Tagi o laugatasi: ituaiga, ituaiga, faatonuga

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Lauiloa ituaiga o taoto i luga o le fola
  • Meafaigaluega ma Mea
  • Faʻafefea ona tuʻu se laumua i luga o le fola: faʻatonuga
  • Na matou tuuina le laina muamua
  • Ua matou tuu le lua ma le isi tulaga
  • Matou te tuuina le laina mulimuli

Totonu o le fola o le fola, o le malo nofoaga o loʻo nofoia e le laumua. O sea igoa vaʻaia ua faʻamaonia e le taʻotoga, o le fiberboard ma le maualuga maualuga, sili atu tonu - o le alalaloa faʻapipiʻi. O le ata na faʻaaogaina i le ata puipuia e mafai ona toe tuuina atu laupapa laupapa i ona ituaiga uma, faʻapea foi ma Ceramoric pale, maamora, ma isi mea Laminate e sui ai le taugata taugata ma le le lelei ma le malulu linoleom.

Tagi o laugatasi: ituaiga, ituaiga, faatonuga

Laminate e tetee i le susu, maualuga vevela, susulu o le la.

I le taimi lava lea e tasi, o le tumama, susu mativa, faasagataupi, vevela-malosi, tetee e sola ese ma mo eseese vailaau. E le gata i le taimi na alualu ai i luma ma le lelei, o Laminare ei ai le isi tasi - o le avanoa e maua ai le tau ma lalagaina, e mafai ona faia na o ia. Tagi o le laminare i luga o le fola i totonu o le potu e le manaʻomia ni aʻoaʻoga faʻapitoa.

Lauiloa ituaiga o taoto i luga o le fola

A o le i amataina ma le faʻailoaina o le faʻatonuga, tulafono ma faʻasologa o le lameitetate o le fola naʻo ia, e aoga le feagai ai ma ituaiga o le taualumaga lava ia.

Ua faʻapipiʻi i luga o le potu ma o lo o i ai, ma amatalia. I le ituaiga mulimuli o le faʻatasia o le laʻau i luga o le fola, ua tele lapisi o otaota ua fausia, o lenei galuega e sili atu le taunuʻuga. I lenei tulaga, o le tuʻusaʻo o le faʻapipiʻi o mea i luga o le fola e sili atu le fiafia. E le gata i lea, e talitonu o le taʻutaʻua e sili atu foliga sili atu pe a fai ua taloina i le potu.

Tagi o laugatasi: ituaiga, ituaiga, faatonuga

Laminate fausaga ata.

I le taimi lava e tasi, o le diagonal styling e faʻateleina ai le avanoa i se vaʻaiga vaʻaia. Ina ia mauaina le mea moni vaaia aafiaga, o le faʻatonuga o le fola ua fuafuaina e faʻatatau ile malamalama, le malamalama. Mo nofoaga ma le tele o faʻamalama, e manaʻomia le amanaia o le malamalama pa'ū mai le sili ona tele faamalama.

I le fanua laugatasi pe i lana tusitusiga, o le maualuga o le sitaili lautele lautele ua faailoa mai. E manaʻomia le amanaia pe a faʻatau le lalagaina mo potu tele. Fautuaina i tamai potu ma potu vaapiapi e tuʻu ai le laumei i autafa o puipui umi, ma potu faʻatasi ma le tasi faʻamalama - le umi malamalama. Talu ai nei, ua tapunia le sipaipa uʻamea mai ituaiga eseese o ofutino ua avea ma faiga manaia. I soo se tulaga, e manaʻomia le mataala i faʻatonuga ma amanaia le tele ma le malamalama o le potu.

Tusitusiga i luga o le autu: Vintage Doors: Ata aotelega ma metotia o gaosiga

Toe foi i le vaega

Meafaigaluega ma Mea

E tatau ona e amata i le mauaina o se mea taua mo le laminate ma mea faigaluega nei:

  • rofautte;
  • o le samala;
  • Eletise Sigsaw (pe a leai - inisinia);
  • Faapipii puipui;
  • aao;
  • Plank laupapa laupapa ma faʻailoga poʻo se penitala faʻapitoa.

Ituaiga (metotia) Faapipiiina Lamination faalagolago i luga o tagata gaosi oloa o:

Tagi o laugatasi: ituaiga, ituaiga, faatonuga

Meafaigaluega mo le lameu

  • Kvikstep, faʻasino atu i le tutoatasi sootaga o le fola i lalo o le tasi (i luga o le tasi laupapa;
  • Ituaiga o loʻo iloiloina ai le faʻaʻupuga o le faʻapotopotoga mo le umi atoa o le potu ona fai lea o le faia o latou (Tapunia atoa).

O fea o meaola e sili ona lelei? Muamua, talu mai le faaopoopo o lona faatuatuaina, e fautuaina e tagata dognivers.

Ituaiga o Faʻataʻamilomilo i luga o metotia o fesoʻotaʻiga o loʻo iloga - e ala i loka loka ma kelu. O le faatafunaina ma le fesoasoani o le faʻapipiʻi o le mea moni e le o faʻaaogaina - e leai se manaʻoga mo.

