Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Anonim

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Ua avea nei Studio i le taimi nei o se sili ona manaia le lelei o le filifilia ma le faʻatauina o se fale, ae faʻafefea ona fatuina se aulelei o lenei pati potu ?. Plus poʻo ni tamaʻi fale o se tasi o le tasi itu i soʻo se sone. O le mea lea, o le tuuina atu o fuafuaga talafeagai ma tuʻufaʻatasia o avanoa e lava le taua i lenei filifiliga.

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Ma, faʻafefea ona faʻatino le meaafale e pei ona mafai, o le a le filifiliga lanu e filifili ai? O nei fesili uma nei e taumafai e faaali mai.

Mamanu ma totonu o le potu potu

Ole amataga, o na filifiliga e talafeagai mo tupulaga talavou pe ulugalii, pe tuuatoatasi. O le taimi o le taimi o aiga ma aiga o loo faia iina, ae ia faamaoni, e le mafai ona popole.

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Mafaufau i le faʻavae autu i le ata o le fale mautotogi - potu siva, matou te avatua:

  • Tulaga ese lanu lanu malamalama o puipui, meafale ma isi tupe. O lenei vaʻai o le a toe faia le avanoa avanoa ma o le a sili atu le faʻamalieina e i ai i se potu faapena.
  • O meaafale e sili ona lelei na ave ai le telefoni ma le aoga. O le sili ona lauiloa i lenei itu o le a avea ma filifiliga o le transformer meafale.
  • O le potu Zong e sili ona lelei e faʻaaoga ai simror luga poʻo ni vaega.

Le mafai ona le aoga vaega

  • Puleaina o pouliuli lanu i luga o le malamalama. O lenei mea e faaititia ai le avanoa ma ia sili atu le puʻupuʻu.
  • E le mafai ona faʻaaoga meafale tele, a o faʻamautuina le tele o avanoa. E sili le aveina o se mea le tusa o le tele, ae aoga.
  • E le faʻatagaina le faʻaaogaina o suauʻu mamafa pe tele i luga o pupuni.
  • Ma o le itu aupito taua o le uma o le ai ai le leai o mea laiti po o lapisi, lea o le a aʻe lou fale. E faʻatatau lea i le faʻaalu ma le faʻamaoni. I se upu, nai lo o le a sili atu ona e lagonaina le le faiga o minimalism, o le tele le mafanafana ma le cozy le a avea i lou teritori.

Fale o le fale - o le potu e fai o oe ma lana mamanu

E le talafeagai le faʻaaogaina i le fesoasoani a tagata poto faapitoa, ona o le faʻatulagaina atoa ma le tulaga lelei o le fale mautotogi e mafai ona faia ma o latou lava lima. O le mea autu o le tausisi i ni tulafono ma fautuaga, faapea foi ma le i ai o le manaʻo ma le lagona.

O se tasi o le vaega muamua i le galuega o le a avea le zoning o le potu i vaega eseese (umukuka, potumoe, o le ola potu). Iinei le sili ona taua o ki o le a lilo i le tasi itu le zoning saʻo ma teuteu o vaega nei, i le isi itu o le a tatau ai ona ausia le lotogatasi aupito maualuga o le ata atoa o se atoa.

Tusitusiga i luga o le autu: metotia o faamama umukuka kamuta mai i gao nofoaga

O tulafono taua i totonu o le potu potu

  1. O le sili ona lauiloa ma sili ona sili ona lelei sitaili i totonu o le totonu o nei fale mautotogi o faatonuga a le maualuga-tech, laititi ma le scandinatiavia i le scandinatiavia i faiga scanavian.
  2. Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

  3. O elemene o loʻo fautuaina mo le faʻaaogaina o ni meaʻai, moli moli, oneone ma faʻatasi uma tuʻuga o fugalaʻau. Oe mafai foi ona faʻaaoga le paʻepaʻe paʻepaʻe e teuteu ai ni ata pupula ma mea faigaluega.
  4. Afai e te manao eseese tuufaatasiga o lanu, filifiliga e talafeagai: uliuli ma papae, paepae ma lanu enaena, faaefuefu ma papae. E mafai ona latou matagofie le sasaina o le mea autu ina ia aua le puleaina le lanu pogisa.
  5. Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

  6. Aua le faʻatauina le lapoʻa tele o chandeliers. Latou te ave le avanoa i totonu o le potu ma e sili ona faailogaina ai le malamalama. E sili e faia ai tulaga o moli i totonu o le fale potu, lea e mafai ona liliu atu i le ma illuminating sone eseese. O le sili atu le faʻaopopoina o le a toe foʻi mai (Monophonic poʻo le lanu pe a manaʻomia).

