Germ Doors: Vaʻaiga lautele o faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Anonim

Gord Doors e faia o le uamea ma le faamalosia faamalosi. E faia ai i latou e tumau ma latou mafai ona malupuipuia lou fale mai le le tusa ai ma le faasolitulafono.

Ulufale Steel faitotoa poloka o Gerdta: Faʻataʻitaʻiga ma foliga

Germ Doors: Vaʻaiga lautele o faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

I le lalolagi i onapo nei, ua avea ai tagata ma anoanoai latou faa- taunu atu ma puipuia fale e faasaga i tagata le faatagaina e le faatagaina. O lenei naunautaiga foi e aoga lava i tagata e ana pisinisi po o soʻo se isi fanua, o le a taua ai le saogalemu o meatotino. Ina ia faʻafetauiina i nei mea manaʻomia, o le Anglo-Porgol Abrd Gerd Gerota mai ia Steel, e mafai ona faia se lagona faʻamafanafana ma le filemu o soʻo se sitiseni ma le filemu o soʻo se tagatanuu.

Ile faʻagasologa o le faʻatupuina o fausaga, naʻo mea uiga lelei-lelei ma faʻaonaili nei tekinolosi o faʻaaogaina. Lea e mafai ai ona e faia le sili-tiute, hack malosi oloa. Faʻafetai i le lautele o nofoaga, faitotoʻa faitotoʻa mai gelia e mafai ona faʻapipiʻiina e le gata i totonu o ni fale, ae ia faʻaaogaina foi i faitotoʻa.

O se tasi o elemene autu o faitotoʻa o gerd - faʻavaʻa. Ua gaosia le faʻaaogaina o le laupepa malulu o le uʻamea. O le vaega o le faʻavaʻa o lona faʻatinoga - o loʻo gaosia - o loʻo gaosia i le ituaiga o se tusi "D" ma e leai ni le gutu maualalo. O lona lautele e masani lava 125 mm.

O lenei vaega o le faʻatulagaina e faia ai le galuega o galuega mo mamafa mamafa sima o le sima o le sima, ona o le mea lea e avea ai faitotoʻa o le fanua uamea ma faʻatuatuaina. I se faʻaopopoga, ona o le monolithic tuufaatasiga o le faʻavaʻa ma se puipui, o ia oloa e maualuga le lelei ma le vevela o le vevela. Lenei mea e le naʻo le puipuiga e le mafai ona faʻatulafonoina faasaga i le tui o tudā ma le pefu i totonu o le potu, ae lelei foi le lelei atoatoa o le tusi i le amataga o le faitotoʻa.

O faitotoʻa faitotoʻa a Gendle o loʻo latou gaosia mai le malulu-laina o le uʻamea uamea o loʻo iai se tusi puʻupuʻu. O Mea E Talia na o le Tulaga maualuga, mai le Faamaonia Fale gaosi o Sepania ma Finepanoa, o oloa o loʻo o lo o iai atoatoa ma tulaga faʻavaomalo.

Tusi faamatalaga i luga o le autu: o le mamanu o le faaputuga 8 eka. Ata

Uamea i le gaosia o ia oloa pasia le tele o taimi o le gaosiga:

  1. Galvanization Zinc. O lenei metotia e maua ai puipuiga faasaga i le 'malulu.
  2. Taaalo. E faʻaaogaina e faʻasoaina eletise eletise ma mafai ona avea ma fai togafiti.
  3. O le faʻaaogaina o le maualalo o le vevela e ese mai le vailaʻau oona i lalo o le faʻamalosi e faʻafesoʻotaʻi ai le faʻavaʻa vaega. O lenei metotia e faʻamamaina ai le ono o le uamea le natura ma faʻateleina lona tetee.

Ina ia maua ai se lapoa, o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo fuafuaina i le sili atu o le umi o le u-foliga mai o ivi, i le va o le faʻapipiʻiina o uʻamea rods e manaʻomia. Ina ia tusa ai ma tulaga faʻavaomalo, latou te fiafia i ai e oʻo atu i le faʻailoga o le 12 mm.

Tuʻuina atu leo ​​ma le faʻamalieina ma le malosi

Germ Doors: Vaʻaiga lautele o faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Lanu fofo poloka ma uiga

O sea faitotoʻa o faitotoʻa ia KordA Star Cx, GSX, SX ma SV, e mafai ona faia e tusa ma manaʻoga taʻitasi o tagata faʻatau. E mafai ona faʻaulutalia i mea teuteu faʻapipiʻi o le tagata gaosi oloa, o loʻo faʻaalia i le ituaiga o moli-mama. O lo latou mafiafia e masani ona faapipiiina i totonu o le 8 mm.

E le gata i lea, o nei papatusi e ono aafia i lauuta e faʻaaoga se vaitaʻele faʻapitoa. Faafetai i lenei mea, faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona maua ese foliga eseese, e aofia ai faʻataʻitaʻiga gofie. Lea e mafai ai ona e filifilia se oloa o le a tuʻufaʻatasia atoatoa ma le lua i fafo ma totonu o le fale. Mo Eltite Star Cx ma GSX faʻataʻitaʻiga, o le faʻapipiʻiina o le shockproof e ala i le faʻaluaina-glazed Windows ua saunia i totonu o ata eseese.

