Faʻafefea ona faʻapipiʻi puipui i lalo o le puipui ma ou lava lima: Mea ma metotia

Anonim

Faʻafefea ona fai tapenapeʻiga o puipui o papaʻele ipu o afifi, ae o loʻo iai pea mea sili ma aʻoaʻoga i lenei galuega o loʻo iai. Le isi, o le a tatou manatu o auala e teu ai puipui ma ou lava lima ma puipuia ai oe mai le tataina o le tulaga faigata mo le amataina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi puipui i lalo o le puipui ma ou lava lima: Mea ma metotia

Plantelling le puipui i lalo o le pepa puipui

Faʻafefea ona filifili le mataupu?

Faʻafefea ona faʻapipiʻi puipui i lalo o le puipui ma ou lava lima: Mea ma metotia

Faapipiiina o le puipui

E leai se tasi e tala, aʻo leʻi sauaina papae, ae na te tuʻu foʻi. O na gaioiga e fesoasoani i o latou lava lima e fau ai le sili ona faʻavae ma tuʻuina atu le maualuga-tulaga faʻalelei pepa puipui ma le puipui.

Ioe, afai e te faia poto masani ma poto, o puipui puipui e mafai ona kopi vave i luga o le sipuni. O le tautua ola o Na faʻauʻuina o tuʻi aʻea o le ai faʻapalepale o le a avea ma se faʻasologa o tulaga lautele, ae faʻatino galuega faʻapagota i nisi tulafono, o le aofaʻi o lamatiaga e mafai ona faʻaititia.

A o faʻatau uma mea talafeagai e tatau ona e gauai atu ai i a laʻititi:

  • E mafai le faapipiiina o le pepa puipui na o le ipu, aua ona o le maualalo ifo o le aʻi, e mafai ona paʻu'ū le 'ulu i lalo o lona lava mamafa, ma i lalo o le manifinifi o le puipui o le a vaaia;
  • Filifili le tulaga lelei o le tulaga lelei (sili atu taofi lau filifiliga i mea, e aofia ai gyptum fusi, i lenei faiga o le a e ausia ai se maualuga maualuga o le puipui);
  • E leai se mea e le faʻaaogaina le laupepa ma oneone lapopoa (custor-cruite compindus faʻaititia le maualuga o le pepa puipui 35-45%, e sili atu ona taugata, ae faʻatagaina oe e taugata tele .

Faʻafefea ona faʻapipiʻi puipui i lalo o le puipui ma ou lava lima: Mea ma metotia

O le puipui i lalo o le puipui i totonu o le potu

Ae galue foi i luga o puipui o puipui, e te manaʻomia le faatalanoaina mo laau, pei o le emerive, mek ma le matagofie, ae o le a le mafai ona tauamio, Ma o le a manaʻomia le faʻaaogaina o le masini metotia mo le maualuga o le tulaga lelei o le a manaʻomia..

Mataupu i luga o le autu: matagofie le fale ma ou lava lima: decor manatu mo le togalaau ma le fale (48 ata)

Galuega sauniuni

Faʻafefea ona faʻapipiʻi puipui i lalo o le puipui ma ou lava lima: Mea ma metotia

Pa i lalo o le atigi a pepa puipui

O lenei e tele masters i le maketi galuega, o le fea o latou tautua i totonu o le fanua o le puipui puipui, ma o la latou tau vaega e ese lava.

A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o le averesi o le tau o le totogiina o le taulaitu eseese i le vaega o le 150-300 rubles / m2 (o le tau o le galuega lava ia).

E faigofie lava ona fuafuaina gaioiga matematika o le aofaʻi e manaʻomia e avatu ai le le tama a se isi tagata mo lana galuega. O le mea lea e tatau ai ona e toe feiloaʻi lava ia te oe lava i le taugofie auala o le faʻapipiʻi puipui i lalo o pepa pepa - faia oe lava.

Soʻo se galuega toe fai e tatau ona amata i le sauniuniga i lenei auala:

  • E aveese mea tuai mai luga o luga (ua tatau ona faʻamamaina le puipui i le sima poʻo piliki, ae e seasea lava, e mafai ona e tuʻua le tuai o le laupepa);
  • Faʻatasi ai ma le fesoasoani a sisitela, e tatau ona e faʻamalieina tele faʻaleaga;
  • Aveese le pefu ma lapisi lapisi;
  • Ufiufi pa ma le paluga faaletagata;
  • Faʻatulaga le Grid mo le faʻapipiʻiina o fausaga (o le mea lea e masani ai mo puipui faʻapipiʻi ma puipui, aua e tauia mo le mamafa o le vaega o le sipuni o le vaega o le sipela);
  • Tumau i luga o le tulimanu na ofi atu i luga o le lalagaina, ma faʻapipiʻi ni supa i luga o nofoaga mafolafola i tulaga o le maualuga.

Tulaga maualuga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi puipui i lalo o le puipui ma ou lava lima: Mea ma metotia

Teuteuga o pa i lalo o le pipii o pepa puipui

Afai e te maua le avanoa e faʻaaoga ai le masini le masini (faʻaaoga se sprayer) - e mautinoa lava. Ae, afai e te le o se mauoa i faasalalauga, e mafai ona e faia i ou lava lima ma faʻamaonia meafaigaluega.

