O le a fesoasoani ia Porty mo le palasitika e toe faʻaleleia ai le faʻaleagaina o vaega

Anonim

Palasitika i le potu faaonapo nei e maua i soo se mea. E masani ona faia ni tui i totonu o le teʻa ma le taʻe ua fausia i luga. Aua le faanatinati e togi i fafo meafaigaluega ma meaafale. O le totoa mo le palasitika e mafai ona faʻauʻu nifo, tapuni le taʻela, faʻaaoga a latou pito ma tapuni o pu. Ae o taimi uma e mafai ai ona e faʻatau se mea e te manaʻomia i se faleoloa fale.

O le a fesoasoani ia Porty mo le palasitika e toe faʻaleleia ai le faʻaleagaina o vaega

Matou te toe faʻafoʻi mai ni vaega palasitika ma se pu

Punavai o loʻo iai ni manaʻoga faʻapitoa mo le tufuga

O le a fesoasoani ia Porty mo le palasitika e toe faʻaleleia ai le faʻaleagaina o vaega

Punou mo vaega palasitika

O le palasitika e seasea lanu mai luga i luga o lanu, e masani lava o le le atoatoa o loʻo faia i le gaosiga ma mo le loloto atoa. O loʻo ia te ia le pupula, o loʻo iai ni vali i totonu o le faʻavae ma e le manaʻomia ni isi masini teuteu. Eseʻese mai le tele o mea e faʻaaoga i totonu:

  • tulei vai ma e le mitiia o ia;
  • e le tali atu i le suauʻu, e agaʻi i le komiti, ma Alkalu;
  • fetuutuunai ma palatai;
  • Laʻitiiti Faʻapitoa (Malamalama; Malamalama;
  • Le maaa o le i lalo o piliki ma maa;
  • Leaga le faʻaaloalo ma le sili ona maeʻa mea lilo;
  • Vave le tapē, ufiufi i maosiosia ma paʻu.

O le a fesoasoani ia Porty mo le palasitika e toe faʻaleleia ai le faʻaleagaina o vaega

Faaaogaina Pulo mo Plastic

O le teuteuga ma le faigofie o le palasitika o mea tau fale gaosi oloa, fausiaina o se aoina o le telefoni feaveaʻi mo fale ma 'aina potu. O mea e teu ai mea faigaluega ma mea faigaluega mo le umukuka ma le faletaele e malosi ma matagofie foliga. Fetaomi palasitika braray le sili ona faigata foliga.

Togi ese se palu siʻosiʻo pe kofe, ona o le foliga mai o foliga mai o le mataupu, e le aoga. O le tulaga o le a faʻasaʻoina le loto i le palasitika ma le atamai lima.

Tele filifiliga o le pupuga mo palasitika vaega e le o faleoloa fale

O le a fesoasoani ia Porty mo le palasitika e toe faʻaleleia ai le faʻaleagaina o vaega

Tapuni o Bumper Cracks faaaoga Putty

I faleoloa na fausia, eseese mea e tu ai ese mai palasitika. E masani ona faatapulaaina le latou filifiliga. Ae i luga o le auala o oloa mo taʻavale o le a e mauaina oloa e te manaʻomia. O le tele o palasitika vaega o loʻo i luga o le pasese taʻavale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fale taʻele i le faletaele ma ou lava lima - aʻoaʻoga fautuaga

Ua ou faalogo i le polymer putty, po o le polyester. Faatasi ai ma latou o se filifiliga tele o le lua-vaega o le tuʻufaʻatasiga fausia mo le toe faaleleia o le tino, o le pamu, o le faʻavae mo le tane, o le ea o le ea. Vavae ese o ni lanu lanu. O loʻo laitiiti le filifiliga, e teteʻe i le faʻaletonu o vaega autu o le masini.

O le faavae o le palasitika spucare o:

  • epoxx resin;
  • atigipale;
  • palasitika;
  • Dyes.

