Afifiina meafaigaluega

Anonim

Afifiina meafaigaluega

O le faʻaaogaina o oloa meaʻai, alamanuia oloa e aunoa ma le talafeagai afifiina o nei mea e faigata ona mafaufauina. Taimi pe a faʻatau uma oloa faalenatura mai le fata a le tagata gaosi ia lava, mo se taimi umi.

O aso nei, o le afifiina o meafaigaluega o le lelei uiga o le ki lea i le manuia o lau kamupani. E fai ma fusi i nisi o tiute vaevaeina.

  • Muamua o mea uma, lelei afifi e mafai ona puipuia le faaleagaina.
  • Afifi faʻataga e mafai ona e puipuia oloa i le taimi o felauaiga.
  • Oloa i totonu e mafai ai ona e faia oloa ua aloaia.

Ile aso, o afifi afifiina e mafai ona vaevaeina i ai fafo ma faataʻitaʻiga o le gaosiga i le atunuʻu. O le mea e lelei ai, oa matou taʻavale mo le teuina o le lelei o galuega i aso nei e le sili eseʻese mai fafo.

A fai mai lata mai, i lona iʻuga o le seneturi mulimuli, e toaitiiti tagata na matouʻa lelei i uiga lelei o le faʻatauina, i lenei tulaga o uiga lelei o mea ua suia.

O le suiga i afifiina ma afifiina meafaigaluega e afaina i le suiga i le maketi mo oloa i le manaʻomia o le gaosi. I tausaga uma sili atu ma sili atu ituaiga o oloa e manaʻomia, o loʻo manaʻomia ai le lafoina o afifiina, feʻaveaʻiga ma le teuina.

O le isi vaega o loʻo aʻafia ai le atinaʻeina o mea na gaosia o le tele o le tele o le tele o le tele o atinaʻe ma pisinisi, lea e manaʻomia se tasi poʻo se isi metotia mo lona galuega.

O le tasi auala pe o le isi, afai e te maua pe na o le fuafua e maua sau oe lava pisinisi, e aoga le mafaufau muamua i le afifiina o au oloa.

Mafaufau i vasega o le faʻapipiʻiina o mea faigaluega e masani ona faʻaaoga i ni tamaʻi pisinisi.

Ituaiga o afifiina meafaigaluega

O le faʻavasegaina o le afifiina o mea lelei e ono popole ai ni tapulaʻa. Fuafua i le tele o faʻailoga, e toʻatele vaega ua iloga e ese mai ai:

  • E tusa ai ma le tikeri o le otometi: O loʻo iai uma faʻataʻitaʻiga otometi poʻo ni mea e manaʻomia ai le tusi lesona.
  • E ala i le ituaiga o oloa i le tumau. E i ai ni paoa mo le tafe, televise, malo malosi.
  • E mea, faʻatasi ai ma le afifi e afifiina: pvc, ata tifaga, tioata, uʻamea, uʻamea, ma isi mea.
  • I le gaioiga: O le tasi masini e mafai ona vave faia ni filifiliga, pe o lona aoga e faʻatapulaʻaina i le tasi galuega.

Tusitusiga i luga o le autu: Green Carpet i totonu: savali i totonu o le lanumeamata lanumeamata i lou lava potu malolo (37 ata)

E mafai foi ona e taʻua i se tasi o ituaiga o ata o le aoina o mea faigaluega mo le faʻaaogaina o faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i luga o le afifiina. O le tulafono, o le averesi o le averesi o le averesi tele e otometi foi otometi.

Afifiina meafaigaluega

O le manatu sili ona lauiloa o le afifi afifi e malu. E mafai ai ona e manogi i se ata afifiina o soo se ituaiga. E sili lea ona faʻatauvaʻa le ituaiga o afifi, aemaise le masani ai ile amataga o loʻo aofia ai.

Faʻamuta meafaigaluega e lauiloa i pisinisi eseese: O oloa meaʻai, vailaʻau oloa, tele oloa. O le sefeina o mea ma le vave faiga o le faamauga e avea ai masini e sili ona taliaina.

O le vevela o loʻo faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina mo uma afifi i totonu - pe a teuina o oloa taʻitasi ma le tapenaina o oloa mo felauaiga.

O le isi ituaiga o afifiina o loʻo afifi o se masini afifi. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina mo le afifiina o vailaʻau oloa ma vailaʻau paʻia, pei o le kamela, e pei o le kamela, kulimi kulimi ma isi oloa e manaʻomia.

Afai tatou te talanoa e uiga i le faʻavasegaina o mea faʻaaogaina meafaigaluega, e mafai ona e faia se isi faʻavasegaina e le Sini Aussumer. Ma, afifiina eseese:

  • tagata faʻatau;
  • Faleoloa;
  • Felauaiga;
  • Taro meafaigaluega.

I le tulaga muamua, o loʻo tatou masani ai mo i matou uma tagata faʻatau afifiina: o fata, pusa, fagu, ata, ma isi. Tagata faʻatau oloa e sili ona masani ai ia matou. Na faʻailoa mai foʻi le mafuaʻaga, ia iloa ai.

I le taimi lava e tasi, o le maualuga o le afifi e mafai ona puipuia oloa mai le faaleagaina, leaga, aangling ma isi gaioiga.

Translart afifiina ma mea faigaluega e le o fuafua, pei o se tulafono, mo le mata o tagata faatau. O loʻo faʻatulagaina mo le faigofie o feʻaveaʻiga, feʻaveaʻiga, tuʻufaʻatasia, taofia le faʻaleagaina o oloa, lea e teu i ai.

Lenei aso, o le atinaʻeina o mea e teu ai mea faigaluega agaʻi i le lagolagoina o le Ecology. E le gata i le faigofie, o afifi lelei e tatau ona saogalemu, vave decomposoted pe a uma ona faʻaaoga ma e le o le tatalaina o vailaʻau oʻona.

O le atinaʻeina o na afifiina o le a mafai ai ona fausia ni'ina o se augatupulaga, lea i le iʻuga o le tulaga o le siosiomaga, e taua.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaaoga se tulaga le saʻo (tulaga maualuga, vaalele

Faitau atili