Afi faitotoa Gost 31173 2003

Anonim

Toʻomaga e faʻatatau i le uamea afi faitotoa, manaʻoga mo latou ma foliga o faʻagaioiga.

O le a le mea e manaomia ai le tost?

Afi faitotoa Gost 31173 2003

Ina ia faʻamaloloina o gaosiga, meatotino patino ma isi tulaga faʻaleagaina mai le afi ona o le faʻateleina o le tulaga o le afi lava ia, e manaʻomia le faʻapipiʻi o ni faitotoʻa faʻapitoa. Latou te mafaia e le gata i le vevela maualuga, ae ia tausisia foi tulaga maualuga ma tulaga lelei. Ae paga lea, ae le o le gaosia uma galuega auala i le faʻataunuuina oa latou galuega, o lona uiga e filifilia se oloa uiga lelei sili ona lelei, e tatau ona e iloa poʻo fea na mafua ai ona mafua ai faitotoʻa afi. E faatatau i le mea o le a mauaina.

I le tele o taimi, o uʻamea faitotoʻa ma le tetee o le afi e faʻapipiʻiina mo le faʻasaoina o oloa. E tusa ai ma le taimi nei o le taeao o le aso 31 o le taeao e ono lokaina ai i latou, ae, i le taimi e tasi, e faigofie lava le faʻaalia. O le faʻasologa o mea e tuʻuina ai ni faitotoʻa afi i se auala e mafai ai e le tamaititi ona faʻaoga ia latou pe a manaʻomia. Manatu i le mea moni o le a tupu le afi, e mafai ona vevela le faitotoʻa, o le 'au o le fale e fai ai le pa, pe faʻafesoʻotaʻi le auala amata talafeagai mo le tatalaina.

E pei ona tatau ona faʻailoa atu i le amataga o ia lava le galuega mo le galuega sili ona talafeagai ma faʻamalieina. O lea ua mafai ona e faʻaititia le faʻaputuputu o le tele o tagata o tagata tuʻusaʻo i le ulufafo.

E tatau ona totogi faʻapitoa i mea e faʻaaoga mo mea. Muamua lava, e le tatau ona tatou fefefe neʻi aoga le aoga o le afi, ma misa ma atili ai uma le fis.

I le mea na tupu, o le itiiti ifo ma le tasi o le tino uma na maitauina, e ono afaina ai le ola ma le ola maloloina o tagata. Afai e manaʻomia atoatoa tulafono ma manaʻoga o loʻo matauina atoa le aso 31173-20033-20073-20073-20073-20073-20073-29.

Tusitusiga i luga o le autu: taofia le nofoa e fai oe lava

Afai e te faʻalogoina i na manaʻoga e fautuaina atu i le saogalemu o afi, ma, o lona iʻuga, ia e tutusa faitotoʻa, i isi itu e tutusa.

  • Muamua lava, e tatau i le faitotoʻa ona oʻo atu foi i le faitotoʻa o le faʻaiʻuga i le taimi umi e mafai ai, ae e le faʻavaivaia ma le faʻagaloina le fanua;
  • taofia le faasalaina o le asu ma carbon monoxide;
  • Faigofie ona matala.

Foliga o le gaosiga

Afi faitotoa Gost 31173 2003

E tusa ai ma le Gost 31173-2007, mo le Polokalame o le Taʻiala ma le Deside of Doll Door, e faʻatagaina ai ona faʻaaoga na o ia mea e le faigofie ai le afi. E tutusa mea e manaʻomia e tuʻuina atu i toe teuina. Faatasi ai ma isi mea, o loʻo i ai faapaopau, fiti, lokaina ma isi elemene e tatau ona i ai sina faʻafitauli o le fale susu. Na o le tulaga lea, o le a latou faasaolotoina se vevela tele i fafo atu o le vevela ma o le a le mafua ai le mu pe a faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu. O le faʻaumaina o mea e tuʻua ai.

