Masini veranda ma le faapaologa i totonu o le fale

Anonim

Faʻalelei foliga o se fale tumaʻoti ma i le taimi lava e tasi na faʻatau ai se vaega aoga faʻatagaina se faapaologa i luga o le veranda faʻapipiʻi mai le itu filifilia. O lenei ituaiga faʻalauteleina o loʻo i ai se sao i le galuega poʻo le faʻavasegaina o tausaga mulimuli ane. O le faʻatulagaina o le mataʻutia ma le fai vaiʻele e sili atu nai lo o se taumafanafana lomiga, ae ia i ai ona lava tala tusiata ma le lautele faʻaaogaina.

Filifiliga o avanoa ma mamanu

Masini veranda ma le faapaologa i totonu o le fale

O le veranda ma le faapaologa ua fuafua, pei o se tulafono, e le lotoa

Afai o le fale o loʻo tu latalata i le tau latalata i le auala, ona laveaʻi lea o ia i le pule, i lona tulafono, mai le itu o le fanua, lenā. Fuafua e le tele o le fale ma le fale autu faʻafaigofie le galuega o le faia o le faapaologa, faʻataga oe e fausia i luga o se ata lautele, fai se suʻega autu mai le suʻega o le Star mai le suʻega o le Star mai le suʻega o le Star mai le suʻega o le Star mai le suʻega o le Star mai le suʻega o le Star mai le Star i luga o le Star i luga o le ata o le papupuni.

Eseese Fonotaga e faapea ona Muamua e iloa ai le ituaiga o faʻavae o le VerandA ma le pa o le fale, o lona nofoaga i le fale ma le ono maliu mai potu. A leai se mea e le manaʻomia ai le tuʻituʻi i le laumua puipui, o le tulaʻi mai i le faapaologa e tupu i luga o le stariticase.

Masini veranda ma le faapaologa i totonu o le fale

O loʻo faʻaogaina le au faʻaletonu i se tulaga o se tulaga o le fale (faakota, lua fola, le taualuga. E mafai ona o ona o loʻo i lalo o le faapaologa i le maualuga o le lalolagi (ipu) poʻo le oso aʻe i luga i luga o se faʻavae faʻapitoa faʻavae. O fesili autu o fesili iloga o lagolago a le lagolago o lagolago i lalo o le faapaologa i le tuʻufaʻatasiga ma le fale lava ia.

Faa-tomai

Ina ia faʻalautele le faʻaopoopoga o loʻo i ai le veranda ma le fale faʻapaologa i le fale ma se tasi o itu e le manatu i le tulafono faʻasolitulafono, e tusa ai ma le feterale o le felauaiga ":
  1. Auina atu se galuega i le pule o le taulaga o le taulaga / itumalo;
  2. apalai ma le faʻaaogaina o pepa o le pule o fanua;
  3. Tusi se fale ma suiga i ata tusiata.

Mataupu i luga o le autu: teuteuina le pati i ou lava lima: paipa ma captoy

Masini veranda ma le faapaologa i totonu o le fale

O le a le faavae

O le ituaiga o faʻavae o le a faʻalagolago i taimi autu e lua:

  • mamafa mamafa;
  • Le setete o le eleele i lalo o le tulaga filifilia.

E masani lava, o veranda o mumu fua fola na faia i fafie. E mafua lenei mea i mea faapena:

  • maualalo maualalo mamafa;
  • Laititi le mafaufau i Proviris, o loʻo mafai ai ona e faʻatagaina ni faʻailoga lagolago sili atu nai lo Stel um;
  • Faapamupamaga vevela vevela;
  • O le umi o auaunaga olaga (pe a gaosia le puipuiga puipuia).

O le faʻalauteleina tele o nisi taimi tuʻu i luga o le soli tulaga faʻavae, ae o le lelei filifiliga o le a avea ma se tasi o ituaiga o faaputuga faʻaputuga.

Lagolago lagolago

Masini veranda ma le faapaologa i totonu o le fale

I le eleele matutu, o le atunuʻu i le lotoifale, o loʻo muaʻi faʻauʻuina ma sima, ua malu ai e le lagolago lagolago na faia i lalo o lausega o veranda. O lo latou tauaveina le tomai (1 t), o le mamanu fetuunai i le fetuunaiga ua mafai ai ona setiina se vaalele faalava i ai pe a e i ai ni eleele faaletonu.

I le tulaga tutusa, o loʻo faʻaaoga e faʻatu ai le tulaga i le tulaga manaʻomia o le Cerrazite-sima poloka, sima o aluga. O loʻo i latou i tulaga lagolago i isi mea o loʻo i le 0.4 - 0.5 m. Tulaga - o le iunite e tatau ona tumu, sima ma le susu-faʻamalosi tino.

Afai o le palapala o loʻo sasaa pe afaina ai, faʻaaoga le ili ma koluma ituaiga o faʻavae. O le faaputuga e mafai ona faʻaseʻe (faigofie auala) pe tuʻu i fafo o piliki, poloka, boot clouck, asbitac paipa ma le faʻatumu.

