Tutoʻatasi le Universang of Electsos Washves i le fesoʻotaʻiga 220 V, 380 V

Anonim

Eletise o se mea tau le mafaufau ma lamatia, ae tele galuega e le manaʻomia ai faʻailoga maualuga ma e mafai ona tuʻuina muamua e aunoa ma le tosina atu i tagata faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le ogaumu e mafai e le eletise eletise ma naʻo manatu mamao e uiga ile eletise. Aemaise pe a fai o le malae ua uma ona faasee. O mea uma o totoe o le faʻapipiʻiina o le plug i luga o le maea ma fesoʻotaʻi saʻo i le ogaumu e feoai. E sili le leaga pe a manaʻomia e toso mai le laina mai le talita, ae o lea ua mafai ona e fefaʻatauaʻi. Ia manatua o le galuega atoa ua faia pe a motusia le sapalaiina o le a sapalai.

Polokalame ma metotia o sootaga

O laupapa aiga e mafai - ua faʻaaogaina nei meafaigaluega i le taimi nei e tusa ma le 40-50 A. O lona uiga e alagatatau ona faʻafesoʻotaʻi le ogaumu eletise i le paoa eletise. E tatau ona faʻamamaina tuusaʻo mai le fale mautotogi poʻo le talita ma le fale. O le mana e tuʻuina mai e ala i le RCD ma le masini puipuia. O le ogaumu lava ia e mafai ona fesoʻotaʻi i se socket ma le fork (malosi malosi), sport pusa. Ma le isi, o le laina mai le masini e mafai ona amata tuʻusaʻo i luga o le faʻauiga i le pito i tua.

Tutoʻatasi le Universang of Electsos Washves i le fesoʻotaʻiga 220 V, 380 V

Eletise eletise eletise

O le sili atu le faʻatuatuaina sootaga o loʻo saʻo saʻo i le faʻauiga o le faʻapolopolo o le ipu. I lea tulaga, e iai le numera numera o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, e faʻateleina le faʻatuatuaina. Ae o lenei metotia e leʻo faigofie tele: E mafai ona tapunia le eletise, naʻo na o le otometi lava. E tusa ma le faʻafitauli tutusa ma pe a faʻaaogaina se pusa paga ma le pau le eseesega o le fesoʻotaʻiga e sili atu.

Tele taimi e masani ona faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga e faʻaaoga ai se mata ma tui. E sili atu ona talafeagai ma i ai. Talu ai o meafaigaluega o le malosi, ae le o ni mea masani a le fale, peitaʻi, e faʻapitoa ai, o loʻo taʻua foi o le Mana - mo lo latou mafaia ona tetee atu i avega o loʻo tumau nei.

Faʻamolemole matau le taimi a e fesoʻotaʻi ai mea eletise eletise, e alagata ai le eleele. A aunoa ma lea, o le a mumusu i le faʻaleleia atili o le faʻaleleia o le faʻatulagaina o le tamaoaiga, ma lona le taunuʻu atu mo le ola, o lea e le o le lamatiaga.

Eletise eletise ma faʻailoga o masini puipuia

A o latou mauaina, vavaeeseina Uzos ma se masini otometi e tatau ona faʻapipiʻiina i le taʻavale. E ui ia i latou o loʻo tautua ai le isi i luga o le tulaga. O le paga lea e mafai ona suia e se ratotomam. O ni masini lava ia e lua, ae i le tasi mataupu. Minus ave mai se paʻu masani, pasi i luga o le Uzo, eleele ua ave ma le paʻu talafeagai.

Tusitusiga i luga o le autu: Pa puipui o le afu i totonu o le totonu o le potu

Masini nomini Filifili le maualuga o le taimi nei faaaogaina. O nei faʻamaumauga o loʻo i le tusi folau o faleoloa eletise ma e masani lava i totonu o le 40-50 A. I lenei laina, o aufaʻatau, o loʻo o ese mai ai le tele o le latalata Sese tapuni pe a galulue i le malosi atoatoa. O lona uiga, pe a fai o le mea na taʻua o le taimi nei taumafaina o le 42-43 a, o loʻo ave pea le fana i le 50 A.

Tutoʻatasi le Universang of Electsos Washves i le fesoʻotaʻiga 220 V, 380 V

Eletise eletise eletise

I le isi itu, o ie atoa ma ogaumu ma le mama, ma e mafai lava lava ona liu masani, e ono le mafai ona taugata tele, ma sili atu le malosi oktata e sili atu ona taugata. E mafai ona e filifili ia te oe.

