Faʻafesoʻotaʻi se telefoni vaitusi

Anonim

Ole isi lea o tusitusiga mai le ulutala e uiga i le matake. E tafafao faamasani, toeitiiti lava o tagata uma ei ai se telefoni i totonu o lona fale. E tatau ona fesoʻotaʻi ma le malae telefoni, ma pe faʻafefea ona e faia, o le a tatou faitauina i lenei tusitusiga. Manatua e leai se mea e faigata i ia lenei, ae ui i lea, e tatau ona e mulimuli i nisi tulafono ma mulimulitaʻi i fautuaga.

Faʻafesoʻotaʻi se telefoni vaitusi

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se telefoni i le fale

Manatu o telefoni

E mafai ona i ai ni ituaiga o telefoni. O ituaiga autu e mafai ona mafua ai:

  1. Fausia-i le euro au taga.
  2. I fafo o tala i fafo.
  3. O ni au tala o le faʻataʻitaʻiga tuai.

O lenei oloa e ono eseese i foliga vaaia. O le faʻafesoʻotaʻi o se telefoni telefoni i lenei mataupu e le i ai se ese. Ia aʻoaʻo nei le telefoni o loʻo manino:

Faʻafesoʻotaʻi se telefoni vaitusi

Telefoni ma le 4 fesoʻotaʻiga

I le ata lenei e mafai ona e vaʻai ua i ai le soʻu o le aʻoga 4 faʻafesoʻotaʻi. I nei uaea e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi le telefoni. O le faʻafesoʻotaʻi o se telefoni telefoni o lenei ituaiga e tatau ona faia i luga o le puipui. Ma le aso e mafai ai ona e feiloai i totonu o moli matala. E mafai ona e vaʻai i lenei ituaiga o masini i le ata i lalo:

Faʻafesoʻotaʻi se telefoni vaitusi

Faʻapipiʻi le tala telefoni e afaina ai le taimi i le taimi o faʻapipiʻiina

E pei ona e vaʻai, o lenei mamanu o loʻo faigata. Lea ua e vaʻai e le gata i le faʻafaigofie o le faʻavae, ae faʻapea foʻi le lavelave o le fesoʻotaʻiga. Afai e te manaʻomia, ona e mafai lea ona e faitau e uiga i le faʻapipiʻiina o le sone i le nofoaga sima.

Vaega o le fesoʻotaʻiga o le telefoni telefoni

O le faʻapipiʻiina o le paka telefoni tutoʻatasi o loʻo faʻaalia ai le usitaia o nisi foliga. Afai e te faʻapipiʻi le laina telefoni o Langard, ona e le o toe iai se manaʻomia e faʻamamaina uaea. O lenei oloa e iai se faʻapitoa faʻapitoa-molia galuega. Faʻafesoʻotaʻi le uaea i lenei mataupu o le a pasia e ala i le faʻatulagaina o le auala mo le afa afa. E mafai ona e vaʻaia lenei faiga i le ata i lalo:

Mataupu i luga o le autu: filifiliga mo le faʻamaeʻaina o faʻamalama ma o latou lava lima

Faʻafesoʻotaʻi se telefoni vaitusi

Ata o le fesoʻotaʻi o le telefoni telefoni

Ina ua maeʻa nei tulaga, e mafai ona e totoina le ube ma siaki le maua o le logo. A faʻapea e le aliali mai le paʻu, ona tatau lea ona e siakiina le porlarity. A le galue pea le telefoni, ona siaki lea o le faʻamaoni o fesoʻotaʻiga.

Manatua! I le taimi o le faʻapipiʻiina, o le polokalame e tatau ona vaʻaia ma aua le faia ni suiga i ai.

Faʻafesoʻotaʻi se soka telefoni e tusa ma le polokalame

O le tele o taʻaloga telefoni na o le lua fesootaiga. O le Cable Cable o le a maua ai le tele o fesoʻotaʻiga. O le tala e tasi i le taʻaloga masani e aofia ai ma le lua, o le, 3 ma 4. O nisi taimi taga telefoni atonu e le ulaula. I soo se tulaga, oe manaʻomia le taʻitaʻia e le igoa lanu, lea o loʻo faʻaalia i lalo ifo:

Faʻafesoʻotaʻi se telefoni vaitusi

Lanu faʻailoga o le uaea e manaʻomia ona ave i totonu o le faʻaaogaina o loʻo fesoʻotaʻi i le outlet

E pei ona vaaia i le ata, o le tala telefoni e mafai ona i ai tolu ituaiga o fesoʻotaʻiga:

O le eseesega i le va oi latou o le a na o le numera o uaea. Mo se telefoni masani fale, o le a lava le lua fesoʻotaʻiga lua. O le faʻafesoʻotaʻiina o se malae telefoni i lenei tulaga o le a le faigata. Afai e te vaʻai i le 4 faʻafesoʻotaʻi, ona mafai lea ona aʻafia le toe faʻafesoʻotaʻi le laina laina lona lua. Afai e tatau, e mafai ona e faitau e uiga i le roseseti ma le timer.

Faʻafesoʻotaʻi se telefoni vaitusi

Connector mo fesoʻotaʻiga uaea aʻo faʻafesoʻotaʻi le mea

Ma le isi, pe a e fesoʻotaʻi lenei masini, e tatau ona e mafaufau i lona porlar. I nisi tulaga, o le a le aoga le masini. Afai e i ai ni oe tutusa tulaga, ona tatau lea ona suia le poriate i nofoaga. Afai e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi le tele o tamaʻi telefoni soo i le tutusa, ona faia ai lea o se ita i le va o ona fesoʻotaʻiga.

Vitio i luga o le autu

I luga o le upega tafailagi na matou mauaina ai ni ata manaia e fesoasoani ai i le faʻapipiʻiina o se telefoni telefoni i totonu o le latou fale.

Matou te faʻamoemoe o a matou faʻamatalaga o le a fesoasoani e faʻatino se fesoʻotaʻiga lelei o le soketi ma ou lava lima.

Mataupu i luga o le autu: taumalulu tulaueleele o Assared Larges: ma le faaeteete ma saogalemu

Matou te fautuaina le faitau: auala auala.

Faitau atili