Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Anonim

Ata

Filifilia lelei fola i totonu o le fale laupapa e maua ai se sili atu o le mafaufau ma le mafanafana o le siosiomaga i potu.

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Fola masini ata i se fale laupapa.

I fale mai le laʻau, o le folasaga masini o loʻo tauaveina tele mai le mea lava e tasi. O le saogalemu mo le soifua maloloina, talitonuina ma tofotofoina e lea taimi.

Filifiliga o mea mo le foloa masini

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

O loʻo faʻataʻapeʻapeina o ni laupapa tele i luga o le amo

A matou faia fola i totonu o se fale o le fale, o le mea muamua e tatau ona e faia o le filifilia lea o mea talafeagai. Fafie fola e mafai ona faʻatulaga le faʻaaogaina o le fafie o ituaiga eseese. A filifilia se fola faʻapitoa, e te manaʻomia le manatu o le tau i le itulagi, o loʻo avanoa ai paketi, le ituaiga o nofoaga ma le uta tino i luga o le fola. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se tamai fale e sili ona lelei e fai ai le fola laupapa o le fusi o papa. O mea ia e taugofie tele ma ua lelei lona uiga. O le averesi o le tau o le vaega e aofia ai olei. O se fola laupapa e talafeagai i toetoe o so o se potu. Mo potu potu ma potumoe e lelei tele e fetaui lelei i Alder ma Aspen. Mo le fola fola i le fale laupapa, o se komiti sinia poʻo se laupapa laupapa e mafai ona faʻaaogaina. E fautuaina le faʻaogaina o laupapa ma le mafiafia o le 1.8-25 cm ma le umi o le 50-200 cm.

E mafai ona e faʻaaogaina se laupapa puʻe puʻupu. O foliga mai ma tulaga o sea oloa e le ese mai le Analogue atoa. Galuega galue i le tulaga tutusa. O le oloa e aofia ai le itiiti ifo i le 3 vaega o le kelu ma le tasi le isi i lalo o le maualuga o le mamafa. O le vaega pito i luga e faia mai le fafie o maa taua ma e mafiafia o le 0.5 cm. O mea na totoe o le o loʻo faia mai le sili o tupe paketi, o loʻo faʻaititia le tau o le oloa i le atoa o tupe. E le gata i lea, o le faʻatulagaina o le pamu o le paluga e mafai ona faʻaaogaina mo le fola i totonu o le fale laupapa.

Fola tekeli tekinolosi i totonu o se fale laupapa

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Filifiliga mo fola fola i totonu o le fale laupapa.

E i ai le 2 filifiliga autu mo le lalagaina o le fola: e aunoa ma le alu ese ma ia. O le polokalame talafeagai ua filifilia e tusa ai ma le uiga o le fuafuaina o le potu, latou lava talafatuga ma gafatia.

Aʻo le i amataina galuega, oʻo i mea faigaluega i lalo:

  • Hacksaw ma nifo laiti;
  • samala ma le ama;
  • Fuafuaina, manaomia le eletise;
  • Fausiaina tulaga ma sikuea;
  • umiaina;
  • Schlifmandinnaba;
  • se lapotopoto na vaai mai ai;
  • Penitala ma fuaina roulette.

O le foloa masini i totonu o le fale laupapa e faia i le 2 faaputuga. Muamua o le sauniuni, I.E. Le faavae. Mai luga, e osofia ai fafie tuusui. O le fola e mafai ona faataoto i auala e lua. E tusa ma le muamua o latou, o loʻo faʻaaogaina lakapi, ma luga o le lua o utupoto.

Ae e te lei amata galue, e tatau ona e faʻagaioia faʻapipiʻi paketi, laupapa ma lags ma le lasi ma le puipuiga o le afi ma puipuiga mai o le vanimonimo eseese, i. I lalo o le lumanaʻi mamanu, o le faʻauiga o mea teuteu o loʻo manaʻomia. E mafai ona e faʻaogaina se foa poʻo se faʻaletonu poʻo le mafiafia o le polythylene. O le Penitoalal e sili atu le tauʻavea, talu ai e le gata mai le susu, ae mai le tele mai leo pisa.

