O le taga o le matau

Anonim

O le taga o le matau

Soo i luga o le Initaneti na maua lava i se lulu.

E le mafai e le tusitala ona suʻe, ae o le sa tilotilo atu ia te ia e iloa ai le manatu - o le a se mea e mafai ona e faia lena ato lulu! Na ia tiʻetiʻe ma koluma ma le lua nakida mai le melange o le vulu o vaega e lua - o le pito i luma, o le numera o matapale e mafai ona fuafua e ala i le ata.

O le pito i lalo, faamasinoina i le ata, e tatau ona e fesoʻotaʻi i le tele. Faʻafesoʻotaʻi le pito i luma ma tua vaega ma le fesoasoani a se matau, pipii i luga o pou e aunoa ma se Nakid. Ona tuʻu ese lea o mata o lio e lua, ma tipi le isu mai le ie!

I le pito i luga e tuu ai le sipi, suʻi lima ma le lulu o lulu le ato. Lenei le manatu.

O le taga o le matau

O le a le manaʻoga e le manaʻo e maua se mea manaia ma le fiafia e fai ai tupe i totonu o ana aʻoga? O filofu, manaia, ma mea taua, o le a tosina mai ai lau tama teine ​​laitiiti. Pe atonu o lenei galuega o le a avea ma muamua o le mea moni i le taimi nei? O lenei tamaʻita sa vave ona fetaui, ua mafai ai ona e aʻoaʻoina lou afafine taʻalo.

O le tusitala o le poloketi o Chi Oi, sa uunaia ai e se fafine na ana mea e musuia ai le tele o ni tagata sa molimauina mai le lalolagi atoa. Lenei o se fesoʻotaʻiga i le itulau e faʻamatala ai le ato lapisi o lulu

1dogwoof.com/2019/08/crchet-or -Pach -pan-patards.htmt

I lenei poloketi, e mafai ona fetuunai mafalaipi o au talosaga. Aemaise lava, e mafai ona e taʻalo ma le lanu o filogia, o le foliga o Tassels - o taliga, filifili le lanu o mata - o lopa. Na toe fai foi loa lenei galuega e mafai ona alualu i luma i le auala e faaluaina ai lau tama talavou.

Vitio ma le ato lulu

Ia manuia lava le aso!

Mataupu i luga o le autu: kapeneta mai pepa ma ou lava lima: Master vasega ma ata ma vitio

Faitau atili