O le a fesoasoani ia Porty mo le palasitika e toe faʻaleleia ai le faʻaleagaina o vaega

Punou mo palasitika

O le malo o loʻo teu i se vavaeʻese o le paipa ma ua faʻaopopo ae leʻi faʻaaogaina i se fua faatatau o le 2 - 3% i le tele. Taimi o le aisa mai le 6 i le 8 minute. E manaʻomia le galue vave. O le vaega mafiafia e mafai ona oʻo atu i le 2 mm, saunia o le muamua e matua manifinifi.

Ina ia maua se lamolemole ma lamolemole luga, punou i luga o le palasitika o loʻo faʻaaoga e se paʻu papa ma ua faʻamamaina vaega taʻitasi. Mo le tutoʻatasi galuega ou te fautuaina le filifilia o fefiloi ma le maualuga agamalu. O vaega na faia o palasitika e sili ona faʻataʻamilomilo i luga, o le ituaiga o loʻo toe faia le mea faigaluega pe a faʻasolo ma tutusa ma le tuʻufaʻatasia. Ua mafai ona ulagia e uamea le auupega o uʻamea i luga o le tino.

O loʻo olo ma se faʻamalosi tino i le palasitika. Faaofi le sakete i se masini faapitoa. Muamua tele, o lea la laitiiti. Matou te le fautuaina le faʻaaogaina o masini ma vai. O le muamua o lona gatete e mafai ona faaleagaina le aitema. O le a faia e le vai se video viscous ma corsen gaosi, mafai ona aveese atoa le fausaga atoa.

Polymer stitty ma fiberglass

O le a fesoasoani ia Porty mo le palasitika e toe faʻaleleia ai le faʻaleagaina o vaega

Lipea o palasitika vaega ma punou

Mo le aʻea o le 'olo ma le faʻaletonu i vaega i totonu o loʻo faʻaalia i le utaina ma le vevesi, ou te fautuaina le faʻaaogaina o le palasitika pauna ma le fiberglass. O le polymer o loʻo i luga o le fou o loʻo faʻatau atu i se fomu-i-faʻaaoga pepa. E mafai ona faʻaaogaina ma se vaega o le 2 mm. O le le atoatoa i le le atoatoa o le olo ma fatuina se lamolemole luga. O le tulaga e faʻasaʻo ai le faʻaaogaina o le faʻamaeaina o tuʻufaʻatasiga e aunoa ma le faʻaopoopoina.

A maeʻa ona olopalaina le laufanua o le Tufuga, faʻaoga ai le auivi, ua ufitia i loʻo tumu i le PriCy Mineral, achegiliki. E televave le mago o mea e mafai ona avea ma moli. Vevela e le tatau ona sili atu nai lo le 60 tikeri. O le mea itiiti e tatau ona le i lalo ifo o le sefulu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o le palasitika faitotoʻa ma au lava lima: Faʻatonuga (ata ma Vitio)

O tulaga lelei o le faʻamalosia o mea ma le fiberglass i le mafai ona punou faʻatasi ai ma le auiliiliga ma le tele o le gatete ma le dynamic avega.

Sauniuniga o le laualuga ma le talosaga o le fiberglass

Poockene mo le toe fausia palasitika bumper

Ae le i faia le laufanua, e tatau ai:

  • fuluga
  • fua
  • Faamama le ata papaʻu e faʻatupu ai le faigata e faʻaleleia ai le faʻamalosi ma le nanossimy mea.

Penisini pe a uma le mago o le suauʻu o suauʻu ma le gaʻo o loʻo iai. O lea, e sili le faʻaaogaina o togi. E mafai ona e mago ma se fulufulu manu ma le maualalo o le vevela nofoaga pe aveeseina i le mamao mai le vaega.

O le a fesoasoani ia Porty mo le palasitika e toe faʻaleleia ai le faʻaleagaina o vaega

Matou te toe faʻafoʻi le pamu

Ina ia tapunia pu i le palasitika ma lautele paʻu, o le a le mafai ona faʻamalamalamaina le totini, ou te fautuaina le faʻaaogaina o le shesswork. E pasi i luga ma taofi le mea. Mo lenei, e tatau ona faʻavaeina le laʻau ma faʻaputuga o le fatu pupuʻu pe faʻamaloloina Pva vai. Ina ua maeʻa, Mauga o le Grid ma tuu atu le faʻafefiloi i le matutu atoa ae leʻi ootia.

Faitau atili