Auala e Filifili ai Sunzing Link

Anonim

E le o tagata uma na laki le avea ma e ona o se slim, faʻamalamalamaina foliga. O fafine e tatau ona latou taumate i latou ma ni taumafataga, ua latou gauai atu i le kalori meaai, faigaluega i le faletaalo e maua ai le mea manaomia. Ioe, o le taua o le soifua maloloina o meaʻai ma taʻaloga e faigata ona sili atu le lelei, ae o nisi taimi e te manaʻomia ai se faʻafitauli vave. Ma onapo nei Whitsappling link - O le mea faigaluega e mafai ona fesoasoani i lenei mataupu.

Auala e Filifili ai Sunzing Link

O le a se mea e mafai ona pei o lingerie

Faigaluega Sui Faifaitau i le fausiaina o le natia ie puipui, ma fesoasoani i lo latou soifua maloloina. O eseesega i Linien e fesoʻotaʻi ma le tikeri o faʻasaʻoga o loʻo tuʻuina ia i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaopopoina o le faʻasaʻoga e le suia ai faʻamatalaga moni taua. E manaʻomia mo faigofie faʻasaʻoga o le le mafai ona puipuia ma ni povi. E mafai ona e faʻatusatusaina ma le mafiafia o fuʻa. Faatasi ai ma le fesoasoani a se lino-tikeri sipena, o le fesoasoani e mafai ona faasaʻoina i sone eseese.

Ma le mea mulimuli, o se tikeri malosi, e masani ona faʻaaogaina i totonu o ni ofuvae faʻapitoa. E tatau ona foliga mai e iloa ai ni moli. Ia mafai ona aveese oe i luga o le tele o sene i totonu o le pipili po o le puimanava.

Tulaga mo filifiliga o ie lino

Muamua lava, e tatau ona e filifili ile ituaiga ie lino. Tautalaga mafai ona alu e uiga:

  • alofa tunoa;
  • AUTALAVAIGA FAʻAPITOA;
  • atigifusi;
  • ava;
  • Tino, ma isi

O ituaiga ituaiga o ie lino ua saunia ma se sone o se sone "faʻasaʻoga". Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e manaʻo e suia se foliga foliga o le fatafata, o le a fetaui ma se maʻa faigofie ma le aʻafiaga o le tuleia-ap. Ia faʻamalolo le puimanava, e tatau ona e maua se fusi poʻo se fusifusi fusi.

Mo se tamai paʻu fesoʻotaʻiga, faʻaaoga le maualuga o panties poʻo le faʻamalosi tino. Faatasi ai ma le fesoasoani a ni pupuu faʻapitoa poʻo le Partalon, e mafai ona e faia ni uila e sili atu le aulelei, maua ai le manaia i puimanava. Ofuina ie lino i lalo o se ofu pu puupuu, faʻaaoga le tosoina o sakete. O le mea moni o le puʻupuʻu e mafai ona vave maua ai lau mea lilo pe a e faʻagaioi ma le faʻaeteete. Faatasi ai ma le fesoasoani a le faʻasaʻoina o mitiafu e mafai ona e feagai ma le le fiafia i luga o autafa i luga o itu ma tua.

Mataupu i luga o le autu: lalagaina o homer Simpson

Auala e Filifili ai Sunzing Link

Faitau atili