Faʻafefea ona fai ni ie puipui mai le uo teine

Anonim

Afai o se suiga matagofie, o lenei recovation o loʻo faia i le fale mautotogi, vave pe o le a e manaʻo lava e faʻafou, faʻaopopoina fou mea teuteu. O le tasi filifiliga e mafai ona faia se ie puipui na faia e ou lava lima. Mo le gaosiga, e mafai ona e faʻaaogaina ituaiga popooga - maʻa, ofu, laupapa, laʻau laʻau ma le tele o faleʻoloa, ae e le maua le potu o fale teu oloa, ae le maua faʻaaogaina lelei i le faʻatoʻaga.

Faʻafefea ona fai ni ie puipui mai le uo teine

Faia o ie puipui e te faia oe lava

Pupuni mai ata ma pou

Mo le gaosiga o le oloa i ou lava lima o le a talafeagai:

  • Tuai Toupika po o lole lole lole lole.
  • O tusi ata.
  • Seleulu.

Faʻafefea ona fai ni ie puipui mai le uo teine

Muamua o mea uma, mai lole poʻo pepa ponikeni ma faʻamama avanoa i le foliga o faʻatagata, o le tele o lea e faʻalagolago i le lautele o ata. Taitasi tofa e punou i le afa. Na toe mauaina uma le afa afa. Le isi, faʻapipiʻi avanoa na matou ofuina i luga o se kilipa ma faʻalelei. Matou te fesoʻotaʻi avanoa ma le tasi ma le isi e ala i le fausia o lipine umi. O le umi o lipine e faʻalagolago i le maualuga o le matala, lea e tatau ai ona tautau le siata. O le taimi lava e saunia ai lipine mai luga o le ata o loʻo sauni i luga o le laupapa laupapa, lea o le a tautua o se cornice mo pupuni i le ata.

Faʻafefea ona fai ni ie puipui mai le uo teine

Pupuni mai faamau

O mea e sili ona masani ai faʻataʻitaʻiga o loʻo avanoa i le fafine fafine - faʻamau. Ioe, ia fausia le ie puipui ma a latou lava lima, o le a leai se tasi e lua togi moli moli. Ae o le oloa uma e foliga mai e fou ma muamua o le a e le o se alofa o le tele o mea.

Faʻafefea ona fai ni ie puipui mai le uo teine

Ma, mo le pupuni o le a talafeagai ai:

  • Faamau o foliga eseese ma lanu.
  • Leske pe mafiafia filo.
  • Nila.

O le vasega aʻoga e amata i le oona o faʻamau i luga o le laina fagota poʻo le filo, o le umi e faʻalagolago i le maualuga o le faʻamalama poʻo le faitotoʻa o le a iai. Saunia le manaʻomia o ni peleni mai faʻamau ma le laina fagota, o le lipine faʻafitauli e faʻalelei i luga o le cornice ma tautau i le faʻamalama.

Mataupu i luga o le autu: umia mo pupuni - Faʻafefea ona faʻalelei nei masini

Nai lo le faʻamau, e mafai ona e faʻaogaina le tao, teuteu elemene, palasitika cocktail o ato i le ata, tuʻufaʻatasia i latou i le va o latou lava.

Faʻafefea ona fai ni ie puipui mai le uo teine

Pupuni mai le filo po o ie ie

Ia teuteu le totonugalemu, e mafai ona fai lau pupuni i ou lava lima mai soʻo se avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fomaʻi mai faʻailoga poʻo tisini foliga muamua. E le gata i lea, e matua filifilia lava e mauaina ni filo taugata poo le tisu. Taitasi hostess e masani ona i ai se mea e le aoga ai pe o se ata o le ata masani. E mafai ona avea le faavaeina o le faʻavaeina o le faia o se lumanaʻi sili atu.

Faʻafefea ona fai ni ie puipui mai le uo teine

Mo le au pupuni o le a manaʻomia:

  • Saunia filo poʻo ni fusipau o loʻo tutusa ma le maualuga o le faʻamalama poʻo le faitotoʻa matala.
  • Scotch.
  • O le lipine mai le satin mea, e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le lanu o le tele o mea taua.
  • Stapler.
  • Filo, nila, seleulu.

Le vasega Matai amata amata ona aveʻesea le fua o le faʻamalama poʻo le faitotoʻa matala. I lea la tulaga, o loo faia ai le lautele i le matafaioi autu, aua o loʻo fuafuaina mai le numera o mea taua mai le tau taua. Afai o se mea muamua o lona uiga, e te faʻaogaina ni filo mo le lalagaina, ona tatala lea o le tasi sene le avanoa, 10 vulu o le a manaʻomia. O fasi pepa o Fabric e ave i le fua faatatau o le 5 fusuaga i le 1 cm. Mafaufau foi i le maualuga o le tatalaina.

O le isi laasaga o le saunia o filo o le umi umi. Mo lenei, o le filo muamua na fuaina e tusa ma le tagata, ma o isi uma ua tipi i luga o le muamua Bolles.

Faʻafefea ona fai ni ie puipui mai le uo teine

Ina ia le mautonu filo poʻo fasi tapuni, o loʻo fautuaina i latou ina ia vave ona faʻatumauina i le lipine lipine. Ina ua maeʻa uma avanoa i luga o se tulaga maualuga, e tatau ona faʻapipiʻi i le afa o le pipiʻo ma tuʻufaʻatasia e lua faʻi o le vaega.

O le iʻuga o le lipine ua afifiina ma le satin lipine ma suʻi. Ina ia faia le oloa uma e foliga sili atu ona matagofie, teuteuina ma le aufana na faia o le sabrick herbac, pei ona faaalia i le ata.

O le vitio e faʻaalia ai se tasi o filifiliga mo le faia o ni ie puipui ma ou lima mai le fofo.

Mataupu i luga o le autu: o le totonu o mamanu

Faʻafefea ona fai ni ie puipui mai le uo teine

Fabric faataitaiga

Mo i latou e fiafia e teuteu lo latou fale, pusa ie fulufulu poo ie lino a litū, ua fautuaina le fatu o latou lava lima ma se ie puipui. Ma e ui o le faiga o le fausiaina o ie puipui, o le a manaʻomia le faʻaaogaina o le le lua o le Peraimeri, ae a lava mea, o le iʻuga, o le mafuaʻaga, e fiafia i ai, o le a fiafia iai.

Faʻafefea ona fai ni ie puipui mai le uo teine

I le faaiuga, matou te iloa e mafai ona ou puipuia pupuni i ou lava lima mai le lautele o fofo fofo. Faʻaaogaina ai faamau, o lipine, filo, palasitika ma elelaiga laiti, o le a e fausiaina le aulelei, ae o le mea moni e faʻamalosia le fale.

Faitau atili