Lalagaina mai le Gum LumIUUUUMI MO LE LULIMULI I LE HOK MA VAIASO

Anonim

Mea fou mea mo nilaʻoga e tele ma sili avanoa e faʻatino ai fatufaitino suʻega. E le tuusaunoa le tele o le gurchedolored Gum. O le mataupu lenei o le a taʻu atu i le asitaga ma tagata amata rugum, ona o le filifilia o le au faʻaseʻe masani, faʻatasi ai ma faʻatonuga eseese, o le a fetaui lelei mo le amataga.

Lalagaina mai le Gum LumIUUUUMI MO LE LULIMULI I LE HOK MA VAIASO

E uiga i le rubberry

O le tele o le tele o mea na faʻaalia ai mea faigaluega i luga o le maketi i le 2019. O la latou mea e fai o Chngtor o Chng Chun NG, o le na fesoasoani i ana fanau teine ​​e fai taulima. E faʻafaigofie ai le faʻagasologa o gaioiga, na ia sau ai ma se masini faʻapitoa. Ma ina ua iloa e Blaing o se ituaiga fou o fatufatuga fanau mai, sa ia filifili e faasoa atu i le lalolagi atoa. Na ia valaau i lona foafoaina o le avanoa, o lona uiga o le masini nuanua mo le lalagaina.

O le mauaina o se pateni, o le mea na faia ai le muamua vaega o seti o seti o seti o se masini, paʻu, slingshot ma le matau mo le lalagaina. Leai se tasi e faʻavavevaveina ou faanatinati atu i le faʻatopetope ona faʻatau atu se meataʻalo e le fetaui i se meataʻalo. O le popo o le poto ma fai i lana fanau teine ​​e aveese vitio ma le Matai vasega i luga o le lalagaina o lona masini. Ina ua uma lena, o le matai sa fiafia i le ituaiga fou ituaiga e leai se aoga.

O LE ¯ ae na le afua mai i rubert} - ata eseese, o mama mama, e ufiufi mo telefoni, meataʻalo ma faʻaʻoleʻole. O le lalolagi na faateʻaina le tala o le ofu mai le Gum na faʻatau atu mo le 170 afe pauna o le sterling.

Lalagaina mai le Gum LumIUUUUMI MO LE LULIMULI I LE HOK MA VAIASO

Ma taulima na fausia e o latou lava lima e ono le mafai ona afio mai i fafo. Latou te iloiloina i latou lava e oo lava i tagata taʻutaʻua.

Lalagaina mai le Gum LumIUUUUMI MO LE LULIMULI I LE HOK MA VAIASO

Meataalo lmugushki

O le auala o le faia o fuainumera ma meataʻalo mai le paʻu paʻu ua taʻua o le Lumagumua. E foliga mai, o lenei upu na tupu mai i le igoa o le masini chuna ng, o le lalolagi-lauiloa lauiloa e le lalolagi.

I le ala, o fuainumera o loo latou maua foi le igoa o masini. I le avea ai o se tulafono, e faigofie ai ona faia meataʻalo ma aofia ai ma ni nai auiliiliga.

Vaʻai poʻo le a le mea e mafai ona fai ai manu o manu i le paʻu:

Mataupu i luga o le autu: Lepim Smeharikov Stepgovo mai Plasticaini ma Mastica ma Vitio

Lalagaina mai le Gum LumIUUUUMI MO LE LULIMULI I LE HOK MA VAIASO

Lalagaina mai le Gum LumIUUUUMI MO LE LULIMULI I LE HOK MA VAIASO

Lalagaina mai le Gum LumIUUUUMI MO LE LULIMULI I LE HOK MA VAIASO

Faʻatinoina o galuega faʻamatalaga manaʻomia nisi tomai i le galue ma se masini ma le matau. Ae o mea uma e le faigata tele, e pei ona foliga mai i le taimi muamua.

Manulele Maa

I le faʻaopopoga i mea faigaluega na faia e ala i Chong Chong NG - Masini, Hooksshots - Mattershots - Faʻaaoga le le-masani mea i le lalagaina. O lea la, e mafai ona tatou laa:

  • Luga o le masini;
  • I luga o matau;
  • I luga o le lalagaina;
  • I tamatamailima;
  • I penitala;
  • I luga o le laulau;
  • I le selu;

Faʻaaogaina mea faigaluega eseese, e mafai ona e maua ni mea lalelei tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo ia te oe le faʻasologa i luga o le faʻalua pe mafai ai ona e faia ni taulima lautele, pe fatu se tapoleni mo oloa tetele pei o se laulau tele.

