Masini o Logginia ma Paleni i Scandinavian Style

Anonim

Filifiliina o le sitaili o le Loggidia, e tatau ona e amanaia e manaʻomia le pikiina o ia fofo o le a fetaui ma nofoaga ma faʻamalama tetele. O le faauluuluga faaonapo nei i Scandinavian style e faʻaalia ai se tele o paʻepaʻe lapoʻa, o le i ai o laʻau ma le lanu masani ma le lanu lanu e lanu. I se sili atu, o se mea lava lea o se avanoa, saolotoga, moli, vaalele ma se foliga lelei i mea uma.

Fausiaina o se scandinavia i totonu

Masini o Logginia ma Paleni i Scandinavian Style

I le skand, o le totonu le tatau ona avea ma le tele o malamalama ma avanoa

Ina ia mafai ona teuteu se faapaologa poʻo le loggia i Scandinavian style, o le a e le manaʻomia se mea taugata meaafale mafuaʻaga ma ni fofo mo le toe faʻaleleia o le potu.

I luga o le isi itu, o le uiga o le faʻatatau i le avanoa o le avanoa ma le lelei tele, talu ai o le uiga lelei o lenei fofo o le mafai ona paʻu le ea fou. O le aoga o le aoga o lenei e le manaʻomia tele tau tau tupe ma malologa tau tupe.

Puipui

Muamua, e manaʻomia le faʻatatau i luma o le tuuaia galuega, pei o le Scandinavaiavia Simple Stups malamalama, moli moli ma puipui laupapa, mafaufau. Afai e teuteuina puipui i laupapa laupapa, e mafai ona matou fai atu o le afa o le galuega ua uma ona fasiotia. O le tuai o loʻo mafai ona faʻapipiʻi ma toe valiina, ona ufiufi lea i le vanina.

Masini o Logginia ma Paleni i Scandinavian Style

Manaoga mo le isi itu o le fale o le fale e pei ona taua i lalo:

  1. Afai e paʻepaʻe pe paʻepaʻe, ona mafai lea ona e tuʻua le le mafai. Afai e tatau, naʻo nai faʻafouga le laualuga.
  2. O le piliki o le isi lanu e mafai foi ona toe valiina.
  3. A leai se avanoa e suia ai le laufanua, e mafai ona faʻaaoga isi fuafuaga filifilia e faʻatagaina ai e faʻamama. E toʻatele e tautau i luga o lona faʻata, o se laupapa laupapa poʻo le manaia matagofie lolomi ma ata.

Masini o Logginia ma Paleni i Scandinavian Style

Malamalama lanu - O se tasi o faʻailoga o Scandinavian Design

O le le tonu o le le mautonu o le faapaologa ma se uamea ua tuua e pei ona i ai. Pau a le mea e fai o le faʻafouina o le pa ma le vali paʻepaʻe, lanu efuefu pe lanu uliuli. Ae le i faamamaina le laualuga o le toʻotoʻo mai le vali tuai ma le totino. Naʻo lenei tulaga, o le a pa'ū le vaega fou i luga o le uʻamea uʻamea ma maʻa.

O le faʻamamaina o le vali, e manaʻo e siaki le paʻu ua maua i luga o se tamai vaega o loʻo i totonu o se nofoaga e le mafai. Fufulu 5 - 10 minute ma ia mautinoa o le aafiaga e fetaui ma oe, e mafai ona e amata pisia atoa.

Fola

Masini o Logginia ma Paleni i Scandinavian Style

O Paulo i Scandinavavia faiga o le a naʻo mai mea masani

Mataupu i luga o le autu: teuteuina o puipui ma le sili ona teuteu maa ma puipui: Ata ma le mamalu

I le tulaga lea, e mafai ona e tuʻuina i luga o le fola o le paʻu poʻo se tamai fala lanu efuefu, uliuli pe fasi ata. E teuteu le fola i Scandinavian style e manaʻomia le faʻaaogaina o mea moni, ae o le gaosia o taimi i taimi o loʻo maua mai e sili ona talafeagai tamai ofutino. Ma le isi, o le syththetic e sili atu le faigofie le mama.

Meafale ma totonuga o totonu

Masini o Logginia ma Paleni i Scandinavian Style

Mo se tamai faapiopine, o le faʻaaogaina o mea faʻatafunaina e talia: o se tamai laulau ma ni nai loʻa. E leai se mea e le toe manaomiaina. E pei o le vaega o totoe o le i totonu, e tatau ona maitauina, sulisi i lea fausaga e le masani ona faaaogaina. Ae o le Loggidia o se isi mea.

Talu ai o le Northern Scandinavian taumafanafana e mafai ona suia, o le faʻaaogaina o togi, o le pusi ma le pape i lenei tulaga o le a le sili atu. E tatau ona toe faʻailoa mai e naʻo le le aoga e naʻo le le aoga e naʻo le le aoga. Ae, o se tuusaunoaga e faʻatatau i le faafeagai, o sina vai o le lanu chemps ua faʻatagaina: O se ata pupula i luga o le puipui, Pilwadcase, o le nofoa palasitika. O se faʻataʻitaʻiga o le faapaologa i le scandinavian stype, vaʻai lenei vitio:

A o le faapogai o le malamalama mo afiafi tafaoga ma uo, o le a tele o le faʻaaogaina o se pepa lautele poʻo se tamai moli.

E manaʻomia le i ai o latou saʻo ni tusitusiga.

Masini o Logginia ma Paleni i Scandinavian Style

Fai le vaega o lenei potu e leai se aoga, ae mo le toʻatele o matou, o lenei nofoaga e naʻo le pau lea o le avanoa e asiasi i le moli matala ma mafanafana i lalo o le la susulu o le la. Lenei e mafai ona e nofo ai iinei ma uo poo matagofie taeao i le ea fou.

E le gata i lea, e mafai ona faia se faapaologa i scandinavia i le tau ma le itiiti tau. O se filifiliga faʻapitoa e faʻalagolago i le mafaufau ma agavaʻa o le e ona le fale mautotogi.

Faitau atili