Mataupu i luga o le autu: o le mamafa o le pito o le moli moli mai le uamea uʻamea

Faʻafefea ona tuʻu le foloa i taʻamilosaga?

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Polokalama o Laina laupapa i luga o peni.

O le faʻapipiʻiina o le lag e mafai ona faʻatinoina saʻo i luga o le faʻavae poʻo le puipui o le fale laupapa. Luggen i totonu ma Alu iina mo ni nai aso ina ia mafai ai ona "masani i le ogatotonu. Le isi, e tatau ona e puʻeina 2 togi ma tuʻu i luga o puipui. O le Tense filo ua faʻaloaloa i le va o le faʻapipiʻiina i le 150 cm. I le lumanaʻi, o le ae folau i luga o nei filo ma e mafai ona faʻapipiʻi uma isi lagsi. Ia mautinoa e faʻatumuina le gaogao o loʻo iai nei ma avanoa ma le vevela o mea.

Afai e iai se lautele o le tusa o le 40 cm lautele mo le lafoina o le fola, e tatau ona faʻapipiʻiina le lalagaina o le mamao o le 80 cm mai le tasi ma le isi. A faʻapea o loʻo i ai le lautele o a laupapa i le 30 cm, o le laga o loʻo tuʻuina atu i le sitepu o le 50-60 cm. Ma afai e te tuʻuina atu laupapa i le mamao o le 100 cm.

Ina ia fetuunai le maualuga o le lag, faʻaaoga tina o fafie poʻo plywood. Ina ia faʻamalosia tina, faʻaaoga ni fao uumi poʻo le faʻaaogaina o le tagata lava ia. Afai o iai le avanoa e faʻasaʻo ai le faʻailoga i luga o le sima, mo lenei mea e tatau ona e faʻaogaina le taula poʻo ni mea faitino. O le fuʻa e faia ina ia o le pulou o elemene e tusa ma le 3 mm malemo i le faʻavae.

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Auala taua o le toso fola laupapa laupapa.

Faʻatulagaina o le faʻailoga o le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi laʻasaga. Naʻo le taimi e mafai ai ona e agaʻi atu i le fola ma le faʻamalosia o le fola o laupapa.

Toe foʻi i le 15-20 mm mai le puipui ma faʻapipiʻi, taulaʻi i le laina muamua, o ulu o le laina muamua. Saunia pu i lalo o le fao i luma atu pe a e faia ma i latou. Tuu luga o le laupapa mo lause taitasi ma le saogalemu. E nana le avanoa i le va o le fola ma le puipui, faaaoga le fao.

Laasaga-i-laasaga faʻatonuga mo le fola o le plywood base mo le fola

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Plywod scmatad stacme.

O le fola i totonu o le fale laupapa e mafai ona maua i luga o se muamua-faaauupegaina plywood base. O se mea lelei tele lea e faʻatulaga ai le draft fola i nofoaga e nofo ai. O le lelei o le Plywood o le taimi nei o se tulaga o se faʻataʻitaʻiga e le o faamamafaina i le taimi o faʻagaioiga, o le faʻavae lea e tumau tele ma faʻatuatuaina.

Fausia plywod sciods e fetaui lelei ma mataupu o loʻo iai le taʻele o le taʻele o loʻo iai, i.e, e mafai ona suia le fola, e mafai ona suia le foloa.

O le isi tulaga lelei o le plywood base o le leai o le manaʻomia e faia ai le faʻaopopoina o gaioiga sauniuni, e faʻasaoina le taimi. O le foloa fou i le laupapa laupapa laupapa ua tuu tuusaʻo i luga o Fautru. E matua le fautuaina e faʻaaoga le Braneur i se fale laupapa i le maualuga o le le fiafia ma le le fiafiaga. Mo le le gaoia ma faletaele, o lenei mea e le talafeagai.

