Faʻapefea ona faʻaaoga se vaega tele o le sipela?

Anonim

O le faigofie ma le paketi filifiliga mo le pa puipui o le palu e manatu o le sipuni. O le mafiafia o le sili lea ona taua ua taua e afaina ai le isi gaioiga o le fausaga.

Faʻapefea ona faʻaaoga se vaega tele o le sipela?

Tusia se vaega tele o le plaster

E le gata i soʻo se mea e le gata i soʻo se mea e le gata i nafafataʻi i fafo, ae o fafo foi. O le taina o le puipui i fafo e puipuia ai le fale mai le lima o le uelesaʻe o le unaʻiina i totonu o le au o loʻo faia i le nofoaga o le fausiaina. Na faʻapea foʻi, le mafiafia o le Plaster Plunker fesoasoani e faʻasaʻoina le faʻaleagaina uma i luga o le laufanua, o loʻo sauni loa nei e toe faʻaleleia galuega.

Faʻapefea ona filifili le faʻapipiʻi?

Faʻapefea ona faʻaaoga se vaega tele o le sipela?

Tele vaega

O le filifilia lelei o vaega, ma o le vaega autu o le faʻapipiʻi o le autu autu.

Mo faʻafitauli pito i fafo, o fofo pepa e faʻaaogaina, o loʻo iloga ona o lo latou matamuli ma le faʻamagaloina o le susu, ma le mafiafia o le apalai e le tatau ona i lalo ole 1 cm.

Faʻapefea ona faʻaaoga se vaega tele o le sipela?

Plaster ma se vaega tele

Afai o le vaega faʻapipiʻi e sili atu nai lo 1.2 cm, e sili le faʻaaogaina o se laʻau uʻamea e fesoasoani ia i latou ia sili atu ona feiloaʻi ma le isi ma le pa. E mafai ona lapoʻa (mo le tulaga mafai ona i luga o le faʻafitauli), faʻapea foi ma le lelei, e faʻalagolago uma lava i le tusiata o le fausaga.

Mo tagata faigaluega i totonu o Faoa, o tagata o loʻo avea ma sili ona mama ma mafanafana mea, pei o Placer, Lime, pe a maeʻa le malosi ma le tetee. Fufulu na o oe, o le mea sili ona taua, malosi pe saoasaoa.

SAUNIUNIGA O LE LOTO O LE LALOLAGI

Faʻapefea ona faʻaaoga se vaega tele o le sipela?

Faapipiiina o le puipui

O galuega sauniuni e faʻatupuina ai le galue malosi, ae aunoa ma se mea a o Ia. O nei galuega e aofia ai:

  • laualuga fufulu (o nisi taimi o le aveeseina o se mala faʻafuaseʻi o le lalaga i luga o le u talu ai ona o lona fausiaina);
  • galuega matata;
  • O mea e mafai ona faʻaaoga ai le tulaga o le Prices e faʻaopoopo ai le tulaga o le tausisi (o le fofo e faʻaaoga na o le na o le puipui na faʻamatuʻu mai lapisi lapisi).

Ia o le vaipuna na vave ona liligiina ma faʻapipiʻi ma le malosi i le luga e mafai ona e faʻaaogaina mulifana fau fale. O loʻo latou faʻatumauina i luga o puipui, ma taga ma le vaega o le vai e faʻaaogaina i nofoaga eseese i luga.

Tulaga o le faʻaaogaina o le plaster places

Faʻapefea ona faʻaaoga se vaega tele o le sipela?

O le puipui o le pa i le fale mautotogi

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e faʻafesoʻotaʻi le auala ki (moli faʻatonutonu o lua pe sili atu faʻailoga)

O le sipuni talafeagai e aofia ai se faʻamuamua faʻapitoa o galuega, o loʻo faʻasino atu i le tau o fausaga ma se fofo.

O le talosaga a le Plaster Spresh stress e tupu i le 3 vaega, o isi mea e iloga i lona mafiafia:

  1. Spray;
  2. faaaogaina palapala;
  3. Talosaga o le Puna o Leaga.

O le le mafiafia o le mafiafia o le uluaʻi ituaiga o le fofo eseese i le itulagi o 3-5 mm. O le faʻavasegaina e mafai ona faʻaaoga patino, pe faʻaaoga lelei o mea faʻapitoa. Afai o lenei faiga o le a faʻaaoga ai se masini fale, e mafai ona aumai lona mafiafia i le 9 mm.