Matou te fautua atu e tuuaia i le matau o se tamaʻi tala taua i le ituaiga o le ata autu o le ata o le ata o le ata o le ata ". O lenei sotuver o le a talisapaia le fanau a le fanau, tagata matutua o le a ia fiafia foi e fai.

Mo le gaosia o se ki for, e te manaʻomia:

  • Paʻu fusi o mumu, uliuli, paʻepaʻe ma moli lanu;
  • Matau.

Tuu i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe ma le tolu liliu i luga o le matau. O le mafiafia e ala i le faamaapeina lua paʻepaʻe gum. Toe fai le gaioiga lava e tasi ma le moli moli moli. I luga o le matau e tatau ona lua lua mataua o paʻepaʻe ma moli.

Lalagaina mai le Gum LumIUUUUMI MO LE LULIMULI I LE HOK MA VAIASO

E ala i le moli moli, toso le mimilo mimilo. Faʻaliliuina le tasi paʻepaʻe matato ina ia avea ma muamua i luga o le matau. Lua mumu mumu na faʻataʻitaʻi i mea uma. O Kuuukuka manu ua sauni. Faaopopo se tasi sili ona mumu. Fao i le matau a paʻepaʻe paʻepaʻe i le fa o le fa. I lona ogatotonu, tuu se uliuli pulu mimigi tolu taimi. Tuu i luga o le Hook Whis Loops o le amataga o le kolose ma faʻasolosolo se pea paʻepaʻe paʻepaʻe luga o le ogaoga (paepae) mata. Lua ni uila e lua na sui e ala i paʻepaʻe mata. Ulu atu i le matau i lalo o le ogaoga o le mumu mumu ma tautau i latou i luga o le matau. Faaopopo lua pito i luga o laina mumu mai le pito. O paʻu e lua o loʻo mulimuli mai e manaʻomia ona faʻapipiʻiina i luga o le ogaoga hinges ma e ala i le hinges e foliga i le mata o le manu.

Mataupu i luga o le autu: ata mai le ata ma ou lima i luga o le Metais: Master vasega ma vitio

Lalagaina mai le Gum LumIUUUUMI MO LE LULIMULI I LE HOK MA VAIASO

Faaopopo se mumu mumu i le matua mataina. E fa o le fa o mata o le mumu mumu i luga o le matau. Aveese ma le faaeteete latou mai le mea faigaluega ma ulufale i ai i le isi itu. Toe fai le lalagaina, amata mai le faaopoopoina o mata. O le a le taimi o le a tumau ai le ono ono o le mumu o le mumu, toe setiina i luga o se paga mumu fusi. O le mea na totoe o le tele o lops toso i luga o le tasi ma le isi ma faamama le nonoa. Faʻaopopo faʻaopopo lanu uliuli i luga o mata ma mumu i lalo o latou. Lenei o le a maua ai le manulele o manu. Uma nodules nana. Kebchain ua sauni!

Lalagaina mai le Gum LumIUUUUMI MO LE LULIMULI I LE HOK MA VAIASO

Afai foliga mai foliga mai o mea ata ata, e mafai ona e matamata i se ata na faʻaalia manino ai le faʻamata a le manu leaga.

Masini ma masini matagaluega

O le Rainbouw masini o se tamai palasitika tulaga ma fetuu i luga. O nei pine e mafai ona siitia ma toe setiina. Totonu o koluma uma e i ai se tamaʻi suka e faʻafaigofie le folasaga o se matau i lalo o le gusi. O le mataupu faʻavae o le faʻagaioiga o le Rainbow masini e tutusa ma isi mea faigaluega. Muamua, o le fetaitaga na lafo i lalo o pou pe a manaʻomia se polokalame mo le faʻamama ai. Ma o lea, o nei matapas ua toe setiina, fausia se faasologa o mimilo mimilo. O lenei mea faigaluega faʻatagaina eseese taulima ma fuainumera.

Ina ia e masani ai oe ma le galuega i luga o le masini e mafai ona e vaai i lenei vitio.

O lenei auala e mafai ai ona e faia ni meataʻalo tetele. E tutusa foʻi ma le faʻasolo, ae nai lo le filo faʻaaoga rumberry. Muamua, o le mama poʻo le filifili o loto e faʻafaigaluegaina i luga o le matau. Ma, o lo o faaauau pea le mea i totonu o se lio. O lulu e, faia i se metotia, o loʻo faʻaalia i le ata i lalo.

Lalagaina mai le Gum LumIUUUUMI MO LE LULIMULI I LE HOK MA VAIASO

Vitio i luga o le autu

E uiga i le faia o nei lulu ma isi meataʻalo, e mafai ona e mauaina e ala i le vaʻai atu i se tamai filifiliga o vitio lesona.

Faitau atili