Fufulu ma le atamai o le faitotoʻa faitotoʻa e te faia oe lava

Anonim

O le matagofie o le fale o lou fale o lou fale o lou fale e le o se mea e sili ona taua i fafo atu o fale. I mea uma, o le mea muamua lava lea e sau i mata o tagata na asia soo se potu o le faitotoa ulufale. O lenei elemene e tatau lava ona usitaʻia tagata i le fausiaina o loʻo i ai i le fausiaina o le fale ma le Afioga, ma ia agavaʻa agavaʻa e sili atu nai lo le luasefulu tausaga. I le taimi lava e tasi, o le tasi selau pasene e pei o se faʻalavelave tau solitulafono mo le soʻona fiafia ma tagata gaoi.

Fufulu ma le atamai o le faitotoʻa faitotoʻa e te faia oe lava

O le paʻu o paʻu paʻu

I le taimi nei o le galuega

E mafai ona e okaina se potu uʻamea i le kamupani manaʻomia, ma e mafai ona faʻaleleia ou lava lima, i totonu, faʻataʻitaʻiga. Ae maise lava, o le malosi o faitotoʻa o faitotoa o faitotoa ma o latou lava lima, e aunoa ma le tele o tau ma le faʻamalieina.

Fufulu ma le atamai o le faitotoʻa faitotoʻa e te faia oe lava

I le faʻatinoina o lenei galuega, oe manaʻomia: O mea faigaluega o loʻo avanoa i soʻo se mea e faia i se faleoloa ma mea faigaluega tetele, lea ua faʻatauina i totonu o se faleoloa fa fale. 'Aua foʻi lea, e manaʻomia ona e faʻatau se avanoa i le faitotoʻa ulufale. E aofia ai:

  • Dematini po o ni vaega o le flashols;
  • O se aofaiga o le tagata lava ia o le paʻi o le faʻafanua pe faʻatonutonu faʻi e manaʻomia ona galue;
  • Poroterate mo le tuufaatasiga o le faitotoa.

Fufulu ma le atamai o le faitotoʻa faitotoʻa e te faia oe lava

Ma i le taimi lava e te manaʻomia ai mea uma e te manaʻomia mo le toe faʻaleleia ua faʻatauina, e mafai ona ave saogalemu mo le faʻatinoina o le galuega. O le a ave oe mo sina taimi. Ia amanaia le faanatinati ma le le mautonu iinei e le talafeagai lelei. E le o iai foi tomai i le faʻatinoina o lenei galuega, e mafai ona e faʻamaeʻaina ma le manuia le mataupu na e amataina.

I fafo o le faʻataʻitaʻiga fou

O le a le ata e avatu ai se faitotoʻa fou poʻo le muamua e mafai ona fuafuaina e ala i ata poʻo vitio. Ina ua maeʻa le filifiliga o le faitotoʻa o le ulufale atu, latalata ia te oe, e mafai ona e faʻaalia i lenei faʻataʻitaʻiga e tagata faʻatau, pe a fai o lenei galuega o le a faʻatino e tagata faʻapitoa. Ae afai e te lavea le faitotoʻa ma ou lima, o loʻo tautua lenei ata o se ata vaʻaia mo le alu ese.

Matou te ofo atu ia te oe e faaaoga le fautuaga a le au tomai faʻapitoa, ona faʻatinoina lea o le galuega o le a faʻaaogaina i le taimi puʻupuʻu. E mafai foi ona e matamata i le vitio faʻataʻitaʻiga, lea e te o mai ai foi ia.

Fufulu ma le atamai o le faitotoʻa faitotoʻa e te faia oe lava

Faapitoa Sini

E mafai ona fai le poto i le faitotoʻa ulufale i le tele o filifiliga. E faʻalagolago uma lava i le tulaga tau tupe ma le amio galue o lona ona.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le puipui e filifili ai mo puipui le lua

E mafai ona e fiafia i le faitotoʻa faitotoʻa o se malu malu poʻo se paʻu o le paʻu ma pane. E ui i lea, o le auala e masani ai ma faigofie, o le faitotoʻa lea o nofoaga masani ma le ua masani ai i vaega eseese o le faitau aofai o tagata.

O faʻavae ola e mafai ona taʻua o nofoaga masani poʻo nofoaga masani, eseese ituaiga o aso nei palasitika, faʻapea foʻi ma le atoa, o loʻo faʻatinoina lelei i lenei galuega. E toʻatele tagata e toʻalua latou te fai mai le faitotoʻa i vali i ata puʻe, o le sili ona faʻaleleia le faʻafitauli o lana fale.

Fufulu ma le atamai o le faitotoʻa faitotoʻa e te faia oe lava

Anticipating galuega

A maeʻa ona toe iloilo se mea manaʻomia o mea manaʻomia i luga o le Initaneti, ma fuafua i totonu o le faitotoʻa ulufale, e mafai ona e amataina saogalemu. E te le manaʻomia le umiaina o ni poto faʻapitoa poʻo ni tomai, ona o le a fesoasoani faʻamatalaga vitio ia te oe i totonu o lenei pisinisi faigofie.

Fufulu ma le atamai o le faitotoʻa faitotoʻa e te faia oe lava

E mafai ona maluluina le uʻamea faitotoʻa, e pei lava o se fafie, ae o se faʻagasologa sili atu ona galue. Ina ia ufiufi le uamea faitotoʻa e tatau ona aveʻese mai le matasele, faʻatulaga i se tulaga faalava i luga o le foloa, ma naʻo le taimi ona faʻaaoga lea o mea manaʻomia.

Fufulu ma le atamai o le faitotoʻa faitotoʻa e te faia oe lava

I le faʻapipiʻi i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa, faʻapipiʻi se vaega o le paʻu o manu o manu vaefa, e faʻaalia ai le matafaioi a le unaʻia ma le faʻamaufaʻailoga o lenei mamanu. O le Dematini i luga o le uʻamea faitotoʻa e mafai foʻi ona faʻapipiʻiina le faʻaaogaina faʻapitoa, ma e mafai ona tuʻufaʻatasia e ana masani ai-muamua-tusi mo uʻamea taotoga.

Amata ona faʻapipiʻi le tipi i le faitotoʻa e tu mai le mata pito i luga, lemu savali lemu i le atoaga o le sikuea. Afai e tatau, o le a manaʻomia ona e faʻamalosia Dormatan i le ogatotonu poʻo itu vaega o le faitotoʻa.

Fufulu ma le atamai o le faitotoʻa faitotoʻa e te faia oe lava

E faigofie tele ona lulu le faitotoa ulufale ulufale ma ou lava lima. E tele le amataga o lenei faiga e pei lava o le uʻamea ua teuteuina, naʻo le faʻapipiʻi o le ie maumaufaʻi poʻo le Dematane ua faʻafaigofie, ma le fesoasoani a le masani o fao fao.

Ma afai o loʻo iai se laina fagota faʻapitoa i le va o nei fao, se laina faʻapitoa poʻo isi mea tutusa, o le uluaʻi faʻavae o le a maua ai le tulaga fou ma se fou lomiga.

Tusiga i luga o le autu: Papatusi Papatusi i lalo o le pepa puipui: o le manaʻoga mo taualumaga ma foliga

Po o le a lava le filifiliga i totonu o lenei pepa, na e filifilia, o le a mautinoa moni lava o le mea na e manaʻo e faʻatino. O le mea autu o le i ai o le manaʻo ma ni onosaʻi.

Faitau atili