E pei lava o le fuafuaina o le Laminare, e iai lava le faʻatusatusaga faigofie: O Le Suʻesuʻe o le potu e faʻateleina e lona umi, o le pasene o le taumafaina taumafaina o loʻo faʻaopoopoina.

O se faʻailoga e faʻatatau i le taumafaina o le taumafaina o le tuufaatasia ma le faʻataʻutaʻu o le a 10% ma diagonal - 20%.

A maeʻa le faʻaeteete le filifiliga o le laumua, o le moli ma le tele o le potu e le aofia ai le ono mafai ona tuʻuina latou. O fea e amata ai?

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona tuʻu se laumua i luga o le fola: faʻatonuga

Lenei ua sau le taimi o le faʻamutaina o loʻo faʻamutaina le alualu i luma ole laminare.

Tagi o laugatasi: ituaiga, ituaiga, faatonuga

Laminate Seat Filifiliga.

Fetuunaiga o le laumua i le vevela o le potu o le potu.

Laminare i le afifiina e tatau ona tuua mo le 48 itula i le potu o le a faataatia. I le taimi lava e tasi, o le vevela i totonu o le potu faʻapitoa e le tatau ona i lalo ifo o le 18 tikeri, ma le le lavalava e le sili atu nai lo se 75%. Afai e le i galueaina le faleoloa e faia ai le taofiga o laupapa ma ni faaletonu, ona mafai lea ona faatino nei.

Sauniuniga o le laualuga ua soloia.

Muamua lava, e tatau lava ona atoatoa le tulaga lelei i luga. E taua le mama ma matutu. Laminate mafai ona tuu i luga o le parquet po o linouum i lalo o le tulaga o lo latou osofaiga faatuatuaina. E le mafai ona faia se laumei i luga o le kapeta. Afai o le laualuga e le faia o fafie pe le ufiufi i Linoleum, ona manaʻomia lea e fai le SPOROGIZOVERS - Ufiufi le laualuga i le Plylythylene ata tifaga poʻo le fa 'ai.

I le taimi nei o le laina o le mea e sili ai mo laumua.

Tagi o laugatasi: ituaiga, ituaiga, faatonuga

Lamination Tapu e fetaui ma auala faʻapipiʻi.

O loʻo maua ai le faʻamalologa e puipuia ai le puipuiga, faʻapea foi ma le vevela ma le malu o le tino. I lalo o le laugatasi fola e faʻaaoga e faʻaaoga ai suiga. Le sili ona lauiloa: Polythylene, Cork ma Bitsumen-Cork Mea. O le mea na fautuaina ai e faʻaosofia e avea ma tagata faʻapipiʻi o le style - o se soʻoga faʻatasi i le gagana. O le a le faʻauigaina o o latou vae. E mafai ona faʻasaʻoina le vaʻa e ala i le faʻaaogaina o le lipine lipine. O le a le manaʻomia le mea e tupu pe ana faʻatau e le laumua, lea ua uma ona iai ni mea e fufunuu.

Tusitusiga i luga o le autu: Actin Argin Dreat Boomer Roll Cab

Toe foi i le vaega

Na matou tuuina le laina muamua

O le masona o le uluaʻi laina o le laminate e amata i le tulimanu pito i luga o le potu ma le fuafuaina e alu ese mai le tulimanu i faitotoʻa. E tuu i luga o le puipui i luga o le fola. O laupapa e fesoʻotaʻi i le faʻaiuga. E sili atu le talafeagai le galue ma kiliki loka (faigofie ma talafeagai i le taimi o styling, na maua e aunoa ma se hammer) - a itiiti taumafaiga e faʻafesoʻotaʻi ai laupapa. A o loka e pei o loka (iinei, e faʻafesoʻotaʻia laupapa, e manaʻomia ona e faʻaefu solo i le tasi vaega ma loka le loka faʻaaogaina le samala e le tatau ai.

Tagi o laugatasi: ituaiga, ituaiga, faatonuga

Polokalame o le teuteuina lelei.

E taua le manatua o le lelei o le galuega e faʻalagolago i le saʻo o le omea muamua o laupapa. O le laupapa muamua o loʻo iai i luga o le puipui, ma le lua paʻu ina ia o le koma o loʻo i luma o le togavao e mautinoa ai le togiina. O lona uiga, o le 'olo e tatau ona faʻavave - o le pito i luga o le vaega lona lua e tatau ona o i le Grove o le muamua laupapa, o se faʻaiuga e tatau ona latou faifai ai fesoʻotaʻi. O le Poloaiga o loʻo faʻapipiʻiina le laina atoa.

O le laina muamua o laumua (taua o le vaega!): O le omia o le laumua e manaʻomia ai se mea faʻamalosi o se avanoa o le 8-10 mm i le va o laupapa ma puipui. E mafua lenei mea ona o le amio masani o le laau suia i le aluga o taimi i le tele. Afai e le faʻaaloalogia lenei manaʻoga, e ono feagai ma le igoa o le tagata Roma i le malosi o le faʻalenatura. O le avanoa mo inisiua mai nei laina o laina o laina ua mautu ma tina. Nai lo o tina faʻapitoa, e mafai ona e faʻaogaina fasi laʻau o laʻau.