Faʻapefea ona faʻaaoga se vaega tele o le sipela?

Plaster pa

I le laasaga lona lua, o le tavaʻia o le mama e mafai ona tutupu i ni tulaga. O le tasi tulaga o sea lavalava e le tatau ona sili atu i le 5 mm mo le sima, ma 7 mm mo le lio ma gypsum.

I le vaega mulimuli, agaʻi i luga e faʻatatau ai le totogi piopio. O lenei faʻaaogaina o mea lelei-tafe mea e maua ai le maualuga maualuga o le puipui o le mamafa. E le tatau ona sili atu le maualuga o lenei ti-mm.

O le mulimuli, faʻaumaina o le sitepu o le faʻapipiʻi - o loʻo i luga o luga. O lea na faia i lea lima, pe faʻatasi ai ma le fesoasoani a se masini olo toso faʻafaigofie le galuega ma faʻaititia le tau i le taimi.

Faʻapefea ona faʻaaoga se vaega tele o le sipela?

O se vaega tele o le plaster e aafia ai lona mago

E i ai tulaga pe a manaʻomia le faʻaaogaina o se lapoʻa lapoʻa sima sima. Mafuaʻaga e mafai ona eseʻese, ae o le tele o taimi e matua faia lava mo le tulaga maualuga. O le pito maualuga e le tatau ona sili atu i le 5 cm, ma aʻo le faʻalavelave faʻafuaseʻi e faʻaogaina ai le 7 cm.

Ia o loʻo ia lelei le pa puipui lapisi, e sili le faʻaaogaina o le uʻamea uʻamea (e tautua e faʻamalosia ai le fofo).

E oo mai i aso taʻitasi, o ituaiga o mau sisina ua uma ona toe fano i le maketi galuega, e iloga ona o la latou faʻaleleia o uiga (o le tele o fusifusi o loʻo i totonu o le fausaga). E mafai ona latou le fiafia i luga o le puipui i luga o le puipui luga, tusa lava pe le mafiafia o le fofo o le fofo o le 7 Cm.

Amataina le puipui o loʻo tuʻufaʻatasia, e tatau ona e malamalama o le faʻaaogaina tele o vaega vaega o le Paʻaga o loʻo tauaveina le tele o le leiloa o le paketi ma faʻauigaina le malosi o le fausaga.

O le mafiafia sili ona talafeagai mo gypsum ma lime o le 15 mm, ma mo le masani ai e talia o nofoaga e faʻaavanoaina ai le le aoga taugofie.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona aoina le ie puipui ma mama: taʻitaʻi

O se auiliiliga auiliili o mea o fau fale i le 1 M2 o loʻo faʻaalia i le laulau.

MeaTuʻufaʻatasiga o le fofo i le voluma
LinoSima ma le lio
1k2.1k2.51k31k41k1k41k1k6.1k2k8.1k1k9
Sima (kg)7.3.5,14.73.8.
Oneone (kg)28.26.29.tolu sefulu27.27.27.27.
Lime paluga (l)109.78,77,73.3.5,23.
Vai (l)falima6.6.limalimalimalima

O muamua muamua tupe faʻaalu e fuafuaina mo le averesi o le maualuga o le sipuni. O le mea lea, ina ia fuafua ai le taumafaina o mea i le maualuga o le Tarer, o le tafe fua e tatau ona vaevaeina i le 25 ma faʻateleina le vaega o le vaega.

Aisea le faʻaaogaina o le maualuga mafiafia o le vaega o le sipela?

Faʻapefea ona faʻaaoga se vaega tele o le sipela?

O le puipui i le fale ma ou lava lima

O afea, i le taimi o le faufaigaoa, e sau loa e tuʻu ai le fesili, ma e iloga ai le fesili pe a na o le mafiafia o le fofo e sili ona talafeagai.

O lea, o le maualuga maualuga o le vaega o le faʻapipiʻi paluga o le 8 cm., Ma faʻaaoga se mafiafia i tulaga nei:

  • ma malosi faaletonu i luga o le laufanua o puipui;
  • A e manaʻomia ona fausia se tulimanu o le 900;
  • Afai e le tutusa puipui.

Afai, mulimuli ane, i le taimi o le galuega e te malamalama e le mafai ona e faia e aunoa ma se vaega tele o Plaster, tuu le mea na manavaina ai, tatou lava le taimi na o le tasi.

Faitau atili