Decopupage i luga o le tioata faia oe lava

Anonim

Decopupage i luga o le tioata faia oe lava

O le decopupuge i luga o le Glass o loʻo iloiloina o se ituaiga faʻapitoa o le faʻaaogaina o fatuga fatu, lea e oʻo i le faʻaaogaina o metotia faʻapitoa faʻapitoa mo se ata faʻapipiʻi.

O loʻo manaʻomia foi i luga o le tioata le tele o le tele o togafitiga e ala i le faʻaogaina o mea e faʻatonutonuina ai elemene ma ausilali meafaigaluega, pei o:

  • solosolo e iai ni ata o loʻo faʻaaoga;
  • kelu mo decopupage i luga o le tioata (masani vinyl);
  • seleulu (tele pe laiti - mea taua e le maua);
  • Scotch ma le penitala (mafai ona aoga naʻo ia ina ia mafai ona faʻasaʻo le ata i luga, pe a fai e aoga);
  • laina (fesoasoani i le shimmet i le symmetry pe a faʻasaoina le laualuga o le tioata ma ata);
  • vanina;
  • pulumu;
  • susulu, rhinestotones, loai;
  • acrylic lanu.

Decopupage i luga o tioata

Muamua lava, e tatau ona fai mai o le sumu o loo faʻaogaina e le gata i le tioata lauʻeleʻele, ae faʻapea foi i le paʻu, laupapa ma isi mea.

E sili le faʻatinoina o le ata mai ia Sapkins i luga o le tioata, e ui lava o filifiliga o tusi o talosaga.

O le mea moni o le solosolo e tolu vaega, o loʻo, i le taimi o le fulaū, ia e mauaina se ituaiga o faʻaʻoleʻole, ma le mataupu o tioata e fatuina ai foliga mata o ata.

I se faʻaopopoga, o le puʻeina o meafale e mafai ona faia ma le fesoasoani a solo solo, ae maise lava pe o lona laʻau e ufitia muamua ma varnish.

Afai e te filifili e te filifili e faʻaaoga le faʻaaogaina o puʻeina o ata mai mekasini, nusipepa ma isi pepa, ona tonu lea i ai.

E tatau ona filifilia o se pepa maoaʻe, ona pei lea o le tusia.

Decopupage i luga o le tioata faia oe lava

E teuteu i le taimi nei ua uma ona e manaʻomia le faʻaaogaina o ou pulumu. E mafai ona ave se pulumu e tasi, ae tatau ona i ai se agamalu, ae le o le vaivai tele, ae le faigata, pei o le tele o manatu sese.

Faʻapea foi, e aoga le pulumu pe a tulaʻi le mamanu.

Afai e iai sau solosolo, vavae ese lona pito i luga, ona sosoo ai lea o le itu e latalata i le vaega vavaeina, pipii i le tioata.

Tusitusiga i luga o le autu: osquito net i luga o le faamalama ma lou lava lima: stal ma le malosi mamanu

Ina ua maeʻa lena, e tatau ona vave faʻaoga se lapili tapena le lakapi luga, tuʻufaʻatasia le ata vali ma se pulumu e mafai ai foi.

TAUA: PROM SNDLES MA MAFAI ONA FAITAUGA I LE MULIMULI LUA MULIMULI O LE MAFAI ONA E LE MAFAI ONA E LE MAFAI ONA E LE MAFAI ONA LE MAFAI, A o ni tulaga o Kelu mai le igoa.

Decopupage i luga o le tioata faia oe lava

E tatau foʻi ona manatua pe a e faia le tele o ata eseese i luga o le tioata, e manaʻomia foi le tasi i le tasi, e tatau foi ona ufiufi foʻi i eseese foi.

Peitaʻi, pe a fai o galuega uma i le totogi, e tatau ona toe faʻailoa mai le vateatea o fesuiaʻi, ae ua fai o latou o loʻo faʻatatau i le tioata atoa.

Faʻafefea ona fai le decoupage i luga o tioata

O le mea moni, o taimi uma i luga e le itiiti ifo. Afai e te manaʻo e fai se oloa mo lou fale a o faʻalagolago i tulafono uma o decopuge, ina ua uma ona faʻaaoga le vaega mulimuli e tatau ona nana le tioata.

Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻatagaina o se oloa malulu i le ogaumu ma, ki i le vevela o le 150 tikeri, faʻamoemoega ma le maeʻa o le tali o 30 minute.

TAUA: Aua neʻi galo e tuʻua le ogaumu tatala i luga pe a uma le taimi, ona o se tioata malosi e uiga i le taʻele e mafai ona tuiina malosi i lima.

Ae faʻafefea ona fai se decopupage i luga o le tioata pe a fai e tele nofoaga manino? Mo lenei faamoemoe, o le a aoga moliga, e tatau ona sauniuni mo luma i luma atu.

Muamua e mafai ona e foliga mai e na o le vete le ata, ae o le mea moni o mea uma e faigofie lava: e le manaomia ai le vali e ao ona faaaogāina latalata atu i le ata tusi, ma, latalata atu i le pito o ana talosaga, pisia, ma itiiti pupula.

A aveina le vali, agai atu i se sequins, fasi, fasi, palu, nunumi, pefu. E le gata na faʻasauā, ae o le faʻapea foʻi ona faʻaletonu.

E mafai ona faʻafesoʻotaʻi isi faʻafitauli ma le pefu efuefu, ma le tele o taimi, pe a e maua le poto masani, e mafai foi ona e teu i le pulumu.

Mau i luga o le autu: CiringPation Wallpapers: Mo le Ata, ata, filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻafefea ona kelu, muamua

Decopapsage o tioata ma o latou lava lima o se vave vave ma faigofie faiga. I luga o le ata o se fagu o se fagu masani e mafai ona faʻaaluina ni nai itula, na maua ai le galuega i le faʻamafanafanaga, malu ma mulimuli ane ai.

Faatasi ai ma le fesoasoani a decopupuge, e mafai ona e faia meaalofa mo aso malolo. O lea, o se filifiliga lelei o le a avea ma se ipu mo lauti ma se faʻataʻitaʻiga tulaga ese na faia e tagata faigaluega.

Decopupage i luga o le tioata faia oe lava

O loʻo fuafuaina lava i ipu decopige, ae le o le totonu o totonu, aua o le kulimi ma vali e mafai ona afaina, o le a afaina ai le lelei o meaʻai faʻaaogaina.

Decopupage i luga o le tioata faia oe lava

O le isi uiga lauiloa o se decopupage o Shubbi-shik, lea e fesoasoani e teuteu ai i totonu o le tioata, ae e le masani ai i luga o le tioata, e ala i le apalai, kapeneta moega, vavae ese vaega o nofoa.

Decopupage i luga o le tioata faia oe lava

Peitaʻi, pe a fai o le teuina o le Sheshbbi Chec e tatau ona amanaia le tele o isi manatu e tatau ona fetaui ma le tasi ma le isi, ae o le sitaili lava ia e faʻavae i luga o le procopage.

Faitau atili