    E tatau ona e faʻatuina moli moli i le soʻotaga, e le mafai foʻi ona fausia ai se meataʻalo. Manatua o le saʻo filifilia malamalama e mafai ona faʻalauteleina ai le tele o le potu.

  7. Aua le faaaogaina lamepa, e taua le lafoaia mai VAZ fafo, tanmaiti ma isi mataupu faapena decor. O le tulaga aloaia o le potu tele i le sikuea, e ui lava pe afai e faatagaina oe e lou quadrature e faia se tuusaunoaga.
  8. Tautala e uiga i meafale, ma ua fautuaina le avea o se nofoaga faifesootai o maualuga ma vaapiapi fua maualuga. Lelei pe a faʻaoʻo e faitotoʻa, o le a faʻalauteleina foʻi le avanoa.
  9. Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

  10. Afai e te fuafua e faʻatau se countertp poʻo se laulau kofe - ave le tioata filifiliga.
  11. Mo le mimilo o le potu, faʻaaoga e le gata i ni lanu eseʻese foliga o le fola ma pa, faʻapea foʻi ma le itu taumatau (bar tu, moega).

Fuafuaga ma le zonging i le potu potu

O lenei alu i le galuega sili ona manaia, e pei o "le auala e vaevae lelei le potu-potu i sone?".

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

E talafeagai ona o fale maile o le a avea ma umukuka, potu malolo ma potumoe. Ae e tatau ona e tuʻufaʻatasia le avanoa ma meaafale ina ia tatalaina lava le galuega, o se nofoaga faafiafiaga ma le tulimanu o tamaiti (pe a iai sau tama.

Mataupu i luga o le autu: eseesega o le Boueir mai le vai vevela

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

A e mafai ona e iloa, o le galuega e le mai le mama, ae o le a tatou taumafai e taulimaina ai.

Potu potu ma potumoe i le potu fale mautotogi

O nei sone e toalua i le fale potu e mafai ona tuufaatasi i se tasi, ma o le a vaai e pei o lenei. Moega i le "potumoe" toe sui le mafanafana shEfa, o le mea lea. E aliali mai e leai so matou meaai moe ma le "potu malolo" o loo i ai foi.

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

O le mea moni, e le o tagata uma o le a manaʻo e faʻaaoga lea filifiliga, ona o le potu o loʻo tatau lava ona fai se sone 'eseʻese. O le mea moni lava, e tatau ona e amanaia le sikuea tulaga ese o lou fale mautotogi, ma afai e faʻatagaina oe e tuu se moega ma sina sona mo malo - o le a sili ona lelei filifiliga. Ona matou faʻasaʻo ese lea o le moe o le taʻavale mai le malo ma se tamai vaega, rack poʻo se mea manino pe manino.

I nai faʻamatalaga, o le fale gaosi e mafai ona tuʻu i le faʻaaogaina o le faʻamalama. A le (pe a fai e te faʻatagaina le quadias potu), tuu se tamai laulau i le tulimanu.

O nisi taimi latou te faia ai faapea o se tuʻufaʻatasiga o le moe moe o loʻo faia i lalo ole taulaga, ma le nofoaga faʻagaioi lelei ua tuu i lalo. O lenei filifiliga e mafai ona faʻapitoa i mataupu o le maualuga o lou taualuga e le itiiti ifo ma le tolu mita.

Afai e iai sau tamaititi, e manaʻomia foʻi ona ia faia se moega faʻatasi. Lenei o le meaafale o manuʻaga mafai ona o mai e laveai pe a faigofie le moega i totonu o se kapoti - o se fofo lelei mo le mamanu o le potu potu.

Umukuka ma le 'ai i totonu o le potu potu

O le umukuka i luga o le sikuea e le tatau ona faʻaititia le avanoa nai lo le potu malolo, aʻo le mafanafana ma le paie. Lenei, masalo, e aoga le fiafia i le fale-i le fale faigaluega, o le mea na faʻaalia ai le faʻafitauli o le galuega. O le mea lea, e mafai ona matou suia le fasi mo fa mafanafana lua, ma e tuueseeseina se tamai loka fatu. Mo le potu potu o le potu, o le umukuka e sili ona lelei i luga o le puipui umi, ma o le laulau 'ai e vavaeeseina e se fata po o tua o le sofa.