A o mo le Export I fafo, e mafai ona faʻaaogaina naʻo na fatuga ma faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatagalo, lea ua aiaia mo le faitotoʻa, puipuia mo le afi ua saunia mo le faitotoʻa.

Faʻavae i luga o Manaʻoga o luga, se laisene e faʻatagaina ai le gaosia o uʻamea afi afi faitotoʻa, ae le o tagata gaosi uma. O le tulaga autu mo le mauaina o le iai o le i ai o fesoʻotaʻiga faʻapitoa e mafai ona tuʻuina atu oloa o le talafeagai lelei.

O fea e talosaga ai faitotoa afi?

Afi faitotoa Gost 31173 2003

E ui i le mea moni o le faʻaogaina o le faʻaogaina o faitotoʻa o afi-faʻatau e manaʻomia le faʻaaogaina o mea faʻapitoa e faʻatagaina meatotino, o le tau o oloa latou te taliaina lelei.

I le avea ai o se tulafono, o faitotoʻa faapena e mafai ona faapipiiina o mea tetele, pe tatau ona faʻapipiʻi, e iai ni suiga ma nofoaga tumaʻoti, fale teu oloa, faʻapea foi ma mea faʻapitoa.

O le mea moni, o lenei lisi e mafai ona faʻaauau pea e le o gatasi lava, le mea autu o le fausiaina o le afi e faʻaaoga i totonu o fale, e tatau ona puipuia mai le afi.

Vaega o le mamanu o faitotoa o afi

Afi faitotoa Gost 31173 2003

Fausiaina o faitotoa afi

E tusa ai ma le Gost 31173-2003, 2 ituaiga o foliga o loʻo iloga ai poʻo ai e tatau ona totogi:

Muamua lava, tatou te talanoa e uiga i le mauaina o pepa aloaia e faʻatagaina ai se faʻalapotopotoga, e maua ai uʻamea afi, o lona i ai, le i ai o se laisene. I se taimi seiloga e tatau i faitotoa uma ona iai se tusi talafeagai lelei ma se tusi folau a le tagata taʻitoʻatasi, o loʻo faʻailoa mai ai uiga o nofoaga.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona tautau Cornice mo pupuni: faʻapipiʻi faʻatonuga

Afai e manaʻomia le suʻesuʻe o le Taeao 31173-2003 i le tele o auiliiliga, mafai ona maitauina e faapea o le tele o osofaʻiga o afi-faitotoʻa. Mafaufau i ai i auiliiliga:

Manaomia foliga o le mamanu o faitotoa afiTusi
Le lava o pu ma paSiaki pe siaki lelei. E mafai ona e maua ai se malamalama i potu e lua ile lua potu. Afai e vaʻaia tagata e vaʻaia, o lona uiga o le faitotoʻa e le toe fetaui ma lona uiga o le tasi e tatau ona e tusa ma le tosts
E tatau ona e gauai atu i le faamaufaailoga, o loʻo pasi atu i le tulaga o le tino i le va o le pusa ma le uʻamea faitotoʻaE le tatau ona i ai ni paʻu laʻititi, ma i le paʻi atu e sili ona manaia
O se matafaioi taua e faia i le agamalu o le latalataMo le sili ona lelei, saogalemu ma le mafanafana faʻaaogaina, o le latalata e tatau ona gaoioi i le sologa lelei, ae le manaʻomia ni taumafaiga faaopoopo
Gauai atu i tagata kapeteniA o faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga, o le tele o kamupani faʻapipiʻi o papuʻu, ae ua galo atoa ona galo i le oloa fou e le o iai i taimi uma o se gaioiga. I totonu o isi mea, o loʻo mafaufauina o mea faʻapitoa o le uʻamea faitotoʻa o ia lava, faʻaaoga mo le Loops Hubriction, e tatau foʻi ona toe faʻaleleia uiga ma mea totino
Loka masiniE le faatagaina lava le mea o māmā "slicking" i totonu o le maota. E tatau ona galue o le lamolemole ae le manaʻomia le tele o taumafaiga pe a tatalaina ma tapunia. A leai, e mafai ona maua ai le sili atu le le lelei taunuuga.

