O le paʻu paʻu: Ufiufi mo Crochet telefoni ma polokalame ma vitio

Anonim

Paʻu mo le lalagaina - mea matagofie. Mai ia te oe e mafai ona fausia le tele o mea laiti ma mea aoga. Matou te ofoina atu oe e faʻatautaia le metotia o le lalagaina o le ufiufi o le telefoni mai se paʻu mai se paʻu mai le paʻu, e mafai ona faia i lau lava lima faʻaaogaina auiliili laina

O le paʻu paʻu: Ufiufi mo Crochet telefoni ma polokalame ma vitio

E uiga i mea

O le mea na faia o lenei ituaiga o fatufatuga, pei o le lalagaina mai lanu enaena brobert, o le chong chun ng. E fiafia ona afafine e tutumu i mea eseese, ae latou te leʻi lelei tele. Ona oo mai lea o le la tama ma se fasiga, o taua tele lona faiga o le lalagaina. O le aʻoaʻoga faʻatekinolosi o lenei tagata na faʻatagaina o ia ia iloa o le nuanua ma le faʻamalieina o masini. Muamua, o ia o se tamai nofoaga na avea ai mai le laupapa i le au lolofilima i totonu. Taofi pepa mo le afafine o laa i le masini, pei o isi. Ona filifili loa lea o sialeolo i le lalolagi atoa i le lalolagi atoa ma fai se pateni.

O le paʻu paʻu: Ufiufi mo Crochet telefoni ma polokalame ma vitio

O le muamua folau o seti mo le lalagaina na faatau atu tele. Ae leʻi fiu Choi, na ia fai atu i ona afafine e fesoasoani ma aveese le faiga o le lalagaina o lona masini. O le mea lea na aumaia ai se toe fatuina i le taua o mea na te faamatalaina. Lalagaina mai le Gum pueina le lalolagi atoa. O tagata o tausaga uma e faʻatupu ai taulima, mea e fai, meataʻalo, tamaʻi liolveners mai paʻu o paʻu. O se masani fou na tutuli ai lavalava mai lea mea. Masalo e le mafanafana i le totini, ae mafua ai le fiafia tele i isi.

O le paʻu paʻu: Ufiufi mo Crochet telefoni ma polokalame ma vitio

Metotia o galuega

Rainbow Loom o se numera tele o le tele o paʻu o paʻu ma meafaigaluega faʻapitoa mo le lalagaina, faʻaputuputu i le tasi pusa.

O le tatagi mai le paʻu paʻu ua taʻua o le Lumaguumi. O loo faʻataunuʻu, pei o se tulafono, laina lapotopoto. O lenei metotia faʻataga oe e fai ai ni meataʻalo tele ma lava mea tetele - ufiufi mo telefoni ma papa, lavalava mo doks ma tagata. Toeitiiti lava o mea uma e mafai ona faia e faʻaaoga ai se matau ma filo e mafai ona faia mai le paʻu.

Tusiga i luga o le autu: o loʻo i ai ni nila mo tagata amata: polokalame faʻavae i le laʻasaga ma le vasega vasega

O le paʻu paʻu: Ufiufi mo Crochet telefoni ma polokalame ma vitio

E le faʻaogaina i taimi uma le pepa mea faigaluega i le Rainbow Loom i le pusa. E masani lava ona galue i luga o le matau, i luga o le slingshot ma luga o le nuanua masini. O nisi saphanwon na oso i luga ma metotia fou o le aiao lea faaaogaina isi mea faigaluega:

  • Selu;
  • Tapeti puipui;
  • Le penitala;
  • Tamatamailima.

O lona uiga o loʻo i ai ni togafiti matagofie e aunoa ma se masini.

Mataupu taga

O le faigofie o le faʻatulagaina o le mataupu mo le telefoni o se taga taga. O se tusilima lea o le telefoni o loʻo siʻomia o le telefoni poʻo le faʻapipiʻi. O sea oloa o le a toe faʻatasia ai le masini mai le faʻaleagaina ma le faʻaleagaina. O le mea lelei o le mea totino o le HUB mataupu o le avanoa o lona fufulu. Na ona aveese le mataupu ma fufulu i le fasimoli fofo. Ma afai e te lelava, e faigofie ona suia le fetuunaiga po o le lanu ganut.

Faʻafetai i le lapoʻa lapoʻa o lanu o le paʻu o le paʻu, e mafai ona e faia ni ofu lelei mo le telefoni o le a o gatasi ma lau solo poʻo lavalava.

O le paʻu paʻu: Ufiufi mo Crochet telefoni ma polokalame ma vitio

Matou te ofoina atu ia te oe e faʻaaoga se faʻamatalaga auiliili-ala-laasaga faʻatonuga mo le gaosia o se taga tao i luga o le matau.

O le muamua tulaga o le gaosiga o le faavaa o le lalagaina o le filifili o le palaka. O lona umi e tutusa ma le tele o le telefoni faʻaopopo le laititi atili ina ia mafai ai ona maua se isi i totonu. E fai lenei mea e pei ona taua. I luga o le hook ofu o se gum mimilo valu. E te manaʻomia e faʻaloaloa atu i le mea lona lua i le muamua ma tautau ia teʻi i ona mata i luga o le matau. Faʻaauau ona tuputupu aʻe le mama e maua ai se filifili o le umi umi.