NOMINAL UZO. Ave se sitepu maualuga atu nai lo le masini. Afai e te filifili e tuu le 50 o se masini otometi, ona manaʻomia lea o le UZO e 63, o le o loʻo iai nei o le 30 ma.

Uaea ma ona tapulaa

I tausaga talu ai nei, e masani ona faʻaaoga e le au fai togafiti pe a faʻapipiʻi masini eletise eletise ma fefiloi o masini. E ui lava e sili atu lo latou tulaga, ae e sili atu ona aoga le galulue faatasi ma i latou, i se isi itu, o le apamemea e manaʻomia le lautele o le tele o loʻo faʻatauvaʻa.

Filifili le 'au faʻatautaia vaega o loʻo fuafua i le ituaiga o fesoʻotaʻiga - 220 V pe 380 V pe 380 V, o le ituaiga o le kapeteni kesi (tatala / tapunia le taimi nei faʻaaogaina poʻo le malosi o masini nei. E masani ona faʻaaoga le 'apamemea o loʻo fai ma tagata e nofo ai le 4 mm (ma le laina umi i le 12 m) poʻo le 6 mm.

Tutoʻatasi le Universang of Electsos Washves i le fesoʻotaʻiga 220 V, 380 V

Pule malosi vaega filifilia laulau

Afai o le filifilia o se ituaiga uaea mo le alu ese mai le talita i se socket, e sili atu le taofi i tagata taitoatasi-core. Ae e ui o loo tutusa lava le malosi, ae sili atu ona faʻatuatuaina. Ia faʻafesoʻotaʻi le slab lava (ia o le mana o le mana o le a manaʻomia ona fesoʻotaʻi), e mafai ona e filifilia se uaea feeseesega: o le tasi-autu i lenei tulaga

Mataupu o loʻo i luga o le autu: Metric mo Newsborn Cross-strokes polokalame: Download fua le tamaititi, tama tama ma teine, aso

Faʻafesoʻotaʻi le vaega o kuka o loʻo valiina iinei.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le fale teu oloa i le 220 v network

O polokalame uma o loʻo i luga na saʻo mo se tasi-vaega fesoʻotaʻiga 220 V. e faʻafesoʻotaʻi, e te manaʻomia se uaea e tolu-potu-potu eletise. Fai mai o le fesoʻotaʻiga o meafaigaluega o eseese ituaiga e le eseese i le faʻavae. E tusa lava po o le a le mea na e faʻatauina ai - Electrolux, Gorenje, Boush, Beko. Leai se eseesega. O eseʻesega uma o le eseese o le faʻavae o mea e tapunia ai le 'oloa pito i luga o le mataupu ma isi auala o lona faʻapipiʻi. O isi mea uma e tutusa.

Cable sootaga i le eletise eletise

Muamua, o le cable filifilia e fesoʻotaʻi e tatau ona fesoʻotaʻi ma teuina eleʻele. I le pito i tua o le potu, e masani lava i le pito i lalo o le itu tauagavale o loʻo i ai se poloka poloka o loʻo maua ai le au faʻatautaia.

Tutoʻatasi le Universang of Electsos Washves i le fesoʻotaʻiga 220 V, 380 V

O le poloka poloka ia e tatau ona fesoʻotaʻi le eletise eletise

Latalata ane fesoʻotaʻiga fuafuaga mo fesoʻotaʻiga eseese.

Tutoʻatasi le Universang of Electsos Washves i le fesoʻotaʻiga 220 V, 380 V

Sketchy fesoʻotaʻiga ata mo fesoʻotaʻiga eseese

Ma le 220 fesoʻotaʻiga i le matagaluega o le sili ona lelei. I luga o le ogaumu e tatau ona fesoʻotaʻi e se tasi jumper fesoʻotaʻiga 1,2,3 - o le a avea ma vaega (mumu pe enaena - ma le 5 e sili ona lelei (Green pe samasama--Green). Mai le faleoloa, o le elefane e masani ona sau ma ua uma ona faʻapipiʻiina o jumpers, ae le faʻalavelave i le siaki.

Tutoʻatasi le Universang of Electsos Washves i le fesoʻotaʻiga 220 V, 380 V

Cable sootaga i le eletise eletise

E saʻo le saʻo ma e sili atu ona faʻamalieina faʻamalosi e feʻaea ma faʻafesoʻotaʻi pepa, ona faʻafesoʻotaʻi lea lea. O sea soʻotaga e sili atu le faʻatuatuaina, ae masani ona o tagata o loʻo minoi i tafatafa o le faʻamau ma faʻamalamalamaina ai. I soo se tulaga, o le lanu lanu e sili atu le matauina - mamafa tele avanoa e faia ai se mea sese.

