu mo Crafts mai le vao mo le foai

Faatasi ai ma vao, e tele mea e tele ai aʻupega, mo se faʻataʻitaʻiga, fugalaʻau. O le a talafeagai mo ia vao mo inu, o le ie, Tokiki, lipine, uaea, Pepa manifinifi, atigipusa, Pv glue, seleulu, naifi, atigipusa, Smimia fofo, 9 hydroperte laulau ma 500 ml o vai.

  • Ae e te leʻi amataina, e tatau ona e saunia se fofo mo lenei faʻafefiloi le vai, hydropertis ma Amonania.
  • Faʻatonutonu i totonu o se nofoaga lautele, ma sasaa lenei faʻavae, pe a maeʻa le 6 itula, ae e faʻafefeteina taimi e mafai ai.
  • A uma, e tatau ona fufulu lelei.

Mo se fugalaʻau, e 10 sāʻeu pupuʻu e manaʻomia, tipi latou i luga o le 'ava ma faʻalautele. Faatasi ai ma le fesoasoani a le vevela uʻamea, ma aʻea i lalo mai totonu. O nei faʻailoga ua faapipii i luga o pepa manifinifi faʻaaogaina PVA, e tatau ona latou faamaualuga malosi ia faʻapea e le vaʻaia tagata e le mafai ona vaʻaia.

Tusitusiga i luga o le autu: O le puppapers Silkography: ata i totonu mo le potu mo le potu, iloiloga, o le a lea, pe faʻapefea ona vali ai le umukuka

Crafts mai le vao mo le foai

Faʻaaogaina le PING PIN, O le kuka e tatau ona faʻatauaina. Le isi, o le stencil e faia i le pepa malo ma sili atu i luga o le vaituloto. Mai le itu i le itu e tatau ona e tusia lau lau ma tipi. O lau poʻo le kulimi e faʻapipiʻi i le kulimi, ona fusi lea o le tis ia, o pito o laulaʻau e tatau foi ona faʻapipiʻi filo.

O le tuʻufaʻatasiga e tatau ona faʻamago, pe a maeʻa le cardboapi ma le lapoa o le 1 cm, e manaʻomia e faʻapipiʻi ai 6 lau mea e te faia i le itu tauagavale.

O le ogatotonu o le fugalaʻau e tulaʻi i nofoaga e lua ma e fusifusia i le uaea, ona sauni lea o le uaea o le lipine ma fugalaʻau, e mafai ona tuʻu i le lotofaitau ma o le a faʻamatuʻuina o lau atunuʻu.

O se isi suiga ia vaova e mafai ona fai togafiti mai fagu palasitika mo le foai atu, e mafai foi ona latou matagofie. Atitu, e mafai ona e tele nisi mea manaia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le solofanua solofanua, o se vao, uaea ma le twit ua manaʻomia ona galue.

Mo le solofanua, o le a i ai le 3 faaputuga. O le tasi pito e tatau ona mimilo solo i le pito i tua o le pito i luga o le paʻu ma le saogalemu le uaea, lua umi faʻaiuga e tatau ona saʻoloto.

Solo solo o le taʻavale e ala i se paʻu mama i le isi itu, o itu e tatau ona i totonu o le utupoto. O loo nonoa o ia i le Twne. O le pito i luga e manaʻomia ona sasaina e le ARC, o le faʻavae lea mo le ua ma le ulu, ona e tatau lea ona aoina mai le aupega taʻitasi, e tatau ona aoina i le maea maea.

A maeʻa ona e faia atoa se mane, e tatau ona e ave se fusi fou ma fai i luga o le tino o le solofanua a o le mea e tatau ona e tosoina ai ma le filo, toe fai ai nei gaioiga e faʻailoa ai le manu vaefa.

O le vaega o totoe o le Harness e vaevaeina i 3 vaega, o le siʻu o le siʻusiʻu o le solofanua. 2 vaega e manaʻomia ona punou i le itu taumatau i le torso, latou te manaʻomia e nonoa ma le Twne i le pito i tua, o le paʻu o loʻo i ai i le ogatotonu o lau solofanua.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuʻu se maa tuai i le faʻasologa?

Afai e te sasa le ogatotonu o vae ma le Twit ma fasi fasi o loʻo e maua ai ou tulivae. Fusi o pito o le uaea e manaʻomia le teuteu pe punou ina ia latou le vaaia. Afai e te faʻaloaloa ma le totoʻa ou vae, o le a e maua le lagona o le gaoioi o le solofanua.

Crafts mai le vao mo le foai

O le mea mulimuli, o le siusi e faʻapipiʻi i le tino o le manu. Le isi, e tumau lava le maeʻa, mo lenei nofoaga e tatau ona nonoa i luga o fasi ipu.

O lenei solofanua o le a avea ma se teuteu lelei, aʻo ata o lau 'upega tafaʻilagi e mafai ona avea o se tasi, o le a ia avea foi ma meaalofa matagofie mo e pele. I se tulaga lautele, o se fua e matua mafai ona faʻamatalaina mea, mai ai, pe a manaʻomia, pe a fai o se mea faʻaletagata.

A maeʻa se faʻataʻitaʻiga puʻupuʻu, e mafai ona e fausiaina ni pese matagofie ma manaia, aua e le faigata ona galue ma se vao, aemaise lava pe a e manaʻo e faʻavasega i totonu o le vanie ituaiga. Afai e te asia le fale fausiaina, o le a e mauaina le tele o fautuaga manaia i luga o le teuteuga o le vao vao.

Faitau atili