O le gafa o puipui o lo o faia i ni tulaga eseese:

  1. Ae e te leʻi amataina le faʻatusatusaina o puipui, e tatau ona e faʻaleaʻua le fofo.

Afai e te le o poto masani, siaki le faʻatonuga lea o loʻo faʻamatalaina ai mea uma. E manaʻomia le tootuli ai i le sasaina o le mass i se auala na faʻamanatu ai e le konesuni i le mafiafia o kulimi mafiafia, ma vave lamolemole i luga.

  1. Faʻaaoga le numera manaʻomia o le faʻapipiʻi ma le tosoina o gaioiga e tapunia ai avanoa i le va o sukalati.
  2. Pule e aveese le laualuga ma aveese le sili atu mea.
  3. Afa o le afa o le vaalele.
  4. Aveese uma moli, faʻatumu le nofoaga i le tulaga o latou ma faʻasolo le mamanu.

Mataupu i luga o le autu: O le tekonolosi o loʻo siʻomia ai o fafo atu fafo ma fafo atu puipui mai le sima sima

Faauma galuega

A mafai ona faʻaaoga le masini mo le faʻaaogaina o le sima, ona ou lelei lea i ou lima, ona o lea tulaga, matou te manaʻomia le faʻamamaina o uma puipui e ala i le pepa puipui.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi puipui i lalo o le puipui ma ou lava lima: Mea ma metotia

O le puipui i totonu o le potu i lalo o le pepa puipui

Mo le maeʻa galuega, e iai foʻi se faʻapitoa ituaiga o gaioiga:

  • Piki i luga le taimi tonu mo masini e fefiloi (pe a uma pe a fai o le courment syment dries lelei tele, o le a e manaʻomia le tele o mea fou o le a vave e ofuina);
  • Afai e te filifili pea e faia se galuega ma ou lava lima, ave se salu i le numera 80 ma kolosi le tagi;
  • Aveese le mea na tupu ma lapisi lapisi, ma fuafua le maualuga o le saʻo o le vaalele;
  • Sii i luga Slyter Seasepala ma agai atu i le Wipping of the Wall "i le Distitions" (o le a faʻatagaina oe e faʻalautele le lamolemole i luga o le tulaga muamua).

O le tau o le tau ma le umi o le plaster galuega i lalo o le pepa puipui o loʻo tuʻuina atu i le laulau i lalo.

Tatau

Mea

Tau

1 afifi. meafaitino

(i Rubles)

Tau

Uma

100 m2.

(i Rubles)

Knauf "eleele mint"2367.2367.
Malamalamasefulu ma le iva950.
O le tulimanu o le puipuiga86.860.
Knauf "ua pala"371.22260.
Knauf "tiflanggrant"798.798.
Ll yll +.587.2348.
Faatagaina Plaster450.45000.
Leoleo tapunia110.11000.
Tuuina atu o mea3000.
Aofai:88583.
Aso e gata ai10 aso

Sili atu le poto o le plasterboard plaster i lalo o le pepa puipui

Faʻafefea ona faʻapipiʻi puipui i lalo o le puipui ma ou lava lima: Mea ma metotia

Pa puipui ma le sima i lalo o le pepa puipui

E masani lava, degwall ua taʻua le "faʻamago le sima" ona o le mea moni e fesoasoani e vave faʻafesuiaʻi e aunoa ma le faʻaaogaina o le palu.

Tele o fale e le fautuaina e le fautuaina le teuina o le palapala ma ni fofo ona o lona lelei vevela. Ae, afai e i ai ni taʻamilosaga laiti i soofaatasi poʻo tulimanu, o nofoaga sima o lo o le maalofia.

Sauniuni galuega i luga o le laupapa prkstersboard e le faʻateleina le maualuga o le tulaga. O le mea taua o le mononomon o gaioiga i se vaega tele, faʻafetai i le mea e lauiloa ai le laupepa. Ina ia faʻavaveina le galuega, e mafai ona e faʻaogaina le masini metotia poʻo le faʻatauina o se faʻaseʻe i le umi o le mea, o le a ufiufi i se fofo ma se vaifofo o le palapala atoa.

Ae a o le i lafoina le Wallpaper, aua neʻi e galo le faʻaaogaina o se vaega o le primer, faʻamalosi soʻotaga ma filogia le mamanu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi puipui i lalo o le puipui ma ou lava lima: Mea ma metotia

Faʻaiʻu ma le Plaster i lalo o le Shoks Pandpaper

Afai o gaioiga uma na faia o galuega faʻapitoa, ma o le puipui na iʻu ai i le lamolemole ma lamolemole - e mafai ona e faʻapipiʻiina le pepa puipui, ae e le itiiti ifo i le tele o faʻafitauli, aua le paie ma le tusiaina.

Ia ausia le sili ona lelei tausisi, lelei muamua uma paneta ina ua maeʻa faʻamago le simaina (o le a mafai ai e le propter ona tuiina i le loloto o mea).

Ile taimi lava aʻo leʻi faia le tuanaʻi o ia lava, e mafai ona faʻaaogaina le propen.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuʻu se maʻa

Faitau atili