O le a le GRAN R 53307-2009?

Afi faitotoa Gost 31173 2003

I le ofisa

GRST R 5 5307-2009 o loʻo faʻaogaina pe a faʻataʻitaʻia se faitotoʻa afi faitotoʻa. O Ia o lē o se mea mautinoa o loʻo fetaui ma le oloa e talafeagai ma le lelei ma e mafai ona faʻatumauina le naʻo le mea totino, ae o le ola foʻi o se tagata.

Mo na oloa ua maeʻa ona faʻamauina suʻega ma maua ai le tusi faʻamaonia talafeagai, e pei ona taua uiga taua, pei o le tele o le afi o loʻo iai uʻamea, fale tumaʻoti, faʻapea foi ma pisinisi tetele. Faatasi ai ma isi mea, tusa ai ma le Gost R 53307: O oloa uma e i ai uiga nei.

Mataupu i luga o le autu: fausia mo le faavae: faʻafefea ona faia ma faʻapipiʻi + auala e sefe ai

O le tetee i le tupua ua matua faʻateleina lava e ala i le faʻaaogaina o le fulufulu amio lelei o se mea taua, lea e maualuga lona tisaina o meatotino;

Faʻaaoga o le mea taua tele maualuga, vevela-faʻamalosi uamea. E mafai lava ona ia taofia le aafiaga o le tuʻusaʻo afi mo se taimi umi o le taimi, aʻo leai se liusuavai ma uiga malie;

E tusa ai ma le Gost R 53307-2009, e tatau ona faia se mea faʻapitoa o le vevela-puipuiga i luga o le faʻaputuga o le uʻamea afi. O lona autu autu o le taimi lena o le faʻavae o se afi ma aʻafiaga o le vevela maualuga, o le tala faapipii e amata ona faʻalautele, faʻatumuina uma gaioiga. Faʻafetai i lenei foliga, o le a le a le a le a le a le anobon mo le ulaula ma le ulaula. Faatasi ai ma isi mea, o le puniko asu ma paʻu o le a le faʻaleagaina le mea totino, ufiufi i se vaega o le paʻu o le soli poʻo le le fiafia i le manogi leaga o Gary.

O le a le mea e mafai ona metallic afi faitotoa?

Afi faitotoa Gost 31173 2003

I totonu o le fale gaosi oloa

E leai se faatapulaaina faʻapitoa i luga o foliga, lautele poʻo le lanu o uʻamea afi afi. Ole mea moni, e mafai ona vali i soʻo se lanu ma e iai se mea, e aofia ai le faʻatatauina foliga.

A o le faʻatapulaʻaina o le afi tetee, e masani ona fesuisuiai mai le 30 minute i le tele o itula. Mo le tele o itu, o lenei ua tuuaia tatau ona faʻalagolago i ia tapulaʻa o le tuʻufaʻatasia o le uamea ma lona mafiafia, faʻapea foi ma isi tapulaʻa o mea.

E tele taimi e faʻapipiʻi ai le mea e uʻamea ai fale taupulega, lea e faia ai vailaʻau eseese, o sauna, poʻo tamaʻi fale aʻoga. Faatasi ai ma isi mea, o le saogalemu o le saogalemu tulaga manaomia o le faapipiiina o le faʻapipiʻiina o faitotoʻa o loʻo i ai:

  • potu eletise;
  • O le i totonu o le auala e mu ai kasa;
  • I totonu o le mea e maua ai le Darsesh poʻo le kesi

Faapea foi ma isi mea faigaluega e mafai ona mafai ona mafai, i le mea na tupu o le matua le lelei le leaga, mafua ai le afaina o meatotino ma le soifua maloloina o tagata.

Faitau atili