I le tulaga o se vaega tele o le potu, lea na faia ai le lalata, i lona ogatotonu o le 20 MM lautele na faia. E mafai ona ufiufi le asa i se planuki i ai le malosi o le laminate. O le matagaluega a le Komiti Faatino e tipiina i le umi manaomia. Ina ia mafai lava ona faʻaleagaina le laufanua o le laupapa, faʻamalo i lalo. Afai e tatau ona faʻapipiʻi malosi le laumua ma le saogalemu, o le chess ords o le taoto tatau ona faʻaaogaina. I le faaopoopo atu i le talitonuina, e matagofie foi.

Toe foi i le vaega

Ua matou tuu le lua ma le isi tulaga

Ina ia mautinoa le tusi totogi o loʻo i luga, poʻo le piliki, o le laupapa muamua o le lona lua lea na matou vaʻaia i le afa. O lona uiga, ia faʻamautinoaina le tali gofie, taʻitasi lona lua e amata ile afa afa o le laupapa. Mai le laina lona lua, o le fesoʻotaʻiga o apoina ua uma ona faia ma le pito o le faapogisaina o itu.

Mataupu oi luga o le autu: le mautonu taele - matou fofo le galuega ma le faigofie!

Tagi o laugatasi: ituaiga, ituaiga, faatonuga

Laminate vaega laupapa laupapa.

Sepu (Spike) i le Driove o le isi laupapa e tatau ona faʻaofi i se tulimanu mai le 30 i le 45th. A uma ona faʻapipiʻi, ua tuʻu le laupapa i se tulaga faalava ma ua faʻamagaloina i le laupapa ua uma ona taʻamilo. E i ai mataupu pe a maeʻa le i ai o se pa puipui, o le fesoʻotaʻiga o le ato loka e le mafai. Ona sosolo ai lea o loka, ma o laupapa o loʻo faʻapipiʻiina faʻapitoa mo le laminate ma le kulimi.

Tagi o laugatasi: foliga lua. E manaʻomia le iloa o le kulimi i le taimi ona o le susu ua fufulu ese, o le mea e aliali mai ai slots i soʻoga o soʻoga. A tuʻu le laina lona lua ma mulimuli ane, aua neʻi galo e uiga i le unaʻi i le va o laupapa ma le puipui. E tatau ona latou taamilo i le lautele o le potu.

Toe foi i le vaega

Matou te tuuina le laina mulimuli

O le sili ona faigata ma faigata o le omea o le laminate o le laina mulimuli. E mafua mai i le mea moni i le faiga o le taotoga, o le mea moni, e tatau ona e tipi uma laupapa o lenei laina. E seasea lava tupu pe a o le lautele i le va o le penefiti lata ane ma o le puipui e mafai ona avea ma lautele o le Komiti o le Communive. O le eletise e mafai ona fesoasoani i ai iinei.

Tagi o laugatasi: ituaiga, ituaiga, faatonuga

Laumua o faataatia o fuafuaga.

Afai o le laumeta o loʻo faʻaaogaina ma loka loka, e faigofie ai le laina mulimuli ma talafeagai e tuʻu i ai i le laupapa faʻapotopotoga.

Pe a lafoina se laminate i tafatafa o faitotoʻa faitotoʻa, e manaʻomia le faʻasao le va i le va o le pa o le potu ma le faitotoʻa o le faitotoʻa. Afai e faia le pusa faitotoa o le faitotoʻa, ona avea lea o le laumua, o le auala lea, o lea i lalo o le platbabm e leai se totogi fua.

Ina ua maeʻa galuega uma e fesoʻotaʻi ma le lalagaina lameta, agai atu i le faʻapipiʻiina o le pronth, faʻaaogaina se eletise eletise ma se tulimanu-mamanu. I luma o le upu, Ufiufi avanoa, o le avanoa e aveʻesea ai le au vaʻalele, o pito o le soʻona vaega ogatasi. E tatau ona maitauina a, faatasi ai ma le mea e gata ai o se mea taua tautua mo le lametate Umi. O mea lelei o le mea e maua ai le mamafa mamafa, tetee i le susu.

Mo le lokaina o laugatasi, o le sauni e fuafua lelei ma le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o le prom. Afai na e faʻapipiʻiina i latou, e mafai ona e mitamita i tomai fou.

E leai se mea faigata i le lava o le lamei. I le taimi lava e tasi, e le tutusa ma vevesi lea e manaʻomia le tapulaʻa maualuga ma le onosaʻi.

O nei fautuaga o le a fesoasoani ia te oe i le filifilia ma le mauaina o se laminare, o le a tuʻuina atu manino ma malamalamatia manatu e uiga i mea talafeagai mea taua. Meafaigaluega ma metotia o le lametate.

Laminate ma ou lava lima mo lou fale mafai ona talafeagai. Tagi o le laminate i luga o le fola o se gaioiga manaia tele.

Faitau atili