Tutoʻatasi le Universang of Electsos Washves i le fesoʻotaʻiga 220 V, 380 V

Sili atu le faʻatautaia o fesoʻotaʻiga

Faapipiiina Ask

I tafatafa o le uaea fesootai le plug. Malosiaga plug - paolo. Aveese le lua nonoa faʻapipiʻi, aveese le ufiufi ma fesoʻotaʻiga. Aveese foi le faʻasaʻo pa, o le a taofia ai le uaea. Faatasi ai ma le pito o le uaea uaea (pe tusa o le 5-6 cm), o feola e aveesea ai foi, o loʻo faʻamatuʻu atu o latou mata i le 1.5-2 cm. O le faʻaiuga o le uaea Fale.

Mataupu i luga o le autu: Teuteuga o le Presterctord Sketcart

Tutoʻatasi le Universang of Electsos Washves i le fesoʻotaʻiga 220 V, 380 V

O lea o le plug mo le fesoʻotaʻi o le eletise eletise

O le faʻapipiʻiina o fao i luga o fesoʻotaʻiga, o tagata faʻatautaia, pe a latou le faʻapaʻiaina ma mimilo i le galuea. O nei flagellas o loʻo milo i luga o fesoʻotaʻiga, faʻamalamalamaina ma le faʻapipiʻiina o fao.

O le tuʻufaʻatasia o tagata faʻatonutonu e I ma fesootai ma le faaeteete. O le pito i luga o fesoʻotaʻiga e masani ona sainia - latou te faʻafesoʻotaʻi le "Lalolagi" uaea (Green). A faʻafesoʻotaʻi le sone, e manaʻomia le tuʻuina atu i se tutusa fesoʻotaʻiga.

Tutoʻatasi le Universang of Electsos Washves i le fesoʻotaʻiga 220 V, 380 V

Fesootai uaea i le eletise eletise

Lua isi fesoʻotaʻiga o le "vaega" ma "leai". O le fea e auauna iai - E le afaina, ae pe a fesoʻotaʻi le vaega o le "Vaega" Systeke, e tatau ona pa'ū i le vaega "Zero". A leai o le a iai se matagaluega puupuu. O lea a e leʻi liliu mai, ia mautinoa e toe siaki, o le uaea (o le uaea ma le leai) o loʻo feoaʻi saʻo.

Faʻafefea ona fuafua le faʻasologa i le faʻapipiʻiina o fafo

Afai ua uma ona ou tu i luga o le ogaumu eletise, ma o loo i ai le matake, e manaʻomia le mauaina, poo fea le eleele o loʻo maua, le peneʻe i le vaitusi. Ina ia iloa ai le faigofie auala e faʻaaoga ai le voltage faʻailoilo i le ituaiga o se sikulukalaiva. E aoga - faapipii le faʻailoga i le nofoaga o le vaega fuafuaina, ma vaʻavaʻai i le taʻimua pasia i le mataupu. Afai o le susunuina, o lona uiga ua i ai se voltage ma o lenei vaega. Afai e leai ni voltage, e le malamalama le tagata i luga, ma o le leai lea.

E faigofie tele ona iloa le laueleele: o le fesoʻotaʻiga i le pito i luga pe lalo.

Faʻafesoʻotaʻi i le tolu-vaega 'upega tafaʻilagi 380 v

I lea tulaga, o le otometi ma le Uzo mo le e tolu-Vaega Network ua faʻatau, o le uaea e tatau ona lima-ituaiga (o le vaega e manaʻomia i le koluma le tutusa, na o le aoga e manaʻomia ile koluma.0 v). E tatau foi ona iai ni fesoʻotaʻiga ma soʻu e lima faʻafesoʻotaʻi.

O le fesoʻotaʻiga auala o le a le ese mai o se mea, naʻo le numera o uaea. O le eseʻesega o le a fesoʻotaʻi pe a fesoʻotaʻi le uaea i le taunuʻuga o le eletise eletise. Naʻo le tasi le jumper o le a faʻapipiʻiina - i luga o fesoʻotaʻiga 5 ma 6. O isi uma e fesoʻotaʻi ma tagata taʻitoʻatasi faʻalauiloa.

Tutoʻatasi le Universang of Electsos Washves i le fesoʻotaʻiga 220 V, 380 V

Fesoʻotaʻiga ata o le eletise eletise i le tolu-vaega fesoʻotaʻiga

E manaʻomia foʻi e siaki ai le tulaga o le "fanua" ma "le mautonu" (pe latou fai mai foi "leai"). O le lanu tutusa o tagata o loʻo faʻatautaia o pepa o le le faʻaletino, ae sili atu le talafeagai pe a latou tutusa foʻi.

Faitau atili