Suʻega o le Studwork ma le Skit Bautting Manao - O se teuga manaia

Anonim

Ei! O lenei paʻepaʻe ofu fetaui ia te aʻu ma lona mama, fou, ni tala a le tautotogo. Ma o le mea lenei e ui i lea o le mea moni o le tautotogo o loʻo fesoʻotaʻi pea ma Green Green. Ioe, ma o le palapala o le vaipuna mo nei seevae e le o se kamupani sili atu. Ae o le maitau le mutia muamua na sau e fufulu ai, ma le mafanafana o le la ua mamago le eleele.

Le tele: 38/40.

O le a manaʻomia: Mo le purlover 500 g ma mo le skirt 350 g White Wollzubers vulu (80% o fulufulu mamoe, 20% posamide, 95 m / 50 g); Numera sao o le igoa 5; Lio, Lata Atu Nu Toe Faamautuina Nu. 5.

O loʻo sosoʻo mai i lalo o le laʻasaga i luga o le faʻamatalaga numera 5.

Tatala tatala, sao ma le lepeta p.: O le numera o matato o le tele o le 16 + 2 chrome. Laina e tusa ma le polokalame lea na o tagata na o tagata ua tuuina atu. r., V. R. O matape uma e lua i le ata, tagata. Mata. n. Scratch., Nakida - Iz. Toe fai i le va o le crome. Extraport. Toe fai 1 taimi mai le 1st i le 32nd r.

Tatala tatala, liʻo, p.: O le numera o matato o le tele 16. lalaga e tusa ai ma le polokalame na o se tulaga ese o loʻo tuʻuina atu, p., I le lio. R. O matape uma e lua i le ata, tagata. Mata. itulau. Scratch., Nakida - tagata. Toe fai le apoapoai mai. Toe fai le 1 taimi (i luga o le sakete 2 taimi) mai le 1st i le 32nd faataamilo. R.

Tagata. Lolo: tagata. R. - tagata. p., Izn. R. -I. P.

Faʻapitoa Faʻapitoa: I le amataga o r. Chr., 1 tagata., 1 Savali; i le faaiuga o r. Slit 2 p. Faatasi ai o tagata., 1 tagata., Chr. Paʻu a ma i le lalagaina o le faʻamatalaga numera 4.

Paʻu a, liʻo, r.: Suiga 1 tagata. Faaseega., 1 e matagofie.

O le paʻu B, liʻo, R.: Suiga 1 tagata., 1 Izn.

Mataupu i luga o le autu: Ufiufi mo le ata album ma au oe lava ie pele: Master vasega ma vitio

Recauves eria: 1st lio, r .: tagata. Mata. ma tagata. P. Boot pei o le solo, filo muamua ae le i galue, Ez. n. 2nd lio, r .: tagata. Mata. ma tagata. itulau. lalagaina i le ata, ez. p. fanaina o le ELV., filo i le galuega. 3rd lio, r.: O tagata vavalalata.

Le lelei. Tatala masani: 16 itu. Ma 25 r. = 10 x 10 cm; Tagata. Lamolemole: 16 p. Ma 24 r. = 10 × 10 cm.

ALU I TUA

Tua / luma: Cross-mamanu seti (Vaai i le itulau 39) e vili ai 82 itu. Ma fusi mo se laupapa 13 cm = 32 itu. tatala tatala mamanu. Ona po ai lea. lamolemole. A maeʻa le 26.5 cm = 64 itu. Mai le laupapa, tapuni mo le au moso o le tulafono faatonutonu i itu uma e lua o le 4 i. Ma e vevela i tua ma ni mumusu i totonu o 2 itulau itu. 4 x 1 p. A maeʻa le 31 CM = 74 itu. Mai le laupapa e faaloaloa atu i le chrome. le isi pe muamua n. ma tolopoina le totoe 64 p.

Lima: Faʻatulagaina seti e vili le 50 i. Ma faʻailoga mo se laupapa 13 cm = 32 itu. tatala tatala mamanu. Ona po ai lea. lamolemole. A maeʻa le 26.5 cm = 64 itu. Mai le laupapa, faia avanoa masani a o i tua. Ina ua uma le 31 cm = 74 itu. Mai le laupapa e faaloaloa atu i le chrome. O le isi pe muamua n. Ma tolopoina le o totoe 32 p.

Amo: Faʻaliliu o loʻo faʻatali i le P O le Tatala Tatala, a o le amataga o le pito i tua, amata mai le itu mulimuli o le 8 itu, Link 11 Expport i le 8 p.

I le maualuga o le Coquette 13 cm = 32 lio. R. Faʻaauau le faʻalilolilo i luga o se lio, faʻaaoga numera 4 lio. R. O se iesa ma le fasi o le ua o le ua, a o i le 1st lio. R. Ina ia siitia i totonu o le aufana-faʻailogaina o le au ma i nofoaga o le 3 p. Faʻatasi ai. Mata. (= 4 temoni i le lautele).

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili tautaliga, pi ma isi teuteuga i se ofu lanumeamata

Gauai atu! O 'au na faʻailoa mai le ogatotonu o le 3 i., O loʻo faʻaleoina faʻatasi; Mo le vasega 1 faaliliuina i le amataga o le lio. R. Mulimuli n. 32th lapotopoto. R. Toe foi i le agavale agavale ma pepelo ma le 2 itu. Faatasi ai tagata. Mata. = 144 itu. I le isi 2nd faataamilo. R. E ati i luga o le pito i luga o vasega muamua o le 3 i. Faatasi ai o Virm. Ma i le lumanaʻi, o le a le faʻainu. Ozn. = 96 p.

I le isi 2nd lio, r. Na o le sili atu i luga o aū i le 3 itu o tagata taʻitoʻatasi. Mata. Ma i le lumanaʻi, o loʻo lalagaina le iʻuga o le palakalafa. Mata. = 72 itu. I le maualuga o le Fuafuaga 5 cm ua maeʻa le galuega i luga o tagata uma ma le faʻaaogaina o le supa; Faatino.

Sulu

Faʻamatalaga o Galuega: I luga o le lio, Blotting nila numera 5 e viliina ma se kolosi-foliga seti o le 224 p. Ma fai se galuega i se lio; Amata se lio, laina = taumatau laina laina.

Fusi mo se fuafuaga 1.5 cm ma se paʻu paʻu i totonu (fesoʻotaʻi ma se kolosi-foliga seti o le etv. P. o le 26 cm = cm0. R. O se mea tatala i fafo ona o le kolo o foliga. lamolemole. A maeʻa le 4.5 cm = 10 liʻo. R. Mai le polokalama tatala e faʻaauau le galuega e pei ona taua i ai: 23 tagata., 1 Faʻalavelave, 62 tagata. (= i tua ogatotonu), peck 2 p. Faatasi ai o tagata., 46 tagata., 1 Sopoch, 62 tagata. (= luma o le ogatotonu), peck 2 p. Faatasi ai o tagata., 23 tagata. = 220 p.

Toe fai le pito i luga o vasega muamua 15 taimi i le 2nd lio, itu, o le numera o hinges i le ogatotonu o le pito i tua ma le pito i luma e faaitiitia = 42 bond. R. Mai le auala tatala e amata ai le asi ma se paʻu paʻu i le fusi. I le maualuga o le fusi e 3 cm ua maeʻa galuega i luga o tagata uma ma le faʻaaogaina o le pito.

Lalaga ma mamanu polokalame (faateleina)

Suʻega o le Studwork ma le Skit Bautting Manao - O se teuga manaia

Faitau atili