Tusitusiga i luga o le autu: atavali mai i puipui puipui ma au lava lima: ata ma 10 aoga fautuaga

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Fola fola laasaga.

Aʻo le i amataina le fola ofimi, e iai Pepa Pelewood ile fola, ave le laupapa ma faitau le polokalame o la latou fola. I le lumanaʻi, o le faʻapipiʻiina o le lagui o le a faia e tusa ma lenei polokalame. O le fola o le fola o le fola, e pei o se tulafono, e amata i le montage o moli uila i le itu o le potu. O le laualuga ua vaevaeina i le tele o sikuea ma le itu o le tusa o le 30 cm. I tulimanu o nei sikuea, fao e feoaʻi. Latou te manaʻomia e tuʻu i luga ma le fesoasoani a se eletise eletise ma le fausaga.

O le isi laasaga o le igoa lag. O lo oi latou o le a faataatiaina le pui o le a faataatia. O le sitepu i le va o lakapi e fesoʻotaʻi tuusaʻo i le Plywood mafiafia: O le a lava mea e sili atu, o le sili sili lea e tatau ona mamao le va o pa. O le averesi o le tau o le 40 cm. I nisi tulaga i le va o laina, transverng pa o loʻo tuʻuina atu mo le sili atu malosi. E tatau ona faʻapipiʻi i se mamao e oʻo atu i le 50 cm mai le tasi ma le isi.

Faʻamolemole matau e le teteʻe atu le lags. Afai o loʻo iai ni mea o loʻo i ai, e tatau lava ona e ave ni nai fasi palu, e faʻamalosia ai i latou i le pani kelu ma tuʻu i luga o le kulimi. E faʻapipiʻi lag i le faʻavae, e mafai ona e faʻaogaina palswood plywood, taula, tulimanu, tuina o le faʻaaogaina o le tino. Afai e faʻaaogaina taula, o latou pulou e manaʻomia ona mago i le laupapa e tusa ma le 3 mm. O le fuafuaga na maopoopo. Afai e le faia lenei mea, o le maeʻa o le foloa i le fale laupapa o le a gagau.

Mai luga, ufiufi lags ma le fulafula le pondamini. O le a puipuia ai le fafie mai aafiaga leaga o le susu. Ina ua uma ona uma mea puipuia, faatumu le palu. Tuu ia o lea o pito o laupepa na i luga o le lagsi. I le va o laupepa, tuu le avanoa o le 2 mm. Ina ua maeʻa le tagi o le kulimi, e tatau ona sili atu ona faʻaleleia atili le tausiga e oe lava ia. I luga o le tasi laupepa mea e tusa ma le 8-9 oe lava-tiping fao. Tumau lava nofoaga o soʻoga, e tatau ona latou faʻalelei atoatoa.

I le mea lea ua maeʻa ai le sima o le sima, o lona uiga, o le taʻavale ua faia, o le laupapa laupapa e mafai ona tuʻuina saʻo i le sima. Peitaʻi, e manaʻomia le taumafai e aloese mai tuʻusaʻo fafie ma le sima. E faia lenei mea, faʻaaoga le polyhythyne poʻo le palapala eleele. E tatau ona faʻatasia le mataupu o vaitaʻele, e tatau ona faʻatasia ma le Allen. Ua aoga o le mea e taugofie, ae e ui lava i le faigofie ma paketi, ua te maua ai le puipuiga lelei.

O Paulo o loo faafoe fautuaga

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Laupapa laupapa e taofi ai le utupoto.

O le lalagaina o le fola i totonu o le fale laupapa e manaʻomia le tausisia o tulafono e mafua ai le maualuga maualuga ma faʻatuatuaina fetaui lelei. Nofoina le isi laasaga e ala i le ki tusi.

Aoina laupapa ma tuu i latou i luga o pa e fai ai ni maka. O le fola e faʻataoto i se auala e faʻasino i maʻa tuai o laʻau i itulagi. Ina ua maeʻa le talafeagai-talafeagai, ucke laupapa ina ia sili atu le talafeagai ona tuu i le lumanaʻi. O le a faʻamalieina o oe mai le taimi faʻaalu i luga o isi meaʻai ma fetuʻunaʻi mea i le tele.

