Filifili se faletaele le mama

Anonim

O le faletaele e faʻamamaina i le faletaele aemaise o le faʻatulagaina o aiga tetele, ma faʻatagaina foi oe e faʻaititia le taimi pe a faʻaita le ofu amioleaga i le taumalulu. Ua filifilia masini faamago i le faletaele sili e faavae i luga o le eria ma configuration o le potu, i lenei mataupu o le a tatou taumafai e filifili le filifiliga e sili ona lelei e faamamago lavalava i le isi itu taiala tele.

Faletaele: faʻafefea ona filifili le masini faʻamamaina

E tusa ai ma le taua o le fanua, tagamea faʻapipiʻi o se tasi o le sili ona taua tulaga pe a uma ona kuka ma fufulu. Fufulu lingerie e le faigata ona mago i le taumafanafana - i le taimi o le vai i fafo o le a mago atoa. O le isi mea o le taumalulu, timuga o ao aole onumn, pe a fai o le mago susu susu atonu e umi vaiaso.

Filifili se faletaele le mama

Glanging Storter i le faletaele o le a fesoasoani tele sefe avanoa

E faafaigofie ai le mago o ie lino i le faletaele, faʻapipiʻi mūgō faʻapitoa, o le tele ma faʻataʻitaʻiga o lea ua filifilia mai i tulaga nei:

  • O le maualuga o le potu o se tulaga taua tele mo le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi e faʻasaʻo i luga o le puipui. O ia faʻataʻitaʻiga e le nofoia le tele o avanoa ma mafai ona faʻamamaina ai se tele o le susu susu i se taimi puʻupuʻu.
  • O loʻo filifilia le Plathab. O lenei tapulaʻa ua ave i totonu pe a filifilia le fola o le fola ua filifilia mo le mago.

Mafaufau I se auiliiliga o le masini masini mo ie lino o ni faʻataʻitaʻiga eseese, o latou lava lelei ma faaletonu.

Puipui

Filifili se faletaele le mama

O le masini faamago o lenei ituaiga e toetoe a le mafai ona le malamalama i le tulaga o le pa.

O se filifiliga faigofie mo ni tamaʻi faletaele - o se mea teuteu mama mo link ort-venduted, e le nofoia le tele o avanoa, i le itu o le setete e le mafai ona sili atu.

E mafai ona e tuʻuina le pago paʻu pe a e manaʻomia e faʻaalu le ie puipui mo le faʻamamaina.

Afai o le faletaele e faʻaauupegaina ma le faʻaititia o le faʻafitauli, o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le a faʻaititia i nisi taimi, fesoasoani mo vave mago le vevela vevela mai masini susu E mafai ona vaevaeina faʻataʻitaʻiga i le puipui puipui: gagau, maea, ata faʻataʻitaʻi, eletise.

E tusa ai ma le gaosi oloa, uʻamea, palasitika, o le palasitika, alumini faʻavae o maketiina ua iloga.

Fetuu fetuunaiga

O le faʻatauga o le suauʻu suauʻu - o se suiga faaonapo nei o maea na faʻaloaloa i luga o le faletaele, lea ua leva ona iloa. E lua potu e faʻapipiʻi i le faʻafeagai o puipui, ma le fusi mafai ona i le ogatotonu o le tulaga pe i le ogatotonu o le puipui.

Mau i luga o le autu: mai le mea ma le auala e fai ai se Kerisimasi matagofie mo le Tausaga Fou (53 ata)

O maea ma le faʻatuatuaina poʻo ni maea e faʻapipiʻi i le panels. Afai e le faʻagaioia le masini faʻamago mo sina taimi, o se tasi o vaega ua aveʻesea mai le vaaiga ma le faʻaleleia o se isi vaega. Maea mo le ie lino pe a gagau le masini, tusi i totonu o le mataupu e otometi. O le puipui o le puipui o le tagamea faʻapipiʻi ua tuʻuina atu i laina o maea, e iai faʻataʻitaʻiga ma 4 pe 6 laina o maea.

Filifili se faletaele le mama

A talafeagai, e mafai ona pipili le mamanu i ni nai sekone

O tulaga lelei o le Frenm Predes Previs e mafai ona iloiloina vaega nei:

  • O le tau maualalo - o le palasitika mataupu ma maea maea e taugofie, o lea la e le gafatia le aoga o le fonotaga ma le faitau aofai o tagata.
  • O le ono mafai ona faʻapipiʻi i tamai faletaele ma tuʻufaʻatasia faletaele - o le pa puipui o le atoatoa e atoatoa mo potu laiti.
  • Faʻafaigofie Faʻapipiʻi - Tutoʻatasi mai le Paʻaga le Pat-Heatted masini i luga o le puipui mafai ona avea o se fafine.

O se mea lelei ma masani o le tino-faʻapipiʻi faʻapipiʻi masini ei ai foʻi ni matagaluega:

  • O se tamai galuega o le avega - o le mamafa o mea susu na tuu i luga o maea mo le matutu e le mafai ona sili atu 7 kiloka.
  • Faʻasologa o maea - maitauina i faʻataʻitaʻiga e le o faʻaaogaina i le uʻu o le faʻamalosi.
  • Maualalo lelei palasitika - pe a oʻo i mea le lelei, e mafai ona gagau le placestics.

