Faʻafefea ona e suʻi se tamaʻi ato ma ou lava lima

Anonim

Faʻafefea ona suʻiina se taga lauti ma pe faʻapefea ona ofuina, tele vasega matai o loʻo tusia. E uiga i ato tama - uiga tumau o se tamaloa lalelei, seasea, o fea e mafai ona e faitau ai. Ae ui i lea, o le upega tafailagi mekasini "lima lima ma fatufatu" o le a faʻasaʻo lenei emoboss! Afai e te manatu o loʻo e le manaʻomia se tamaʻi ato - ona faʻaauau lea ona gagau uma mea laiti i lau taga ma le faʻafaileleina oe ma faʻamatalaga auiliili. Ma pe a taua mo oe le maopoopo ma faʻamafanafanaga i totonu o aʻu lava mea - ona faitau lea o lenei vasega matai ma saili pe faʻafefea ona suʻi ai se taga tane ma ou lava lima. O se faʻataʻitaʻiga e matua talafeagai ma o le a le mafai ona fausia se sili atu faʻaletonu.

Faʻafefea ona e suʻi se tamaʻi ato ma ou lava lima

Faʻafefea ona e suʻi se tamaʻi ato ma ou lava lima

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  • Lelei le le fiafia 120 cm le umi ma 137 cm lautele;
  • Cotton Loogain - 50 cm le umi ma 137 cm i le lautele;
  • Dumbrin 140cm e 114 cm;
  • Zip po o sipini - 30 cm;
  • Manaia buckle mo se ato ato;
  • Fautuaga uʻamea ina ia mafai ai ona faia se fusi;
  • o filo filo pepa talafeagai mo ato;
  • Telefoni pepa mo la matou mamanu.
  • Ina ia mafai ona faia le faʻavaʻa, o le a e manaʻomia le 1 fasi o le faʻalumaina ma le tasi fasi o le ie autu;
  • mo Belts - 1 fasi mai le mea autu;
  • Mo le lapotopoto pito i luga - luga o se fasi ie autu ma i luga o le fasi povi;
  • Mo sipi, o se fasi laina o le laina e manaʻomia ma le tutusa tele o ie;
  • Mo le ufiufi, faʻaaoga ni fasi se lua o le laʻei o le lali;
  • Mo taga i totonu - o se fasi laau o le lapotopoto;
  • Mo se taga i luga o se toega luga - 2 fasi fasi ie.

Faapipiiina faamuta

Muamua, matou te faʻapipiʻiina le faʻalumaina i auiliiliga uma o le ma ato, pe a manaʻomia ona faʻaaoga. E mafai ona e faapipiiina le faʻaaogaina o se uʻamea masani ma tatau mai i totonu o vaega.

Mataupu i luga o le autu: booties-bunnies crochet ma ata: Matai vasega ma ata ma ata

Faamauu Lelei

Ia tatou faia nei se fusi: Mo lenei, ave faʻamatalaga o le matou fusi ma o le a i ai i le afa itu itu i luga o le itu pito sili ona umi. Smoothed ma sun. Naʻo le tasi itu o le fusi ua manaʻomia, ona tipiina lea o tulimanu. A uma, matou te liliu le vaega o le fusi i totonu i fafo atu ma fetaomi atu ina ia o le umi uumi i le ogatotonu. Ina ia maeʻa, matou te tuʻuina i le vaega muamua o le faʻapipiʻi ma le uʻamea pito i luga o le mea lona lua.

Matou te saunia le laina

Mai le pito i luga o le taga i totonu, matou te amata 6 mm, o le pito i luga o le pito i luga o le 2 cm ma faaalu. O loʻo matou feagai ma le tutusa o gaioiga ma le ulufale atu i le faʻailoga i le vaega o totoe o le taga o le taga. I le itu pito i luma o le tasi auiliiliga matou te moliina lenei taga. Ona faʻaaoga lea o le pito i luma o le laina o le taga mo le ato ma le auiliiliga o le gau pito i luga. O le mea lava e tasi e faia i le pito o le taga o le taga ma le ufiufi vaega, tulei i luga o itu. O lenei e manaʻomia e fauina pito o le pito i lalo o le Seam, ona e faʻafesoʻotaʻi lea o le itu ma lalo o le Seam e maua ai le tipi o le tipi.
Fai se taga mo le gaugau

Mo lenei mafuaʻaga, o le vaega o le lona lua pito i luga o le faʻaaogaina o le foliga foliga. O le tipiina o le lapisi mo le faila e manaʻomia ona o le laʻei e fai i le umi o le moli uila i luga o le afa o le sipi. O le papupuni o foliga foliga foliga. O lenei ua tatau ona e nonofo ai le vaega o le pito i luga o le lapotopoto pito i luga ma sipi, o le pito i luma o le pu i le ogatotonu. Mai le pito i lalo o le fusi BADTEN, e te manaʻomia e suʻe se fasi taga, faʻapipiʻi i latou i le itu pito i luma. Ona faia lea o se isi itu i luga o le Seam, liliu le ufiufi. Auina tatou tatau ona faʻasaʻo le pito o sipai ma le vaega o le taga, ona suʻi lea i le laina o le taga ma sipi.

Faʻafefea ona e suʻi se tamaʻi ato ma ou lava lima

Faʻafefea ona e suʻi se tamaʻi ato ma ou lava lima

Faʻafefea ona e suʻi se tamaʻi ato ma ou lava lima

Aoina le tino maliu

I le itu itu e tatau ona ogatasi ma punou le faʻavaʻa, ona lamo ai lea ma lamolemole i luga. Ina ua maeʻa ona fefiloi o le itu o le itu i totonu o le ogatotonu o le pito i lalo o le Seam, e tatau ona e faia se paʻu uati. O lenei ua e mafai ona liliu i fafo le ato i fafo. Matou te fesoʻotaʻi ma tutusa le pito i luga o le taulima faʻapipiʻi ma le vaega o le tino. Ma i le laina mo a matou ato e faaofi ai le tino. Matou te flash uma pito o le ato ma le pito i luga. Faapipii i luga o le automs tipi.

Mataupu i luga o le autu: Khookloma vali: mamanu mo tagata amata, stencilils ma mamanu ma ata

Faʻafefea ona e suʻi se tamaʻi ato ma ou lava lima

Tagata vaai

Toe liliu le ato ma moli le ato matala i se lio ma le pito i luga pito i luga. Lafo le fusi i luga o le 10 centimeters i lalo o le pito i luga o le ato ma gaosia i totonu o le buckle e fetuunai le umi o le fusi. Ma, mai lenei vasega autu o lenei vasega na e aʻoaʻo pe faʻafefea ona suʻi se taga ma ou lima.

Faʻafefea ona e suʻi se tamaʻi ato ma ou lava lima

Faitau atili