Mataupu i luga o le autu: O le faapaologa o se vaega o le potu i totonu ma lana mamanu (40 ata)

Amata mai le puipui. Tuu le Ventail Gap. I le lumanaʻi, e mafai ona e tapunia lenei slot ma le mea. O fao ua pupuni i se tulimanu, faapupula teisi o pulou i mea. Ina ua maeʻa le laupapa muamua, e tatau ona e toe toʻesea pe tusa o le 40-60 mm mai le pito ma alu i totonu o pa ma se tamai avanoa ma se tamai avanoa. I le iʻuga o le faitotoʻa, faʻaofi se fale puipui. A maeʻa lena, aʻoaʻo i le va o le nofoaafi ma le puipui o le tina, lea e sili atu le lapoʻa nai lo le lautele o le va.

Salu laupapa i fao ma aveese ma puipui puipui. Ma le mea, tuu ni nai laupapa, faasaua i latou ma le nofoaafi ma le tina ma sau ia Bruus. Mo faʻamau laupapa laupapa, faʻaaoga fao ma le puni. Taitasi isi faʻailoga nofoa i Cyan ma naʻo le maeʻa o loʻo pipiʻi i fao.

E saʻo le 'olo o le laulaufaiva o le a fausia ai faigata pe a faʻapipiʻi laupapa. I nisi tulaga, e manaʻomia le tausisia o faʻaiuga o laupapa i le puipui ia lava e fai ai le pito i lalo o sina puʻupuʻu o le pito i luga. O faʻafitauli e masani ona tupu pe a faʻapipiʻi le laupapa mulimuli. Ina ia faafaigofie lana faʻapipiʻi, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le mataʻitusi pito i luga o le laulaufaiva i le vaalele, sili atu ona eletise. Ina ua uma ona felelei, o le laupapa ua faʻapipiʻiina ma pe a latalata i le pito o fao i se pulou lilo. I le lumanaʻi, o nei fao o le a nana le faʻamuamua, ia e le mafai ona popole.

Ina ua maeʻa le lafoina o le fola o le fola, e manaʻomia le faʻaputu soʻotaga o soʻoga.

Ina ia aveese le tulaga ese ma faʻalavelave i le faʻapipiʻi tulaga, tuu i lalo o pini i le afu o le crubbroid poʻo isi mea tutusa.

E le fautuaina Chips Chips. O slots i le va o le fola ma le puipui nana ma le pronth. A maeʻa nei galuega, ona e amata amata ona tauina le fola faʻaiʻu: sinia, lameta, palo, ma isi

Faauma le togafitiga

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Folat st st squelation screence.

Ina ia mafai e fafie ona tele, e manaʻomia le tausiga. Afai e te le o fuafuaina se fesoʻotaʻiga faʻaopopo e pei o se laʻau ma le parqut, e tatau ona e taulimaina le maeʻa. E mafai ona faoa, mafanafana Suau, PIMER, vali po o varnish. A faʻaaogaina le vali, va eseese poʻo le faʻaletonu e tatau ona agaʻi atu i le itu e tutusa ma le fa o fafie.

I le avea ai ma se tulafono, pe a filifilia se mea mo pupuni fola, e taʻitaʻia tagata e le aufaigaluega o le mafanafana ma le matagofie, atoa foi ma le tau ma le tau o mea. I le taimi nei, o le tele o faʻafitauli eseese e avanoa, o lea e te mautinoa lava ia mafai ona maua le sili ona talafeagai filifiliga mo au talosaga.

O lea, o falaoa talela e mafai ona faʻatulagaina e aunoa ma tomai faʻapitoa, poto ma tupe le tumau ma tinoitupe ma tinoitupe. E tatau ona e faia mea uma e tusa ma faʻatonuga ma mulimulitaʻi tulafono. Malo!

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Faʻafefea ona tuu le fola i totonu o le fale laupapa?

Faitau atili