Faasee le faataitaiga

Filifili se faletaele le mama

Uamea mago o le a tautua ia te oe mo le tele o tausaga

Faletaele Dourter i tamai lapoʻa atonu o loʻo i ai se ituaiga o haricaca, aʻo le lagolago uamea mafanafana o loʻo faʻapipiʻi i le puipui.

Vaega o le sliding masini o loʻo fesoʻotaʻi faʻaaogaina o taimi tumau. E tele upu puʻupuʻu mai le uamea, lea e tautua e pei o le susu o le urou i le va o le mataituina vaega.

O le ata o loʻo i itu laiti, tumau, olaga, e mafai ona maua le tele o le mamafa o le susu ie. O masini mai alavai (sliding) e mafai ona faʻaaogaina mo le teuina o solo solo solo.

E mafai ona valaauina le faʻaletonu o nei togafiti ile faamagoina o mea tetele, faʻapea foi ma le le atoatoa o le talafeagai i luga o le paʻu o mea ma le tele o mea o loʻo i ai i le paʻu o mea ma le tele o mea.

Fafo

Fola ie liten dagers mo le faletaele e na ona faʻatautaia i potu ma se vaega tele. O nei faʻataʻitaʻiga e faigofie tele, latou te tutumau i luga o le fola i luga, e masani lava nai lo le fola foloa o loʻo faʻaoʻo atu i uili, e faʻafaigofie ai le felauaiga i le feʻaveaʻi o lavalava

Mataupu i luga o le autu: O le paketi o le paketi mo Greenhoses na te faia oe lava

O le masini na faʻatumuina i mea e mafai ona suia, agai i luma, roll, toe foʻi i le isi itu, na faʻatagaina le faletaele vaega.

Vaʻai i le vitio, e le faia se mea sese i le filifilia o se masini mamago fafo.

Taualuga

O mea e lua o loʻo avea ma filifiliga sili ona fetaui o masini mo ni meaʻai laiti ma le tiʻetiʻe. Faʻafefea ona faʻamama le ofuvae, pe a fai o le faletaele e galue o se faʻapotopotoina taua? O faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o loʻo fuafua mo le faʻapipiʻiina i luga o le faʻatulagaina mamanu o le taualuga, i lenei tulaga e tatau ona e filifilia se isi lomiga o le masini mamago.

Faʻamamaina o le Lingen (Taualuga) e ese mai i le ituaiga o fausiaina:

  • Tuufaatasia - faʻataʻitaʻiga o loʻo fai ma sui o le rope-rope o loʻo tumau i luga o le taualuga faʻaaoga puipui.
  • Telescopic - faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i le sliding uamea e umiaina, o loʻo noatia e fetuʻunaʻi i le umi o le toʻotoʻo.
  • Sliding - faamafanafana poʻo le "faʻatasiga" o loʻo faʻapipiʻi i le taualuga.
  • Pat-Tereal Dryers - Faʻaleaogaina o nei masini e mafai ona saunia i le taimi e tasi i luga o le puipui ma le faʻaliliuga o luga. O se tasi o faʻataʻitaʻiga lauiloa o le faʻamamaina o le "Liana", pe a manaʻomia, e alu ifo i lalo e tautau le ie lino, ma i le tasi gaioiga ma faʻapipiʻi e ofuina ni maea.

Matou te fautuaina le matamata i le ata vitio Faʻafefea ona faʻapipiʻi le taualuga "Liana".

E i ai le isi faʻataʻitaʻiga o le Plant Mourter mo le Wall-Treiling Exces - Gimi Sifi: O le Livive na te faʻaaogaina le matagofie o le lauiloa, o le mamanu e mafai ona taofia ai le mamafa o lavalava susu i le mamafa susu i le 15 kg. O le afi o le toʻotoʻo o loʻo faia e faʻaaoga ai le faʻaaogaina uaea. Faʻatulagaina o le masini faʻamamaina e faʻatagaina i luga o puipui ma le taualuga. Faʻamamago link ma lenei masini e le mafua ai se faigata.

Eletise eletise

O le eletise eletise o se kasa o uʻamea tubes, o loʻo iai i le ituaiga o le sitepu, o loʻo faʻaaogaina mo le faʻamamaina o ie ma le paʻu o le taʻele. A faʻapipiʻiina se eletise eletise, e aoga le maitauina o le tasi le mautonu - o se faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina le eletise, o le a lea o le tau mo le totogiina o aoga.

Vaʻai i le vitio Faʻafefea ona faʻaaogaina le eletise eletise i le fale.

Mataupu i luga o le autu: Cross Stitch Paty Turlows: Sofa Download, Sofas e aunoa ma le resitalaina, Hortaments Hornams, pusi ma le polo

O le galuega o nei faʻataʻitaʻiga e faʻatapulaʻaina - e le mafai ona faʻatulaga e tasi le faʻatulagaina o se tele o mea mo le faʻamago i luga o le crossbars. I tulaga taʻitasi, o le filifilia o le faʻataʻitaʻiga o le faʻamamaina e tatau ona faʻalagolago i luga o le faʻagaioiga tulaga ma le tele o faletaele.

Faitau atili