O tulaga lelei autu o le Hedge Steel Deadrs e aofia ai taimi lelei nei:

  • 4 vasega o le puipuiga i le le faatagaina i lalo;
  • le faʻaaogaina o mea maualuluga sili ma aʻoaʻoga silisili i tekinolosi;
  • O le i ai o se loka faʻapitoa o loʻo i ai se masini faalilolilo, e faʻaumatia ai le ono o le hacking hacckes;
  • lautele lautele o le faaaogaina;
  • faʻataunuuga o manaʻoga uma e tusa ai ma tulaga faʻavaomalo poʻo le fausiaina o oloa;
  • O le taimi muamua o le olaga;
  • faʻatasi ai le tuʻufaʻatasiga ma le totonu poʻo fafo o le fale pe a faʻaaogaina vailaʻau teuteu;
  • Sili ona lelei faʻailoga o le pisapisaʻo;
  • O le i ai o se tusi pasi e faʻailoa mai ai se vasega maualuga o le malosi o le malosi (M1).

Mataupu i luga o le autu: o fea tupe alu e tatau ona suia e se eletise eletise

O le sili ona lauiloa faʻataʻitaʻiga ma o latou uiga

O faitotoa masani o Gorda e mafai ona iloiloina ni faʻataʻitaʻiga Steel e pei o Georta WD, GordA Star, Georta Star SV ma Georta Star ST. O le faʻatulagaina o lagolago o lenei laina o le lautele - iinei e mafai ona e mauaina ai sili atu faigofie ma malamalama filifiliga, ma elō, mo le mafai ona faia se oloa i lona pule i lona pule i lona pule.

FaʻataʻitaʻigaFau mamafa, kgSolitulafono le mafiafia, mm
Gorda WD.Tusa ma le 100.48.7
Guirda S.Tusa ma le 100.70.
Gorda Star S.Seia oo i le 70.48.
Gorda Star Sv.Seia oo i le 70.57.
Gorda Star GSX.Seia oo i le 70.70.

Germ Doors: Vaʻaiga lautele o faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Gtt faaopoopo duo aoina

O le le mafiafia o le Upega Tafaʻilagi i le muamua ma le tolu filifiliga e tusa o le tutusa, ma o loʻo i ai ma le 48 mm. Tele faʻataʻitaʻiga sili ona lelei o faʻamatalaga uamea o gerda fetu gsx ma gerda c on, ae o togafiti e atamamai e faʻaaoga mo faʻamoemoe tele. O le averesi o faʻamatalaga o loʻo i totonu o le GordA Star SV, talu ai o loʻo taʻua e le sili ona lelei mamafa ma mafiafia mafiafia.

O le faʻataʻitaʻiga muamua o le faʻavaeina le tulaga o le gaoi, ae o lona lauiloa o lona uiga e sili atu fesootai i le auai o se mamanu faʻatulafonoina e faʻatatau i le ata manaia i le faitotoʻa. O sea oloa e mafai ona faʻasaʻo filemu i totonu o potu masani. Ae o le faitotoʻa e sili ona manaʻomia i totonu o faletalimalo poʻo ofisa. I le faʻaopopoga i ana uiga faʻatekinisi, e mafai ona faʻatinoina ai le galuega.

Afai o le saogalemu mo oe o lona uiga sili atu nai lo foliga, o le sili filifiliga mo oe o le geda c, i le tapota o loʻo iai o loʻo iai lou fale ua mafai ona faia. I le faʻaopopoga i le uamea Lattice, o lenei faʻataʻitaʻiga e maua ai le maualuga maualuga o le puipuiga ona o le:

  • sima monolithithtic (
  • faʻapipiʻi loka faʻaoʻo atu ma spikes ma faʻatau taʻavale;
  • Faaopoopoina ni togi loka.

Mau i luga o le autu: matou te gaosia le faapaologa glazing i totonu o le fale o le p-44 faasologa pe p-44t

Gorda Star S Steel Downsors Faʻalauteleina le maualuga o le puipuiga e faʻaofuina le puipuia o malo, atoa foi o ni faʻailoga sili ona lelei o le vevela ma pisa. E ui i lona paʻu tele, o le mamanu e le mafai ona totoina e tusa lava pe o le i le 12 tone. O le hacvor teteʻe i lenei tulaga o loʻo tuʻuina atu i le faʻatuatuaina loka zw 6000, ma le malosi - ona o se faʻapitoa faʻavaʻa e aofia ai le faʻamalosia o kesi, uamea redket, uamea rearket, uamea rearkes, uamea rearkes, uamea le reab

A o le Star SV faʻataʻitaʻiga, o lona eseʻesega o le mautinoa o se maualuga maualuga o le puipuiga faʻatusatusa i isi oloa faʻapena. Ae e ese mai i le maualuga-tulaga uiga lelei, Star SV ulufale DV e maua tagata faʻatau e taua le matagofie, faigofie ma ua i ai se tofo faʻalelei. I le talosaga a le tagata faʻatau, o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o Hernda e mafai ona faʻauʻuina i se gaioiga teuteu. I le taimi nei, o loʻo iai le aofaiga tele o filifiliga faʻamutaina, o le faʻamanuiaga sili atu o loʻo faʻaaoga le fafie.

Tagata e faaaogāina auaunaga, a o latou taʻuleleia, e taua, fiafia e faʻapipiʻi i o latou aiga, Mandons poʻo le atunuʻu o loʻo taofia le faitotoʻa o faitotoʻa faitotoʻa a le faitotoʻa GS.1 O se ata faʻapitoa lea ma se maualuga maualuga o le saogalemu. O le puʻeina-tioata vaega e mafai ona faʻaaogaina e fausia ai ni mea tulaga ese, faʻafetai i le fale e maua se aoga le mautonu ma se siosiomaga lelei ona o le gaʻo ma le lelei o moli eletise.

Faitau atili