Lautele ma faʻapitoa polymer tuʻu i le fale ma taʻavale

Anonim

E ogatasi le tele o mea, na fausia ai e le polymer le totini i le sima lagolago i le taavale pa. O ituaiga taatele e tele na faʻatau atu i faleoloa mo le toe faʻaleleia ma maeʻa i fale ma fale mautotogi. E i ai faʻapitoa faʻapitoa o loʻo galulue ma i latou i se auala vaʻaia. Uma Polymer Stelty Stelts e tutumau ma maualuga le malosi.

Lautele ma faʻapitoa polymer tuʻu i le fale ma taʻavale

Polymer faʻamaeʻaina

Foliga o polymer putty

A o uo e toʻalua ua muta i totonu o le fale, e i ai lava se mea e talanoa iai. Na matou faʻatauina le prorylic shotty, ma sa vaʻaia e Vidik i se tasi filifiliga ma le tele o polymer. Sa fiafia o ia i se Polynester Statty, na aumaia eseese ma nofoia le tele o avanoa i luga o le ata.

Lautele ma faʻapitoa polymer tuʻu i le fale ma taʻavale

Pa puipui e le polymer putty

Na ou taʻu atu ia te ia e uiga i le ituaiga autu a le polymer pitty, lea ou te iloa:

  • acrylic;
  • Lauga;
  • polyring conmal;
  • polyester;
  • Lua-vaega i le mea e fai ai.

Tele o mea e vaevaeina i totonu: Amataina ma faʻamaeʻaina. O le sili ona lauiloa polymeric o se prorylic proty. O loʻo faʻaaogaina mo le maeʻa i totonu ma fafo atu o galuega faʻauma. Lua-vaega o loʻo iai ma faʻaopopoga o loʻo i ai se vaapiapi o se auala faʻapitoa. Polyester statty e faʻaaoga tele pe a toe faʻaleleia taavale.

Eseese i le manatu muamua o le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia latou te i luga o le polymm faʻavae. O isi vaega fute e mafai ona eseese tele, faʻapea foʻi ma le taimi o le faʻaseʻe, o le vaega o talosaga ma mea o loʻo faʻaaogaina.

Lautele o le lautele o le a laveaiina pea

Lautele ma faʻapitoa polymer tuʻu i le fale ma taʻavale

Faauma le spike

Afai e te le mauaina le poto masani ma le oti, ma e te le iloa le mea e filifili mo se vaega o le puipui, faʻatau e faʻafefe. E lautele mo le fausiaina ma e iai le aoga:

  • palasitika;
  • Talafeagai mo galuega i fafo ma i totonu;
  • Avanoa i le galuega a tagata e aunoa ma tomai faapitoa;
  • susu tupe-afua mai;
  • Talafeagai mo le teuteuga i luga o le plaster ma puipui uma o le puipui
  • Tau maualalo.

Tusitusiga i luga o le autu: O Fugat Foors 3D faia oe lava (Ata)

Acrylic compty uu i le 40 minute. Ua lava le taimi e tuu ai i luga o le puipui ma solomuli. O le laufanua e mafolafola, pupula. E mafai ona e faʻaaogaina mo le puʻeina ma le maeʻa galuega o se teuteuga. O le tufuga e talafeagai mo le vali. E mafai ona e avatua le lanu e faaaoga ai se masini lanu.

Ua faamaonia e le tuai le tau maualuga

Lautele ma faʻapitoa polymer tuʻu i le fale ma taʻavale

Polymer putty mo puipui

Latelo faʻavae faʻavae faʻapipiʻi, faʻaaogaina naʻo le galuega i totonu. Lona lelei:

  • palasitika;
  • e le faia ni tau;
  • tulei vai;
  • Fausia se lamolemole malie o le kalone;
  • E le mafai ona pasese ni apamega.
  • Park mafai ona

O le mea tuai o loʻo faʻaaoga pe a maeʻa pamu o potu susu, o le faletaele ma le umukuka. Faatasi ai ma ia, latou fausia se teuteuga kuka, faatatau i uta folau e fausia ai se ata. Le lava o mea i le tau maualuga. O le tau e oʻo i le faʻaonea o le faʻaoʻo i le soona taumafaina o tuʻufaʻatasiga ma lona nofoaiga.

Polymer palu ma microfiber e le polesi

Lautele ma faʻapitoa polymer tuʻu i le fale ma taʻavale

Polymer Putty mo le pa puipui

O le polymer o loʻo fai ma le faʻafefeteina isi nai lo le masani ai vaega o loʻo iai ma le siʻosiʻomaga ma microfiber. O le mea e iloga e iloga i le maualuga o le malosi, tumau ma le maualalo o le malosi i le setete malulu. E ono fuafuaina ina ia toe faʻaleleia mea faʻaopoopo, polar, Lagolagoina o mea faʻavae. Faaaogaina i fafo:

  • Ia taʻe faʻamau o moli, malutaga;
  • tetee i le aisa;
  • tulei vai;
  • Maualuga maualuga ma le sima ese.

I le maeʻa ai, o se faʻafefiloi o se paluga faʻavae i luga o le ponaivi ma le sisitema ma fibers e le faʻaaogaina. Fausia se mea faigata e le ofi mai i le olo. Mo le teuteuina o loʻo ufitia i luga o le minerale primar ma vali. Le talafeagai mo galuega i totonu ma luga o fausaga e suia ai le geometry - punou pe tuumuli.

O loʻo i ai le faʻamoemoe o le mea o loʻo iai le faʻamoemoe mo le toe faʻaleleia o pou sima o le eletise, lagolago o le ova i luga ole paipa. Mo faʻamalosi tino uma i taupega, a lolo ia i latou ma faʻamalosia i latou. Mao siosiomaga faauo, e mafai ona faatatau i fale tumaoti.