O le paʻu paʻu: Ufiufi mo Crochet telefoni ma polokalame ma vitio

O le lalagaina o le pito i lalo o loʻo faia e le lapotopoto fusi o le uluaʻi filifili. Ina ia amata i le, e manaʻomia le faia o le lifi le matasele, i.e. Naʻo le sikoa o se isi filifili o le isi filifili. Le isi, o le matau ua faalauiloa atu i le lona tolu matasele mai le tasi e tautau i le matau. Faʻalautele le Gum e ala i le uluaʻi filifili matapa ma tautau ona fesoasoani i luga o le matau. I luga o le mea faigaluega o le a fa lops. Faaloaloa se isi gum ma toe setiina nei matasi i luga. Faaauau ona fufula le muamua filifili i itu uma e lua. Faʻafesoʻotaʻi le muamua ma le mulimuli mata o le paʻu o le paʻu. Ua uma ona sauni Rodyshko.

Tusi i luga o le autu: homemade bractor bect 4 + 4 ma o latou lava lima ma se afi mai le okta

O le vaega o totoe o le lalagaina e faia e le lapotopoto laina. I le amataga o laina taʻitasi, o le mata o le osofaʻiga ua faia, i le pito o le Looping o loʻo fesoʻotaʻi e se paʻu paʻu. Mauaina o le tele o le tele o le mataupu, lalagaina e tatau ona uma. Mo lenei, o le lua mulimuli e lua matapale extac a le tasi le isi ma liligi le nonoa. Teuteu lau numera telefoni ma tagata uma. I le gasologa o le lalagaina, e mafai ona e faʻaaogaina paʻu o paʻu o lanu eseese ma fai muamua lua lavalava mo le telefoni.

O le paʻu paʻu: Ufiufi mo Crochet telefoni ma polokalame ma vitio

Ufiufi-bumper

O lenei ituaiga ufiufi o se afifi mo le telefoni i le ituaiga o le faavaa. E sili mo le telefoni po o le mafaufau. O le pupuni o le a tatalaina.

I le gaosiga o se faavaa, e mafai ona e vave maua se pu mo le mea pueata ma charger.

Mai le Laʻasaga-I-Sounter Master Vasega o le a e aʻoaʻoina pe faʻafefea ona lalagaina se tulaga o se tulaga mo se telefoni. E faʻatino ai lenei galuega, faʻaaoga le masini nuanua ____ O se palasitika tulaga ma pine faafeiloaiga. O pine uma e i ai le tamaʻi malologa na fuafuaina mo le faigofie ona tuʻu i le lalagaina o matato. O lea, mo le galuega, ave:

  • Manudbow masini;
  • Mullechelored gum;
  • Matau.

E amata i le, le fiafia i le ogatotonu laina o le masini. O le taliaina o lisi o totoe o totoe o koluma e tatau ona maimoaina mai le tasi ma le isi. O le laina muamua e faia e ala i le ita i luga o pou ma le valu tausaga. E tatau ona e amata i le laina lona lua o le pito i lalo. Tusi se matasele, mimilo le gusi ma tuu i luga o le laina lona tolu o le laina pito i luga. Toe fai lenei gaioiga ma le itu pito i luga. O le mataitusi H ua mauaina i luga o le masini. E manaʻomia le faia o le fa o fesoʻotaʻiga, ona osofia ai lea o ni nai koluma e fai ai se pu, ma e fa vaega o gugs o loʻo tumu le valu i le tasi paga o koluma o laina uma e lua. I le laina lona tolu, e mafai ona suia le lanu o le Warter Rubberry. Lafo i latou i koluma taitasi o laina uma e lua. Mai koluma taʻitasi, togi le toʻotoʻo o le pipi o le gutu o le tasi lanu. Toso mai le paʻu o paʻu i luga o koluma uma ma aveese le pito i lalo o le Loops. Toe fai le lalagaina e tusa ai ma le lanu fetuunai faatolu.

Mataupu i luga o le autu: o le matagi o fafine - masani masani ma foliga matagofie

Ina ia faia le faʻamalama, e tatau ona e aveese le mataua ma le lima ogatotonu pou o le pito i lalo laina i le ogatotonu. E le gata i lea, o le Gums o loʻo faʻafaigaluegaina e aunoa ma nei laina ma le maualalo o loto ua pa'ū. E manaʻomia i le faʻaaogaina o le 15-16 i laina e suʻe ai se matasele i luga o le koluma uma. Atoa lalagaina mai le tolu koluma. Faʻaauau galuega i le manaʻomia tele. Fuafua i le tele o le mea pueata o lau telefoni, sikipi tasi pe lua koluma.

Maea o le lalagaina o loʻo faia i le auala lava lea e tasi e pei o le amataga - faʻaigoa tusi x, ona faʻafesoʻotaʻi lea o pou ma paʻu o paʻu. Toe setiina le laina pito i lalo. Faʻaliliu Loops mai le laina pito i luga o le masini i le pito i lalo. O le mea na e maua i le tasi ma le toe setiina. O le mataupu mo le Smartphone ua sauni.

O le paʻu paʻu: Ufiufi mo Crochet telefoni ma polokalame ma vitio

O le paʻu paʻu: Ufiufi mo Crochet telefoni ma polokalame ma vitio

O le paʻu paʻu: Ufiufi mo Crochet telefoni ma polokalame ma vitio

O le paʻu paʻu: Ufiufi mo Crochet telefoni ma polokalame ma vitio

O le paʻu paʻu: Ufiufi mo Crochet telefoni ma polokalame ma vitio

Vitio i luga o le autu

Matou te ofoina atu oe e matamata i vitio ma le Matai vasega i luga o le lalagaina o ufiufi mo telefoni. O lea e te vaʻaia manatu o le faʻagasologa o le faia o lavalava mo lau telefoni. Manaia tele!

Faitau atili