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

O nisi mea e tautau i luga o le puipui, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faatatau i le mimiti. E mafai ona faʻapipiʻi i luga o puipui puipui.

I mea faigaluega a aiga e le itiiti ifo, e tatau ona e suia i le sili atu le alualu i luma. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le tatau ona e faʻatauina se vao faʻaluaina o lua, ae fai se moli lelei, lea e sili atu le manaia ma aoga foliga. Faatatau foi i le suamalie, paleti, ma isi. Faʻatau se lelei tuʻufaʻatasia o le a avea o se mea e mafai ona ofi ai i filifiliga talafeagai ma auala o faʻagaioiga.

Tusitusiga i luga o le autu: gaosiga o le adch o le laupapa ma o latou lava lima

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Manatua talu ona o le potu potu, pau lava le mea e te kuka, pau lava le a kuka oe i totonu o le umukuka i le fale atoa. Mafaufau e uiga i se pulou malosi o le a aveese ai le faaletonu.

A filifilia ni mea mo pa ma fola, mafaufau i le aoga ma le auala o le aveeseina o palapala. O le mea lea, ona o le fola o le fale e sili ai le faaaoga a maualuga le tulaga lelei linoleum po tile taugata, ae mo puipui - ma fufulua pepa puipui po o se isi filifiliga e faigofie ona tausia mo le kukaina ma le avanoa e maua ai le gaʻo. I le auala, i lenei tulaga, o le taʻele o le a naʻo le tauvaga.

O le nofoaga 'ai i le potu potu o le potu e mafai ona i tua o se pusa pusa, lea e vaevaeina le umukuka ma potu malolo. O le mea moni, o le mea moni, aumai se tamai lausega e mafai ai ona gagau.

O se isi vaega faigaluega e mafai ona faia mai le Windows. Ma sili pe a fai e faia i le tutusa mea e pei o le counterpop.

Manatu mo le matagofie o loʻo i totonu o le potu potu

O nisi nei o manatu ina ia mafai ona musuia ai le mamanu totonu i lou fale - Studios.

  1. Faaaogaina malulu lanu. Afai e te faia se nofoaga o loʻo i ai i le malulu ma pupula lanu - vaʻaia vaʻaia o le a avea ma sili atu. Faʻaopoopo i lea manatu o le a fusu fusipaʻu ma le tele o fale i le fale.
  2. Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

  3. Piliki. faaaogaina teuteu piliki ma se tamai sofa enaena le a tulaga ese ai lou totonu cozy ma manaia.
  4. Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

  5. Shada efuefu. O le fale e faia i se lanu e le anoanoai o le siosiomaga o le potu, ma i lona lava ala o le a fai lava si felanulanuai.
  6. Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

  7. Ipu. Naʻo faʻalauteleina le potu, ae o loʻo mafai foi ona e sasaina, mo se faʻataʻitaʻiga, faia se tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasi i le faʻaaogaina o nofoaga faʻaaoga manino pe mataina oona.
  8. Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

  9. Minimalism. O lenei sitaili e atoatoa mo tamai potu. O le ituaiga ata lea e faʻaititia ai mea uma ma meaafale, faʻaaogaina naʻo mea taua (sofa, laulau, kapeta).
  10. Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

  11. Pupuni nai lo puipui. O lenei o se lauiloa lauiloa filifiliga, o le tele faʻaaogaina mo le vavaeeseina o le tasi potu mai le isi.
  12. Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

  13. Lanu lanu. O mea uma e sili ona ou fiafia iai o le a taʻalo ai le manatu o le nofoaga faʻapitoa i totonu o le aotelega. Tele o suiga o mea na faia i le aluga, moega ma pupuni.
  14. Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

O le matagofie o le Studio Altredio Center

Ma le mea mulimuli, mo musumusuga, tagai i nisi ata o le interiors matagofie o le fale potu e aoao mai ia i latou o ni nai manatu mo le mamanu o lo tatou lava fale.

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Great Studio Altress Storements: 40 ata o le avanoa avanoa

Faitau atili