Folafola atu le faigofie o le fausiaina o le falefetafaʻiina, o le paketi o pou e mafai ona faaitiitia ona o le Polokalame o le Fale Tele. O lenei fofo e tatau ona faʻamaonia e le fuafuaina. A leai, o le mamao e masani ai i le itiiti ifo i le 3 cm.

Siitia i luga

Masini veranda ma le faapaologa i totonu o le fale

O le faʻavae o le lumanaʻi veranda fola o loʻo tuʻuina i luga o le eleele saunia. I le taimi lea, na fesoasoani ai le vaega lagolago faapaologa luga o le puipuiga (pilimi, laupapa, laupapa). Steed utupoto e fesoʻotaʻi i pou i luga o faaputuga, pe sasaa lelei i le faavae. O pou laupapa ua folasia mai o le faaauauina o le pito i lalo o le vaega o le pou.

I le magafagafa o loʻo iai, o le faʻapipiʻi nofoaga o mea talafeagai mokesi e talafeagai o loʻo fuafuaina i luma o le amataga o le galuega.

O le pa ua tuu i luga o faaputuga ma nonoa taula O le fusiua pito i lalo e tatau ona taofi mau i luga o le faavae. O se faʻavaʻa o le patu e mafai ona alu saʻo i le lagolago, ma e ono manaʻomia i se isi pale faʻapipiʻi (i se tele maualuga poʻo le nofoaga). Fautuaga i le auala e fai ai se Veranda ma ou lima, vaai iinei:

O isi mea o loʻo totoe o le a faigofie le faʻamafanafanaga, ae le o le faʻatinoina o galuega. O le a latou mauaina se matagi avega i luga o le glazing ma lona lava mamafa. Aufaaili, Alumininu, palanino, tioata, o le tioata filifilia mea mo faitioga. Teuteuina faatasi mo le maasiasi ma le uamea tulimanu.

Masini veranda ma le faapaologa i totonu o le fale

O le lagolago lagolago e faʻatumauina ma le tagata lava ia-ata (fao) o taʻavale. Mo le fusi i luga o le puipui o le fale na te taufetuli ai. Mai ai, o taualuga e tulia ma le faʻaititia o le maualuga o le 0.15 cm i le tipi. Racks mo 'aʻai o loʻo tatala i luga. O mea taua o le taualuga o loʻo teu.

O le 'aʻai o le' aʻai e maua ai le maualuga o le 0.9 m. O le lagsi e faʻapipiʻi i lalo o le fola. Na latou faataatia le foloa. Mai luga, o le viia o loo ufiufi e tagata fai pese. Atonu o le a le isi mea e tasi nai lo fafie, o aso nei o le tau-tetee (palasitika, agedized aliginum, shinless steel).

Mea Malamalama Fuafuaga

O le paketi o le paketi o le faapaologa e mafai ona faia pei o se mea tatala laupapa veranda ma se taualuga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ai:
  • Faʻavaʻa timber 4m umi ma le mata o le 10 × 10 cm;
  • Taavale o le fola ma balkoncies - 10 × 50 cm tua, 4 m;
  • O le laupapa o le fola, magniteat 4 cm;
  • Bar i luga o le taulaga o 5 × 5 cm;
  • O le mea o le a alu i le taualuga masini (stictime foloa, uʻamea uʻamea, Ondulin);
  • lesitalaina mo fafie.

Muamua, e manaʻomia le faʻapipiʻi o le pu i le pa o le fale ina ia i lalo ifo o le pito i lalo o le fola i le 5 - 10 cm, o le a puipuia mai le vai i le fale. E manaʻomia le murdā faigata, aua o le ai ai le tele o avega. O le lagolago lagolago e tutusa ma le puipui i le ala e manaomia. O le transverse platber ua nonoa i luga. I le va o le 2, o le auvae vaevaega o loʻo faia ai le orting o le auala transverse ma le mafiafia o le 5 cm, o le mamao i le va o le vaega o le faʻavaʻa, ma, pe a tatau ai, pe a manaʻomia Mataala. Vaʻai mo faʻamatalaga i lenei vitio:

Fono Lagolago

Masini veranda ma le faapaologa i totonu o le fale

Mo le taualuga o luga o le faleʻoloa, e sili le faʻaaogaina o mea mea e taoto i le vaega autu o le fale. Afai mo nisi mafuaʻaga e le mafai ona faia lenei mea, o se tali lelei o le a vaʻai mai le malamalama mai le malamalama polycarboate. O le a le manaʻomia le gaosia o le tele o tupe faʻaalu ma le a le fausia se avega tele.

O aso nei ma siʻomia o loʻo i ai le veranda ma se indoor glazed i totonu. Mo lenei maua ai tioata tioata sliding panels. Afai e tatau ai, e faigofie ona faʻafiafiaina i latou i le itu, tatalaina le ulufale atu i le ea ma malamalama.

Faitau atili