Sa ou fautuaina se uo e faʻaaoga se ata polymer-coustilizing pe a tatau ona e toe faʻaleleia le faʻavae poʻo le faʻavae. O i latou o loʻo lafoina mai i poloka sima, nonoa ma se fofo ma ave ni avega mamafa. O le teuteuga e maualuga lona aoga.

Gauai atu! Saunia se polymer coundment paluga mo le toe faaleleia galuega, faʻaaoga le maualalo o le faʻaalu o se taʻavale ma le au faitele. E le mafai ona fefiloi vave. Fibers faia maualuga videcosity.

Lua-vaega polymeric powyded fafie ma palasitika

Lautele ma faʻapitoa polymer tuʻu i le fale ma taʻavale

O le sima na o ia

Mataupu i luga o le autu: Ventipration o se ivi: Faamoemoega ma masini

Mo le feololo ma le faamimio foliga mai:

  • palasitika;
  • ipu tioata;
  • laau;
  • Galvanzed Filemu.

Lua-vaega o ata vali faʻavae e faʻavae i luga o polymer, malosi ma faʻapitoa faʻapitoa mo se mea faʻapitoa na faia.

Mo galuega i luga o fafie, tapuni o le pamu i le foloa, lanu efuefu-foliga ua faaopoopo i le galuega i totonu. O le tuina e fetaui ma le lanu ma laupapa, ua avea ma faitauga le tele o fafie, o lona ata. O loʻo faʻaaogaina mo galuega faʻafiafiaga i totonu, e faʻaitiitia ai faʻaletonu i le faiga o ata, pa'ū, maosiosia ai. Faʻaaoga mo galuega i le maeʻa atoa o le laualuga ma pa i fafo e le faʻaaogaina. O le tufuga e maualuga le tau ma le vaivai le tetee atu i le teʻi pe a maeʻa ona aisa.

E tutusa lava mea ma alavai maualuga ma se tasi o loʻo faʻaopopoina mo le galuega i luga o tioata, zinc coting ma plastics. Lua-vaega o Polymer Powder e faʻavae i luga o le faʻaopopoina o loʻo faʻaaogaina naʻo le taunuʻuga. O faʻamatalaga uma i luga o le faʻaaogaina ma le fua o le hardner o loʻo faʻaalia i luga o le afifi.

Mo lau pele e sili ona e fiafia i ai, o le tele o le filifiliga o le polyester state

Lautele ma faʻapitoa polymer tuʻu i le fale ma taʻavale

Puipui puipui ma o latou lava lima

Na matauina e laʻu uo na iai se Poushester e iai ile auala e le gata e maua mai i isi ituaiga, ae o le taʻavale na tusia i le tele o faletupe. Na ou faamatala ia te ia o le tele o ituaiga o le faʻaumaina o mea mai lenei faasologa ua fuafuaina e ogatasi ma le tino luga ma isi vaega o le taʻavale. O le faʻavae o le mea e aofia ai se toe foʻi ma le malosi i se fagu vale.

O le Polyester Bouressions e fesoʻotaʻi lelei ma le uʻamea, vave malosi ma pe a uma le olo o loʻo aliali mai le lamolemole luga. E le mafiafia nai lo le tasi le milimita i le tele o vaega. Ina ia faʻaleleia le tausisi ma vali, mineray prim ua faʻaaogaina.

Ona o fausia se salafa o le pa puipui o le pamu, tioata, Toppedia, eseese ni otia ia talafeagai faaopoopo. O le mea lea, o le faʻaaliga o se aofaiga tele o polyester tuʻu i le laʻititi mamafa o le 100 ml ma le kilokalama. Mo galuega i totonu o le fale mautotogi na masani ona masani ona seasea. O le vai o loʻo i totonu o uʻamea ma isi mea. A manaʻomia, e mafai ona e faia le concave luga o paipa, meaafale poʻo ni mea faigaluega i le umukuka. E leai ni polyester e fausia tuusaʻo. Faatauina atu mea masani i faleoloa taavale.

Tusitusiga i luga o le autu: Marquis mo le taavale faia oe lava

Matou te faia le tini o polymer putty faia oe lava

Lautele ma faʻapitoa polymer tuʻu i le fale ma taʻavale

Polymer spike

Na iloga e Vidik i le fia iloa ma taumafaiga tumau e fai mea uma ma o latou lava lima. Na fiafia o ia i le fausiaina o le Puao Polymer Stingt mai avanoa avanoa. Sa ou fautuaina ia te ia, ma na ia faia se faaumatiaga o mea e faavae i luga:

  • Le po o se polesi;
  • malo malosi;
  • Talica;
  • acrylic vanish;
  • epoxx resin.

O laʻu uo na o le fefiloi o le lacquer ma le polesi ma tamc, sa ou taumafai e faʻaaoga i le laualuga ma se pepa faʻapipiʻi o le puipui. Ma ni tomai, o le lamolemole lamolemole ua mauaina.

Ona suia lea o le vale. Ae le i faʻaaogaina, faʻamatuʻu ma le malosi i se vaega, e pei ona faʻaalia i luga o se afifi ma EPOXY Glue. Na mafai ona ia tuʻufaʻatasia le laufanua o le paʻia o le paleʻu uʻamea ma "fasioti" o le 'au i luga o le taʻavale.

O faʻataʻitaʻiga e uiga i le faʻaopopoina o sima, bbersedlass ma isi vaega na faia e aunoa ma aʻu. Ou te fiafia i se tulaga maualuga e maeʻa uma ma le faʻamaonia o mea ma faia e le manava e tekinolosi. E mautinoa le lelei lelei ma le umi auaunaga olaga ina ua toe faaleleia.

Faitau atili